…Visjoner av seksuell betydning , og har det noen betydning? Å snakke om denne typen drømmer fortsetter og fortsetter, og betydningen av en seksuell drøm varierer etter min mening i henhold til dens mening . Det er mange ungdommer som ser slike seksuelle drømmer, og disse har en betydning som nesten stemmer overens mellom dem, og de viktigste betydningene de har er : [ tømme deres sexenergi, misforstå foreldrene sine ] , og det er mange brødre og søstre som også ser dette type og disse stemmer nesten også overens i betydningen og betydningen De har : [ fiendskap, strid eller ekstrem nytte ] og det er de som ser seksuelle drømmer om en av foreldrene hans, og disse har også mange betydninger, og den viktigste av dem er [ foreldrenes store rettferdighet, Umrah eller Hajj, penger som kommer fra dem ….

…Diskusjon av betydningen av incest. Har du sett at du har samleie med moren din? Eller så du at du har samleie med faren din? Så du at du Tjama datter? Eller så du at du har samleie med din bror, onkel eller onkel? Så noen av dere at han hadde samleie med broren sin? Det er rart at vi noen ganger ser motparten fornøyd med det de gjør med det ! Du kan til og med se en person du aldri kjenner, og du har sex med ham, så hva er forklaringen på denne saken? Er disse visjonene du ser mer eller mindre? Forteller du om det eller tier om det og frykter det? Har du noe å legge til disse temaene, gjennom personlige erfaringer eller spesialisert lesing? Er det hendelser knyttet til å se slike visjoner i deg? Og mange andre spørsmål? Denne tingen har ikke noe håp om å gjenta den, og derfor er samleie forskjellig, det kan være av en hyggelig og gledelig betydning, og det kan være det helt motsatte, men jeg liker ikke frykt og forlegenhet fra å se slike ting, og dette er poenget av hesten, og dette var det som fikk meg til å skrive om det her . Noen mennesker har samleie med incestuøse mennesker som rettferdighet og tilknytning til dem, og noen er fiendtlighet og uenighet, og noen er bevis på ekteskapet deres, og noen er et evangelium om å besøke Mekka …. Og så er ikke betydningen den samme, og vi finner noen som forklarer slike drømmer i en ekstrem forklaring av pessimisme , så Jeddah skiller seg fra en kvinne , eller tviler på Unleashed , eller tviler på søsterens ære ! Og slike mennesker hvis det ble sagt : Hvordan kan vi overbevise dem om å gjøre dem gale? Vi overbeviser dem om at personen refererer til kunnskap og ikke uvitenhet , og ved å fortelle ham : at visjoner ikke bryter med dem med en dom , de er formodende og ikke sikre på betydning , og vi forteller ham også at betydningen av din visjon er ikke nødvendigvis slik du forsto det , da det kan ha en helt annen betydning ….

…Og den som ser at den ligger ved siden av en av de to helligdommene, det indikerer at han fortsetter i tilbedelse og lydighet ….

…Og den som ser at han har kommet inn i himmelen, så gjør han en rettferdig gjerning som kreves av himmelen, og hvis han er redd for sikkerhet, og hvis han er syk, har han flyttet fra denne verden til den. Hvis han ser at han har kommet til det for å gå inn i et individ som våkner av sykdommen sin, og den som ser at han har spist av frukten eller gitt det til ham av noen andre og spist av den, har han godt av et arbeid med arbeid Rettferdighet og den som ser at han er i den og ikke vet når han kom inn i den, da er han fremdeles en dyrebar velsignelse i denne verden, og den som ser de som bor i den eller hennes to sønner, så er det fra rettferdighetens handlinger i saken og den som ser at han har nøkkelen til paradis i hånden, da dør han av monoteisme…

…Og den som ser som om han har truffet en skål med gull, en mugge eller et krus og har et knapphull, så er han en tjener som kjøper det, eller en kvinne gifter seg med henne eller en hushjelp med dårlig moral . Noen av dem sa : Den som ser som om han bruker redskaper av gull og sølv, begår synder, og det han ser om det for de døde, sunniene, er gode nyheter, fordi Gud den allmektige sier : “ De er omgitt av plater av gull og kopper . ”…

…Eieren av frukthagen har verdiene til en kvinne . Og treskjæreren sladrer . Og eieren av kylling og fugler Nakhas slaver . Frukten tilskrives frukten som solgte den . Den som selger eiendom er bra for ham, og det er ikke noe godt i den for den som kjøpte den, og den som selger en slavejente, det er ikke noe godt i den, og det er bra for den som kjøpte den . Det som er bra for selgeren, er dårlig for den som er kjøpt ….

Og den som så at han falt fra kamelens bakside, han var i fare ….

…Når det gjelder vaskingen, den som ser at han vasker de døde, så angrer en mann med korrupt religion på hendene, og den som ser at han er blitt vasket, så reiser han seg en gang og kommer ut av bekymringer, og den som ser en død person og folk ber om at han skal vaske seg og de finner ikke at det indikerer at den døde begår synder og folk peker på det gode, men det påvirker ikke ham. Og den som ser at en død person vasker noe som ikke er tillatt å vaske, så er han en korrupt mann som forkynner om noe som ikke har noen mening eller fordel….

…Den som ser at noe av hans kjøtt har blitt revet, så vil en ulykke skje med dem som tilskrives ham ….

Den som ser at noe har nådd ham eller forlatt det, han skal tolke det vi har nevnt ….

…Og den som så at han gikk ombord på et skip fra midten av havet etter at han ble sikker på døden, og hvis han var skyldig, angret han på sin synd, og hvis han var fattig, ble han gitt bort og hvis han var syk, han våknet, og hvis han var en søker etter kunnskap, innså han ham, og hvis han var bekymret, forble hans bekymring, og hvis han var sølibat, var han gift eller ikke ….

Og den som tror at han fjerner sløret eller noen fjerner det fra det, tolkes ved å skille sin kone, enten ved skilsmisse eller død ….

…Og noen av uttrykkene sa at en visjon om grøftingen er at barna skal disiplinere og at de voksne tar ut penger ….

…Når det gjelder skrivepenner, har de tolkninger. Den som ser at den allmektige Gud har lite i hånden, vil føde en dydig lærd, og det sies at det er en jobb, og det sies at kunnskap blir gitt av den allmektige ordtaket “ Kunnskap med pennen . ” Verset . Og hvis han ser ham skrive med det, går han i en stat og lindrer noe ….

…Og det ble sagt at den som så noe av dyret som spiste av høyet sitt, så den som tilskrev dyret til ham, spiser av pengene sine og krysset må krysse maten hvis det er til fordel, så er det ikke noe galt med det og pengene blir brukt på den som har rett til det, og hvis det ikke er til fordel, så mangler det penger i den grad det ble spist av dem ….

…Og den som ser at noe av det spirer ut av sted og er borte, da får han penger for seg uten ansiktet og bruker det ut av sted ….

…Og den som ser at en av tjenerne hans ranet og kappet tungen, så indikerer han ulykken på grunn av en kjær mann ….

…Det er i en drøm en seier . Den kristne sjeiken er en fiende som tror på sitt onde . Og den som tror at han er kristen, så er han i en kjetteri som ligner de kristnes mening . Og den som ser at han har et belte, en mann skal bli født for ham . Og den som ser at han kalles en kristen og hater ham, da vil han flykte fra noe han frykter . Og en kristen er en kjærlig mann, fordi Gud den allmektige sa : (Og du skal finne den nærmeste av dem hengivenhet for de som trodde, som sa at vi er kristne ). Seier er en seier, og kristendommen betegner en kamel vin, eller en ild, eller griser, og kristne i en drøm er fiender i vennebildene . Og den som ser at han er en kristen og har en prøvelse, han vil seire med løgn ….

…Hva med å se slanger og slanger , og har det en spesifikk betydning? Å se slanger generelt er veldig skremmende, og de er menneskets syvende, og mennesket er syv, så frykt ham og frykt dem, og profeten, må Guds bønner og fred være over ham, tillot oss å drepe dem i løsningen og det forbudte i hadith av fem personer som blir drept i løsningen og det forbudte, og han nevnte dem i en av fortellingene : slangen . For forfatteren av disse linjene varierer betydningen av å se slanger, avhengig av visjonstiden. Om sommeren eller vinteren kan det være lettere å se det om vinteren, men det kan være en indikasjon på en forbedring av den medisinske eller patologiske tilstanden til søkeren, og alle vet sammenhengen mellom slangen og medisinen, og det kan være en indikasjon på helbredelse fra hekseri, og koblingen mellom slangen og magien er tydelig, og jeg mener magien til tryllekunstnere da tauene ble som om de var liv, så Moses opphevet magien sin med en ekte slange, og så la deg vite det, O kryss, det å se slangen spesielt om vinteren kan bety helbredelse fra magi ! Og jeg vet at du kan bli overrasket over denne samtalen, men dette er sannheten jeg nådde etter vurdering, analyse og studier . Slanger om vinteren kan være et tegn på regn, og dette trekk fra deres språklige betydning, for de er i live og vann, Gud skapte alt levende for oss fra det, og tenker på ordet levende ! Å se unge slanger kan ha en hyggelig betydning for en gift kvinne, det vil si at hun vil bli gravid og deretter føde, for lite liv er en metafor for eksistensen av sjelen eller livet til et nytt lite vesen, som er denne lille nyfødte som vil bli født med tillatelse fra Gud … Her er et symbol som dette, det kan frykte eieren, men og som du merker, er betydningen herlig . Spesielt lange slanger kan være et symbol på tarmen og komforten eller sykdommen som foregår i den, eller det kan være et symbol på slektninger, og det kan være synstidspunktet. Sommer eller vinter er den største rollen for å definere betydningen, enten den er god eller dårlig, fordi slangen er om sommeren og ofte har en dårlig betydning, og om vinteren har den ofte en god mening, og det er fortsatt et spørsmål om å gjengi passende mening for visjonen, i henhold til informasjonen til eieren, på krysset, og hver og dens subtilitet . Når det gjelder å drepe en slange , så er det Mahmoud om sommeren , og det kan indikere oppfyllelsen av en gjeld , eller slutten på test- og overveielseskampene , og det kan indikere slutten på fiendskap med en pårørende , og det kan være en indikasjon på å kvitte seg med forbudt behandling , eller forbudt atferd , enten det er verbalt eller verbalt , og det kan være forsvinningen. Et problem med et av barna , eller av et av barna , og det kan bety at du avslutter en gunstig behandling . Og omvendt om vinteren kan det å drepe henne ha dårlige betydninger i de fleste tilfeller , for eksempel : å kutte en livmor og en krangel mellom slektninger , kutte et behandlingsprogram , avbryte eller kutte det , kaste bort penger eller bruke penger , forsømme en guttas avhengige eller kone , og det gjenstår å si : at hver visjon har sine omstendigheter , i henhold til resten av symbolene , og så er det ganske annerledes på visjonen til en annen, avhengig av disse variablene , og hva som betyr noe for denne forfatteren er linjene ikke å koble til visjonen om slanger , og tegn på alarmerende , som for eksempel : øye – fanger eller magi eller sykdom , og andre ….

…Har tall noen betydning? Spørsmålet om semantikk av tall stoppet meg ofte , og jeg ble ofte spurt om det , priset Gud og med suksess, og jeg tok mye av å tyde det, men det er nødvendig å vite her at visjonen eller drømmen for meg er en blokk og ikke et eneste ord , så det ble tatt fra visjonen med symbolet på tallet , for eksempel , og det kan være I visjonen er det sterkere symboler, så ta dem, men det er ingen tvil om at disse symbolene er flettet sammen, og betydningen av noen forsterker andres betydning. Eksempler på konnotasjonene til noen tall er : Samtidsuttrykk – tall…

…Hva er din posisjon til de som spør deg om betydningen av noen symboler i drømmer eller drømmer, som om noen spør om betydningen av : ild , for eksempel , eller jinn , eller frukt , eller slanger og så videre? Har disse tingene en spesifikk betydning? Dette skjer mye fra innringere . Svaret mitt er at dette spørsmålet ikke er gyldig, og jeg er ikke sammen med noen som tolker drømmer på denne måten. Fordi visjoner ( blokker ) ikke kan deles eller skilles mellom symbolene deres, og visjonen kan ha et dårlig symbol, men det kan være av god betydning gitt faktoren for tiden visjonen ble sett på. Som brann, for eksempel, å se det er hyggelig om vinteren og ødelagt om sommeren . Betydningen av et dårlig symbol kan også bli distrahert på grunn av andre symboler som har en god mening i visjonen . Dermed ser du at spørsmålet på denne måten er feil, og et enkelt symbol kan ha mange konnotasjoner som varierer fra person til person etter kjønn, yrke, sivilstand eller bosted; bor han for eksempel i havene eller ørkenen, eller i byer eller landsbyer .. … og så videre ….

…Og det ble sagt at den som så at han hadde blitt kristen og at han hadde spist før ham og ikke spist av det, indikerer at han begikk umoralske handlinger og ikke er fornøyd med Guds splittelse overfor ham ….

…Og den som ser at en kristen har gjort noe som ikke er tillatt i islams religion, for eksempel å gå opp et fyrtårn eller prekestol eller lignende, så tolkes det som en ulykke for ham og innvielsen av den som ikke har noen religion på dette stedet som hersker ) og fremveksten av kjetteri der og hans folk som forakter islams religion ….

…Når det gjelder de kristne, tolkes de på måter at hvis han ser at han har blitt kristen, så indikerer han at han er i feil, kjetteriets vei og hans ikke-tro på islams religion ….

…Og den som ser at han har samleie med en kristen kvinne, så vil han slå sultanen med penger han er født i, og det ble sagt at visjonen om ekteskapet indikerer øyets glede og oppnåelsen av glede, og kanskje samleiet av incest indikerer det forbudte barnet, og kanskje indikerer mannens ekteskap med moren hans død i byen der han ble født, selv om han var fraværende fra henne. Gå videre fra verset, og det ble sagt at bare den som bryter livmoren eller mangler rettighetene, ikke ser det, og han kan komme tilbake etter det ….

…Og den som ser en kristen som kommer inn i Haram, så blir han muslim og er trygg fra det han frykter og advarer ….

…Og den som ser en kristen som blir muslim, han vil konvertere raskt eller dø raskere ….

…Kan en ikke-muslim? Som en jøde eller kristen, for å uttrykke visjonen eller forklare den, eller er denne kunnskapen spesifikk bare for muslimer … ? Vårt svar på dette spørsmålet er at vi må vite noe viktig, det er at sendebudet, må Guds bønner og fred være over ham, da han sa i al-Sahih : { Det er ingenting igjen av profetdommen bortsett fra heroldene . De sa: Hva er Guds sendebud? Han sa at den rettferdige visjonen blir sett av en muslim eller sett for ham . } , Visjonens opprinnelse er lagt, og den er primært religiøs; For den som sa disse ordene, har bevist at han krysser visjonen med hjelp av den edle Koranen, og Koranen er Guds mirakuløse ord hver gang og hvert sted, og det er derfor ofte i noen visjoner noe av det ting som er fraværende, som hvis vi søker Koranens hjelp til å tyde dem, ser vi sannheten og verifiserer dem . Det ble også bevist at han krysser visjonen gjennom den andre åpenbaringen. Det er den rensede Sunnah, som har blitt en referanse for de som gir uttrykk for hva den inneholder av de profetiske ordtakene, og dens eier beskrev den ved at Gud sa : [ Det er ingenting annet enn en åpenbaring åpenbart . Hans kunnskap er veldig sterk ]. Og den som i sitt uttrykk refererer til en av disse to kildene, så utmerker han seg i enhver ferdighet, men det er et uttrykk som bruker andre ting eller ved hjelp av andre ting, for eksempel bruk av fysiognomi, eller å vite situasjonen til seeren tett, eller søker hjelp fra kunnskap om forholdene i samfunnet, og dette kan gjøres av en ikke-muslim, men jeg liker ikke å kalle det et uttrykk for en visjon, men heller en analyse av samfunnet eller personligheten, eller en studie av det, og dette er fordi uttrykket er en fatwa og navnet har et koranisk eller religiøst premiss, og ikke-muslimer er fri fra det, akkurat som det ikke er tillatt for ikke-muslimer å våge å gjøre det, selv om bare navnet . Det er også nødvendig å kjenne de viktigste uttrykksverktøyene, nemlig Koranen og Sunnah i utgangspunktet. Disse er kanskje ikke tilgjengelige for ikke-muslimer, og ikke-muslimer vil ikke henvise til dem . Noen referanser har nevnt og bevist eksistensen av noen ikke-muslimske uttrykk og delt dem i divisjoner, inkludert : 1 / Uttrykkene er filosofer, slik som : Platon og Ptolemaios . 2 / Uttrykk fra leger, som : Galen og Hippokrates . 3 / De som uttrykker fra jødene, slik som : Hayy bin Akhtab og Kaab bin al-Ashraf . 4 / Uttrykkene er kristne, slik som : Hunayn ibn Ishaq og Abu Mukhaled . 5 / De som går forbi magiene, som : Khusra, Anu Shar, Wan, Kashmur og Hormuz . 6 / Krysset er blant de arabiske polyteistene, som : Abu Jahl, Abu Talib og Abdullah bin Abi . 7 / Overgangen er blant prestene, som : Sateh, Abu Zara og Awsajah . 8 / De som uttrykker er blant tryllekunstnere, slik som : Abdullah bin Hilal, og Qurt bin Zaid al-Abli . Men de som følger disse uttrykkene merker at de er avhengige av saker som ikke har noe å gjøre med Koranen eller Sunnah i uttrykk, men du ser dem avhenge av spå fortelling, jinn eller alle slags magi og andre metoder for prøver å kjenne det usett forbudte . Bryr folk med tidligere kjedsomhet seg om drømmer? Ja, bevis på dette kom. Og fra det : Det kom i 1. Mosebok : Kapittel 8: 40 , s. : 66 følgende : Josef sa til fengsels eiere : [ Er ikke Guds uttrykk kort av meg? ]. I Josefs uttrykk for kongen sa han : [ De to drømmene er en . Og det ble gjentatt fordi saken ble bestemt av Gud, og Gud skyndte seg å gjøre det. ] 1. Mosebok : Kapittel 32: 41 , s : 69. Det er mange andre fortellinger, men dette er eksempler, og Gud vet best ….

…Og den som ser en kristen, han vil vinne seier over motstanderen hvis han har krangel med noen fordi den kristne kommer fra seier ….

…Han så som om det var en kristen omvendelse : den utdyper velsignelsene fra den allmektige Gud og beskriver den som noe som ikke er helliget . Hvis han ser at han har endret seg fra islams bolig til polyteisme, så soner han for den allmektige Gud etter sin tro ….