…Summit Hvis du drømmer om et toppmøte, forutsier dette en positiv forbedring i dine forretningssaker ….

…Dome Hvis du drømmer om at du er under en kuppel i en bygning og ser et underlig landskap, indikerer dette en positiv endring i livet ditt . Du vil okkupere hederlige steder blant fremmede . Hvis du ser en kuppel på avstand, forutsier dette at du aldri vil nå høyden på din ambisjon, og hvis du er forelsket, vil den ønskede personen forakte din interesse for ham ….

…Et ideal Hvis en jente drømmer om at hun møter sitt ideal, forutsier dette en periode med tilfredshet og glede som ikke vil bli forstyrret av noe . Hvis en ungkar drømmer om å møte sitt idol, betyr dette at han vil oppleve en positiv endring i sine forretningsforhold ….

…Hvis du drømte om å se Gud, vil du bli dominert av en tyrannisk kvinne som forkledd seg som kristendom . Det er ikke noe bra i denne drømmen . Hvis Gud snakker til deg, vær forsiktig så du ikke fordømmer deg . Arbeid i alle former vil ikke ta en positiv vending . Denne drømmen forutsier dårlig helse og kan bety en tidlig død . Hvis du drømmer om å tilbe Gud, vil du finne en grunn til å omvende deg fra synden du har begått . Se nøye etter denne drømmen i de ti bud . Hvis du drømmer om at Gud skjenker deg fremragende tjenester, vil du være eteren til en fremtredende og ivrig person som vil bruke sin posisjon til å forbedre din situasjon . Hvis du drømmer om at Gud sender sin sjel til deg, vil det bli store forandringer i din tro . Perspektivene angående assertiv kristendom må utvides etter denne drømmen, ellers kan du bli utsatt for strenge straffer for en skammelig og tåpelig handling som har ført til skam over deg . Gud snakker ofte mer med de som synder enn han gjør med de som ikke synder . Det er genialiteten til åndelig lov eller organisasjon å gjenopprette et barn med rikelig vekst i dets rette tilstand med tegn og visjoner . Jesaja, Johannes, David og Paulus ble ført til omvendelsens alter gjennom den våkne energien til de usynlige maktene som lurte i dem ….

…Religion i en drøm om religion er til en viss grad en dårlig drøm og forutsier bekymringer i arbeid og kjærlighet, og forutsier også jakten på tilstrekkelig, men hvis du har nok til å oppfylle alle dine forpliktelser og saker, antar det en positiv rolle for denne drømmen ….

…Brød Hvis en kvinne drømmer om å spise brød, betyr dette at hun vil bli påvirket av barna av en urettferdig vilje som hun vil tilbringe flere dager i et meningsløst og engstelig arbeid . Hvis du drømmer om at du deler brød med andre, indikerer dette en viss tilstrekkelighet i løpet av livet . Å se mye forurenset brød vil belaste drømmeren med nød og elendighet . Hvis brødet er godt og du har det, så er det en positiv drøm ….

…Kanskje denne drømmen er positiv og betyr renhet og dypt vennskap for unge mennesker, og rolig og nyfødt for ektepar . Hvis du dreper en hæl, betyr dette at du vil være et mål for fiendene . Hvis bønder eller forretningsmenn drømmer om å fange en karibou, betyr dette svikt i deres viktige virksomhet ….