…En katt Hvis du drømte om en katt, betyr dette uflaks hvis du ikke lyktes med å drepe den eller holde den utenfor synet . Hvis en katt angriper deg, vil den finne fiender som vil sverte omdømmet ditt på noen måte og føre til at du mister flaks . Men hvis hun lykkes i sine dimensjoner, vil hun overvinne store vanskeligheter og vil stige i rang og formue. Hvis hun møter en slank, sulten og skitten katt, vil hun motta dårlige nyheter fra de fraværende . Det er en venn på døende seng, men han vil komme seg etter en lang og tøff sykdom hvis du utviser henne utenfor syne. Hvis du hører en skrikende eller mjauende katt i en drøm, så vil en falsk venn bruke alt i sin kommando av ord eller handlinger for å påføre deg skade . Hvis du drømmer om at en katt har klødd deg, vil en fiende for deg kunne hente fordelene med en avtale du brukte mange dager på å forberede deg på . Hvis en jente drømmer om at hun bærer en katt eller en kattunge, vil andres svik signere henne under påvirkning av upassende arbeid . Hvis du drømte om en hvit og ren katt, indikerer dette dilemmaer som kan virke upassende utad . Hvis du drømte om en hvit og ren katt, indikerer dette dilemmaer som kan virke ufarlige på overflaten, men det vil vise seg å være en kilde til tristhet og tap av rikdom . Når en kjøpmann drømmer om en katt, må han hente inn sine beste krefter for arbeidets skyld, ettersom konkurrentene hans skal lykkes med å ødelegge nivået på forholdet hans, og hvis han selger til en pris som er lavere enn andres priser og fortsetter, vil han tvinge frem andre tiltak . Drømmen om å se en katt og en slange i enighet symboliserer begynnelsen på en sint kamp . Det indikerer at en fiende du har vært vert for å bruke den til å finne en hemmelighet som du tror tilhører deg, ikke vil få deg til å føle deg trygg på tilliten du la til ham, slik at du vil forkaste kunnskapen om hans handlinger av frykt for at hemmeligheter han avslørte om ditt personlige liv, vil spre seg ….

…Hva er grunnlaget for det i hjertet av mening i uttrykket , som gråt uttrykke glede , og død i livet? Som er vanlig blant uttrykk for uttrykksmetoder ; Uttrykk i hjertet av mening , som gråt krysset over med glede , og død uttrykke liv , og dette ser jeg bruk når det er en dårlig mening , det blir optimisme , og hva jeg har funnet fra bevis som støtter denne tilnærmingen er hva som kom i ordet fra den høyeste : ( Hvis Gud viser dem litt i drømmen din, og hvis han viser dem mye, ville du mislykkes og du ville være løsrevet i saken. Men Gud velsigner deg, han er klar over de samme brystene (43), og som han viser dem når du møttes litt i øynene dine og reduserer deg i deres øyne, slik at Gud bestemmer en sak som var i kraft, og for Gud vil saker komme tilbake (44) ( Al-Anfal : 43, 44). Mujahid sa : Gud viste dem livet i en liten søvn . Han ba profeten være fred med ham ledsagere som ble festet til dem . Sayyid Qutb sa : synet er oppriktig i reell betydning , en liten profet fulgte etter. dem og de er mange tall , men få musikken deres , litt tyngde i kampen … osv . Som s arties ansikt tilsvarer ansikt gjentatt syn, profetisk oppriktig i det makroskopiske bildet av de to sidene , slik at de troende ser de vantro noen få , og ser de vantro de trofaste få , slik at begge lagene Aggrey skal gå til kamp . grunnen til at de vantro ser de trofaste få ; som Razi sa : ikke forberede vantro Ka klare , og Ajtraoa troende Avhengig av meg fortalte jeg dem , så overrasket og forvirret folkemengden dem . . . Inntil han sa : Det er en motstand i å minimere de to partiene kjent som meditasjon . Hvis de vantro faktisk var mange , og de troende var få , og profetens syn, må Guds bønner og fred være over ham, hadde noen få i synet , kom han til stor visdom , det vil si at Gud tør de troende mot de vantro på slagmarken , og dette hjalp de troende til å oppnå seier , og Gud vet best . Og det er et bilde i nærheten av dette , slik at slektninger noen ganger handler på vegne av hverandre i en drøm , så vi kan se onkelen , og betydningen er en annen onkel , og vi kan se en av brødrene , og betydningen blir brukt på en annen bror , og så videre ….

…Og den som ser at han slår en katt til han klør den eller spiste den, så tolkes han av skaden av en lang sykdom og blir så kurert av den, eller den som ser at han klødde en katt og så våkner og blir frisk, tyven styrker ….

…På autoritet fra Muhammad bin Abdullah bin Amr bin Othman sa han : Khaled Ibn Saeed var gammel og var den første av brødrene hans som omfavnet islam , og begynnelsen på hans konvertering til islam var at han så i søvn at han sto på randen av ild, og han nevnte fra sin kapasitet hva Gud vet best , og han ser i søvn som om faren hans skyver ham inn i den og ser Guds sendebud, må Guds bønner og fred være over ham, tok lendene hans slik at han ville ikke falle, så han fikk panikk fra søvnen og sa : Jeg sverger ved Gud at dette er en sann visjon . Så han møtte Abu Bakr bin Qahfa, og han nevnte det for ham. Abu Bakr sa : Jeg vil ha deg vel , dette er Guds sendebud, fred være med ham, så du vil følge ham og gå sammen med ham i islam som hindrer deg i å falle inn i den og din far er i den . Så Guds sendebud, må Gud velsigne ham og gi ham fred, møtte ham mens han var med hester og sa : O Muhammad, hva kaller du? Han sa : Jeg ber til Gud alene uten partner, og at Muhammed er hans tjener og hans sendebud, og han avviser tilbedelsen som du er på av en stein som ikke hører eller ser, ikke skader eller gagner, og det er ikke kjent om hans tjener som ikke tilbad ham . Khaled sa: Jeg vitner om at det ikke er noen annen gud enn Gud, og jeg vitner om at du er Guds sendebud. Guds sendebud, må Gud velsigne ham og gi ham fred, tolket hans islam . Khaled var fraværende, og faren hans visste om sin islam, så han sendte inn sin forespørsel de som var igjen av sønnen hans fra de som ikke ble muslimske og reiste sin herre og hans nærvær, de førte ham til faren Abi Ahiha, så han advarte og gråt og slo ham med et slag i hånden til han brøt den på hodet, så sa han : Du fulgte Muhammad mens du ser hans folk og hva han fremkalte fra mangelen på deres guder og mangler. Den som gikk bort fra fedrene sine, sa Khaled : Ved Gud angret han og fulgte ham, så Abu Ahiha ble sint og angrep sønnen og fornærmet ham, så sa han : Gå for å bue hvor du vil. Av Gud, vil jeg forhindre deg i næring. Khaled sa : Hvis du forhindrer meg, vil Gud gi meg det jeg bor sammen med . Så han førte ham ut og sa til sønnene sine : Ingen av dere ville snakke med ham med mindre jeg gjorde med ham det jeg gjorde med ham, så Khaled vendte seg til Guds sendebud, må Gud velsigne ham og gi ham fred, og han var forpliktet til å være sammen med ham . Nyttighet :::: Og den som omfavnet islam gjennom en drøm, den islamske professoren og tenkeren Muhammad Asad, den østerrikske lærde, Gud ledet ham etter en visjon han så og så det i sin bok ( Veien til Mekka ). På samme måte konverterte en kristen kvinne til islam etter å ha hørt en telefon som ringte henne for å gå inn i religionen Islam, og hun konverterte til islam . Likeledes en mann som jeg tror er nederlandsk konvertert til islam gjennom en drøm .. Og Gud er hjelperen. Se historiene til disse menneskene i boka vår i denne realistiske serien ( Omvendere til Gud ), en bok som inneholder historier fra Adams tid til samtiden ….

…Og den som ser Tawasiah, kommer inn i ham mens han er i god form, så vil han tolke på to måter oppnåelse av levebrød og sikkerhet, og hvis han er i en stygg form eller har det han benekter, kan det være en søksmål mot en hersker , og hvis han ser ham kalle ham til en bestemt sak, så blir hans tolkning om betydningen av den saken ….

…Den som ser at han er midt i noen midt i det, så er det ifølge de som uttrykker det som drap og dets styring ….

…Den som ser en hersker i et hus, eller går inn i en moske, en by eller en landsby, så er det bevis på at det oppstår en ulykke for folket på disse stedene, for Gud allmektig sier: “ Hvis kongene kommer inn i en landsby, ødelegger de det . ”…

…Og den som ser en rihan i hagen sin eller i hjemmet sitt, han vil få nytte av det som er nevnt ….

…Og hvis han var i et klær eller i et kar, gikk han ut på grunn av en kvinne ….

…Og den som så at han kom inn i en hage og så en løve i den, det indikerer at herskeren over dette stedet har seiret over sine fiender ….

…Og det ble sagt at den som så at han gjorde i en kirke det folket er enig i, begår forbrytelser ….

…Og den som ser at han er i en fjellhule eller har til hensikt å gå inn i den, det er et tilflukt og et fristed for den allmektige som sier: ~ Så gå til hulen, din Herre vil spre din nåde for deg og forberede deg fra kommandoen din et akkompagnement . ~…

…Og den som ser at han er i en utvidet ørken og et antall blomster, vinder og roser har spiret i den mens han er i den, så vil han følge en mann med stor skjebne og tilegne seg av sin kunnskap, fornuft og kunnskap, og det kan være en tilnærming til en rettferdig konge og å oppnå godt og nytte hvis han er egnet til det ….

…Daniel sa: Den som så at han hadde dødd og folk gråt for ham, de sørget for ham, vasket og pakket ham inn i linningen, bar ham på kisten og begravde ham i graven, alt dette indikerer korrupsjonen av hans religion, og hvis han ikke ble begravet, indikerer det godheten i hans saker ….

…Og den som ser at han er i et skip i regnvann eller en dam, så strømmer verden over ham og øker i sin religion mye godt, og han blir fortsatt belønnet for seg selv og pengene sine ….

…Al-Kirmani sa: ~Den som så at han svømte i en elv eller et rom i den, så er dens tolkning som havets tolkning, men kongens sted vil være den som er uten ham .~…

…Al-Salmi sa: Den som så at noe av tennene hans falt i fanget på ham, eller at det var i plagget hans, eller at det falt i hans hånd, tolkes det på to sider, enten å sette en gravid kvinne eller bruke penger , og den som ser at tennene har en mangel som han benekter i årvåkenhet, tolkes det i tre aspekter: de er tristhet, konkurs og død av slektskap eller svakhet Hum ….

…Hvis han ser som om han får beskjed om å gå inn i paradiset, så kommer han ikke inn i det, så indikerer hans visjoner at man forlater religionen, fordi Gud den allmektige sier : “ Og de kommer ikke inn i regressen før kamelen kommer inn i skredderens gift . ”…

…Og den som ser en av de vantredes døde og hans tilstand er god og hans utseende er vakkert, hans visjoner indikerer høyden på saken på hans hæler og indikerte ikke hans gode tilstand hos Gud, den velsignede og opphøyde være han, og han kan dø for monoteisme og bare Gud den allmektige har sett det ….

…Og den som ser at det er en begivenhet inne i huset eller i dørene, så har det skjedd noe med kvinner ….

…Er det vi ser i en drøm om visjoner , drømmer , eller Alodgat , være i farge , eller svart og hvitt? Hvis en av dere vurderer dette spørsmålet og søker etter et svar på det, kan han begynne å søke etter et svar på det : prøver å hente det han tidligere så i søvn … og noen kan lykkes med å huske . Andre kan mislykkes . Men absolutt vil si at vi ikke vet om det vi ser i farger eller svart og hvitt . Jeg sier her mitt eget syn gjennom forskning og spørsmål, at det meste av det vi ser er i svart og hvitt, og det er få visjoner i farger, og på den tiden har fargen som kom i drømmen sin sterke betydning, og det er mange eksempler som kom til meg, enten under presentasjonen av drømmeprogrammet, eller under mitt uttrykk i På mandager eller fredager, der det er en referanse til farger i visjoner, men det som finnes i Koranen eller Sunnah er basert på det, og det er bevis for eksistensen av farger i en drøm, hva Al-Tirmidhi fortalt i Åpenbaringsboken, kapittel om hva som kom i profetens syn, fred og velsignelser være over ham, i vekten og Vannmannen, på myndighet av Aisha, som sa : Guds sendebud, må Gud velsigne ham og gi ham fred, ble spurt om et papir, og Khadija sa til ham : Han trodde deg og at han døde før du dukket opp, så sendebudet til Gud, må Guds bønner og fred være over ham, sa : ( Jeg viste ham i en drøm med hvite klær på seg, selv om han var fra folket i Hellfire. Han ville ha kledd seg ellers .) Tilstedeværelsen av farger er også indikert av hadithen til Abdullah bin Salam, som Al-Bukhari fortalt i sin Sahih, og til og med titulerte ham ved å si : Døren til det grønne i drømmen og den grønne hagen. , og haditten ble presentert i den, og i den : Abdullah bin Salam gikk forbi en sirkel der Saad bin Malik og Ibn Omar, og de sa : dette er en mann fra paradisets folk, sa jeg : ingen forteller sa, de sa slikt og slikt, sa han : Halleluja ! De burde ikke ha sagt det de ikke hadde kunnskap om, men jeg så som om en søyle ble plassert i en grønn eng, og det ble reist en lend i den, og i hodet var det en lend og på bunnen av den en mer rettferdig, og han var tjeneren eller tjeneren, og han fikk beskjed om det, så jeg skilte meg til jeg tok pilen . Hun fortalte det til Guds sendebud, og han, må Guds bønner og fred være over ham, sa: [ Abdullah skal dø mens han tar den mest pålitelige pilen ]. Dette beviset beviser det du nevnte, og Gud vet best ….

…Den som ser at han setter en form i frykt, gifter seg med en kvinne ….

…Og den som ser at han er i vann og han er sterk i kroppen, så skal han tolke sitt arbeid i en vanskelig sak fra en konge, og hans ordtak er akseptabelt, spesielt hvis det tilskrives den saken ….

…Hvis han ser hvitt hår i ansiktet mens han plukket det, er hans ære og hans religion borte, og noen av dem sa at speilet er en kvinne og hennes brokenhet er hennes død, og hvis han ser i speilet skjeden til en kvinne , kommer han til skjeden, og hvis han ser ut som om han vandrer i et speil, er han i en sak at han ber om en skjede, og hvis han ikke er i stand til å fjerne henne på grunn av det store antallet rust, da finner han ikke skjeden ….

…Og den som ser at han er begravet i en grav i form av de døde uten å fylle, da vil han gifte seg med en kvinne ….

Hvit sommerfugl Hvis du drømmer om en hvit sommerfugl, forutsier dette en uunngåelig sykdom, selv om du vil bli fristet til å anklage deg selv eller beskylde en annen person for å gjøre ondt, og dette er hva du tror er årsaken til sykdommen . Hvis en kvinne ser en hvit sommerfugl sveve i et rom om natten, antyder dette ønsker som ikke vil bli oppfylt, og at en handling vil påvirke andres glede . Å se en hvit sommerfugl mens den flyr og deretter endelig lande på noe eller forsvinner, forutsier at vennene eller slektningene deres dør ….

Hvit : Den Allmektige sa ( på blekende ansikter og rådende ansikter ) Surah Al – Imran 106 – betyr bonden ( og hvite øyne av tristhet han Kzim ) Surah Yusuf 84 – betyr blindhet (.. til det er klart for deg hvit tråd .. ) Sura 187 – midler sikkerhet ( og Admm hånden til vingen hvit ut er dårlig ..) surah Taha 22 – midler til sikkerheten til sykdom ( brakt rundt dem et glass en viss * hvit spenningen drinkers ) Saaffat 46 – hjelp stillhet Allahs sendebud fred være med ham (… som renser det hvite urenhetsplagget ) – betyr godt arbeid og sikkerhet for sengen…

Islam Islam i en drøm er rettferdighet i religion. Hvis en polyteist ser at han har konvertert til islam, og ser at han ber mot retningens retning, eller han ser at han takket Gud den allmektige, ledet Gud ham til islam . Og hvis han var i polyteismens bolig, og han så i drømmen at han hadde konvertert til islams bolig, ville han dø før . Hvis han ser en muslim som om han er en andre muslim, er han trygg fra horisonten . Og hver polyteist som så i sin drøm eller noen andre så ham som om han var i himmelen, eller at han var smykkearmbånd av sølv, så blir han møtt . Og den som ser en av polyteistene som om han var død, han skal leve, og han vil hilse . På samme måte gir han hilsen hvis han ser brystet sitt, eller hvis han ser seg selv i et skip i sjøen . Og den som uttaler de to vitnesbyrdene blant folket i Dhimma i en drøm, han vil bli kvitt alvorlighetsgraden, eller han blir veiledet etter at han ble lurt, og hvis hans tvang var i forgrunnen, og hvis han var en frafallende i oppvåkning og så i en drøm at han uttalte de to Shahada, vendte han tilbake til foreldrene etter at han forlot dem, eller returnerte til et sted han forlot Eller av en grunn til at han pleide å gjøre det selv om han var en muslim som vitnet om sannheten eller var kjent for ærlighet ….

…En katt er i en drøm en tjener og en vokter for en person . Hvis du kidnapper noe fra ham, er han bestemt og rammet av barn og tyver, eller det er forbudt å behandle ham og holde tilbake pengene hans . Den som solgte en kattunge, brukte pengene sine . Og det ble sagt : En fitte indikerer en bedragersk kvinne . Fitte ble riper og bitt av svik av tjeneren . Se også katt, se katt ….

…** Hans visjoner om Islam Ikrimah på myndighet av Aisha – må Gud være fornøyd med henne – at Guds sendebud, må Guds bønner og fred være over ham, sa : ”Jeg ble vist i en drøm som om Abu Jahl kom til meg, så troskap til meg. Da Khaled bin Al-Walid ble muslim, ble det sagt til Guds sendebud, må Guds bønner og fred være over ham, at Gud har trodd din visjon, Guds sendebud, dette var Islam Khaled sa å være en annen enn ham til Ikrimah bin Abi Jahl omfavnet islam, og det var troen på hans visjoner ….