Gutten er i en drøm bekymring og nød, da han var et barn som bar . Og tenåringsgutten Bishara . Og hvis landet er begrenset og folket er i nød, og noen ser at en flott gutt har kommet inn i byen, stammet ned fra himmelen eller har dratt fra jorden, så er den gode nyheten nær . Og den gamle gutten er stolt og mektig . Og den som ser at han er en gutt som lærer på skolen, vil omvende seg fra den synden han pleide å gjøre hvis han lærte Koranen . Hvis en av de lærde og guvernørene ser at han lærer på skolen, så er han uvitende, eller han går over fra ære til ydmykelse . Den som ser at han er opprørsk, arver en arv fra moren . Og hvis den fattige ser at han er en gutt født av moren, vil han få næring og rikdom . Hvis pasienten ser at han er en gutt, dør han . Og den som ser ansiktet i speilet på en gutt og som har en gravid kvinne, hans kone vil gi ham en mannlig sønn som ser ut som ham . Og bærer en liten gutt i en drøm de er . Gutten er en svak fiende . Hvis han så at han hadde barn født til ham, indikerer det nød og nød . Hvis gutten er mann, er konsekvensen prisverdig, og hvis gutten er kvinne, er hans straff skyld . Og hvis en gammel person ser at han har blitt en baby, så kommer han til uvitenhet, og tarmene hans går inn i ham, og hvis han er i alvorlig nød eller nød, vil Gud slippe ham bort . Unge gutter viser små bekymringer . Og den som ser at en gutt skriker i fanget, da slår han på pinnen . De unge menneskers visjon kan indikere gleder og utsmykninger, eller strid med penger, eller overbevisning om den minste livsopplevelse eller hjelpeløshet av grunner ….

…Og den som ser en gutt som roper, det er en uskyld fra foreldrene sine fra løgner og to svik, til historien om Jesus, fred være med ham . Og adhanen på badet roser ikke en religion eller verden, og det ble sagt at han leder . Hvis øret er i det varme huset, vil det varme en falmende feber . Hvis et øre er i det kalde huset, varmer det varm feber, og den som et øre er på døren til Sultan, sier han virkelig ….

…Og den som ser at han brukte en gutt, så vil han søke hjelp fra noen i denne egenskapen for hans formål ….

Gutten, hans visjon i en drøm, indikerer flaks, aksept og seier over fiender, i analogi med historien om Abraham, fred være med ham, fordi han brøt avguder og fortærte dem, da sa den allmektige : ( De sa : Vi hørte en gutt som husker dem, kalt Ibrahim ). Kanskje hans visjon indikerte fiendtlighet overfor prostituerte og seier over dem . Kanskje hans visjon indikerte oppfyllelsen av behov fordi den ble nevnt i effekten : ( Søk hjelp til å oppfylle dine behov i morgenmøter ). Og den som ser godt frø fra mardanen, hun vil ha en god unnskyldning . Se også den unge mannen og se gutten ….

…Og den som ser at en gutt slaktet og grillet sitt kjøtt, og hans kjøtt ennå ikke har modnet, han skal være urettferdig overfor foreldrene ….

Gutt Hvis du drømte om å se barna dine, indikerer dette at du vil leve en atmosfære av glede med barn og naboer ….

…Mannens tau : en økning i hans verdslige liv, og det ble sagt at det er sorgen for et skjult drap . Mannens fødsel er i gang, en god skade og en tett skjede, og noen av hans avkom kommer ut av husstanden hans . Og fødselen hans er en gutt, han er hardt rammet, og kvinnens graviditet er en økning i penger, og hennes fødsel er en gutt som føder en slavejente, og hennes natur er i strid med det, så han er en av dem som, hvis hun ser at hun fødte en hushjelp, var hun en slavejente, og hvis hun så at hun fødte en gutt, var han en gutt . Hvis han så sin kone eller slavejenta føde en hushjelp, ville han også ha gjort det bra . Hvis en av dem fødte en gutt, ville de ta imot ham alvorlig . Hvis han så at han hadde kjøpt en hushjelp, hadde han også hatt det bra . Hvis han kjøpte en gutt, ville de slå ham hardt ….

…Det ble sagt at den som ser at han ammer en gutt, han vil bli låst og en dør lukket på ham, og han vil bli hardt rammet ….

…Og den som ser som om han drepte en gutt og smurte ham, så indikerer dette at han kaller ham til noe forbudt, og kanskje vil han adlyde ham i det ….

…Og det ble sagt at den som ser at han krangler med en gutt og han er seirende, så er det slik, og den som ser at han krangler med en av dhimmiene, det er forskjell på mening ….

…Og den som ser at en av dem fødte en gutt, da går han imot den, og det ble sagt at synet til sønnen tolkes av jenta og også jenta av sønnen, med mindre synet av synet er hvis han ser noe som vises i sannheten ….

…Og den som ser at hans kone eller slavejenta har født en gutt, hun vil føde en hushjelp hvis hun er gravid, og hvis hun ikke er det, skal han treffe ham, så vil Gud løslate ham ….

…Og den som ser en gutt slaktet og grillet, så blir han urett, og det sies i hans tilfelle at han er stygg etter det han påtok seg fra ham, og hvis gutten ikke var et av undertrykkelsesfolket, får han skylden for familien hans ….

…Og den som så at han kjøpte en gutt, han ville ha en god avtale, og det ble sagt at de var triste, og å selge er bedre enn å kjøpe ….

Å se ham som en gutt er et vitnesbyrd om fremtidens tid

…Den som ser at han er en gutt, og han er en mann, har kommet til uvitenhet og ungdom ….

…Den som ser en god gutt, med et greit utseende, med en moderat hengende, lydig, munter holdning, den vil oppnå glede, nå målene og oppnå velvilje med det som gleder sinnet ….

…Når det gjelder spydet : han er med våpenet, en sultan som utfører kommandoen sin . Og spydet alene er en gutt eller en bror . Og å stikke med et spyd er en defekt og en kile, og det ble derfor sagt til et stikk og sus, og det ble sagt at spydet er et vitnesbyrd om sannhet . Det ble sagt at det er en reise . Det ble sagt at han er en kvinne . Og den som ser et spyd i hånden mens en gutt blir født av ham, hvis han har en tann i det, så er han en sønn, så er han folkenes vokter . Og den som ser et spyd i hånden mens han kjører, da er han kraft i kraft og opphøyelse . Og hans ødeleggelse er i passasjerens hånd, og de er i hans makt . Å knekke et spyd som tilskrives en gutt eller bror, vil gi etter for sønnen og broren . Hvis bruddet er noe som er ment å repareres, herdes det . Hvis bruddet ikke er overbevisende, er det døden til en av disse . Og han brøt spydet til guvernøren om at han ble fjernet . Og tapet av en tann er en gutt eller en brors død . Og Al-Marzak indikerer hva som er indikert av spydet . Det ble fortalt at en mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg så som om jeg hadde et spyd i hånden mens jeg gikk i hendene på Emir . Han sa : Hvis du tror din visjon, vil du være vitne til vitnesbyrd i prinsens hender . Det ble fortalt at Abu Mukhalled i en drøm så på som om han hadde gitt et rødaktig spyd, og han fødte en gutt, og han kalte ham Yeni Red . Og han så en mann som om et spyd hadde falt fra himmelen og såret ham på hans ene ben, så han ble stukket levende på den mannen . Og knivstikkingen ved spydet er ordene til den ankende parten i den knivstikkede ….

Gutt : I tolkning viser en svak fiende vennskap og viser da fiendskap . Hvis han ser en mann som om han har blitt en gutt, er kona hans borte . Imidlertid viser hans visjon lettelse for de som er i ham . Hvis han ser seg selv bære en gutt, driver han en eiendom . Og den som ser at han lærer litteratur i Koranen fra bøker, han vil omvende seg fra synder . Og den som ser som om en gruppe barn ble født for ham, hans visjoner indikerer dem, fordi barn bare kan bli oppdraget med lidelse . Det ble fortalt at en mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg så som om i gutten min skrek en gutt . Han sa : Frykt Gud og ikke slå pinnen . Og det ble sagt at den som så en liten gutt etter at han ikke blandet seg med kroppen sin, så er det noe han vil motta eller bli fornærmet . Små gutter ble sagt å vise mindre bekymringer ….

Guttens galskap : farens rikdom fra sønnen, galskap av en kvinne, fruktbar sunnah . Og sykdom i hodet i opprinnelsen, på grunn av tolkningen av presidenten . Det ble sagt at hodepine er en synd som han må omvende seg fra, og han gjør en rettferdig handling, fordi Gud den allmektige sier: ~ Eller det skader hodet, så løsepenger er fra faste, nestekjærlighet eller ritualer .~…

…Og en jente i en drøm : fruktbarhet og lettelse, og letthet etter motgang som vokser og øker . Og jomfruen, en god med god ros og godt håp . Og den som ser som om han har kjøpt en gutt, de vil slå ham . Den som kjøper en slavejente, vil gjøre det bra . Hvis han ser en ikke-voksen slave som om han har realisert drømmen, blir han satt fri . Hvis han så at han skjønte og satte en hvit kappe på ham, gifter han seg med en fri kvinne . Og hvis han ser ut som om han har kastet en svart kappe på ham, vil han gifte seg med en kvinne . Og den som så at han hadde kastet en purpur kappe på ham, han skulle gifte seg med en hederlig kvinne . Hvis en ung mann ser en slik visjon, indikerer hans syn at sønnen hans er i puberteten . Hvis en eldste så henne, viste hans visjoner at han var død . Og hvis han ser henne som gjerningsmannen for en skjult synd, vil han bli avslørt . Og den som ser at han har plaget et voksent barn, han har ære og kraft, og moren hans fortjener det mer når det gjelder tolkning enn sin far, og hvis en kvinne ser en opprørsk mann, så er det bra at han kommer til henne i henhold til hans godhet eller stygghet . Og det ble sagt : Den som hadde en ung sønn og så at han hadde blitt en mann, indikerte at han var død . Og det ble sagt : Han som var blant guttene hadde tatt igjen mennene, dette indikerer styrke og hjelp . Noen mennesker ser at han fødte en gutt og hans kone var gravid, fordi hun fødte en slavejente . Mener at hun ble født underveis, Vtld-gutt, kanskje annerledes, han ser at han ble født som gutt, han er Ghulam, eller mener at han ble født til ham er i gang, om den sviktfargen, det forteller deg . Det ble sagt at andreplass er greit . Og det ble fortalt at en kvinne i Mekka som leste Koranen, så at det var basilikum rundt Kaaba og en Saif med basilikum i hendene på seg, som om hun sa Ære til Gud dette om Kaaba? Hun ble fortalt : Visste du ikke at Abdul Aziz bin Abi Dawood giftet seg i kveld ? Vantbht Hvis Abdul Aziz ibn Abi Dawood døde ….

Når det gjelder situasjonen, den som ser at han leverer en slavejente, han vil ha mye bra, og hvis han føder en gutt, er de veldig dårlige, og han får hatte ord, og han kan dø, og hvem som helst ser at kona eller hushjelpen fødte en gutt, så føder hun en slavejente hvis hun er gravid, og hvis hun ikke er det, så får han ham og så blir han løslatt, så vel som den gravide ser at hun fødte en slavejente, hun føder en gutt, eller føder en gutt, så føder hun en tjenestepike.

Gutten er et godt budskap i en drøm for den som så ham, for den Allmektige sier : ( Å gode nyheter, dette er en gutt ). Og den som så at han fødte en gutt, han ville bli syk eller syk . Hvis situasjonen til en hushjelp fikk en lettelse . Og den som bar en liten gutt, ville bli bekymret . Og den som føder en slavejente, hun blir kunngjort som en slavejente . Se også gutt ….

…** Visjonen er basert på den første forbigående og fra visjonen at Guds sendebud, må Guds bønner og fred være over ham, innledet to eller tre ganger. Det ble signert i henhold til hans tolkning, så ble Aisha – må Gud være fornøyd med henne – tildelt det , i motsetning til hva Guds sendebud, må Guds bønner og fred være over ham, tolket over ham, så det signerte iht. Aishas tolkning – må Gud være fornøyd med henne. det – dette kom som fortalt av Suleiman sønn igjen Aisha kona til profeten fred være med ham – Gud velsigne dem – sa : en kvinne fra folk i byen har en mann forhandler annen ble du se en visjon når savnet av sin ektemann og sjelden savner bare venstre gravid kommer Allahs sendebud fred være med ham, og hun sier : Min mann gikk ut som kjøpmann og forlot meg gravid, og jeg så mens sovende så at masten min i huset mitt var ødelagt og at jeg fødte en blind gutt, så Guds sendebud, må Gud velsigne ham og gi ham fred, sa : “Det beste av din mann er over deg, Gud den allmektige vilje er rettferdig, og du føder en gutt ved rettferdighet. ” Hun pleide å se henne to eller tre ganger alt dette. Guds sendebud, må Gud velsigne ham og gi ham fred, kommer og sier til henne, så mannen hennes kommer tilbake og føder en gutt, og hun kom en dag da hun kom til ham, og Guds sendebud måtte Gud velsigne ham og gi ham fred, var fraværende. Hun så den visjonen og sa til henne : Hva spør du Guds sendebud, må Gud velsigne ham og gi ham fred, Guds nasjon? Hun sa : En visjon jeg så, da Guds sendebud, må Gud velsigne ham og gi ham fred, kom og spurte ham om det, og han sa godt, så det blir som han sa . Så jeg sa : Så fortell meg hva det er? Hun sa : Inntil Guds sendebud må Guds bønner og fred være over ham, og jeg biter henne til ham mens jeg ga. Av Gud forlot jeg henne ikke før hun fortalte meg, så jeg sa : Av Gud, hvis du trodde din visjon, ville mannen din dø og føde en gutt, så satte hun seg og gråt og sa : Mine penger er når Jeg viste deg visjonen min. Henne : ( Hva er henne, Aisha ) ? Så jeg fortalte ham nyheten og hva den ble tolket for henne, så Guds sendebud, må Guds bønner og fred være over ham, sa : “ Ma Aisha, hvis du krysser en visjon til muslimen, så kryss den godt, så visjonen vil følge hva eieren krysser. ” Så av Gud døde mannen hennes, og jeg så henne ikke med mindre hun fødte en sønn sønn ….

…En grill i en drøm er et godt budskap om å leve, og hvis det er umoden, er det dem . Det fettbrente lammet er mye penger, og hvis det er magert, er det lite penger og levebrødet er sliten . Og den som spiser lammestek, han spiser av barnets inntjening . Ku-steking er trygt for den fryktede personen, og hvis han har en bærer, vil han motta en hannsønn . Og stekekalven er fruktbar og livlig . Og en Steinbukken grill indikerer en mannlig gutt som spiste den . Og alt som er utsatt for ild i våkenhet, i en drøm, har han syndet . En stekt kamel er en mannlig gutt, og han er trygg fra frykt, eller han er en høflig gutt . Og den som så at armen på en stekt kamel talte til ham, han ville bli frelst fra fortapelse . Og grillet eller kokt fuglekjøtt gir penger uten svik eller svik . Den grillede siden uttrykkes av kvinnen fordi Eva ble skapt fra siden av Adam, fred være med dem begge . En moden brent arm er levebrødet til en kvinne som lurer henne, og hvis den er umoden, er den baksnakket . Og den som kjøper et stykke grill, han leier en ansatt . Og det ble sagt : grilling er tristhet eller penger er forbudt . Og den som så at han stekte en syk ram, eller sultanen torturerte ham eller fengslet ham, og den som stekte en moder som hans kone eller mor ble syk, og den som streifet alvorlig, hans sønn eller slave ville ha kopper . Grillen kan indikere de gode nyhetene om å komme ut av nød og seier over fiendene hvis steken var en kalv, og om det var en kamel som indikerte herligheten og gleden ved å helbrede sykdom, ekteskap med sølibatene og ankomsten av reisende . Og grilling kan referere til sniking, eller til plyndring av nåde, fengsel og plyndring av penger ….

…Type I : Åpenbaring avskyr De har djevelen å gjøre , og resiterende selv , som kalles Bodgat-drømmer, noe som skyldes Satans list og bedrag og hans fiendtlighet overfor mennesker . (1) Et eksempel på denne typen er fortalt i Saheeh Muslim fra hadiet av Jabir må Allah være fornøyd med ham fra sendebudet Gud, må Gud velsigne ham og gi ham fred, sa at han fortalte en beduin som kom til ham og sa : Jeg drømte at hodet mitt var kuttet av, så vi følger ham, så profeten, må Guds bønner og fred være over ham, irettesatte ham og sa : ~ Ikke fortell at Satan leker med deg i en drøm .~ (2) I andre sa Raaah Jaber : Jeg hørte profeten fred være med ham Tkd holdt en tale, han sa : til Aihdtn en av dere Btalb djevelen i søvne . ~ Sheikh Mohammed Bin Saleh Al – Uthaymeen sa Guds nåde : Røret drømmer, det forvirrer uorganisert , og ofte at Tartuffe hatet Satan den allmektige sa :~ å pakke dem som Ouamno ikke Bdharhm bare Gud ville ~( argument : 10). (3) og denne typen visjoner han Adab seks : første : å søke tilflukt med Allah fra dets onde , og denne beskyldningen er klar , Valastaazh legitim alt det er hatet . Andre : å søke tilflukt med Allah fra Satan . Å snakke : ~ hvis du så en visjon av hat Fletholh og spyttet på hans venstre tre ganger og be Gud av godhet og søker tilflukt hos Allah fra den onde ~ fortalt av Ibn Majah fra hadith av Abu Hurayrah marfoo og fortalt av muslim, også .~ (4 ) I følge romanen i en muslim fra Jabir også : ~ Olistaz Allah fra Satans tre ~ kom i en roman muslim også : ~ Afilipsq forlot tre ganger ~ som jeg vil skissere i : Tredje : å spytte mens han var oppmerksom fra søvnen sin dro tre ganger . Enhver som spytter venstre tre ganger Besqa-lys ~ og hemmeligheten til denne Gud vet ~ avsky for det han så og forakt for demonen at jeg ser at synet til høyre er ekte, ~ pekte ut venstre fordi det er skitt , og triangulering i forrige roman Muslimsk bekreftelse ~ har svart med tre ord : Altfet være uten spytt ~ og bagasse være med ham spytt mild . spytte og være med ham spytt og det meste av bagasse . fjerde : å endre siden som han var på da han så det , til sin side med det andre? årsaken til dette : optimistisk om å konvertere det og flytte, er det kanskje en annen grunn som kan plassere djevelen , og slik at synet blir fra avsky til den elskede og beveger seg fra skadelig til det gode . femte : for ikke å nevne det til en allerede , har det uttalt at en rekke samtaler korrigerer dem hva Bukhari Guds nåde via Abu Sa’eed al – Radhi Ath med ham, og han sa, ~ og minner henne om at det ikke gjør det skade ham ~(5). som gitt oss historien om mannen som snakket om visjonen om å slå nakken hans , Obi, men uttrykket er ikke Iqsa bare for de som stoler på ham , eller veileder ham ~ eller for verden for å Aabroha ham fine hva de kan og Arushdouna hva er utnevnt av dem og hva som gagner ham . Det spørsmålet er presentert her , hva hemmeligheten av det er forbudt? Fa si den hemmeligheten Gud vet – for nå oppdatert av , kanskje forklart med det tilsynelatende skadet bildet . Og vær et potensielt ~ faller estimering av Gud den allmektige ~ og indikerer at Hadeeth av Abu Razin kan Allah være fornøyd med ham brakt : ~ Visjonen om en mann av en fugl som ikke hadde krysset ~ Hvis krysset signert ~, og snakk godt . (6) som betyr : at synet om mulig tosidig ~ kryssing av en av dem skjedde i nærheten av den kapasiteten , og viser at en slik mann løfter benet han venter på Matteus uttrykker det . Sheikh ( Mohammed bin Nasser al – Albani ) Kommenterer intervjuet : ~ Visjonen om en mann på en fugl som ikke krysset hvis krysset skjedde ~ . Frank snakket om at visjon er som et kors , og så lærte oss Allahs sendebud som ikke er mangel på det, men en mentor eller en lærd eller elsker , fordi de antok at de valgte de beste betydningene i tolkningen Vtqa på tilsvarende, men nei tviler på at det er begrenset til om uttrykket som tåler syn, selv i ansiktet , og ikke en feil utelukkende , ellers er det ikke effekten av ham da, og jeg kjenner Gud ~, har påpekt at betydningen av Imam Bukhari i den boken uttrykk for hans Sahih ved å si : ( døren ikke se visjon for første forbigående hvis det ikke gjør vondt .) dokumentert av ordene av profeten fred være med ham til Abu Bakr, mens gjennom sin visjon : ~ en helte noen og savnet noen, ~ Profeten fred være med ham indikerte ikke hva Abu Bakr syndet , selv mellom denne som syndet til uttrykket av profeten fred være med ham, er den andre og den første som ble godkjent, men det viste seg å være feil dette . så ikke klipp Raak vanligvis bare å stole på det , og gi ham råd og hans kunnskap og mening, og synspunkter fra Abu Hurayrah kan Allah være fornøyd med ham fra profeten, være med ham at han vil si : ~ ikke vis Tqsoa bare vitenskapsmann eller mentor ~ i romanen : ~ ikke bare på Iqsa Wade, som skjerper betydningen av en skuespillervennlighet. Fortalt av Tirmidhi sa Sheikh Albani : S Hans kall er autentisk i henhold til forholdene til de to sjeikene, og betydningen av forrige hadith ~ Visjonen er på en mann som flyr ~ betyr at den ikke legger seg med mindre den krysser , som hvis det var på en flygende mann . ~ Så den falt og falt der den krysset, akkurat som tingen som er på foten av fuglen faller med den minste bevegelse, og dette er en representativ analogi. Den hurtigflygende fuglen har et objekt som faller med den minste bevegelse på benet . Det viser muligheten for syn på ansiktet til å tolerere det som ble fortalt, og gir oss også historien om mannen som snakket om visjonen om å slå nakken hans , Obi, men dens uttrykk er ikke bare Iqsa for de som stoler på ham , eller mentor for ham , eller verden i orden å Aabroha ham greit hva de kan og Arushdouna Hva hjelper ham, og hva som er nyttig for ham . det spørsmålet presenteres her , hva hemmeligheten av det er forbudt? Fa si hemmeligheten Gud vet – fordi de oppdaterte dem , kanskje tolket skadet på det synlige bildet – og dette er et potensial , faller estimering av Gud , og viser at denne hadeten til Abu Razin kan Allah være fornøyd med ham brakt : ~ Visjonen om en mannfugl er ikke krysset , hvis krysset er signert , ~ den hadith er bra . Betydning : den visjonen om mulig tosidig , kryssingen av en av dem skjedde i nærheten av den kapasiteten , og viser at det som kom fra Abdul Razak sa : synet ligger på det som krysser som Zllk som en mann løftet benet når han venter på steder . (7) sa Sheikh ( Mohammed bin Nasser al – Albani ) Kommenterer intervjuet : ~ Visjonen om en mann på en fugl som ikke krysset hvis den ble krysset skjedde ~ . Frank snakket om at visjon er som et kors , og som lærte oss Allahs sendebud fred være med ham som ikke er mangel på det, men mentoren eller en lærd eller elsker , fordi de antok at de valgte de beste betydningene i tolkningen Vtqa på følgelig ,, men som ikke gjør det. Det er ingen tvil om at dette er begrenset til om uttrykket er noe visjonen kan tåle selv på en måte , og ikke er en ren feil , eller det har ingen effekt på den tiden, og Gud vet best (8), og Imam Bukhari refererte til denne betydningen i uttrykksboken fra sin Sahih ved å si : ( Kapittel av den som ikke så Visjonen om den første forbigående hvis ikke vondt ). Bevist av ordene fra profeten fred være med ham til Abu Bakr mens han gjennom sin visjon : ~ A strømmet noen og savnet noen ,~ og profeten fred være med ham , indikerte ikke hva Abu Bakr syndet , selv ikke mellom denne som syndet mot uttrykket for profeten fred være hans fred er den andre og den første som ble godkjent, men dette viste seg å være feil . (9) Derfor må du ikke kutte Raak bare for å stole på det , og gi ham råd og hans kunnskap og mening, og synspunkter: Abu Hurayrah, må Allah være fornøyd med ham fra profetens fred være med ham at han vil si : ~ Gjør ikke Tqsoa-visjon bare til verden eller mentor ~(10), i romanen :~ Iqsa bare på Wade og ~ stramme navnet på skuespillervennligheten , forteller Tirmidhi Shaykh al – Albaani : tilskrevet riktig på de to sjeikens tilstand (11) , og betydningen av den tidligere moderne ~ visjonen om en mannfugl ~ den legger seg ikke med mindre den er uttrykkelig . Det er som om den var på et flygende ben, og den falt og falt der den krysset, som det som er på mannen av fuglen faller med den minste bevegelse. Dette er en analogi-analogi, hvor synet ble sammenlignet med en hurtigflygende fugl, og noe ble hengt på benet som falt med den minste bevegelse . Det viser muligheten for syn på ansiktet av tolerere det som ble fortalt, oppsummerer i hans Sunan i boken av Åpenbaringsbåndet Hassan Suleiman bin forlot Aisha, kone til profeten fred være med ham, sa : En kvinne fra folket i byen har en mannforhandler, Tri var visjonen om at mannen hennes var mer fraværende, og savner sjelden bare gravid, kommer sendebud av all fred være med ham, sier : Min mann er en kjøpmann kom ut Fterkny gravid, og jeg så på meg som sovende for å tvinge huset mitt ble ødelagt, og jeg ble født som en guttunge, sa Allahs sendebud fred være med ham : ~ bra , fordi mannen din på deg, den allmektige Gud, vil en rettferdig, og føde en gutt med rettferdighet . du ser var to eller tirs alt som kommer Allahs sendebud fred være med ham, sier at hennes , går tilbake sin mann og føde en gutt . . Kom en dag som det var Tonah , og Allahs sendebud fred være med ham fraværende , den har sett den visjonen , sa jeg til henne : onkel du w blir ikke avhørt Allahs sendebud, fred være med ham, o Guds nasjon ? Og hun sa : et syn jeg så det kom til Allahs sendebud, fred være med ham, spør ham om , han sier : ~ bra , skal sies, og jeg sa : Si meg hva? Hun sa : Selv Allahs sendebud kan Allah velsigne ham kom og ham, Voardha ham mens du introduserer . Sa Aisha : Jeg sverger at jeg dro, fortalte meg, jeg sa : Gud , den veldedige visjonen din for å imutnere mannen din , og få frem en gutt Vajra !! Jeg ble gråtende og sa : Mali yen tilbød deg mitt syn? kom inn i Allahs sendebud, fred være med ham, gråtende sa til henne : ( dømt O Aisha? ) Så jeg fortalte ham nyheten og hva som ble tolket for henne, Guds sendebud, må Guds bønner og fred være over ham : “ Hva, Aisha, hvis du overfører en visjon til muslimen, og deretter gir den videre for godt, så vil visjonen følge det som eieren krysser . ” Aisha sa : Så av Gud, mannen hennes døde, og jeg ser henne ikke, men hun fødte et barn som er en ensom (12). Konklusjon som kommer ut av dette , den visjonen om mulig to – si ded , skjedde kryssing av en av dem nær den kapasiteten . så Jakobs sønn Joseph forbød Iqss sin visjon til brødrene sine av frykt for villfarelse og misunner ham , sa steinsønn : Allahs sendebud fred være med ham At en visjon forekommer bortsett fra en som elsker fordi han kan tolke den for ham i en måte som han ikke liker, verken med hat eller misunnelse , kan falle fra den egenskapen , eller skynde seg selv fra den sørgede og plagede , så han beordret å legge igjen en oppdatering for de som ikke liker på grunn av det . (13) VI : som spør når den dårlige drømmen også vil : bønn , og er indikert av Hadeeth av Abu Hurayrah, må Allah være fornøyd med ham : ~ Hvis han så . ENE det han hater , så la ikke Vlaisal skje av mennesker . ~ (14) og Guds visdom og jeg vet : at bønnen til enhver anledning fungerer som slavefrykt for at den gjør om Almkarh . Ifølge til noen forskere, er det en leser Seventh State of the stol, men ikke veilede ham, selv om han leser eller denne stolen i sine bønner har oppnådd to ting sammen, be og lese tilstand av stolen . Og hvis han begrenser seg til å gjøre noe av det han nevnte, vil det være tilstrekkelig å avverge dets skade, hvis Gud vil, som hadithene uttalte . Men det er bedre for ham å gjøre alt for å kombinere fortellingene . Ibn Qayyim sa i Zaad : og når det ikke skadet ham, men denne visjonen driver Almkorhh ondskap . Al-Nawawi sa : Gud nevnte ikke årsaken til sikkerhetseffekten av avsky- visjonen, gjorde også veldedighet og beskyttelse for penger . . . Og ved å bede om det som et svar og utbetaling av ulykke og almisse, betaler det dårlige død alt dette ved Guds dekret og evne . (15) _________________________________________________ (1 ) Mohamed Abdelaziz Halawi – en referanse tidligere – s. 5 . (2 ) Fortalt av muslim i Saheeh, som forklart i kjernefysiske (27 \ 15 ) • op .. (3 ) si nyttig bok om monoteisme – Forklaring av sjeik : Mohammed bin Saleh Almosaman c 2 (4 ) Fortalte priser i bok Åpenbaringsuttrykk 0 døren så en visjon om hat – op – muslim i Åpenbaringens bok ( 15/17 ) – op •. (5 ) Se åpningen (12 /369 ) , den boka av Åpenbaring fra døren til uttrykk for Guds – op . (6 ) Moderne klassifisert avgjørelse og Sundh Hassan , ble fortalt av Abu Dawood i boken om litteratur, den dør av det som kom i en visjon – en tidligere referanse – og Rawa Tirmidhi i Book of Revelation den dør av det som kom i uttrykket av visjon – op – fortalt av Ibn Majah i boken om uttrykk for Åpenbaringskapittelet i Åpenbaringen Hvis den ikke ble godkjent og signert Iqsa bare på dalen – op – 0 fortalt av Imam Ahmad i det første datoen sivile intervju med Abu Razin Oqaili-grunnleggeren Ben Amer Muntafiq – op ~ og fortalt oppsummeringer i boka av Åpenbaring kapittel i Åpenbaringen faller ikke med mindre de reflekterer 0 publisert Bibliotek vitenskapelig – Beirut . (7 ) se : Fath al – Bari Ibn Hajar – op – (12 /432 ). ( 8 ) serie av samtaler korrigere , c 1, s. 28, i to , den informasjonen Kontor 1399 av . (9 ) Fortalt av Bukhari i boken om uttrykket døren ikke se visjon for første forbigående hvis det ikke vondt, som i Fath al – Bari ( 12/431 ), og muslim i boken Åpenbaring, som i kjernefysisk forklaring ( 15/29 ), – Referanse tidligere -, og vil snakke ved å si i s. 101 . (10 ) fortalt av Tirmidhi i boka av Åpenbaring kapittel i tolkning av Åpenbaringen hva som er anbefalt og hater dem – op – og rettet oppsummeringer i boka av Åpenbaring at døren til hat syn reflekterer bare verdens Eller mentor – op – fortalt av Ibn Majah i boken Åpenbaringens uttrykk krysset døren til synet hvis ikke signert Iqsa bare på dalen – en tidligere referanse . (11 ) riktig skravleserie – op ( 1/26 ) .. (12 ) , fortellere av dramaet i sin Sunan – op – ( 2/131 ). (13 ) utvidelse Se : awn Reni – op – ( 1/176 ). Og Ibn Hajar – forrige referanse (631/12). (14 ) fortalt av Imam Muslim i boka av Åpenbaring (15 /21 ) – Vektet ex – Abu Dawood i boken om litteratur ved inngangen til det som kom i en visjon – op -, og premier i boka av Åpenbaring uttrykk for den døren til Åpenbarings tre – en referanse tidligere . Og Ahmad inkluderte det i sin Musnad i resten av de mange musnadene – en tidligere referanse – og Darami i Åpenbaringens bok Kapittel i synet tre – en tidligere referanse – og al – Tirmidhi i Åpenbaringsboken kapittel av det som kom i visjonen til profeten Muhammed, må Gud velsigne ham og gi ham fred, skalaen og bøtta – forrige referanse -. (15 ) utvidelse See : Forklaring av trillinger av Imam Ahmed Saffarini (1 /177 ) – op – og forklare muslimske – Nawawi (15 / atten ) – op – og Zad al-Ma’ad Ibn Jawziyyah , oppnå Shoaib Abdul Kader Aloriaaat , spre budskapet organisasjon , Al – Manar Bibliotek islamsk , jeg 13, den datoen av 1406 av (2 /459 ). ** Sitert av Dr. Fahd Al-Osaimi ….

…Al-Wadi : Penger forblir ikke med anger . Når det gjelder sæd : det er penger som er igjen pluss . Han som så ut som om han hadde bedt ham om meg, viste seg for ham . Hvis han så at han farget kona av det, skulle han gi henne noen smykker eller klær . Hvis han ser andres sæd med seg, har han andres penger . Og sædkrukken er en skatt som blir truffet av de som treffer den . Hvis han ser at han er farget med kvinnens sæd, vil han ha nytte av det . Utslipp av gult vann fra kvinnens skjede, noe som indikerer at hun føder et sykt barn . Hvis det kom rødt vann, fødte hun en kortlivet gutt . Hvis det kommer ut svart vann, vil hun føde en sønn hvis husstand troner øverst . Og hvis det kom ild ut av skjeden hennes, ville gutten ha autoritet og undertrykkelse og undertrykkelse . Hvis hun så at hun fødte en fisk mens hun var gravid, ble det sagt at han var en langlivet gutt, og det ble sagt at han var en kortvarig gutt . Hvis han ser en mann som om han har mensen . Det kommer forbudt . Det samme gjelder den unge kvinnen, hvis hun så at hun hadde gjort ghusl etter perioden, angret hun og fikk lettelse . Men hvis hun ikke har menstruasjon og har sett menstruasjon, blir han født fordi Gud den allmektige sa : ~ Hun lo, så vi forkynte for henne om Ishaq .~ Latter her er betydningen av menstruasjon, og hvis hun tror at hun menstruerer, så er hun i synd og vil bli kvitt den, så kan hun ikke ….

…Al-Ataraj : Den ene er en gutt, og mange er rosende . Og det ble fortalt at profeten, må Guds bønner og fred være over ham, sa : ~ Som en troende som resiterer Koranen er som en håndverker, lukten er god og smaken er god .~ Og sang noen diktere som hyllet noen mennesker : hvis de var trær, sitron gledelig sammen … Nora og vind og lystig lut og papir, og noen av dem hatet og gjennom fornuft, sa han : Det viser hykleriet fordi det tilsynelatende er i strid med det indre og sang : ga brødrene sine Otrjh … gråt og medlidenhet med Aaavh påbud og noen av dem synger jeg i hennes hat ved ordtaket fra den som sa : Jeg har gitt deg rettferdighet … ikke godta henne hvis de er rettferdiggjort, gjør ikke snu henne, så vil jeg ødelegge deg selv … for henne opp ned har forlatt, og noen av dem nevnte at alt naranj og sitrus er bra, og at alt hvis det er søtt indikerer pengesummen, og hvis det er surt, det indikerer en enkel sykdom og en gutt som er rammet av ham og sorg . Den grønne sitronen indikerer fruktbarheten til Sunnah og helsen til den visjonære kroppen, hvis han trekker den ut . Og gul lavendel, fruktbart året med sykdom . Og det ble sagt at Al-Aturj er en ikke-arabisk, hederlig og rik kvinne, så hvis han så ut som om han kuttet henne i to, ville han ha en sykepleier fra henne og en sykepleiers sønn . Og hvis en kvinne så i drømmen, som om hun hadde en krone av sitrustrær på hodet, ville hun gifte seg med en mann med god manndom og religion . Hvis hun så at hun var i fanget, fødte hun en velsignet sønn . Hvis en mann ser ut som om en kvinne ga ham en flaske, ville en sønn bli født av ham . Mannen kastet en annen kvinne, noe som indikerer en ekteskapsforespørsel . Og naranj er ikke sitrus i delen av Muhammed, og over det i kapitlet om hat, ifølge ordene til de som hatet det, og de fleste av dem hatet det på grunn av ildordet i dets navn . Og han sang i sin mening : Dersom vi savnet rosene for en stund, så … den hagen Naranjna har kompensert oss, han regner sine lovbrytere og det har skinte … sin rødhet i håndflaten er en brann fra himmelen, og lo tilsvarer den troende i smak, aroma, sjenerøsitet i treet og essensen . Og fløyten hans skader ikke med styrken i essensen hans, så den som treffer en, to eller tre av den, det er en gutt . Mye av det er gode penger med navnet Saleh, og grønt er bedre enn gult . Kanskje den eneste delikatessen var en stat, og hvis den ble spist søt, ble det samlet inn penger . Selv om syre er en enkel sykdom ….

…Skytten er en kvinne som er rask til å føde, eller en gutt, en bror eller en reise eller nærhet til den allmektige Gud . Og buen i lokket på en gutt i mors liv . Buen med andre våpen, Sultan og Glory . Og den som gir sin kone en bue, hun føder en jente, og hvis kvinnen gir ham en bue, vil han få en sønn . Å utvide baugen uten pil er en reiseguide . Og den som ser at han har utvidet en arabisk bue, han vil reise til en hederlig mann for å reise i Glory, og hvis buen er persisk, vil han reise til folket i Ajam . Opphør av senen er bevis på hindring av reiser, og indikerer en kvinnes skilsmisse . Og den ødelagte buen er bevis på kvinnens eller guttens og partnerens eller noen slektningers død, og kanskje indikerer buen et mandat, og dens brokenness indikerer isolasjon . Vanskeligheten med buen er en indikasjon for den reisende på for mye tretthet, for kjøpmennene å miste, hos barnet til ulydighet, og hos kvinnen til ulydighet, og hennes letthet indikerer det motsatte av det, og hvis han kaster en pil på henne og treffer formålet, når han sitt mål . Og kanskje å se buen indikerer nærhet til noen av adelen , fordi Gud den allmektige sier : ~ Så kom han ned og hengte ned ~ verset . Og den som strekker en bue uten pil, han vil reise langt og gå tilbake til god stand : Hvis strengen blir kuttet av, forblir han i den posisjonen han reiste til hvis han hadde nådd den . Og hvis hans bue ble brutt, rammet ham en ulykke i hans autoritet ved å beordre og forby . Å kaste fra nøkkelbuen er å kaste dem som kaster den . Den som tar en bue, vil slå en ung gutt og få mer autoritet . Og den som ser at han skjærer en bue og er singel og har til hensikt å gifte seg, han skal gifte seg og hans kone blir gravid når han kommer inn med henne . Og hvis han tiltrer, følger ikke soknet ham . Snarere gjorde han tolkningen av buen til en kvinne, fordi folk sier : En kvinne er som en bue , hvis hennes nivå er brutt . Buen som tilskrives gutten er et barn som har skrift og bokstaver, og hvis han strekker en bue som har en klar stemme og kaster den og utfører pilen, følger han en verdig tilstand og utfører sin befaling om rettferdighet og rettferdighet . Det ble sagt at han som så i hans hånd en ødelagt bue, giftet seg med en fri kvinne ….

…Og al-Kirmani sa, hanen skal tolkes som en gutt eller en gutt, og den som så en hane bar ham, det indikerer at noen mennesker hadde blitt sinte, og hanen kastrerte en liten gutt ….