Et dødfødt barn Å se et dødfødt barn i en drøm indikerer en uheldig ulykke ….

Og den som ser at han spiser et barn, så spiser han dårlig fått penger, og hvis en kvinne ser at hun spiser et barn, så indikerer det at hun er gravid, fordi gravide vil ønske barnet og spise det ….

…Arbeidskraft Hvis du drømte om fødselen av et barn, indikerer dette heldige omstendigheter og en trygg og sikker fødsel av en kjekk baby . Hvis en ugift kvinne drømmer om at hun er i fødsel, betyr dette en ulykkelig æresendring til en ond og underordnet stilling ….

…Han sa at han så Kirmani fra å spise eller Ha Bsra det kommer til ham Rizk og overskuddet håpet ikke eller iset det, men det pollenserer Mubarak Nam-penger ~ og palm Basqat har kommet opp for en baby Ndad-slaver .~…

…Gutten er i en drøm bekymring og nød, da han var et barn som bar . Og tenåringsgutten Bishara . Og hvis landet er begrenset og folket er i nød, og noen ser at en flott gutt har kommet inn i byen, stammet ned fra himmelen eller har dratt fra jorden, så er den gode nyheten nær . Og den gamle gutten er stolt og mektig . Og den som ser at han er en gutt som lærer på skolen, vil omvende seg fra den synden han pleide å gjøre hvis han lærte Koranen . Hvis en av de lærde og guvernørene ser at han lærer på skolen, så er han uvitende, eller han går over fra ære til ydmykelse . Den som ser at han er opprørsk, arver en arv fra moren . Og hvis den fattige ser at han er en gutt født av moren, vil han få næring og rikdom . Hvis pasienten ser at han er en gutt, dør han . Og den som ser ansiktet i speilet på en gutt og som har en gravid kvinne, hans kone vil gi ham en mannlig sønn som ser ut som ham . Og bærer en liten gutt i en drøm de er . Gutten er en svak fiende . Hvis han så at han hadde barn født til ham, indikerer det nød og nød . Hvis gutten er mann, er konsekvensen prisverdig, og hvis gutten er kvinne, er hans straff skyld . Og hvis en gammel person ser at han har blitt en baby, så kommer han til uvitenhet, og tarmene hans går inn i ham, og hvis han er i alvorlig nød eller nød, vil Gud slippe ham bort . Unge gutter viser små bekymringer . Og den som ser at en gutt skriker i fanget, da slår han på pinnen . De unge menneskers visjon kan indikere gleder og utsmykninger, eller strid med penger, eller overbevisning om den minste livsopplevelse eller hjelpeløshet av grunner ….

…Og den som så at en flue eller noe lignende kom ut fra nesen, indikerer at en nyfødt er født for ham, og hvis han ser at noe av det kom inn i nesen hans, er det ikke med Mahmoud, og den som ser med nesen en tetthet, hans anliggender er kompliserte og ikke at det er Mahmoud, og den som ser at nesen hans er kuttet, så er det en tilbakegang i status eller en presserende død eller fallende Med sin skandale eller død av en sønn eller kone, og den som så at nesen hans hadde blitt stor, indikerer stor vekst og økning i ære, og den som så at han luktet god lukt. Hvis kona hans var gravid, ville hun komme til et barn som gikk, og det kan være en lettelse for de som er i nød, og hvis lukten er ubehagelig, så er hans uttrykk mot det og den som ser at han ikke har nese, indikerer det at slektningene hans dør med glede og glede, og den som ser at fargen på ansiktet hans er gulaktig, tolkes i tre aspekter av sykdom, isolasjon og frykt, og den som ser ham svertet, indikerer det at de er lidelse og sorg, og det ble sagt at en datter vil bli født for ham, og den som ser ansiktet hans er godt bleket, det er gode nyheter for hans tilstand og rettferdigheten i hans religion. I ansiktet hans ser han hva han hater fra ham, og hvis han rynker pannen mot andres ansikt, vil det skje noe galt fra ham…

…Og den som ser at en flue eller noe lignende kom ut av nesen hans, indikerer at en nyfødt blir født for ham, og den som ser at noe av det kom inn i nesen hans, er ikke Mahmoud ….

Og den som ser en nymåne en nyfødt, blir født for ham, og hvis han ser den, faller han til bakken, og en lærd dør, eller en konge ser den, kjemper, og hvis en mann ser halvmånen uten noen andre, han dør før og den som ser månen i et rom gifter seg med en mann eller en kvinne, og fullmånen og dens lys vil være til fordel for folk

…Den som kommer til ham med en nyfødt ved kloning : Hvis den nyfødte er en mann, setter søkeren seg i problemer og kriser i god tro . Hvis den nyfødte er en jente, er han oppriktig i tillit. Hans levebrød gis til ham i henhold til hans tillit, og det kan indikere et andre ekteskap, eller en annen jobb ….

…En Steinbukken er en sønn i en drøm, så den som ser en nyfødt slaktet er barnets død . Og hvis den visjonære slaktet en Steinbukken for å spise den, ville den slå penger, og hvis han slaktet den annet enn kjøtt, dør sønnen hans, eller et barn av noen av hans familie dør . Og den som ser at han slakter en geit eller en sau eller kjører på en av dem, han leker med guttene . Og den som så at han spiste oldefar, fikk litt penger fra en gutt ….

…Oppkast : beviset for omvendelse er hyggelig . Hvis han ikke er i stand til og hater smaken, mislikes han av ham, og hvis han kaster opp mens han faste, og så hengir seg til det, har han en gjeld som han er i stand til å betale og ikke gjøre opp for det, da synder han i det . Hvis han drikker melk og kaster opp melk og honning, er det anger. Hvis han svelger perler og kaster opp honning, lærer han tolkningen av Koranen, og hvis han kaster opp melk, frafaller han fra islam . Hvis han kaster opp mat, gir han en person noe . Hvis han kommer tilbake i oppkast, kommer han tilbake i gaven sin . Hvis han drakk alkohol og ikke ble ruset og kastet, tok han forbudte penger og returnerte dem . Blir han full og kaster opp, er han en elendig mann som bruker lite på familien sin, og han angrer på å bruke det . Hvis han ser tarmene komme ut av ham, indikerer dette at hans barn døde . Og det ble sagt at hvis han så en hikke og oppkast med en hikke, indikerer dette hans død . Og det ble sagt at den som så at han kastet opp mye farget blod, indikerer at han vil få en nyfødt . Hvis blodet rant i en bolle, levde gutten . Hvis det driver på bakken, vil gutten dø raskt . Denne visjonen om de fattige har penger og mye konge, og denne visjonen er klanderverdig for alle som ønsker å lure en person, fordi hans sak blir avslørt ….

…Kanskje denne drømmen er positiv og betyr renhet og dypt vennskap for unge mennesker, og rolig og nyfødt for ektepar . Hvis du dreper en hæl, betyr dette at du vil være et mål for fiendene . Hvis bønder eller forretningsmenn drømmer om å fange en karibou, betyr dette svikt i deres viktige virksomhet ….