Speil Hvis du ser deg selv i en drøm i et speil, vil du møte mange problemer, og sykdom vil omgi deg, og du vil miste rikdommen din hvis du ser et ødelagt speil, dette forutsier den plutselige døden til noen nær deg . Hvis du ser andre i et speil, forutsier dette at de vil ta en urettferdig stilling fra deg for å oppnå deres interesser . Å se et dyr i et speil i en drøm forutsier problemer og tap av penger . Hvis en jente drømmer om at hun er et ødelagt speil, så spår dette at hun ikke vil være heldig i et vennskap eller ekteskap . Men hvis hun ser kjæresten sin blek i et speil, så forutsier dette at et mislykket forhold til ham dør og slutter . Hvis han vises lykkelig i speilet, forutsier dette forekomsten av en liten uenighet mellom dem, som snart vil forsvinne . Hvis en kvinne drømte om et speil, betyr dette at hun vil møte bedrag og motsetninger som vil gi henne sjokk, og kan føre til tragiske scener eller følelser ….

…Og den som ser at han har truffet et speil og ikke ser ansiktet inn i det, da vil han oppnå det han hater i ansiktet hos mennesker. Hvis han ser på det, er det ikke noe godt i det, og hvis han har autoritet, vil han snart se sin plass som ham, bortsett fra om speilet er igjen eller null eller noe sånt, så vil han slå en gutt en gutt , og hvis ikke Han venter på en sønn, og han er en sultan eller en arbeider, så er han isolert og ser noen andre i hans sted, og hvis ikke så forlater han sin kone og det ble sagt at den som så et speil med sin hånden han så inn, så forsvinner hans bekymring, og hvis en kvinne ser at hun ser i et speil uten sølv, hvis hun er gravid, føder hun en slavejente som henne, og den som ser at han ser i et speil En indisk kvinne dør for et mannlig barn, og hvis han har en gravid kvinne, er det som er i livmoren hennes de døde…

…Og det ble sagt at den som ser et tydelig speil med hånden, vil få sine behov og rydde tiden, og hvis tenåringsgutten ser at han ser i et speil, når han puberteten, og hvis moren er gravid, så bringer hun ham en bror som ser ut som ham ….

…Og den som ser at huset hans opprinnelig er ødelagt, så har han ødelagt kroppen sin, enten på grunn av alderdom eller misdannelser ….

…Øde indikerer i en drøm spredning av familien og deres død . Ødeleggelsen av byen indikerer kongens død, eller hans undertrykkelse, akkurat som kongens død indikerer ødeleggelsen av byen . Og den som ser seg selv i ruiner, han vil bli rammet av oppstår som de ikke kan ha . Og den som ser at en by er ødelagt av jordskjelv eller noe annet, han skal dømmes til døden . Og den som ser en velstående landsby ødelagt, og gårdene dens blir forstyrret, så råder veiledning eller ulykke dens eiere, og hvis han ser den full av kraft, er det rettferdigheten til dets folks religion . Og den som ser verden ødelagt fra gårder og boliger, og han ser seg selv i ruiner, med en god form for klær og båter, så er han en verden som vil føre den på villspor . Og den som ser veggene i huset ødelagt av en strøm, så er det hans kones død . Og den som ser at huset hans har falt på det, og det er støv, da er det meslinger . Kanskje fallet på taket var en katastrofe . Og den som ser ødeleggelse, han vil komme tilbake til en sann bygning, for det er godhet i religionens eier, og hans retur fra feil til veiledning . Og den som ser noe fra huset sitt, palasset eller huset hans faller inn, og han er fraværende, da skal han betale det . Og hvis vinden river et hus ned, så er det døden på stedet av en urettferdig hersker . Og den som ser at han ødelegger et hus eller eldgamle strukturer, da vil ondskapen ramme ham . Og den som ser at huset hans har kollapset mot ham, og noen av dem har kollapset, så dør en person i det, eller en ulykke eller en forferdelig ulykke rammer eieren . Hvis en kvinne ser at taket på huset hennes har kollapset, er det ektemannens død . Og den som ser at sylinderen i huset hans er ødelagt eller ødelagt, så vil han eller noen av hans familie som er elsket av ham, dø, så vel som hvert brudd eller riving av et hus eller en mur er en ulykke . Og hvis Sultan så at huset hans var ødelagt, ville det fjernet ham uansett ….

…Og den som ser at han ser i et indisk speil, da dør et mannlig barn, og hvis kona er gravid, er den i magen hennes død. Hvis hun ikke er gravid og har barn, vil den yngste av dem dø ….

…Og den som ser en ukjent person, han gir ham et speil og ser på det, så tolkes det av ankomsten av en skjede fra retningen for ankomsten til de fraværende ….

…Og den som ser at en landsby blir ødelagt eller tatt av strømmen, da er eieren av dette stedet en forbrytelse mot den ….

…Og den som ser at kjøleren er ødelagt eller tapt, det indikerer vanskeligheten med arbeidet og reparasjonen ….

…Den som ser at beinet hans er ødelagt, ikke kom i nærheten av sultanen på en stund og be til den allmektige Gud ….

…Daniel sa: ~Den som ser at hans ene ben er kuttet eller ødelagt, det indikerer at halvparten av pengene hans har gått eller at en av foreldrene hans har dødd .~…

…Og den som så at hvelvet hans var ødelagt, det indikerer en tvist med dommerens advokat og forlot hans følgesvenn og vennskap ….

…Og den som så at hodet hans var kuttet, skadet eller ødelagt, det første av tre aspekter av vergemål, utbredelse og forekomst i penger, og det ble sagt at dette kommer til uttrykk i hans sjefs rett som nevnt ovenfor ….

…Og den som ser at butikken hans er ødelagt eller plyndret, så har det skjedd en ubehagelig sak med hensyn til det som tilskrives ham, og formålet med tapet vil bli oppnådd av ham ….

…Og det ble sagt at den som så at spydet hans var ødelagt og deretter reparerte det, fordi sønnen hans er på randen til døden, så blir han frisk, og kanskje visjonærens anliggender er svake og går tilbake til det det var ….

…Og den som ser at en by er ødelagt, dens besittelse er et misbruk ….

…Og den som ser at brystet hans er ødelagt eller mistet fra det, det indikerer mangel på stolthet og verdi, hans hjertesykdom eller hans kone dør ….

…Og han fortalte at en mann kom til Ibn Sirin og sa: Jeg så som om ringen min var ødelagt. Han sa at hvis du trodde din visjon, skilt jeg meg fra din kone ….

…Den som ser at pennen hans er tapt, stjålet, solgt eller ødelagt, det er ikke noe godt i den, og uttrykket vil være ifølge betrakteren ….

…Og den som ser et marked som er ødelagt og det ikke er noen overlevende i det, da er hans folk deprimerte og deres saker spredt, og kanskje indikerer dette et stort fall i dem ….

…Og den som ser at et bad har blitt ødelagt og studert, så er det en kvinnes død som tilskrives det, og det kan være hans kone eller hans største slektning ….

…Og den som ser at en båt er ødelagt, så er det en tjenestepikes død, og ødeleggelsen av kirker er en svakhet i vantro og styrke i islam, og ødeleggelsen av landet er en svakhet for kvinner og deres mangel på trofasthet, og det kan indikere bekymring, nød og forstyrrelse å reise, og noen sa at noen av dem elsket arkitektur når de var våken og sov, og hatet den pågående ødeleggelsen ….

…Og den som ser at salen hans er ødelagt, hans kone vil dø ….

…Og den som ser at båten hans er ødelagt, så indikerer han en stor ulykke fra farens side ….

…Og den som ser at vognen hans er ødelagt på land, da vil det oppstå en ulykke på siden av Majestic ….

…Og den som ser at tiltaket er ødelagt eller brent, det indikerer tapet av pengene sine ….

…Og den som ser at en moske er blitt ødelagt slik at ingenting blir igjen av tegningen, da vil stedet eller dets dommer bli fjernet, slik at den som kommer etter ham ikke gjør noe av det han pleide å gjøre fra sin avansere helt nok ….

…Glass Hvis du drømmer om at du ser gjennom glass, betyr dette at alvorlige skuffelser vil henge over dine lyse håp . Hvis du ser fantasien din i et speil, så forutsier dette svik og forsømmelse i ekteskapet, og fåfengt kommersielle spekulasjoner . Hvis du ser et annet ansikt med ditt, betyr dette at du lever et dobbelt liv og vil lure vennene dine . Hvis du knekker et speil eller et vindu, varsler dette en negativ slutt for prosjekter . Hvis du mottar et stykke glass, betyr dette at du vil bli beundret for din glans og talent . Hvis du lager glassgaver, mislykkes prosjektene dine . Hvis en kvinne ser kjæresten sin i et speil, betyr dette at hun vil finne en grunn til å bryte ekteskapsløftet . Hvis en gift kvinne ser mannen sin i et speil, advarer dette henne om at hun vil finne en grunn til å bekymre seg for hennes lykke og ære . Hvis du ser tydelig gjennom et vindusvindu, vil du finne en jobb, men du må jobbe i samarbeid . Hvis glasset er uklar, vil du dessverre være arbeidsledig . Hvis en kvinne ser andre menn enn mannen eller kjæresten i et speilglass, vil hun bli utsatt i en uhemmet stilling som vil forårsake hennes ydmykelse og angst for sine slektninger . Hvis en mann drømte om å se rare kvinner i et speil, betyr dette at han vil skade helsen og jobben på grunn av tåpelige assosiasjoner ….

Og den som ser at hun er revet eller har en mangel, så kan hans kone gifte seg med noen andre ….

Og den som ser at han saboterer en minaret, så gjør han en dårlig gjerning, og en gruppe av islamfolket vil bli skilt ut på grunn av det ….