…Drømmer dyr? Det er kjent at Gud den allmektige har utmerket mennesket over dyr med fornuft og fornuft som det er kjent fra hva det er basert på ved igangsetting, og det er derfor Gud løftet pennen fra de sinnssyke, og hvis vi har bestemt oss for at drømmer om dem er ikke gode nyheter for eieren eller advarer ham, og dette er umulig for dyret fordi det ikke er hennes sinns nærvær; Som vi har sagt, bestemmer vi oss her for at dyret ikke har visjonene som er inneholdt i betydningen av det gode budskapet eller advarselen, men det kan ha evnen til å se noen av drømmene hvis hendelser bodde, men hvor er maskinen som får disse drømmene til å komme ut i lys av manglende evne til å snakke og dialog og forståelse? Jeg spurte mange spesialister og dyreavlere, og de bestemte seg for at dyrene deres om natten har mye uro, bevegelse, endring i bevegelse i munnen eller skriking, noe som er resultatet av drømmene til disse dyrene . Studien fant et av instituttene i USA på vegne av : (MIT News) Studien med tittelen : Dyr har komplekse drømmer MIT-forsker viser utstedt i historien 24-1-2001 og som beviste at denne studien inkluderer : at dyr drømmer , og enhver eier av dyrene kan For å se og oppdage dette faktum, og dette kan virke rart, men det er sannheten. Dyrets sinn er aktivt under søvn som det er når man arbeider, og dyrets søvn er forskjellig mellom dyp søvn og enkel søvn, og mange eksperimenter har blitt utført på mus der det er bevist at mus i søvn beveger seg fra scenen til en scenen og fra det som er kjent at drømming forekommer hos mennesker i fasen av dyp søvn, og det samme skjer med mus . Dyr har komplekse og komplekse drømmer – som studien viser – og de drømmer om spesifikke hendelser som skjer med dem i det våkne livet . Og konklusjonen som jeg kommer til er : 1_ at dyr har evnen til å sove og absorbere det . 2_ Dyr ser noen av drømmene de lever sine begivenheter i eller deres begivenheter i . 3_ Det er ingen første og andre typer dyredrømmer, og jeg mener lovende visjoner eller advarseldrømmer . 4_ Dyret har ingen evne til å fortelle drømmen på grunn av manglende evne til å snakke, men det når snarere frem til drømmene fra ansiktsuttrykkene under søvn . 5_ Årsaken til umuligheten av den første og andre typen drømmer blant dyr er fraværet av sinnet, og derfor blir det sammenlignet med den galne som ble løftet fra kommisjonen og ikke holdes ansvarlig for sine handlinger, snarere kan han ikke føle hva som omgir ham eller planlegger for ham, så det blir for eksempel lagt merke til på Eid al-Adha at dyrene som ble fengslet Natt til Eid viser henne ikke unaturlige følelser under søvnen, selv om hun om morgenen vil bli slaktet, og dette er på grunn av manglende bevissthet og bevissthet på grunn av mangel på sinn, og det samme gjelder barnet som ikke har blitt oppdaget og sinnssyke, de kan sove fullt av øynene, selv om morgen er kunngjøringen om henrettelsen !! Og Gud vet best ….

Blindhet er i en drøm en villfarelse i religion, og blindhet er også rik. Den som ser at han er blind, er rik, og den som ser at han er blind, han glemmer Koranen . Hvis han ser at en person har blindet ham, villeder han ham . Hvis en vantro ser en person som er blind av ham, vil han endre troen . Og den blinde mannen er en fattig mann som gjør ting som slår ham i hans religion . Og hvis en vantro ser at han er blind, vil han bli plaget av sorg og skade, eller en bot eller bekymring . Og hvis han ser at han er blind, innpakket i nye klær, vil han dø . Og den som ser at han er blind, da vil han ha en kamp eller krangel, ellers vil han få dom og kunnskap om historien om Isak og Jakob, fred være med dem begge . Og hvis en blind mann ser at han snur kysset, er det feil . Og den som ser at øynene hans er blinde, sløret mellom seg selv og Gud vil bli ødelagt . Og den som er blind, har synet i en drøm, han vil bli fattig etter sin rikdom, eller bli rik etter sin fattigdom, eller han har mistet pengene eller sønnen han er mest verdifull for ham . Blindhet kan indikere døvhet, forakt for verden eller skjul av hemmeligheter . Blindhet overfor den fremmede er bevis på at han ikke vender tilbake til hjemlandet . Blindhet for fangen er en uenighet, og folk viser barmhjertighet mot blinde og tar hånden hvor han vil ….

…Og den som ser at han var blind, ser da, da blir han ledet til sannheten . Noen av dem sa at denne visjonen tolkes i syv aspekter: anskaffelse av gjeld, penger, barn, innsikt, veiledning og kur mot sykdom, og noen av tolkene sa at å se blind indikerer fremmedgjøring, for han, fred være med ham, sa : Den fremmede er som en blind, selv om han ser ….

…Og den som ser at han ammer fra et dyr, det er penger og nytte, og Al-Kirmani sa, visjonen om amming er forekomsten av penger, og hvis det er fra en person eller et dyr hvis kjøtt ikke blir spist, så det er forbudt, og hvis det er fra et dyr som spises kjøtt, så er det tillatte penger, og det ble sagt at moren er medfølende ….

…Og den som ser det som om øynene hans er trukket ut, han vil lide noe av det hans øye innrømmer, og når det gjelder blindhet, er det en vrangforestilling i religion og skader på penger fra siden til noen gjenger . Og det ble sagt hvem som så at han var blind, for hvis han var fattig, ville hun få rikdom, og blindhet indikerer at hun glemte Koranen, fordi Gud den allmektige sa : “ Herre, hvorfor gjorde du meg blind? ” Verset . Hvis han ser ut som om en person har blindet ham, villeder han ham og fjerner ham fra sin mening . Og å se en blind kafir indikerer et tap som rammer ham, bekymring eller sorg . Og hvis han ser ut som om han er blind, blind i nye klær, så dør han . Og hvis en blind mann ser at en mann har behandlet ham og ser hans syn, så leder han ham til det som har fordeler og angrer . Og kanskje å se blindhet antydet sløvheten til hannen . Hvis han ser mørkhet i øyet med hvithet, indikerer han en dysterhet og de plager ham . Det ble fortalt at en mann kom til Jaafar al-Sadiq, må Gud være fornøyd med ham, og sa : Jeg så som om jeg hadde hvitt i øynene . Han sa : Du vil oppleve mangel på penger, og du savner noe du håper på . Og hvis noen av hans slektninger er fraværende fra ham, hvis den fraværende kom mens han var blind, dør visjonens person fordi hans visjoner indikerer at den blinde kommer på besøk, og det ble sagt at uskarpheten fra øynene fra den andre hvitheten enn ham indikerer stor tristhet som rammer den visjonære og er tålmodig med den på grunn av Jakobs historie om ham Fred . Og den som ser som om svart vann stammer ned fra øynene og ikke ser noe, hans visjoner indikerer hans mangel på beskjedenhet, fordi øyet er gjenstand for sjenanse . Når det gjelder problemet i ansiktet fra stygghet og sprekker, er det en indikasjon på beskjedenhet og mangel på det, akkurat som et godt ansikt er bevis på beskjedenhet i tolkningen . Og et gult ansikt, bevis på sorg som rammer visjonæren . Og fregner i ansiktet, bevis på hyppige synder . Når det gjelder nesen, den som ser at en person har stukket nesen, han snakker til ham med ord som han tvinger nesen til . Og det ble sagt at stubben i nesen har sin opprinnelse, noe som indikerer stubbenes død, og det ble sagt at dette indikerer dødsfallet til en kvinne som hadde en stubbe, hvis hun hadde graviditet, og det ble sagt at nesestubben er at den lider av tap, for hvis nesen fra den viser stygghet, og handelsmannen hvis han ser det som om nesen er en stubbe, taper han i sin handel ….

…Det er sjelden han forteller at en mann kom til et sjø for å drikke av det, og et dyr dukket opp for ham som var motvillig mot ham, så han at han hadde blitt et dyr og stammet ned fra havet, og alle som kom til drikke av det tok vann til ham. Han er betrodd ham, og han er i seg selv som en dyrekropp, så er det grunner som fører til at du kommer til den kongen i stedet for mannen, og han vil få fordel for menneskene i deg, så for litt, synet kom ut mens du krysset, og han ringte overfarten og informerte ham om det og var bedre for ham ….

…Og den som ser at han bundet en person eller et dyr, så for noen er det å beskytte ting, og for andre er et dyr bundet til Mahmoud, og en person er bundet til Mahmoud ….

…Og den som ser at eselet hans har vært blind, det indikerer at han ikke har penger ….

…Og den som ser at han er blind og har til hensikt å kurere ham, så indikerer han at han begikk noe som ikke er tillatt, og hans intensjon er å slutte med det. Hvis han finner noen som kurerer ham og medisinen hans, vil hans ønske bli oppnådd, ellers vil han ha håp om anger. Den høyre er en mann, den venstre er en kvinne ….

…Hvis du drømmer om at du er blind, indikerer dette en plutselig endring fra rikdom til nesten ekstrem fattigdom . Hvis du ser andre blinde, indikerer dette at en fremtredende person vil halte deg om hjelp ….

…Og den som ser at han blir servert til et vilt dyr, så tjener han uvitende mennesker ….

…Og det ble sagt at den som så at han ringte, eller han så noen som ropte på baksiden av et dyr, så var det en reise ….

…Og den som ser at han melker melk fra et dyr og blod kommer ut fra melkestedet, så blir det tolket i motsetning til kongen, og hvis den som ser melk stammer fra bakken, tolkes det urettferdig til folk der stedet ….

…Hvis han så som om han hadde sjokkert ham i veien, ville han motsette ham . Hvis han er en følgesvenn på et dyr, vil han etterfølge ham i livet eller etter hans død ….

…Den som ser at han har bundet et dyr, og hvis han er en av dem som krever at det bindes, er det ekvivalenten med dyret, ellers vil han be om det som kreves ….

…Og den som ser at han er en erstatning for sultanen på et dyr, han vil strebe hardt for sultanen eller være en etterfølger fra ham, og hvis dyret går, vil han være sterkere i sin rett ….

…Og den som tror at noe av et dyr er gravid, så er det bra og gunstig, spesielt hvis dets slag er elsket ….

…Og den som ser et dyr svette, tolkes det på to måter: tretthet og motgang, penger og fordel ….

…Og den som ser at han ber på et dyr, han vil få dem ….

…Og den som tror at et dyr gjør avføring, og hvis det er noe som er ønskelig, så har han barn født av hester, så det som er feminint indikerer jenta, og det som er maskulin indikerer gutten ….

…Og den som så på skjeden til en kjent kvinne et dyr som ble slikket eller sugd eller sirklet rundt det, det indikerer at hun er umoralsk og at det ikke er noe godt i henne, og hvis hun er ukjent, er det ikke prisverdig for søkeren, og det ble sagt at en verden svever over henne som ikke har noe sinn ….

…Og den som ser at han ble sugd fra brystet, enten det var for et menneske eller et dyr, og hvis noe væske kom ut til ham fra brystet, om typen hans var likt eller hatet, så er det penger, og hvis det var statisk, så er det ikke prisverdig, og det ble sagt at det er en fordel som ikke er en attributt til en sjel eller en bevegelse, og hvis det er noe i det, er det Det indikerer et barn, og hvis den slags ting er sympatisk, så er det en god gutt, og hvis den blir hatet, vil han være ham verdig, og Gud vet hva som er riktig ….

…Og den som ser at et land er tapt og svelger dyr, så indikerer han en ulykke som vil skje med dem ….

…Og den som ser at han har blitt et dyr hvis kjøtt ikke kan spises, da blir han ydmyket og ulykkelig, selv om han har en funksjon å isolere det, og det ble sagt at han er kjent for folk for det han avslører og vanærer ….

…Og det ble sagt at den som så at han hadde blitt et misdannet dyr, det indikerer Guds vrede over ham, og det ble sagt at lemlestelse har ti aspekter av forakt, nedsettelse, sinne, straff, hevn, hån, begå forbudt, obskønt, ydmykende og ydmykende ordrer, og noen av dem sa at det ikke er noe godt i det eller i deres visjoner ….

…Han ser et dyr Tnkha : eller så, det ga ham godt og nytte over håp . Hvis det han gifter seg med er sju eller så, så ser han hva han hater fra fienden sin ….

…Ungdyr Hvis du ser en fugl med ungen, betyr dette at hvis du er kvinne, vil bekymringene dine være varierte og kjedelige . Det vil være flere barn i din omsorg, og noen av dem vil vise seg å være opprørere og despoter . Når det gjelder de andre, indikerer små dyr rikdom ….

…Og den som ser at han jakter noe fra et dyr, da er han rikdom og bytte, fordi Gud den allmektige har gitt ham det ….

…Og den som ser noe av et vilt dyr fanget mens det er mansjett, så tolkes han som det dyret tilskrives ham ….

…Og noen av dem som uttrykte en visjon om urenhet fra andre dyr, sa penger og nåde ….