…Og den som ser at en ild, en skorpion, en slange eller en stein som er nedstammet fra himmelen, indikerer at Guds pine er kommet ned på dette stedet ….

Edderkopp Å se en edderkopp i en drøm antyder forsiktighet og vitalitet i å styre virksomheten din . Du vil være heldig, og du vil samle en stor formue hvis du ser en edderkopp som vever sitt eget vev, dette forutsier familiens lykke . Hvis du dreper en edderkopp, forutsier dette en krangel med din elskede kone. Hvis en edderkopp biter deg, vil du bli et offer for fiendens ulykker og intriger i nærheten av arbeidet ditt . Hvis du ser flere edderkopper som henger i vevet rundt deg, er dette et godt varsel og forutsier flaks, rikdom, god helse og lojale venner . Hvis du ser en stor edderkopp angripe deg, vil du raskt nå rikdom med mindre farene hindrer deg . Hvis du ser en veldig stor og en annen liten edderkopp på vei mot deg, vil du ha gode hvite dager, og du vil føle deg moden i livet ditt . Hvis den store edderkoppen svir deg, betyr dette at misunnelsen fra rikdommen din stjeler, og hvis den lille edderkoppen svir deg, vil du irritere deg over noen små intriger og mindre problemer . Hvis du stikker av fra en stor edderkopp, vil du miste ganske mye penger . Hvis du drepte en edderkopp i drømmen, vil tilstanden din til slutt bli bedre . Hvis edderkoppen kommer tilbake til livet og tar deg, er du truet av sykdom og fattigdom . Hvis en kvinne drømmer om å se en edderkopp eller gyldne edderkopper som danser rundt henne, forutsier dette forbedring i familiens forhold og flere vennskap ….

…Hva er forholdet til en troende eller en muslim , med en god visjon? Visjonene er det vi har igjen av profetetsaken , og kanskje hadithen fra sendebudet, må Guds bønner og fred være over ham : ” Det er ikke noe igjen av profetiet utenom evangelistene. ” De sa : Hva er det? Han sa : ~Den rettferdige visjonen blir sett av en muslim, eller en historie .~ Jeg sier at det kanskje vil hjelpe i dette aspektet, da det bekrefter den troende på fremmedgjøringstidspunktet og er en hjelper for ham, og gir ham håp om ære og styrke. Derfor tolket noen lærde allmektighetens ordtak : Guds verger frykter ikke dem. De sørger heller ikke for de som trodde og fryktet de gode nyhetene for dem i dette livet og i det hinsidige ……. etc. Verset er at det gode budskap er den gode visjonen som den troende ser i søvne, og det er en bekreftelse og et budskap fra Gud, ikke som menneskelige budskap, for det er uten mellomledd, og dette er et av tegnene Godhet for mennesket, det vil si en som ser en visjon og er bemerkelsesverdig for hans oppmerksomhet , eller retter sine feil, og Gud vet best…

…Men hvis hun giftet seg med en kvinne, er ikke en ektemann hennes mann i en drøm : det kommer dem til nytte for folket i hjemmet eller mannen hennes fra en partner eller en felles født eller assistert produsent for å tjene ham og hans verk ….

…Og den som ser at han er forlovet og var en prins, lærd eller arbeidsgiver og fullførte sin preken, så beviste han sin ledelse og posisjon og oppfylte sine behov, og hvis han ikke forlovet seg, ville saken han ba om være vanskelig for ham, og han kan bli avskjediget fra jobben og stillingen ….

…Den som faller i en blodkilde : eller et arr eller en blodkrukke, etter at blodet er høyt over ham . Det kan ikke skyves bort, for han er i blod som er rammet av ham . Likeledes vil hvert erobrende blod han ser på et sted med vann, i en bolle, i en bolle, i et basseng eller andre spor av rennende og stillestående vann, etter at det ofte er, med mindre han ser at blodet er svakt, at han drakk, eller farget med det, så er det forbudte penger som rammer ham, og hvis det ofte ble forbannet med blod . Og den som ser blod sprøytet på ham, han vil motta det fra den som blodet sprinkles på, som en gnist fra ild, så det er dårlige ord som rammer den som gjør det ….

…Og den som ser en Koran, et tau eller en ledning på nakken, det indikerer dyd og oppfyllelse av pakt, sannhet, kunnskap og Koranen ….

Og den som ser hodet som hodet til en elefant, en løve, en tiger eller en ulv, det er blitt sagt at han tar skapelsen av ting høyere enn sin evne og drar nytte av dem og oppnår ledelsen og spikeren på fiender

…** En visjon om Umm Salamah for å drepe Hussein . På autoritet fra Razeen – hvem er Al – Juhani – sa han : Salma – hvem er al – Bakriya – fortalte meg : Hun sa : Jeg dro til Umm Salamah og gråt, så jeg sa : Hva får deg til å gråte? Hun sa : Jeg så Guds sendebud, må Gud velsigne ham og gi ham fred, noe som betyr i en drøm, og i hans sinn var skjegget hans skitt, så jeg sa : ~ Malik, Guds sendebud?~ Han sa : (Jeg var vitne til drapet på Hussain i nesen. ) Og i en fortelling sa hun : Jeg så Guds sendebud, må Gud velsigne ham og gi ham fred, i en drøm som gråter med skitt på hodet og skjegget . Har hevnet den allmektige Gud for morderne på al – Hussein må Allah være fornøyd med ham på Mukhtar ibn Abi håndslaver Althagafi løgner Vtaatbahm og drepe dem så populær i den visjonen fortalt av Tabarani i ( flott ) for folket sa : Jeg så søvn som om menn kom ned fra himmelen med bajonetter, sporer morderne på Al- Hussein, må Gud være fornøyd med ham, så snart Mukhtar kom ned og inspirerte dem . Al-Haythami sa : Overføringskjeden er god ….

…Og den som ser at han er på en silo eller et sted som ikke er passende for perserne å klatre over den, så vil han slå en hatet sultan eller umulig i religion, eller han begår en synd som er så stor som styggheten på stedet ….

Hvis det er grønt, indikerer det ungdommens død eller drap ….

…Det så kongen skrev sin feil Vohrzh da han ble tatt fra ham, det tolket fem aspekter for staten og ankomsten av Rizk og eliminere behovet Azzedine og høyde og oppnåelse av formålene som noen av kryssene sa forklart i vers : ( for staten og for Rizk … bruk layette og nå det tiltenkte ) og ble fortalt om synspunktet som skriver på et instrument det bryter inn i ….

…Og den som ser at det strømmer fra en flytende type vannhjul, så er det bra, nytte, glede og motgang nær det som bevises av separasjon av elver. Mer i det er en type som hater smaken eller lignende ….

…Når det gjelder fyrpannen, tolkes den av tjeneren og tjeneren som han får medlidenhet med eieren av, og folk roser dem, så uansett hva han ser i den fra Zayn eller Shin, vil han komme tilbake til dem, og hvis den er av metall , de er relatert til det spesielle metallet ….

…Og den som ser at en konge eller en matriark har levd og antatt makten som han var, så indikerer dette at noen fra hans klan, hans navn eller hans motstykke, har trukket seg, og kanskje har livet til den som er utnevnt over dem blitt bedre ….

…Abu Saeed, predikanten, sa: ~Den som tror at han leser en av avisene til en av profetene, er bedre .~…

…Og den som ser at han hadde på seg en ring og dens fedd var av dens opprinnelse, det skal tolkes ved anskaffelse av et barn eller kjøp av en hushjelp, et dyr eller et hus, og ringens lapp har skiftet fra sin stilling, det skal overlates til kongene ved å føre tilsyn med isolasjonen og til andre i henhold til skiftende forhold ….

…Al-Kirmani sa: ~Den som ser at han har bygget en mur eller bygget en mur med ruiner, han vil streve for det gode i en manns anliggender som er blitt ødelagt .~…

…Han fortalte at Ali bin Isa al-Wazir så i søvne før han kom til departementet, som om han kjørte på en velkledd hoppe, og i skyggen av solen i løpet av vinterdagene, og tennene hans var spredt, så han var livredd, så han fortalte sine visjoner til de som krysset, og det ble sagt til ham: Når det gjelder din ridning på hesten, ære, stat, autoritet og vergemål, og når det gjelder gode klær, er du en god religion, vakker og ryddig ros. Når det gjelder solskyggen, dreier den seg omtrent til kongen og å leve i skyggen hans, og vergemålet er enten en tjeneste, et slør eller et menneskeskapt og levende, og når det gjelder spredning av tenner, tolkes det med lang levetid ….

…Og den som ser en umoralsk kvinne eller en ekteskapsbryter, hvis han er en av rettferdighetens og religionens folk, så er han god og ekstra og velsignende, og hvis han er blant korrupsjonsfolket, så mangler han gjeld og begår incest, og forekomst av ondskap og skade ….

…Når det gjelder å grave en grop og en brønn, hvis ingen ville gå inn i dem, giftet han seg med en kvinne ….

…Den som så at han drakk en drink fra et kar eller annet, og det var klart og fuktig, så er det et langt liv, næring og fordel, og hvis det er varmt, er det sykdom og sykdom, og hvis det er nød , så er det nød og nød, og det å snakke om vann ble presentert i hans kapittel i kapitlet om havet ….

…Og den som ser at han bringer en død grop og finner en ild i den, så indikerer den styggheten til serens onkel og hans advarsel, og kanskje begav eieren av gropen en kjetteri og villedelse, så vel som om han så noe i det fra skadedyret ….

…Og den som ser at han ødelegger en kirke, et kloster, en silo eller lignende, så vil han være tøff for de vantro og skade dem fra ham, og det kan eksistere i islams religion ….

…Og den som ser at han har urinert i en moske eller på en talerstol, en sønn vil komme til ham og være leder for folket ….

…Og den som ser at han kastet en rullestein i en brønn, han vil bruke penger på ekteskap eller å kjøpe en tjener ….

…Og den som ser at han slår en katt til han klør den eller spiste den, så tolkes han av skaden av en lang sykdom og blir så kurert av den, eller den som ser at han klødde en katt og så våkner og blir frisk, tyven styrker ….

…Og den som ser en dommer med en balanse i hånden, han skal dømme mellom skapelse og sannhet ….

…Og den som så at han tok en vei og så en kvinne og vendte seg bort fra veien, da ville verden være hans bedrag ….

…Og Khaled Al-Isfahani sa: ~Den som så at en fugl kom ned fra himmelen og tok en rullestein og kastet den på kappen eller svelget den, da ville han telle kunnskap, og det kan være en fordel .~…