…Og den som ser at noe av det spirer ut av sted og er borte, da får han penger for seg uten ansiktet og bruker det ut av sted ….

Sengen : Det ble sagt at den som ser at han ligger på en seng, så returnerer han noe til ham som har forlatt hånden, selv om han er en svakhetskraft i sin autoritet og deretter blir etablert etter svakhet, fordi Gud den allmektige sa : ~Og vi kastet et lik på tronen hans, så en kvise .~ Og hvis han ønsker å gifte seg, så er det ekteskapet til en kvinne, og hvis han ligger på en seng med madrasser på seg, er det en økning i ære og minne om mennesker som er hykleriske overfor religion . Hvis det ikke er møbler på den, så reiser den . Noen av dem sa at sengen og alt han sover på, indikerer kvinnen og all pensjon, samt stolene . Og bena på sengen indikerer Mamelukes, og utenfor er det spesielt kvinnen, innsiden av den er visjonær, og bunnen er guttene og kvinnene . Al-Qayrawani sa at sengen er et tegn på alt som en person er fornøyd med, blir overvåket og nærmer seg . Og araberne sier : Den tredje av hans trone, hvis han ødelegger sin ære . Og tronen : sengen, og den kan referere til en båt fra en kone, en laster eller et skip, fordi sovende kjører den mens sjelen reiser fra familien og hjemmet . Og kanskje refererte han til kisten, for det er speilsengen . Den som bryter sengen i en drøm eller hvis sammensetning er oppløst, hans autoritet vil være borte hvis han er konge, og han er isolert fra sitt syn hvis han er en hersker, og han forlater sin kone hvis hun er en trassig eller dør syk, eller mannen hennes hvis han er pasienten, eller han reiser fra henne eller forlater henne, og ansiktet hans kan peke på mannen og ryggen hans på kona, og det som følger hodet på den på sønnen, og den neste av to menn på tjeneren og datteren og eselet hans kan indikere husets verdier og dets tegn på dets folk . Og eselet hans kan peke på tjeneren og panelene på madrassen, teppene, madrassene, mattene og dameklærne . Når det gjelder den som ser seg selv på en ukjent seng, hvis han møter kongen, vil han få det, ellers sitter han i et høyt råd . Hvis han var sølibat, giftet han seg, og hvis hun var gravid, fødte hun en gutt . Og alt dette hvis han hadde børster over det, eller hvis han hadde skjønnhet . Og hvis han ikke hadde sengetøy på det, ville passasjeren reise langt, og hvis han var syk, døde han, og hvis det var i løpet av Hajjs dager, og han håpet på ham, red han lastet på en kamel eller et skip i sjøen, eller satt i den på sengen ….

…Og det ble sagt at treet noen ganger vokser og noen ganger blir mindre, for det tolkes som en mann som håndterer den visjonære, noen ganger er han rettferdig med ham og forenkler seg med ham, og noen ganger blir han sint og plager ham i saker ….

…Og den som så at tennene hans ble trukket ut og deretter kom tilbake til deres sted, han vil ha en disharmoni fra sine slektninger, så kommer de tilbake til det de var ….

…Hvis han har en datter, og han ser ut som om hukommelsen hans blir avskåret og plassert på øret hans, så føder datteren sin en jente, ikke fra mannen hennes . Og kutte ham av til guvernøren er isolert, og krigeren har et nederlag ….

…Det er følt at å drikke vin Vskr ham det smitter haraam rikdom og påvirker av de pengene sultanatet så mye sukker, og sukker fra ikke- årgang det blir syk, de er alvorlige og frykter for verset : ~ Folk ser fyllerier ~ vers, og kanskje sukker indikerte død, spesielt for pasienten sier, ~ kom fyllighet .~ Verset ….

…Hvis en seng i en drøm ikke har madrass, reiser den på grunn av det som kalles ~å gå~ . Og det ble sagt : Han er en kone, og den som ser at han ligger på en seng, han vil returnere til ham noe som hadde kommet ut av hans hånd, og hvis det er en kraft som svekker hans autoritet, blir han sterkere . Hvis han ser at han ligger på en seng med en madrass på seg, vil han få høyde, høyde og minne om hykleriske mennesker . Hvis det er en sko på foten hans, reiser han med hykleriske menn . Og den som så at han lå på en seng på et godt sted, ville få kraft, høyde og stolthet . Og sengen og alt som sover over den indikerer visjonærens kone og hans Mamelukes . Og det ble sagt : Sengen indikerer hva en person er fornøyd med, og indikerer hver båt, kone, last eller kiste fordi det er sengen til manien . Og den som har en stor seng i en drøm, hans autoritet vil være borte hvis han er konge, og han blir fjernet hvis han er hersker, og hans kone blir igjen hvis hun er en trassig, eller hun dør hvis hun er syk, eller hvis mannen hennes er pasienten . Sengens ansikt kan indikere ektemannen, og baksiden av sengen kan indikere kona . Og den som ser seg selv på en ukjent seng, med en madrass på, han vil møte kongen, ellers sitter han på et høyt sted . Hvis han var sølibat, giftet han seg . Hvis kona hans var gravid, fødte hun en gutt . Hvis han så at han satt på en seng uten madrass, ville han dø eller reise, og hvis han var syk, ville han dø . Hvis han så at han lå på en seng . Med ham en kvinne er han med henne i glede og mildhet, og det kan være ondskap og uenighet mellom dem . Og hvis en kvinne uten ektemann ser at hun bærer en seng hjem, vil hun gifte seg . Og den som ser at sengen hans er reist og han er syk, så er det bevis på at han har kommet seg etter sykdommen ….

Og den som ser at han kaller kallet til bønn mens han sover, så undervurderer han sin kone og hans pårørende, og den som ser at han ringer til bønn på døren til sitt hjem, det indikerer at hans tid er nært forestående ….

…Og den som ser at han har dratt ut fra havet, han vil bli plaget av godt fra sultanen, og bekymring og nød vil bli fjernet fra ham ….

…Og den som ser at en konge blir tatt ut av sin paviljong ved voldtekt, indikerer at hans besittelse og rike er død ….

…Og den som ser at det som skal spises, blir tatt ut av sjøen, da vil han få levebrød av en løsning ….

Og den som så at han tok en vei og så en kvinne og vendte seg bort fra veien, da ville verden være hans bedrag ….

…Og den som ser at han har bitt en person og det kom blod ut av ham, indikerer at han elsker ham fordi han har syndet ….

…Og den som tror at noen ting har kommet ut fra den avdøde, som urin, avføring, pus, blod, sputum, sputum og lignende, så er det på to måter. Det ble sagt at det ikke ble tolket fordi det ikke kunne utstedes fra det, og det ble sagt at alt av det tolkes ut fra betydningen av det ovennevnte og kommer på hælene, og det kan være i en slags. Annet enn det som uttrykkene ser voldsomt om betydningen, og andre har sagt noe annet, og det er avansert at hvis han ser noe som ikke kan skje den avdøde fra det, uttrykkes det av analogi, toksisitet, konsekvens og så videre ….

…Og det ble sagt at den som så at han kom ut av inntrengerne, så følger han stien til det gode og rettferdighetens sti ….

…Og hvis hun ser at brød kom ut av henne, så indikerer det fattigdom, konkurs og behov, og hva hun enn ser i skjeden hennes fra en skinn eller en zin, så er det hennes retur ….

…Og den som ser at noe har kommet ut av munnen hans at hans slag er elsket, så er det en tale av rettferdighet, og det ble sagt en god ros, og hvis han ser at noe hater hans slag, kom ut av ham mens han var våken, så hans uttrykk er imot ham ….

…Og den som ser at han førte ut noe skadelig, han skal eie kongens fiende ….

…Og den som ser at dette kommer ut av huset sitt flyr i luften, og hvis han er en lærd som glemmer sin kunnskap, og hvis han har en stilling, så er han isolert, og hvis han hadde barn som døde, kan kongen ta pengene sine, og hvis han ikke hadde penger, er setningen ikke Mahmoud ….

…Når det gjelder stemmen og talen sa Abu Saeed, predikanten: ~Den som ser at halsen hans er en blokkering, og det kommer ingen lyd ut av det. Hans visjoner indikerer at han er spenst og innsnevring av å bruke penger på hjemmet sitt til han dør , og det er ikke Mahmoud . ~…

…Og den som ser at den ligger ved siden av en av de to helligdommene, det indikerer at han fortsetter i tilbedelse og lydighet ….

…Og den som ser at han har kommet inn i himmelen, så gjør han en rettferdig gjerning som kreves av himmelen, og hvis han er redd for sikkerhet, og hvis han er syk, har han flyttet fra denne verden til den. Hvis han ser at han har kommet til det for å gå inn i et individ som våkner av sykdommen sin, og den som ser at han har spist av frukten eller gitt det til ham av noen andre og spist av den, har han godt av et arbeid med arbeid Rettferdighet og den som ser at han er i den og ikke vet når han kom inn i den, da er han fremdeles en dyrebar velsignelse i denne verden, og den som ser de som bor i den eller hennes to sønner, så er det fra rettferdighetens handlinger i saken og den som ser at han har nøkkelen til paradis i hånden, da dør han av monoteisme…

…Når det gjelder skrivepenner, har de tolkninger. Den som ser at den allmektige Gud har lite i hånden, vil føde en dydig lærd, og det sies at det er en jobb, og det sies at kunnskap blir gitt av den allmektige ordtaket “ Kunnskap med pennen . ” Verset . Og hvis han ser ham skrive med det, går han i en stat og lindrer noe ….

…Diskusjon av betydningen av incest. Har du sett at du har samleie med moren din? Eller så du at du har samleie med faren din? Så du at du Tjama datter? Eller så du at du har samleie med din bror, onkel eller onkel? Så noen av dere at han hadde samleie med broren sin? Det er rart at vi noen ganger ser motparten fornøyd med det de gjør med det ! Du kan til og med se en person du aldri kjenner, og du har sex med ham, så hva er forklaringen på denne saken? Er disse visjonene du ser mer eller mindre? Forteller du om det eller tier om det og frykter det? Har du noe å legge til disse temaene, gjennom personlige erfaringer eller spesialisert lesing? Er det hendelser knyttet til å se slike visjoner i deg? Og mange andre spørsmål? Denne tingen har ikke noe håp om å gjenta den, og derfor er samleie forskjellig, det kan være av en hyggelig og gledelig betydning, og det kan være det helt motsatte, men jeg liker ikke frykt og forlegenhet fra å se slike ting, og dette er poenget av hesten, og dette var det som fikk meg til å skrive om det her . Noen mennesker har samleie med incestuøse mennesker som rettferdighet og tilknytning til dem, og noen er fiendtlighet og uenighet, og noen er bevis på ekteskapet deres, og noen er et evangelium om å besøke Mekka …. Og så er ikke betydningen den samme, og vi finner noen som forklarer slike drømmer i en ekstrem forklaring av pessimisme , så Jeddah skiller seg fra en kvinne , eller tviler på Unleashed , eller tviler på søsterens ære ! Og slike mennesker hvis det ble sagt : Hvordan kan vi overbevise dem om å gjøre dem gale? Vi overbeviser dem om at personen refererer til kunnskap og ikke uvitenhet , og ved å fortelle ham : at visjoner ikke bryter med dem med en dom , de er formodende og ikke sikre på betydning , og vi forteller ham også at betydningen av din visjon er ikke nødvendigvis slik du forsto det , da det kan ha en helt annen betydning ….

…Og den som ser som om han har truffet en skål med gull, en mugge eller et krus og har et knapphull, så er han en tjener som kjøper det, eller en kvinne gifter seg med henne eller en hushjelp med dårlig moral . Noen av dem sa : Den som ser som om han bruker redskaper av gull og sølv, begår synder, og det han ser om det for de døde, sunniene, er gode nyheter, fordi Gud den allmektige sier : “ De er omgitt av plater av gull og kopper . ”…

…Og noen av uttrykkene sa at en visjon om grøftingen er at barna skal disiplinere og at de voksne tar ut penger ….

…Eieren av frukthagen har verdiene til en kvinne . Og treskjæreren sladrer . Og eieren av kylling og fugler Nakhas slaver . Frukten tilskrives frukten som solgte den . Den som selger eiendom er bra for ham, og det er ikke noe godt i den for den som kjøpte den, og den som selger en slavejente, det er ikke noe godt i den, og det er bra for den som kjøpte den . Det som er bra for selgeren, er dårlig for den som er kjøpt ….

Og den som så at han falt fra kamelens bakside, han var i fare ….

…Når det gjelder vaskingen, den som ser at han vasker de døde, så angrer en mann med korrupt religion på hendene, og den som ser at han er blitt vasket, så reiser han seg en gang og kommer ut av bekymringer, og den som ser en død person og folk ber om at han skal vaske seg og de finner ikke at det indikerer at den døde begår synder og folk peker på det gode, men det påvirker ikke ham. Og den som ser at en død person vasker noe som ikke er tillatt å vaske, så er han en korrupt mann som forkynner om noe som ikke har noen mening eller fordel….

Den som ser at noe har nådd ham eller forlatt det, han skal tolke det vi har nevnt ….