Oppkast Den som ser i en drøm at han kastet opp mens han fastet og deretter slikket om det, så har han en gjeld som han kan betale og ikke betale, så han synder i den . Hvis oppkastet smaker godt, så er det anger med godhet fra en sjel som har en dårlig smak , og hvis det er vanskelig og har en dårlig smak, skyldes hans omvendelse hans motvilje . Og oppkast er også at eieren skal returnere det han tok ulovlig, og det er anger . Og hvis han kaster opp blod, omvender han seg fra synd eller forbudt rikdom . Blir han full og kaster opp, er han en knapp mann . Og hvis han svelger perler og kaster opp honning, blir han tolket av Koranen, og hvis han kaster opp med melk, forlater han islam . Hvis han kastet opp en gul fylling i den, vil han komme tilbake for sin synd med en straff . Og hvis han kaster opp mat, gir han noe til en person, og hvis han svelger oppkastet, kommer han tilbake i sin gave . Og den som kaster opp mye, han skal dø eller nær å omkomme . Og den som så at han kastet opp mye blod, så har han penger og et barn født eller en fraværende retur . Hvis han ser at tarmen kommer ut med oppkast, indikerer det guttens død, og hos pasienten indikerer det døden . Og hvis han kaster levende og er syk, så dør han, og hvis han har helse, da en fiende . Og det ble sagt : Oppkast er bortkastet penger . Og oppkast for de fattige er et godt tegn, og det takker ikke de rike, men det er skadelig for pengene deres . Oppkast indikerer retur av innskudd til eierne, avsløring av hemmeligheter og forsvinningen av skaden i ham . Hvis han var syk, døde han ….

Oppkast : beviset for omvendelse er hyggelig . Hvis han ikke er i stand til og hater smaken, mislikes han av ham, og hvis han kaster opp mens han faste, og så hengir seg til det, har han en gjeld som han er i stand til å betale og ikke gjøre opp for det, da synder han i det . Hvis han drikker melk og kaster opp melk og honning, er det anger. Hvis han svelger perler og kaster opp honning, lærer han tolkningen av Koranen, og hvis han kaster opp melk, frafaller han fra islam . Hvis han kaster opp mat, gir han en person noe . Hvis han kommer tilbake i oppkast, kommer han tilbake i gaven sin . Hvis han drakk alkohol og ikke ble ruset og kastet, tok han forbudte penger og returnerte dem . Blir han full og kaster opp, er han en elendig mann som bruker lite på familien sin, og han angrer på å bruke det . Hvis han ser tarmene komme ut av ham, indikerer dette at hans barn døde . Og det ble sagt at hvis han så en hikke og oppkast med en hikke, indikerer dette hans død . Og det ble sagt at den som så at han kastet opp mye farget blod, indikerer at han vil få en nyfødt . Hvis blodet rant i en bolle, levde gutten . Hvis det driver på bakken, vil gutten dø raskt . Denne visjonen om de fattige har penger og mye konge, og denne visjonen er klanderverdig for alle som ønsker å lure en person, fordi hans sak blir avslørt ….

…Er det vi ser i en drøm om visjoner , drømmer , eller Alodgat , være i farge , eller svart og hvitt? Hvis en av dere vurderer dette spørsmålet og søker etter et svar på det, kan han begynne å søke etter et svar på det : prøver å hente det han tidligere så i søvn … og noen kan lykkes med å huske . Andre kan mislykkes . Men absolutt vil si at vi ikke vet om det vi ser i farger eller svart og hvitt . Jeg sier her mitt eget syn gjennom forskning og spørsmål, at det meste av det vi ser er i svart og hvitt, og det er få visjoner i farger, og på den tiden har fargen som kom i drømmen sin sterke betydning, og det er mange eksempler som kom til meg, enten under presentasjonen av drømmeprogrammet, eller under mitt uttrykk i På mandager eller fredager, der det er en referanse til farger i visjoner, men det som finnes i Koranen eller Sunnah er basert på det, og det er bevis for eksistensen av farger i en drøm, hva Al-Tirmidhi fortalt i Åpenbaringsboken, kapittel om hva som kom i profetens syn, fred og velsignelser være over ham, i vekten og Vannmannen, på myndighet av Aisha, som sa : Guds sendebud, må Gud velsigne ham og gi ham fred, ble spurt om et papir, og Khadija sa til ham : Han trodde deg og at han døde før du dukket opp, så sendebudet til Gud, må Guds bønner og fred være over ham, sa : ( Jeg viste ham i en drøm med hvite klær på seg, selv om han var fra folket i Hellfire. Han ville ha kledd seg ellers .) Tilstedeværelsen av farger er også indikert av hadithen til Abdullah bin Salam, som Al-Bukhari fortalt i sin Sahih, og til og med titulerte ham ved å si : Døren til det grønne i drømmen og den grønne hagen. , og haditten ble presentert i den, og i den : Abdullah bin Salam gikk forbi en sirkel der Saad bin Malik og Ibn Omar, og de sa : dette er en mann fra paradisets folk, sa jeg : ingen forteller sa, de sa slikt og slikt, sa han : Halleluja ! De burde ikke ha sagt det de ikke hadde kunnskap om, men jeg så som om en søyle ble plassert i en grønn eng, og det ble reist en lend i den, og i hodet var det en lend og på bunnen av den en mer rettferdig, og han var tjeneren eller tjeneren, og han fikk beskjed om det, så jeg skilte meg til jeg tok pilen . Hun fortalte det til Guds sendebud, og han, må Guds bønner og fred være over ham, sa: [ Abdullah skal dø mens han tar den mest pålitelige pilen ]. Dette beviset beviser det du nevnte, og Gud vet best ….

Tjære er i en drøm en mann forhindrer spoilere fordi han dreper ormer . Og den som gjør salvelse med det, da går han i synd, for Gud allmektig sier om folket i Helvetet : ( Sekkene deres er laget av tjære, og ansiktene dekker ilden )….

…Eden så at ansiktet hans var svart og klærne hans var skitne, og hans visjoner tydet på at han lyver for Gud . Hvis han ser ansiktet hans som støvete svart, indikerer hans visjoner at han er død ….

Svart : Den allmektige sa ( Qama som svertet ansiktene deres etter din tro ..) Surah Al – Imran 106. betyr omvendelse ( og hvis mennesker er en kvinne under hans ansikt er Msauda Kzim ) Surah 58 – betyr sorg Allahs sendebud fred være med ham ( slaven hvis skyld tuller i hans hjerte en svart vits ) – som betyr synder og synder…

…Og visjonen om oppkast er omvendelse eller å returnere noe som han tok til andre, og hvis han ser at han dumpet den som kom ut av det, så returnerer han i alt, hans svar til den som gjør det, så returnerer han til det ….

Tjære : penger fra forræderi, flekker på klær fra en mangel i pensjonen, og helles over en person som kastet det forsiktig ….

…Hvis han ser kunnskap i drømmen, indikerer det hans omvendelse, fordi Gud den allmektige sier : ~ Og det er kunnskap for timen, så hvil ikke med den .~ Kunnskap om en kvinne er en mann . Og kunnskapen som tilskrives den asketiske verdenen, hvis den er rød, er den en lettelse og glede . Og hvis den er svart, blir den sett fra den . Og sorte flagg ble sagt å indikere generelt regn, hvite flagg indikerer regn, og røde flagg var krig ….

…Og den som ser en svart due som kommer til ham, han kommer fraværende ….

…En mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg forlovet meg med en kvinne, og jeg så henne i en drøm med en kort svart kvinne . Han sa: Når det gjelder hennes svarte, hennes penger, og som for hennes korthet, hennes korte liv. Hun varte ikke før hun døde, og mannen arvet henne ….

…Det ble fortalt at en mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg så en død svart mann, en mann vasker ham over seg . Han sa: Når det gjelder hans død, hans vantro, som for hans svarthet er hans penger, og når det gjelder denne stående vasker ham, lurer han ham med pengene sine ….

…Og den som ser huden sin er svart eller blå, det indikerer sorg og bekymring ….

…Hvis den modige personen i drømmene ser at ansiktet hans er svart, indikerer dette at han blir en feiging ….

…Det ble fortalt at Guds sendebud, må Guds bønner og fred være over ham, i en drøm så en svart kvinne med et spredt hode, hun forlot Medina til hun bosatte seg i al-Juhafa. Profeten, må Guds bønner og fred være over ham, den første var at epidemien i Medina hadde flyttet til al-Juhfa . Det ble fortalt at en mann så ut som om han ble gitt til ham av en nubisk gutt, da han ble gitt kullrett . Og den som ser svarte kvinner som har overvåket ham, han vil bli tatt godt vare på ved å se dem . Og den store er hederlig, men av fiendens løp ….

…Og det ble sagt å se sennep og svart frø, eller lignende piller som er nyttige for medisiner, fordi det er bra og det er ingenting galt med det, og pasienten kan ha helse og velvære ….

…Og den som ser en svart dirham, han finner en hvit dirham, og blant mennesker er det noen som det han så ….

En mann kom til Eber, og han sa at jeg forlovet meg med en kvinne, og jeg så henne med en kort svart kvinne, og han sa til ham: Gå og gift deg med henne.

…Og den som ser at han går inn i en svart slavejente, han vil slå dem og løslate ham raskt ….

…Den som ser at felgen er svart, det indikerer at hans kone er en asketisk lærd, og hvis hun ikke er verdig det, er hun bekymret .)…

…Og den som ser svart vann i huset sitt, da er det ødeleggende for huset, og å drikke det indikerer blindhet, og stinkende vann er forbudte penger ….

…Og den som så at han hadde kjøpt en svart slavejente, ville ha sluppet unna lidelse og nød ….

…Hvis det var svart eller blått, ble det for dem nødt ….

…Og den som ser ansiktet sitt svart i det, indikerer at han følger noen som er Guds fiende, og er fornøyd med sin dårlige gjerning, og han blir ydmyket og ansiktet hans råder over folket, og hans konsekvenser blir ikke rost ….

…Og hvis han blir svart, vil han ha problemer og nød ….

…Og hvis hun ser at sløret hennes er svart og utslitt, indikerer visjonen hennes mannens dårskap og fattigdom, og det regnfulle sløret er bevis på bedraget fra kvinnens fiender med henne, og når det gjelder klærne, er hun fri kvinne ….

…Og den som ser en hette av svart silke på hodet, som ikke-arabere er vane, så indikerer han godt og nytte, og den som ser en gullhette på hodet, er en hånd som en fordel oppnås fra arrogante mennesker med svake religion, og hvis den er av sølv, indikerer den at det er en fordel av hans kunnskap. av jern, det Ezz og prestisje og makt til kongen ….

…Og den som ser at tungen hans er svart, han vil være en dikter ….

…Og den som ser sitt hjerte er svart og har et slør og lignende, da er han tapt fra sannheten og mange synder er trykt på hans hjerte, blinde av veiledning, og når det gjelder setet til en person og hans mekanisme, tjener han, penger, arbeid, nytte og levebrød ….

…Og den som ser henne i en mørk, svart hånd, vil komme til kongen og til søkeren, det han hater ….