…En påfugl er i en drøm en fremmed kvinne, vakker og rik, uheldig . Og påfuglens hann er en fremmed konge . Og den som ser at han har slått påfuglen eller kongen hans, han vil kunne få en fremmed konge . Og den som så at han hadde tilgang til en kvinnelig påfugl, han ville motta penger og en sønn . Og påfuglen betegner vandring og undring over skjønnhet og skjønnhet, og kanskje hans visjoner indikerer sladder, forfengelighet, løgn, bortgang av velsignelser, utgangen fra lykke til elendighet og fra amplitude til nød . Og den som ser at han spiser påfuglkjøtt, hans kone dør og arver pengene hennes . Og den som så at den ble truffet av en påfuglfjær, den ville treffe penger fra en kvinne eller på grunn av en kvinne . Og den som ser at han slo en av hennes kyllinger, han vil slå penger fra den kvinnens barn ….

Og den som ser at han er kongen av en påfugl, da kan han tjene på en ikke-arabisk hersker eller slå penger og dyr, og den som ser at han er kongen av en kvinnelig påfugl, så eier han en vakker fremmed kvinne med penger, og den som ser at han spiser påfuglkjøtt, hans kone dør og arver pengene hennes, og det ble sagt at penger rammer barnet til den kvinnen

Påfugl : Hannen er en ikke-arabisk konge, en Haseeb, og kvinnen er en ikke-arabisk kvinne, som er vakker og har penger og skjønnhet . Og samleren mellom påfuglen og duen, en mann av hallik over kvinner og menn . Og påfuglen ble sagt å henvise til morgenfolket som ler . Og det ble fortalt at en mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg så som om min kone hadde gitt meg en påfugl, og hun sa til ham : Hvis du tror på din visjon, vil du kjøpe en slavejente, og han vil komme tilbake til deg prisen på den slavejenta i syttiseks dirham i gjeld, og det vil være med din kone . Mannen sa : Må Gud nåde deg. I går var det samme som det du krysset, og de tilbakebetalt gjelden så mye som du sa, det samme. Det ble sagt til Ibn Sirin : Hvor visste du det? Han sa : De nåværende Tawoos, og Tawoos fra gjeld med Nabataeans ord, og antall dirhams fra Tawas bokstaver ble tatt fra setningenes beretning : Taa er ni, tusen, Waw seks, og det ses seksti ….

Påfugler Mennesker som drømmer om å se påfugler under de prangende gledene og rikdommen, skjuler skuffelse, fiasko og tristhet, og deres sannhet kan utfolde seg når de blir utsatt for det minste problemet . Hvis en kvinne drømmer om at hun eier en påfugl, vil hun lure lojaliteten til en person som er kjær for henne . Hvis du hører de harde lydene av påfugler som ser på de vakre, lyse, hovne fjærene, betyr dette at en elegant og vakker person vil gi deg angst og distraksjon ….

Synspunktet som Khrkh fra anusfuglen hans : fødte datteren Hasna…

…En høne er i en drøm en dum, tåpelig kvinne med skjønnhet . Det ble sagt : Hun er en hemmelighet eller en tjener . Og den som slakter en kylling, han gifter seg med en jomfru slavejente, og den som jakter på henne, vil motta lette og tillatte penger, og den som spiser kjøttet hennes, vil motta penger fra ikke-arabers fangenskap . Og den som ser en kylling eller en påfugl kaste bort i huset sitt, han er eier av ulykke og umoral . Og det ble sagt : Kyllingen og fjærene er nyttige penger . Og den som så at han hadde slaktet en svart kylling, han skulle gifte seg med en jomfru . Høna kan være en kvinne som oppdrar foreldreløse barn og søker dem til almisse, noe som er gunstig . Kyllinger er ydmykede og ydmykede kvinner . Den sovende høna er av aktivitet og originalitet, og lavlandshønen er av lav opprinnelse, og dens kyllinger er barn fra utukt . Høna kan referere til de samme barna, og dens inntreden i pasienten er helse og velvære . I tillegg til broiler og kyllingørene, ondskap, nød eller død . Kanskje hennes innlegg indikerte en advarsel om sykdom, eller forsvinningen av bekymringer og gleder, og en foregivelse om velstand og velsignelser . Faraj er et barn eller en lykkelig kjole, eller en skjede for de som er i nød . Og den som ser kyllinger i huset sitt mye, dette indikerer lederskap, rikdom og frykt ….

…Det er i en drøm uttrykt av mannen og pengene . Den som ser endetarmen blokkert, han vil dø . Dogwood er en servil mann . Og det ble sagt : Han er en mann med et horn og en trommeslager . Og det ble sagt : Det er noe av incestet . Og det ble sagt : Han er en mann som holder på hemmeligheter . Og den som ser en manns kalv, han vil få en ordning fra ham . Og som kuttet av anusen, kuttet en livmor . Og den som ser en persons anus, så ser han et rynket ansikt, og hvis blod eller avføring kom ut av det, kom det penger ut av det i henhold til det . Avføring av avføring fra annet enn vanlig stilling, utgang av penger uten interesse . Og det ble sagt : Baksiden er en tåpelig mann, og den ukjente kvinnen har ordnet ledelsen av verden for den han så . Og den som ser ormene komme ut av anusen hans, hans barn er atskilt . Hvis blodet kommer ut av baksiden, er det barn av barn . Og den som er flekker med blod som kom ut av det, penger er forbudt . Og den som kom ut av anus eller mage med en fille, han skilte et enkelt folk som spiste av pengene for familien sin . En manns veske, bryst, butikk, hus, butikk eller styrerom . Og kanskje refererer bakgangen i en drøm til det han engasjerer seg i mens han er våken, for eksempel kniver, bukser eller matter som han sitter på, eller som han kjører på et dyr eller en sadel på . Kanskje indikerte det lydighet og ulydighet til eieren, og kanskje indikerte det døren til sin hemmelighet eller dens direkte tjener for skitten, og kanskje indikerte den sorgens sorg, og det indikerer rennesteinen som følger med husets skitt. og padle indikerer øde huset som ingen besøk, eller gjørmete land som ingen én dyrker , og ingen høster det, og det viser en mann som vender seg bort fra folk på grunn av sin ondskap og uvitenhet, eller i stedet for kjetteri og umoral, og kanskje den bakre passasjen peker mot den falmende munnen, og indikerer gleder og glede, og hvis den som hadde en hånd dukket opp i en drøm en dårlig økning, indikerte han at han planla å snike seg inn for å kjempe . Og den som ser at en påfugl kom ut av anusen hans, og en vakker jente ble født for ham, og hvis en fisk kom ut, ble det født en stygg jente for ham, og hvis det var ormer eller lus, så ble han skilt fra sine slektninger , og hvis han kom ut av ham som slanger, så er de i alle fall fremmede ….