Og den som ser at han slo en gruppe bier og tok dem og slo fra deres honning, da ville han slå byttet og pengene, og biene kan være menn fra folket i ørkenen og tilregnelig eller lærde. Når det gjelder veps, øyenstikkere og fluer, er hver og en av dem en svak person, og deres gruppe er folks tull. Han har ingen verdi, og den som ser at han har noe hatet fra henne, han hører hva han hater fra dem…

…Begynnelsen av dagen indikerer begynnelsen på kommandoen som den personen som drømmer om, og midten av dagen indikerer midten av saken, og slutten av dagen indikerer slutten på saken . Og den som ser at noe har gått tapt for ham og finner det når daggryet eksploderte, så må han bevise overfor motstanderen hva han benekter, ifølge vitnesbyrdene fra vitnene, fordi Gud den allmektige sier : « Gryningens opplesning ble vitne til . ” Og den som ser at hele tiden er dag og ikke natt, og solen ikke setter seg, men snarere snurrer seg rundt himmelen, dette indikerer at sultanen gjør sin mening og ikke konsulterer en minister om hva han vil ha fra saken ….

Og den som ser at han har kledd ham, gitt ham og kledd ham i ære og kjører ham montert, så vil han treffe sitt sultanat fra ham, og hvis han er kvalifisert til å påta seg en jobb, må han ta over ….

…Hvis bevisene på prakt og rikdom ble gjentatt i visjonen, ville det komme tilbake til autoritet . Og uansett hvilket bevis på tristhet og angst som styrkes i det, har det blitt en frykt for myndighetens autoritet, fordi det er den største frykten, og det kan bli død ….

…Den som ser at han har konvertert fra islam til en av de falske religionene, så begår han synder, og det ble sagt ydmykelse og forakt, og den som ser at han tilber ilden, så blir han fristet med sultanen, og hvis ilden er sovende så søker han forbudte penger, og den som ser at han tilber et avgud av tre, så nærmer han seg en falsk mann til en ond mann. Sølv, det kommer til en kvinne i noe som ikke er passende, og hvis det er av gull, så nærmer han seg noe han hater, og det vil skade ham fra det, og hvis det er av kobber, jern, bly eller noe sånn, så nærmer han seg verdens forespørsel, og hvis den er av stein, nærmer han seg en hardhjertet mann. Fra keramikk og lignende nærmer det seg den som ikke har noen fordel. Og i setningen er det ikke prisverdig å se avguder…

…Det er i en drøm fruktbar og rik for de som kjøpte den med fare . Og den som hentet honning fra Al-Quarah, ville få tillatte penger . Og hvis han tok honning og ikke overlot noe til biene, er det en skam for folket . Og soldatens bier er bevis på en rivalisering . Den som dreper bier, vil beseire en fiende, og drapet på bier berømmer ikke bøndene, fordi deres levebrød er fra ham . Og bier indikerer lærde og hardt arbeid og samling . Og bier er et menneske som en farlig drink. En stor velsignelse er en fordel for de som følger ham . Og hvis en konge ser at biene samlet seg på ham og stukket ham, så er de et folk som samarbeider og skader vil ramme ham, og hvis han dreper biene, nekter han dem . Og å se bier indikerer å få lederskap og skade . Og bier angir islams hær, akkurat som gresshopper indikerer hæren til vantro, så vel som veps, og bier kan henvise til de som oppdager og ser . Se også Fluer ….

Veps Å se veps i drømmer betyr at fiendene vil kritisere deg og ærekrenke deg med ondskap . Hvis en veps svir deg, vil du føle et tegn på misunnelse og hat . Hvis du dreper hornet, vil du kunne kvele fiendene dine og bevare rettighetene dine uten frykt . Hvis du drømte om en veps, indikerer dette et avbrudd i et langt vennskap og tap av penger . Hvis en jente drømmer om at en veps stakk henne eller at hun befinner seg i et hornsyr, forutsier dette at mange misunnelige kvinner søker å nedskjære henne foran fansen ….

Og den som ser dette som en autoritet eller autoritet, da vil hans autoritet bli fjernet fra ham, og hans befaling blir ikke oppfylt for ham ….

…Noen samlere av tolkningsbøker sa her jujube og granatepletreet er mandatet og håndhevelsen av en ordre, og det kan tolkes av en hederlig mann ….

Og den som ser som om han har druknet og får ham til å dykke en gang og sveve en annen og bevege hendene, han vil oppnå status og tilstand ….

…Hvis kvinnen ser at hun leser prekenen og snakker med kunnskap og visdom, blir hun tydelig ….

…Abu Sa’id, predikanten og al-Karmani, sa: ~Den som så at han hadde slått en villku og spist kjøttet hans, han ville slå penger fra en vakker kvinne .~…

Og den som ser at vannet i havet raset og dets bølger kolliderte og svertet verden, så er det bevis på korrupsjon, ulydighet og overflod av synd og synder, fordi Gud den allmektige sier: ~Det er dekket av bølger ovenfra , med skyer over seg . ~…

Og den som ser at skipet har brutt og dets brett er spredt og festet til en av dem, så vil han føre tilsyn med ødeleggelsen og deretter bli frelst, og hvis han var en kjøpmann som mistet sin handel, ville han få fortjeneste ….

…Hvilke råd har du til noen som er bekymret og redd for drømmer de ser og kan være overdrevne? Du er ikke den eneste som lider. Dette er en av de edle ledsagere, som er : Abu Salamah Abd al-Rahman bin Auf sier : Jeg pleide å se visjonen sykne meg til jeg hørte profeten, Guds fred og velsignelser være over ham og sa : (Den gode visjonen er fra Gud . Og hvis han ser det han hater, la han søke tilflukt hos Gud fra Satans onde og fra ondskapen, og la ham flykte tre ganger og ikke fortelle noen om det, for det vil ikke skade ham .) Avtalt . I romanen 🙁 Jeg kunne se visjonen Oary av dem, men jeg ikke Ozml ) noe : Oary anneksjon Humazah øye og stillhet, som feber kommer til meg fra min frykt for ansiktsverdi i mitt sinn . Og Azmal : ved å kombinere hamza og stramme zai og meme, vil jeg ikke bli pakket og dekket med kald feber . Og i romanen ( annet enn det gjentar jeg ikke ). Og i fortellingen ( Hvis jeg skulle se, er visjonen tyngre for meg enn et fjell ). O min bror og min søster, ikke for å få panikk og frykt, og i å ty til den rensede Sunnah, vil du finne en nyttig oppskrift på at den kom i Sahih : ( Hvis en av dere ser en visjon han hater, la ham snu og vend deg til venstre tre ganger og be Gud om det gode og søk tilflukt hos Gud fra det onde ) , og i en fortelling : ( La Gud søke tilflukt hos Gud fra Satan tre ganger ) , i romanen ( og minner dem om en de ikke skade ham ). Og den som gjør dette reseptet, hans drøm faller ikke og kan falle på en irreversibel måte . Gud vet…

Og den som ser at han blir plassert i graven, og en fornekter og en fornekter, de spør ham, for det indikerer at kongen sender agenter til ham i orden og krav, og hvis han ser at han svarer dem med et riktig svar, da er han trygg fra sin side, og hvis svaret er feil, avviser han det ….

Og den som ser at han er død og ble satt på kisten og bar sin begravelse og folk søker og går i begravelsen, det indikerer hans ære og høyhet, men det er en mangel og korrupsjon i religionen hans fordi døden er avholdenheten av gode og andre gode ting, og rettferdighet i hans religion kan gjøres etter det, spesielt hvis han vet at han ikke ble begravet i graven ….

Og noen av uttrykkene sa: Den som så at han selv var i en festning og hun er en velgjører, og hans gruppe er med ham og hans økning, da er han trygg fra sine fiender og har vunnet det som kreves, er rettferdighet i sin religion, og er håndhevbar i sin sak, og i alle fall ser en person seg selv i et slott på en hvilken som helst måte, så er det prisverdig hvis han ikke har det som er forkastelig i kunnskapen Uttrykk ….

Og det ble sagt at den som så at han spiste honning og honning, noen av uttrykkene hatet det til de tolket det med morens ekteskap ….

…Al-Kirmani sa: ~Den som ser at han snakker ord fra prester, kalligrafer og lignende, eller snakker til dem ord som er passende for det, tolkningen av det er løgn og forfengelighet og å tro det i en drøm og å våkne opp er uvitenhet . ”…

Og den som ser en forsker og folk jobber med det og drar nytte av det, det er et mineral som folk har til hensikt og får utbytte av det ….

Og sverdet ble født som mann og sultan . Og hans natur ble født . Og hans såle ble født ….

…Han sa at fordelen med visjonen til den muslimske Kirmani tror visjonen til de vantro og visjonen til verden tror visjonen om de uvitende og visjonen om visjonen om den skjulte troen er skjult og synet til mannen jinx og visjon om Sheikh sannere visjon om den unge mannen ….

…Det ble sagt om synspunktet at det er autorisert og vurderer bønnen og folket er forent, ikke kommer til bønn, det krever rett til et folk Viobon, og de er urettferdige mot verset ~ Han ga dem en muezzin som Guds forbannelse over de undertrykkerne .~…

Og den som ser at han døde og ble gravlagt, og ingen sørget for ham, og ingen fulgte begravelsen hans og ikke ble vasket, det indikerer at han ikke var bygd i noe av det som hadde blitt ødelagt fra huset hans, med mindre det var noen annet enn ham, så kan han bygge den ….

…Antallet hundre tusen og fem tusen 100 – 1000 – 5000: betegner seieren over fienden til Gud den allmektige : ( Din Herre utvider deg med fem tusen redde engler ) og tusen kan indikere bønn i Profetens moske ….

Og den som ser at han rømmer og går inn i et hus og lukker døren, og huset er koblet til hus, det indikerer frelse fra bekymring og nød, og hvis han er syk, vel ….

Og Ibn Sirin sa at det er saheeh fra dem fordi den vantro og dhimmien er gyldig fra dem, så det er bedre for dem å være korrekte ….

Og det ble fortalt at en mann kom til profeten, må Guds bønner og fred være over ham, og sa: O Guds sendebud, i kveld så jeg min sjel og mitt sinn samlet i menneskets bilde, så han kom til meg og drakk vin med meg som vi pleide å gjøre i Jahiliyyah, så han sa, fred være med ham : Sinnet tolkes ved å dele verden, og sjelen tolkes ved å dele etterlivet ….

Og den som ser at han legger forsyningene i medgiften med en penn, så indikerer han at barna har fått utukt, og hvis ringen er av gull og den er ødelagt, indikerer han at han tenker og om den er av sølv , så gifter han seg med en kvinne eller kjøper en hushjelp, og hvis den er av null, indikerer det fordelen, og hvis den er av jern, er den Det indikerer hans styrke i saker, og hvis den er av kobber, indikerer det at det er lite bra, og hvis det er av tre, så indikerer det strid ….