Dans ~ Aljig ~ Hvis du danset denne dansen, mener Aljig hendelser og spennende Mtaa-lys . Hvis du ser neger som danser dem, vil dumme problemer tilsvare glede . Hvis du ser kjæresten din danse jiggen, vil ektefellen din ha en munter og optimistisk stemning . Hvis du ser ballettjenter som danser jigg, vil du bli oppslukt av uredelig underholdning og følge ydmyke ønsker . ~ Aljig : dans fort livlig .~…

…Når det gjelder dans, ble den presentert i et av kapitlene i det tjuetredde kapitlet ….

…Jaafar Al-Sadiq sa at visjonen om dansen tolkes i tre aspekter: sorg, ulykke og skandale ….

Dans : Det er en bekymring og ulykke, og dans for pasienten indikerer lengden på sykdommen . Det ble sagt at dansen til de fattige sangene ikke varer . Kvinnen danset og falt i en skandale . Når det gjelder dansingen til en som er eid, indikerer det at han slår . Når det gjelder fangens dans, er det bevis på frelse fra fengselet og oppløsningen fra sjaklene på grunn av løsningen og løsningen av dansekroppen . Når det gjelder guttedansen, indikerer det at gutten er døv og stum, og hvis han vil ha noe, peker han på det med hånden og er i form av en dans . Når det gjelder dansing av de som vandrer i sjøen, er det dårlig og indikerer alvorlighetsgraden av det . Og hvis en person danser til andre, vil den som danser lide en ulykke som han deler med danseren . Og den som ser som om han danset i og rundt huset sitt, menneskene i huset hans alene, det er ingen fremmed med dem, dette er bedre for alle mennesker ….

Dans er en ulykke i en drøm, og den som danser for noen andre, deler med ham i ulykken . Og den som danser alene i huset sitt, er glede og metthet, og at dans er bare for metthet og fromhet . Hvis pasienten danser, er han veldig bekymret . Og dans for et barn roser ikke, og han er redd for å være stille, og den stumme peker med hånden, og barnet, hvis han danser, peker med hånden . Og å danse på høyden er frykt . Og den som ser at han danser i og rundt huset sitt, familien alene, og det er ingen fremmed med dem, så er det bedre for alle mennesker . Og den som ser at hans kone, sønn eller en av hans slektninger danser, det er bra, og indikerer mye glede og stolthet . Og pasientens dans indikerer lengden på sykdommen, enten det er mann eller kvinne . Og kvinnen danset på en stor skandale, rik eller fattig . Og dansen til den som går i sjøen i et skip, indikerer alvorlighetsgraden han faller i . Og dansen til den dårlige sangene varer ikke . Og Mamluk-dansen indikerer at han slår ….

Dans er et tegn på ulykke, sykdom og skandale, og noen av tolkene sa at dansen kan være en hån mot en hersker som søkte det stedet da han presenterte for dikterne med noen av deres ord : Hvis apen hersker, så dans til ham … …………….. ……………….

…Minuit Hvis du ser en Minuit-dans i drømmen din, betyr dette at du vil bli fornøyd i selskap med gode venner . Hvis du danser menuen i en drøm, kan du forvente lykke og familieglede ….

…Hvis du drømmer om underholdning der det er musikk og dans, vil du motta gode nyheter om fraværende, og nyte helse og velstand . For unge mennesker er denne drømmen en drøm om mange og varierte gleder og høy respekt for venner ….

…Cadrell Hvis du drømmer om at du har danset kadriellen, vil du være involvert i en gledelig begivenhet som gir deg glede . ~ Kadrillen er en dans for fire par dansere .~…

…Svinekjøtt : En stor, velstående mann, korrupt i religion, ond vinning, skitten, skitten, vantro eller kristen, sta og sordid, og hans kjøtt, fett, hår, mage og hud er forbudte og foraktelige penger, og familien min er en fruktbar mann som har en uhyggelig gevinst og religion, og den som pleier griser, jeg har også en verge over et folk, og som dets besittelse eller besittelse av det på et sted eller dets nærmeste har rammet forbudte penger, og dets barn og melk er ulykke i pengene til de som drikker det, eller i tankene hans, og den som kjører en gris, treffer en sultan eller triumferer over en fiende, og den som ser at han går mens en gris går, får han et øyekorn raskere og svinekjøtt tilberedes og grilles Urgent haram-penger . Og det ble fortalt at en mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg så som i min seng av en gris, så sa han : Han gikk videre til en vantro kvinne . Og det ble fortalt at Khusra, Anu Sharwan, så ut som om han drakk av en gullsyltetøy, og med en gris som drakk av syltetøyet, så han fortalte sin syn på en kryssing og sa til ham : Han fjernet steinen til konene dine og dine medhustruer fra evnukkene og tjenerne og barna, og han samlet dem og førte meg med deg med bind for øynene. : sa fraksjoner, hver av dem : bittere Feltrqs, gjorde det han ba om, og da han avsluttet Nuba-dansen for å kjøre dem, fortalte hun ham en av medhustruene : O kong Oafha om dans og nakenhet, de er stadig redd, han sa at det måtte være slik, da han ble strippet og fant en mann, sa overgangen til ham : O konge, dette er din tolkning av ditt syn. Når det gjelder syltetøyet, er dette hemmelighold, og når det gjelder drikkevinen din, vil du nyte den, og når det gjelder grisen som deltok sammen med deg i å drikke den, er dette en mann ….

…Trommelyd : en tom lyd . Hvis han har skriking, blomstring og dans, er det en ulykke . Trommeslageren er en mann som er heroisk og stolt av arbeidsledigheten sin, og trommelen er en klappet mann, så den som ser at han har forvandlet seg til en trommeslager, blir en smell . Og den livlige kvinnen trommet opp en kvinne med feil, hennes utsagn ville ikke like, fordi det er en skam og en skandale ….

…Et jordskjelv er i en drøm en frykt for autoritet . Og det ble sagt : Et jordskjelv er en ulykke som skjer av den største kongen, og hvis den er generell, er ulykken generell . Hvis synet av et fjell ristet eller ristet, eller fjernet seg fra stedet, og deretter bosatte seg på stedet, er det herredømmet til dette stedet . Og den som ser et land som har ristet og en sekte er ødelagt i det og en annen gruppe blir levert, da ville sultanen komme ned det landet og torturere dets folk . Det ble sagt : Det indikerer alvorlig sykdom . Og hvis jordskjelvet rammer et land, undertrykker kongen undersåtterne sine . Og den som ser jorden rystes, og himmelen blir forstyrret, da vil folket i byen bli straffet med myndighet, og de vil lide sykdom og sykdom i seg selv og sin rikdom . Og hvis en person ser at jorden beveger seg i en drøm, indikerer det visjonærens bevegelse og liv . Og den som ser at jorden har rystet, så er det en ulykke som påvirker landet fra dets autoritet, eller at regionen er utsatt for gresshopper, hagl, tørke eller stor frykt . Og hvis du ser et jordskjelv i en drøm, indikerer det panikk, frykt og urovekkende nyheter . Og hvis en gravid kvinne så henne, fødte hun . Jordskjelvet kan indikere at mennesker er forstyrret, og hvis veggene kollapser, vil det oppstå en reell død, og det kan indikere at den som søker er døende . Og vibrasjonen i det tørre landet er bevis på dets anbefaling og vekst ved dyrking . Kanskje indikerte det at de døde ble gjenopplivet . Jordskjelvet indikerer reise til sjøs, eller dans og glede, eller forstyrrelse av reise på sjøen . Kanskje jordskjelvet tydet på ektemannenes nød . Hvis jordskjelvet var i en frukthage, antydet det overflod av planter og overflod av sommerfrukter, og det indikerte oppstanden fra landsbyens folk . Hvis han så henne i en drøm, og visjonen var i mai, indikerer det en kamp som foregår mellom mennesker og kontinuerlig strid . Og hvis han så det i en drøm, og visjonen var i juni, var det et bevis på ødeleggelse av de ugudelige, og hvis det var dagtid, indikerte det fornyelsen av de lærdes stillinger . Hvis han så henne og det var i juli, indikerte det at en stor mann døde . Og hvis han så det og det var i august, indikerte det at en fiende kom til det landet . Og hvis han så det og det var i september, indikerer det en merkelig mann som kommer til det landet, og han får smerter som vil bli fulgt av døden . Hvis han så henne og det var i oktober, indikerer det sykdommen og sikkerheten til gravide kvinner . Hvis han så henne og det var i november, indikerer det at gravide kvinner falt . Hvis han så det, og det var i desember, indikerte det forekomsten av alvorlig sykdom og død med sikkerhet fra fienden . Hvis han så henne, og det var i januar, indikerte det ungdommens død . Hvis han så henne og det var i februar, tydet det på sult og fall av gravide kvinner . Og hvis han så det og det var i mars, var det bevis på velstand ….

Dans Hvis du drømmer om å se en mengde blide barn danse, betyr dette for gifte mennesker smarte og lydige barn, og et lykkelig og komfortabelt hjem . For unge mennesker betyr det enkle oppdrag og mange gleder . Hvis du ser eldste danse, betyr det et bedre resultat for arbeidet . Hvis du drømmer om deg selv å danse, vil uventet lykke slå deg ….

…Pyramidene sett i en drøm indikerer merkelige nyheter fra tidligere nasjoner, prekener og tanke . Kanskje visjonen hennes indikerte ekteskap med ugifte mennesker med polyteisme eller ikke-arabere, eller samliv med dem, eller overholdelse av læresetningene til folket av kjetteri, eller interesse for å søke kunst eller akademisk vitenskap . Kanskje det å se dette tydet på et langt liv, underholdningssteder, lek, musikkinstrumenter, dans, alkohol og steder der det er mange bilder, for eksempel kirker eller steder for veving og veving ….

…Å slå på pinnen : Så å snakke er en løgn, og det er også å høre det . Og den som så at han traff luten i huset hans, ble rammet av en ulykke, og det ble sagt at slående av luten var hans hode, og før han ble rammet av en sorg . Hvis han så som om han traff senen, ville han forlate bekymringene . Det ble sagt at hans fattigdom indikerer en hederlig konge som forstyrret hans eie og stolthet . Hver gang han husker kongen, blir tarmene hans snudd, og det uklare er en preken, og den umoralske personen skjemmer ham bort med noe som faller i tarmen . Det er en undertrykkende urettferdighet, en urett mot et folk som kutter tarmen . Og den som ser at han treffer døren til imamen fra kabarettene noe fra fløyte og dans som lute, tanboor og cymbal, han vil oppnå mandat og autoritet hvis han er kvalifisert for det, ellers vil han innlede ord ….

…Vugge Den som i en drøm ser at han har kjøpt en vugge, eller at han er i en vugge som har mottatt godt og velsignelse, og gode gjerninger flyter på hans hånd, fordi Gud den allmektige sier : ( Og den som gjør rettferdighet, la seg være asfaltert ). Det ble sagt : Det er trøst og sønn av en medfølende kvinne og en ung jente . Og vuggen for menn er sorg eller inneslutning . Og holderen for sølibatet er en kone, og kvinnen har en sønn, og hans syn kan indikere bekymring, sorg, rastløshet og gråt, og kanskje indikere stedet for sang, dans og underholdning, og kanskje indikerer strid og kontrovers . Og kanskje pekte vuggen på kisten ….

…Når det gjelder gråt : Det ble fortalt på autoritet fra Ibn Sirin at hun sa : Å gråte i søvn er et øyeeple, og hvis det ledsages av gråt, sorg og dans, blir det ikke berømmet ….