…Å se en papegøye snakke i en drøm indikerer forekomsten av trivielle rykter og problemer mellom venner . Og hvis du ser stille papegøye, betyr dette ro og opphør av familiekrangler . Hvis en jente drømmer om at hun har en papegøye, betyr det at kjæresten hennes tror at hun er en bråkmaker og elsker sladder . Hvis du drømmer om at du kjenner en papegøye, betyr dette dine egne problemer . Død papegøye som mister venner ….

…Fuglen er i en drømmeherlighet, sultan og pynt, og kjøpmann har fortjeneste . Hvis fuglen er ukjent, indikerer det dødens engel . Og hvis fuglen tar opp et blad, en orm og lignende og flyr med det til himmelen fra et hus der den syke er, så vil den dø . Og det kan henvise til den reisende som så ham falt på ham . Det kan henvise til arbeidet til de som så det på hodet eller skulderen . Hvis det er hvitt, er det klart, og hvis det er farget, er det en annen handling . Med mindre han har en gravid kvinne, hvis fuglen er en hann, er det en gutt, og hvis det er en kvinne, er hun en jente . De store fuglene betegner konger, presidenter, lærde og de rike . Og vannfuglen er den edleste som oppnådde regelen i to aspekter : vannets autoritet og luftens autoritet . Og hvilke fugler som ikke synger eller sørger for ledsagere av sang og noah . Og hva et null av fugler og spurver og bevere og nattergaler er små gutter . Og gruppen fugler for de som spiser dem penger, dinarer og makt, spesielt hvis han bryr seg om dem . Og den som ser fugler som flyr over hodet på ham, han vil få mandat og herredømme . Hvis han ser fugler som flyr i stedet for ham, er de englene . Og den som ser en fugl som kommer fra himmelen og faller mellom hendene, det er en konstant god nyhet for ham å glede seg . Kanskje indikerte den ukjente fuglen advarselen og formaningen . Og den som har et godt fly i en drøm, er hans gode arbeid, eller en god budbringer kom til ham . Og den som så en fugl med en fullverdig skapelse, kanskje den var dårlig, eller en menneskelig budbringer kom til den . Og den ukjente fuglen opprettholder . Og det ble sagt : Svarte fugler indikerer dårlige gjerninger, hvite fugler indikerer gode gjerninger, og fargede fugler er forvirringsverk ….

…Og den som ser at han leker med fugler eller deres kyllinger, så leker han med gutter, og fugler kan være penger ….

Papegøye : en slavisk mann, en falsk løgner og en metamorfose . Det ble sagt at han er en filosof ….

…En papegøye er i en drøm en drept mann, en løgner, en urettferdig . Og det ble sagt : Han er en filosof og hans sønn ble født som en filosof . Papegøyen er et tegn på den vakre og veltalende kvinnen . Og kanskje indikert av kvinnen fra perserne . Det indikerer mange vandrende og arrogante menn, eller mye prostitusjon eller prostitusjon ….

…Når det gjelder kjøtt fra andre fugler, er det som er nevnt i det forbudt med penger til menn, og hva som er feminint, så blir det overført med kvinners penger, og det som ble spist av kjøttet er tillatte penger, og hva som er ikke spist er penger, så er det forbudt, og det samme er alle dyr ….

…Og den som ser at han syr øynene til fugler, han bedrar guttene og lurer dem ….

…Og den som ser at han har påført mange fugler, han skal følge en gruppe og være høvding ….

…Og hvis kongen ser fugler i et bur som gråter, må han savne de i fengselet, for det er de ….

…Og den som ser fugler gråte på et sted som tar ulykke for folket på stedet .)…

Al-Tayouri, hans visjon i en drøm indikerer selgeren av slaver og slaver . Kanskje hans visjon indikerte møtet i gleder og sorger ….

Og den som ser at han har vinger som ikke ligner fuglenes vinger, så vil det skje noe stort med ham at folk undrer seg over ham ….

…Al-Asfour : En enorm mann med stor fare og penger, inaktiv og mennesker som ikke kjenner hans rettigheter, skadelig for allmennheten, en skurk i hans anliggender, full i hans ledelse, en mann som var en god mann, og han ble sagt å være en vakker medfølende kvinne, og en mann ble sagt å ha det gøy, og folk lo av ham, og det ble sagt at han var en mannlig gutt . Og fra kongen av mange fugler finansierer han vergemålet for et folk som har farer, og det ble sagt at fuglen er gode ord, og ryper er en liten gutt . Og det ble fortalt at en mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg så som om jeg hadde en puddel med meg mens jeg jaktet på fugler og banket på vingene og kastet dem i den . Han sa : Du er en boklærer som spiller gutter . Det ble også fortalt at en mann kom til Ibn Sirin og sa : Hun så som om jeg hadde døpt en fugl, og jeg ville slakte den, så hun snakket til meg og sa : Ikke slakt meg . Han sa til ham : Be om tilgivelse fra Gud, for du har tatt almisse, og det er ikke tillatt for deg å ta det . Han sa : Gud forby at jeg tar nestekjærlighet fra noen . Han sa : Hvis du ønsker det, fortalte jeg deg hvor mange . Han sa hvor mye? Han sa : Seks dirham . Han sa til ham : Du har rett, og fra hvor visste du det? Han sa : Fordi fuglens medlemmer er seks, er hvert medlem en dirham . Og det ble fortalt at en mann kom til Abu Bakr Al-Siddiq, må Gud være fornøyd med ham, og sa : Jeg så som om det var mange fugler og fugler i ermet mitt, så jeg fikk en til å ta ut en etter en, og kvel den og kast den . Han sa : Du er en fornuftig mann, så frykt Gud og angr på ham ….

…En fugl er i en drøm en mann med moro og historier, folk ler av ham, og det indikerer en mannlig gutt . Og den som ser at han har slaktet en fugl, han vil ha en svak sønn som han er redd for døden . Og det ble sagt : Fuglen betegner en kranglete mann, som har mye penger, og som har ledelsen av en svindler i saker . Og fuglen betegner en vakker kvinne . Og fuglenes lyder indikerer gode ord eller en vitenskapelig studie . Og de mange fuglene er penger uten tretthet for de som elsker dem i en drøm . Og fuglen er en stor mann, så den som ser at han har truffet en fugl eller hans konge, så vil han være i stand til å gjøre en stor mann, og den som ser at han slaktet den, han vil få det han ønsket av den mannen . Hvis han ser at han har plukket fra fjærene eller spist av kjøttet, vil han bli truffet med pengene sine . Og den som ser at det er en fugl i hånden eller i buret hans, så flyr den og kommer ikke tilbake til den, så dør barnet hans . Og den som ser at han syr øynene til fugler, han bedrar guttene og lurer dem . Og den som ser at en fugl kommer inn i en ring, og hvis han har et barn, så faller det i en brønn . Og den som så at han var kongen av mange fugler, han ville finansiere og følge et mandat over et folk med farer . Og fugler indikerer møte, kjennskap og kjærlighet med familie og slektninger i gleder eller synder, nederlag og separasjon . Se også fuglen ….

…En fuglesykdom er den foraktelige av fuglene, og å se den i en drøm indikerer et folk som ikke har noen skapninger og er ubrukelige i dem . Og å se denne smerten indikerer moro, lek, gleder, gleder og seier over fiendene . Å se sultanatets herskere fra fugler i en drøm er ondt, bekymret og tåpelig . Å se hva en person er komfortabel med, er bevis på ektemenn og barn, og å se det som ikke er kjærlig med et menneske, er et bevis på samleie med motsetninger og ikke-arabere . Og se Alkasir bevis på monstre og luft . Og se den forsinkede, ære og kraft, fordeler og næring . Å se hva som spises kjøtt er en enkel fordel . Og det å se fuglens mannlige er mannlig, og det kvinnelige er kvinner . Og de ukjente menneskene er fremmede, og ser hva som er godt og vondt i lettelse etter motgang, eller som er lett etter motgang . Å se hva som vises både dag og natt er bevis på dristigheten og intensiteten i forespørselen . Å se hva som vises om natten og bo på dagtid indikerer beskyttelse . Å se hva som er ondt og uten godt, indikerer fiendene . Og hva som er bra uten ondskap, indikerer hans visjon sikkerhet mot frykt og lovlig levebrød . Å se hva som dukker opp i brannen og bor om natten, indikerer pensjonering av forskjellige jobber og spionering på nyhetene . Å se hva som ikke har noen verdi i å våkne hvis det har verdi i en drøm, indikerer hykleri og forbruker penger ulovlig, og omvendt . Å se hva som ikke flyr når det fløy i en drøm, indikerer å bryte pakt og umoral og omvendt, se hva som vises på et tidspunkt uten tid, og hvis det dukket opp på et utidig tidspunkt, var det bevis på å sette ting ut av sted eller annerledes fra fiender og rare nyheter, og å fordype seg i det som ikke angår mennesker . Å se en beboer i vannet er mennesker som tjener penger på det, eller mennesker av fromhet og renhet, og dette er et generelt ordtak om fugler – et mål på det som ikke er nevnt -….

…Vannfugl : den beste fuglen i hermeneutikken, fordi de er mer fruktbare og mindre produktive . Og den som fanger den, får penger og ødelegger, for Gud allmektig sier : “ Kjøttet til en fugl er noe det ønsker. ”Og fuglen er en mann av mennesker, som fuglen er i fugler i sin kraft, våpen, mat, styrke, fjær, fly og høyde i luften. Og han har en velstående kvinne, fordi ender er hans ly og vann, og det sies at ender er menn med fare, fromhet, disiplin og kyskhet . Og fra ordet and, ble han gitt ære og opphøyelse av en kvinne . Det ble fortalt at en mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg så som om jeg tok mange vannfugler, så jeg foretok den første slaktingen, så den første, og han sa : Hvis du ikke ser vann, er det fjær som traff den . Og den som ser fuglen slå over hodet, han oppnår staten og herskeriet, for Gud den allmektige sier : “Og fuglen er proppfull, og hver har en gren. ” Hvis han ser fugler fly i hans sted, misunner de englene . Og han fortalte at noen av inntrengerne så ut som om barbereren barberte hodet og gikk ut av fuglen grønt barbert på himmelen, som om han kom tilbake i mors liv, følgelig ~ som vi skapte og hvor Naidkm inkludert Nkrjkm andre ganger ~ Vqsa på sine følgesvenner, og deretter til seg selv, sa han : Når det gjelder barbering slo hodet mitt i nakken min, Når det gjelder fuglen, min sjel og dens oppstigning, til himmelen, og når det gjelder min retur, min morens mage til jorden, ble han drept på den andre dagen i synet . Og en mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg så som om en fugl kom fra himmelen og falt mellom hendene mine og sa : Det er en god nyhet du vil være fornøyd med ….

…Og den som ser at han har fanget en fugl, vil kunne vinne en mann med stort mål og være i stand fra ham, og hvis han ser at han har slaktet den, vil han få det han ønsket av den mannen, og den som ser at han plukket fra fjærene sine og spiser kjøttet hans, så treffer han ham fra pengene sine, og hvis fuglen er en hunn, så er hun også en kvinne. En slavejente, og fuglen kan være en sønn, og den som ser at han har truffet en fuglekylling, så blir det født en gutt til ham som når mengden enorme menn, og den som ser at han tukler med fugler eller deres kyllinger eller slakter dem fra ryggen, da tukler han guttene, og fuglene kan være penger og deres kyllinger er barn. Hvis han ser at han har truffet mange fugler, vil han slå hodet og pengene. Han så at det hadde truffet fuglekyllinger, fordi det ville smitte mange barn…

…Fugl Det anbefales å drømme om å se vakre fjærfugler . Hvis en kvinne drømmer av denne typen, forutsier dette at en lykkelig og rik partner er nær henne . Hvis fuglene var smeltede fjær og ikke høyt, indikerer dette at velstående mennesker vil behandle omstreifere og falt umenneskelig behandling som ikke har spor av barmhjertighet . Hvis du ser en såret fugl, forutsier dette en dyp sorg forårsaket av et bortkommen avkom . Hvis du ser fugler fly, symboliserer dette drømmerens suksess . Og alt det frastøtende miljøet vil forsvinne før det synlige gode flagrer . Å jakte på fugler i en drøm er ikke dårlig i det hele tatt. Når det gjelder å høre dem snakke, er dette en erkjennelse av manglende evne til å utføre oppgaver som krever stor klarhet i bevissthet . Når det gjelder å drepe henne med en rifle, betyr det en katastrofe forårsaket av mangel på avlinger ….

…Fugl Hvis du drømte om å se fugler, betyr dette midlertidig angst eller sykdom . Hvis en kvinne drømmer om fugler, betyr dette en kortvarig sykdom eller en krangel med vennene sine ….

…Tolkning av himmelen, luft, natt og dag, vind, regn, torrents, formørkelse, jordskjelv, lyn, torden, regnbuer, gjørme, sol, måne, planeter, skyer, hagl, snø og frost, himmelen indikerer seg selv, så uansett hva som kom ned fra den kom dens motstykke fra Gud, det er ingen årsak i den, slik som at ild faller fra den. I rollen er mennesker plaget med sykdom, smerte, kopper og død . Og hvis det brant fra det i markedene, blir det herliggjort og opphøyet det som selges med det fra salget . Og hvis den falt på dekar, knappe og planteplasser, ville du skade mennesker, og planten brant og slår den med hagl eller gresshoppe, og hvis bevis på fruktbarhet, levebrød og penger stammer fra den, som honning, olje, fiken og bygg, da ville folk regne gunstige regnvær, det som kom ned fra himmelen ville være gunstig for det, og kanskje indikerte himmelen at styrken til sultanen og seg selv på grunn av deres overlegenhet over skapelsen og deres manglende evne til å nå den , med deres visjon og deres volatilitet i kraften, og deres svakhet å komme ut under den . Det som ble sett fra den og i den eller ned i den og på den, indikasjoner på godt og ondt, og kanskje indikerte det hans palass, hans besittelses hus, hans hoffmenn og hans penges hus, så den som stiger opp til det ved fred eller fornuft, vil oppnå høyde med kongen . Og det har han, og hvis han steg opp til det uten grunn eller fred, ville han ha opplevd stor frykt for sultanen, og han inngikk mye overflod i sitt møte eller i det han håpet på ham eller fra ham . Hvis samvittigheten hans var avlyttet, spionerte han på sultanen eller snek seg inn i pengerhuset og palasset for å stjele det . Og hvis han nådde himmelen, nådde han målet med saken, og hvis han kom tilbake til jorden, ville han bli frelst fra det han kom inn, og hvis han falt fra sitt sted, ble han skadet i sin tilstand, ifølge omfanget av hans befaling i hans fall, og hva hans organer ble brutt for ham, og hvis den som nådde himmelen var syk mens han var våken, da vendte han ikke tilbake til jorden, omkom fra sin sak, og hans sjel steg også opp til himmelen . Og hvis han kommer tilbake til jorden, har skaden nådd hans mål, og hans folk fortviler over ham, og så vil de bli frelst, hvis Gud vil, med mindre det også er mens han stiger ned i en brønn eller Hafir og da ikke kom ut av det , for det er hans grav der han kommer tilbake etter at han kom tilbake, og dette er en god nyhet om døden for islam, fordi vantro ikke åpner himmelens porter for dem, og deres sjeler stiger ikke opp til det . Når det gjelder å se dørene, kan det tyde på at hvis du øker rente, hvis folk er i noen av bevisene, eller i synet, er det fluer, bier, fugler eller lignende, og hvis folket er i tørrhet, regn og regn, sa Gud allmektig : “ Så vi åpnet himmelens porter med øsende vann. ~ spesielt, hvor vertshuset viser medfølelse, fruktbar, som støv og sand uten støv og skader . Men hvis folk kastet piler fra dem, hvis de var i noen bevis for pesten, ble dets dører åpnet for dem . Og hvis pilene skader alle som har blitt slått og bløder, så er det en konfiskering av autoritet over hvert menneske med sin pil, og hvis deres hensikt er å ørene og øynene, så er det en prøve på avvik fra pilene deres, i som gjelden til alle hvis hørsel eller syn vil gå til grunne i den . Og hvis de blir skadet, samler de dem og henter dem, så byttet fra Gud, slik som gresshopper, og fuglearter som spurv, stiklinger og manna, ødelegger og piler på grunn av autoriteten i jihad og lignende, eller levebrød og gaver som han åpner sine pengehus og bokser for, og når det gjelder nærheten til himmelen, indikerer det nærhet til Gud, og det er for folket i lydighet og gode gjerninger . Kanskje dette indikerer distre ssed person som er i nød, innringeren, som aksepterer hans bønn og blir besvart, for når du ber på øynene mot himmelens retning, og kanskje dette indikerer nærhet og nærhet til imamen, verden, faren, faren ektemannen og mesteren, og alle som er over deg av en grad, er æren basert på beslutningen om hver person i hans årvåkenhet og etterspørsel og mer hans søvn, og det som falt i hans samvittighet . Når det gjelder himmelens fall på jorden hvis han reiser, kan det også skyldes drømmerens autoritet og hodene over ham, enten en far, ektemann eller mester og lignende, og det kan indikere dens falle på det tørre landet, eller folket trampet det med ben etter det falt mens de var Hamid, og de tok opp Noen av dem er et tegn på levebrød, fruktbarhet og penger, for de er fordelaktige regnvær av stor betydning, og arabere kaller regn en himmel, fordi den kommer ned fra den ….

…Vinge Hvis du drømmer om at du har to vinger, forutsier dette at du vil oppleve alvorlige bekymringer knyttet til sikkerheten til en person som har begitt seg ut på en lang reise unna deg . Hvis du ser vingene til fugler eller fjærfe, indikerer dette at du til slutt vil overvinne motgang og stige til rekkene av rikdom og stolthet ….

…Mimikk: Menneskelig etterligning av dyr eller fugler er bevis på myk tale og appellerer til hjerter for forsoning mellom mennesker . Simulering for hånd og fingre i en drøm er bevis på en hvisking og berøring . Og etterligning av Sudan og kvinner er bevis på at han blir en oversetter eller mye prat, og dette kan indikere juks i industrien eller beundring av mennesker ….

…Ørnen er kongen av fugler i en drøm, og den mest flygende, og lengste livet . Og den som ser en ørn som slår den, så vil Sultan være sint på ham, og han overlater ham til en urettferdig mann, for Salomo, fred være med ham, overlot ørnen til alle fuglene, og de fryktet ham . Og den som så at han hadde en ørn i lydighet, han ville slå en stor konge, ære og ære . Og den som slår et ørnekylling et barn, vil ha en sønn som er flott, og den som ser det om dagen, så blir han syk . Og den drepte ørnen indikerer at en konge døde . Hvis den gravide så ørnen, ville hun se jordmor og ammende . Ørnen tolkes av de største kongene og av profetene og de rettferdige . Og den som spiser en ørns kjøtt eller tar noe fra fjærene, da vil han ha penger fra Sultan . Og ørnen indikerer lang levetid, store penger og krig . Og kanskje hans syn tydet på kjetteri og villedning, for den allmektige sa : (Han vil ikke lure eller hindre en ørn og har villet mye av villene ). Kanskje betydde ørnen sjalusi hos barn . Og den som ser at en ørn fra himmelen har blitt forelsket i ham, hans befaling vil ikke bli oppfylt for ham, og hans autoritet og besittelse vil opphøre å eksistere ….

…Og reiret, den som ser noe av noen slags fugler, skal tolkes i sin helhet ….

…Bur Hvis du ser et fuglebur i drømmen din, vil du være den lykkelige eieren av mye rikdom og mange vakre, sjarmerende barn . Hvis du bare ser en fugl, vil du inngå et rikt og ønskelig ekteskap . Hvis det ikke er noen fugler i buret, indikerer dette tapet av et familiemedlem, enten gjennom døden eller gjennom en beslutning om å gifte seg . Hvis du ser ville dyr fanget, betyr dette at du vil seire over dine fiender og de dårlige . Og hvis du er med henne i buret, betyr dette et raseri fra ulykker mens du reiser ….

…Og den som ser at han ble slaktet med en kniv, så er det en kamp for det han slaktet, enten fugler eller dyr ….

…Betegner i en drøm stedets tjener og konfronterer fordelene med familien som eier, for hennes alvorlighetsgrad er bevis på håndhevelsen av hans kommando, eller bevegelsen til de som indikerte det . Hvis kvinnen ser at hun har en kniv, eller hun gir en av kvinnene en kniv, indikerer dette hennes kjærlighet til en kjent mann . Pennekniv er en forfatter . Og slakterkniven . Soldatkniven er styrke og service . Og kniven er et argument . Og det ble sagt : Den som ser en kniv, han vil få makt og rikdom på hendene til en tjener . Og den som så at han svelget en kniv, han spiste av sønnens penger . Og kniven i en drøm en mannlig gutt . Og det ble sagt : Den som ser en kniv med hånden, han vil motta to hundre dirham, fordi dets beslutningsdyktighet er en nisab fra pengene, og kniven kan komme til de fattige i tjuefem dirham . Og den som ser en kniv i hånden . Og han var i en rettssak, og han ville vinne, og bevis og bevis ble bevist for ham, fordi det er fra våpen, og fiendene beskytter ham . Og den som ser at han får en kniv som han ikke har fra et annet våpen, da vil han bli plaget av godt og få levebrød . Og den som ser at han ble slaktet med en kniv, han skal ta det kniven slaktet, enten fugler, dyr eller andre ting . Og den som ser at han slaktet hendene med en kniv, han vil se noe forbløffet over ham . Og den som ser at han legger en kniv eller dolk i sitt quorum, han vil gifte seg med en kvinne . Og den som drar nytte av søvnen sin med kniv, vil ha fordel for en kone hvis han er singel . Hvis han hadde en gravid kvinne, ga han sønnen hennes . Hvis kniven er forbi, er vitnet rettferdig, og hvis det ikke er fortid eller med rester av et såret vitne, og hvis det er kappe, blir det utledet, eller hans vitnesbyrd blir avvist for hendelser som vises fra ham i annet enn vitnesbyrdet ….

…Og jegeren tolkes av en mann som bedrar sitt levebrød med bedrag og bedrag, og hans inntjening kan være fra kvinnene for å overvinne dem, og jegeren av byttedyr av monstre og fugler tolkes av en urettferdig konge som beseirer mørket og de eldste, og fiskeren tolkes som en forespørsel om å leve fra kvinnesiden for å gjøre det mulig for ham å fiske ….

…Og Abu Saeed, predikanten, sa at synet på ørnen tolkes for alle i krangel, og hans skrape er en sykdoms lengde, og kanskje hele mørket over ham, for Salomo, fred være med ham, hele ørnen med fugler ….

…Min fugl, hvis du ser spurver i en drøm, vil du leve omgitt av kjærlighet og gratulasjoner, og dette vil få deg til å lytte nøye til andres problemer og hjelpe dem, noe som vil gjøre deg kjent . Hvis du drømte om å se sårede Dory-fugler, betyr dette triste hendelser ….