…Og den som ser at han har falt fra et tak, en vegg, et tre eller et fjell eller lignende, så blir ikke saken han er i fullført for ham, og han når ikke det han vil ved å avstå fra det og fullfører ikke for ham det han håper og når ikke det han vil, og det kan indikere fallet for noen som har en mangel i sin religion, er relatert til hans engasjement i synder, oppviglinger og villedende handlinger ….

Gjerde Hvis du drømmer om at du klatrer på toppen av et gjerde, indikerer dette at suksess vil krone innsatsen din . Hvis du faller av et gjerde, symboliserer dette at du vil gjennomføre et prosjekt som du ikke klarer å utføre, og du vil se din innsats komme til ingenting . Hvis du sitter på et gjerde med andre og faller under deg, indikerer dette en ulykke som vil skade en person alvorlig . Hvis du drømmer om at du klatrer innenfor grensene til et gjerde, symboliserer dette at du vil følge metoder som ikke er lovlige for å nå dine ønsker . Hvis du går over gjerdet og går til den andre siden, indikerer dette at du gjennom et prosjekt eller en evne vil overvinne de vanskeligste hindringene som eksisterer mellom deg og suksess . Hvis du ser storfe hoppe over et gjerde inne i landet ditt, vil du motta hjelp fra kilder du ikke lengter etter, men hvis det er utenfor landet ditt, kan drømmen følges av et tap av handel og andre ting . Hvis du drømmer om å reise et gjerde, betyr dette at du økonomisk legger grunnlaget for fremtidig rikdom . Når det gjelder en jente, betyr denne drømmen suksess i kjærlighetsforhold . Det betyr det motsatte hvis du drømmer om at gjerdet har falt eller at det har falt fra det . Hvis du drømte om et gjerde, betyr dette at du vil endre planene dine for å gjøre fremmede lykkelige, og dermed vil du skade dine egne interesser ….

…Og den som ser en rød rose på et tre i huset sitt, det indikerer glede fra hans slektninger og familiemedlemmer ….

…Og den som ser et tre med torner og det vokser på et sted som ikke krever planting, da tolkes det av et folk med dårlig skapelse, de møtes på et sted der de ikke trenger sitt møte. Hvis han ser noe annet, er hans uttrykk mot ham ….

…Og den som ser at han er på et fjell og har blitt et godt resultat, da er eieren av dette stedet nådig mot hjorden sin og får penger og nåde for den som søker ….

…Og den som ser en rød rose på et tre i sin tid, det indikerer at barnet har skjedd, og når det gjelder rosene som ikke var i hans årstid, indikerer det en ulykke fra sønnen hans ….

…Og den som ser at han er bundet av et av medlemmene sine til en annen person, han vil sammenligne ham i sine handlinger, enten de er godartede eller forkastelige, og når det gjelder å binde båter, kommer de i hans klasse og det som knytter alt i hans klasse og sted ….

…Og den som så at han plukket en rose fra et tre, det indikerer tristhet og gråt ….

…Og den som ser et tre og kjenner eieren av det, så ser han det overføres fra ett sted til et annet, så blir det tolket av fremmedgjøring av den mannen, og hvis han ikke kjenner eieren, krysser det ham ….

…Og den som ser at han har besteget et fjell og sett et hull i det og gått inn i det, da vil han se hemmeligheten til kongen og hans dekkede saker, og hvis noe kommer ut av ham, vil han ha et forhold og en gave ….

…Og den som ser at han har sett en helligdom eller et tempel, han vil være flittig i å søke belønning og kan være fornøyd ….

…Og den som ser at han har en hale, et horn eller en hov, for eksempel et esel, en slange eller et nebb, det er alt godt og godt ….

…Og den som ser at et marked har mange varianter, indikerer det utarmingen av det produktet ….

…Og den som ser et kjent sted, har blitt en ruin, og dets folk kan ikke finne et sted å bo, for deres eiendom er en urettferdighet mot dem, slik at de ikke vil finne en frelser for dem ….

…Og den som ser at han ødelegger et hus, et hus, en gammel butikk eller lignende, så får han mye godt ….

…Og den som så at et lynnedslag skjedde i et hus, og hvis han hadde en syk person, døde han, og hvis han hadde fravær, ville en tyv banke på ham eller bli ranet av byeieren ….

…Kan jeg fortelle visjonen til et av de to uttrykkene og krysse den, og deretter fortelle den til et annet slik at han krysser den helt annerledes? Svaret er : Ja, det kan skje . Årsaken til dette er forskjellen i forståelse, evner, evner og mestring, fra et uttrykk til et annet, og uttrykksvitenskapen har sine verktøy gjennom hvilke visjoner uttrykkes, og i henhold til uttrykkers dyktighet fra å mestre disse verktøyene, han blir bedømt av kvaliteten eller mangelen på det . For å avklare bildet litt, gi et eksempel på leger, noen av dem lykkes med å diagnostisere sykdommen glimrende, mens noen ikke klarer å gjenkjenne den, selv om de er like i vitenskapelige kvalifikasjoner, og derfor kan den dype betydningen av visjonen kanskje ikke dykke inn i det, og det kan dykke strålende inn i det, så noen av forbipasserende er gode på Dykke er langt avstand, og noen av dem kan ikke gå utover kysten, og noen av dem synker, men for noen få avstander, så den som er sterkere og høyere i krysset, er han mer genial, og omvendt, og så sa kongen til sitterne ( Hvis du skal se synet du krysser ) Yusef 43: det vil si , du ber til det er slutt, og du vil huske dets slutt, og språkforskere sier : Å overvinne vannet ved å svømme, et skip eller noe annet, kalles det : kryssing, som om krysset går fra utsiden av synet til det indre, og dette er dykkingen jeg mener…

…Og det ble sagt at den som så at han åpnet et granateple, da ville han komme inn i et land hvis inntekt aldri var, og han ville bli ansett som søkeren, hvis det var surt, ville han få tristhet og tristhet fra å komme inn i landet ….

…Og den som ser at han har et spesifikt navn, den første som får navnet sitt ….

…Og den som ser at han ble sugd fra brystet, enten det var for et menneske eller et dyr, og hvis noe væske kom ut til ham fra brystet, om typen hans var likt eller hatet, så er det penger, og hvis det var statisk, så er det ikke prisverdig, og det ble sagt at det er en fordel som ikke er en attributt til en sjel eller en bevegelse, og hvis det er noe i det, er det Det indikerer et barn, og hvis den slags ting er sympatisk, så er det en god gutt, og hvis den blir hatet, vil han være ham verdig, og Gud vet hva som er riktig ….

…Og den som ser at han ammer av en person eller et dyr fra et sted som ikke krever amming, så ber han om en vanskelig sak, og hvis han får noe fra ham, vil han nå det beløpet han hadde til hensikt, men med vanskeligheter ….

…Og den som ser at regn kommer ned fra himmelen, er ikke som regnformen, og hvis dens slag er lik, er det godt, og hvis det er hatet, er det lidelse og uenighet ….

…Og den som ser at hans hånd er et metall eller en plante, det er ikke prisverdig, og gull vil gå ….

…Og den som ser et teppe i et fremmedes hus, og han ikke kjenner teppet eller stedet, så indikerer det en endring i hans tilstand, og hvis han ser det brettet eller brent, blir det tolket som hans død i fremmedhet ….

…Tree Fence Hvis du drømmer om et eviggrønt tre gjerde, betyr dette glede og fordel, og et bart tre gjerde forutsier ulykke og hensynsløs forretningsforhold . Hvis en jente drømmer om å gå ved et grønt tre gjerde med kjæresten sin, forutsier dette at ekteskapet hennes er i ferd med å finne sted . Hvis du drømmer om at du er fanget i et pigggjerde, vil arbeidet ditt bli hindret av delikate partnere eller mennesker som jobber under deg . For elskere indikerer denne drømmen sjalusi og krangel ….

…Når det gjelder hoppet, den som ser at han spretter fra sted til sted, han bytter fra en tilstand til en annen, og skiller mellom de to stedene, så hva er passende mellom dem, så hans tolkning av det, og hvis han hopper mens han står i hans sted, han gjør noe der det er redusert, og hoppingen for de unge er demonisering, og når det gjelder vingling, er det ikke noe godt i det ….

…Og den som ser at en ny mur er gammel, så fornyes en ny autoritet på det stedet og bor i den ….

…Basr betegner i en drøm tilstedeværelsen av vann til trengende . Og kanskje det røde fra hjertet indikerer overvekt av blod . Kanskje gul indikerer overvekt av gult ….

Og den som ser at han tilbyr en hoppe eller hest mange, vil han bli distrahert fra sin bønn med denne verdens forespørsel og håpe på at han omvender seg og vender tilbake til den Allmektiges ord ….

…Å hoppe over i en drøm er bevis på forstyrrende tale . Hoppet fra topp til bunn er paradoksalt av god tilstand, tendens til dårlig tilstand . Hvis hoppet er oppover, indikerer det den høye graden av en person, og hvis det synker, indikerer det at hans evne er redusert ….