…En kattunge Hvis en kvinne drømmer om en feit og hvit kattunge, forutsier dette at et listig bedrag vil bli praktisert mot henne, og vil mest sannsynlig føre til at hun kollapser, men hennes sans og visdom vil overvinne skadene av illevarslende komplikasjoner . Hvis kattungene er tilsmussede, fargede eller skrape, vil de bli ofre for vulgære dårskap . Hvis du drømte om kattunger, vil små problemer jage deg opp og føre til tap . Med mindre du dreper kattungen, vil du komme over dette problemet . Hvis du ser slanger drepe kattunger, vil fiendene skade seg selv mens de prøver å skade deg ….

…Al-Kirmani sa: ”Den som så at han drepte en kattunge, ville erobre tyven og hans kjøtt ville bli tolket på to sider av tyvens penger og penger fra tyvens stjeling ….

…En katt Hvis du drømte om en katt, betyr dette uflaks hvis du ikke lyktes med å drepe den eller holde den utenfor synet . Hvis en katt angriper deg, vil den finne fiender som vil sverte omdømmet ditt på noen måte og føre til at du mister flaks . Men hvis hun lykkes i sine dimensjoner, vil hun overvinne store vanskeligheter og vil stige i rang og formue. Hvis hun møter en slank, sulten og skitten katt, vil hun motta dårlige nyheter fra de fraværende . Det er en venn på døende seng, men han vil komme seg etter en lang og tøff sykdom hvis du utviser henne utenfor syne. Hvis du hører en skrikende eller mjauende katt i en drøm, så vil en falsk venn bruke alt i sin kommando av ord eller handlinger for å påføre deg skade . Hvis du drømmer om at en katt har klødd deg, vil en fiende for deg kunne hente fordelene med en avtale du brukte mange dager på å forberede deg på . Hvis en jente drømmer om at hun bærer en katt eller en kattunge, vil andres svik signere henne under påvirkning av upassende arbeid . Hvis du drømte om en hvit og ren katt, indikerer dette dilemmaer som kan virke upassende utad . Hvis du drømte om en hvit og ren katt, indikerer dette dilemmaer som kan virke ufarlige på overflaten, men det vil vise seg å være en kilde til tristhet og tap av rikdom . Når en kjøpmann drømmer om en katt, må han hente inn sine beste krefter for arbeidets skyld, ettersom konkurrentene hans skal lykkes med å ødelegge nivået på forholdet hans, og hvis han selger til en pris som er lavere enn andres priser og fortsetter, vil han tvinge frem andre tiltak . Drømmen om å se en katt og en slange i enighet symboliserer begynnelsen på en sint kamp . Det indikerer at en fiende du har vært vert for å bruke den til å finne en hemmelighet som du tror tilhører deg, ikke vil få deg til å føle deg trygg på tilliten du la til ham, slik at du vil forkaste kunnskapen om hans handlinger av frykt for at hemmeligheter han avslørte om ditt personlige liv, vil spre seg ….

…Abu Sahl Bishr bin Ahmad al-Mahrajani fortalte oss, sa han: Jaafar bin Muhammad al-Ara’i fortalte oss, Muhammad bin al-Hussein al-Balkhi fortalte oss på myndighet av Abdullah bin al-Mubarak, på myndighet av Abu Bakr bin Abi Maryam al-Ghassani, på myndighet av Atiya bin Qais, på myndighet av Awf bin Malik al-Ashajai, at han var brorskapet til en mann fra Qais kalte ham en drømmer, så at en drømmer deltok av døden , så Auf kom til ham og sa : Å drøm, hvis du kom, gå tilbake til oss og fortell oss hva som gjorde deg . Han sa at hvis det var som meg, gjorde jeg det . Han fanget en drømmer, så Auf ble et år senere, og han så ham i en drøm, så han sa : Å drøm, hva gjorde du og hva ble gjort med deg? Han sa : Og i oss er vår lønn alle sammen, bortsett fra de som har omkommet i det onde som det er referert til med fingrene, og Gud har betalt av meg alle lønnene mine til jeg betalte belønningen til en kattunge som gikk vill i familien min før Jeg døde en natt . Han ble Auf, så i morgen møtte han en kvinne som hadde en drøm, og da han kom inn, sa hun til ham: ~Velkommen. Falsely, ”lagt til etter en drømmer. Auf sa : Har du sett en våt drøm etter hans død? Hun sa : Ja, jeg så ham og datteren min likte meg ikke å gå med ham, så Auf fortalte henne om den som så og hva han nevnte om kattungen som kom på villspor . Hun sa, jeg vet ikke at tjenesten min vet det . Så hun ringte til tjenerne sine og spurte dem om nyhetene, og de fortalte henne at en katt hadde kommet vill før han døde natten før ….

…En katt er i en drøm en tjener og en vokter for en person . Hvis du kidnapper noe fra ham, er han bestemt og rammet av barn og tyver, eller det er forbudt å behandle ham og holde tilbake pengene hans . Den som solgte en kattunge, brukte pengene sine . Og det ble sagt : En fitte indikerer en bedragersk kvinne . Fitte ble riper og bitt av svik av tjeneren . Se også katt, se katt ….

…Hukommelse : Så det indikerer all kunnskap eller kraft som en person har når det gjelder godt eller ondt. Hvis det ikke blir møtt av ham, er hans kone syk eller ulydig, så hvis hun er den som ser det for mannen sin, så etterlater han henne med død eller liv, med mindre hun er en som unnskylder gutten på henne og han ber om det fra henne, han ser ham aldri fra henne . Hvis det ikke er noen kone, og han er eier av øynene, sjåføren og vanningen, blir strømmen kuttet fra ham og bena hans blir ødelagt, eller bøtta hans bryter av eller faller i brønnen . Så hva om han i en drøm gifter seg med en kvinne, og hans minne blir avskåret i skjeden hennes . Med mindre hans kone er syk i en drøm, og han ikke har noe kvinnelig hode eller foster, og det var hans kone, og hvis det var et foster i livmoren hennes som omkom, eller kom ut død, eller hun ble gravid med noe som ikke er i live . Hvis hun er noen som ikke er gravid med henne, og mannen har penger i reise eller handel, vil han gå eller miste det . Og hvis han er fattig, vil han gå inn i spørsmålet og søke pensjon, ellers faller bøtta hans i brønnen eller glasset, eller en gutt, kattunge, kylling, valp eller noe av hans eiendeler faller i den, eller mangel av dyrets tilstand, og en økning i søvn og suksess i forbifarten . Og alt som kommer ut av hannen er et tegn på penger, gutten og ekteskapet, og urinen er indikert av stedet han urinerte . Hvis han urinerer i et hav, kommer penger ut av det til en linjal, en jaab, en tidel eller en max, og nura strømmer gjennom urinen i denne delen, så vel som sæd, madhiy og wadiy . Hvis han heller på et bad, gifter han seg hvis han er sølibat, ellers vil han bruke penger på en kvinne eller være seriøs om det . Og hvis han urinerer i en krukke, pose eller kjøkkenutstyr, gifter han seg hvis han er sølibat, eller hvis kona blir gravid hvis han er gift, eller han betaler henne penger hvis hun ber om det . Og sæd deltar med urin i denne delen . Det kan utledes av korrupsjonen av det de indikerer når det gjelder blod eller anus, eller etter mened, eller ved hor, eller lignende, på stedene der sovende urinerer, og egenskapene og endringene i urinen, for eksempel en som urinerer blod eller urinerer i hånden eller i mat og lignende ….