…En pil og bue pil og pil i en drøm betyr en stor gevinst som høstes av andres manglende evne til å gjennomføre planene sine . Å kaste en dårlig aksje betyr skuffelse i å føre forretningssaker fremover ….

…Skytten er en kvinne som er rask til å føde, eller en gutt, en bror eller en reise eller nærhet til den allmektige Gud . Og buen i lokket på en gutt i mors liv . Buen med andre våpen, Sultan og Glory . Og den som gir sin kone en bue, hun føder en jente, og hvis kvinnen gir ham en bue, vil han få en sønn . Å utvide baugen uten pil er en reiseguide . Og den som ser at han har utvidet en arabisk bue, han vil reise til en hederlig mann for å reise i Glory, og hvis buen er persisk, vil han reise til folket i Ajam . Opphør av senen er bevis på hindring av reiser, og indikerer en kvinnes skilsmisse . Og den ødelagte buen er bevis på kvinnens eller guttens og partnerens eller noen slektningers død, og kanskje indikerer buen et mandat, og dens brokenness indikerer isolasjon . Vanskeligheten med buen er en indikasjon for den reisende på for mye tretthet, for kjøpmennene å miste, hos barnet til ulydighet, og hos kvinnen til ulydighet, og hennes letthet indikerer det motsatte av det, og hvis han kaster en pil på henne og treffer formålet, når han sitt mål . Og kanskje å se buen indikerer nærhet til noen av adelen , fordi Gud den allmektige sier : ~ Så kom han ned og hengte ned ~ verset . Og den som strekker en bue uten pil, han vil reise langt og gå tilbake til god stand : Hvis strengen blir kuttet av, forblir han i den posisjonen han reiste til hvis han hadde nådd den . Og hvis hans bue ble brutt, rammet ham en ulykke i hans autoritet ved å beordre og forby . Å kaste fra nøkkelbuen er å kaste dem som kaster den . Den som tar en bue, vil slå en ung gutt og få mer autoritet . Og den som ser at han skjærer en bue og er singel og har til hensikt å gifte seg, han skal gifte seg og hans kone blir gravid når han kommer inn med henne . Og hvis han tiltrer, følger ikke soknet ham . Snarere gjorde han tolkningen av buen til en kvinne, fordi folk sier : En kvinne er som en bue , hvis hennes nivå er brutt . Buen som tilskrives gutten er et barn som har skrift og bokstaver, og hvis han strekker en bue som har en klar stemme og kaster den og utfører pilen, følger han en verdig tilstand og utfører sin befaling om rettferdighet og rettferdighet . Det ble sagt at han som så i hans hånd en ødelagt bue, giftet seg med en fri kvinne ….

…En pil sett i en drøm indikerer budbringeren og skrivingen, og styrken og seieren over fiendene . Og den ene omvendte pilen, hvis en kvinne ser det i koggen, er hennes manns avgang fra henne . Og det ble sagt : Den som ser en pil i hånden, han vil motta mandatet, ære og penger . Den ødelagte pilen som kommer ut fra baugen kan ikke oppfylle budskapet . Og pilen til kvinnen mannen hennes . Og hvis han ser at en kvinne eller en hushjelp kastet ham med en pil og slo hans hjerte, tuller hun med ham, og han blir festet til henne ….

…Når det gjelder pilen og dens kasting, tolkes den på en måte som Daniel sa at pilen tolkes med rette ord som når noen, og den kan være baksnakende, og det ble sagt at den som så at noen kastet en pil, sender bueskytteren ham en budbringer med ord, spesielt hvis han kaster den med et formål, og hvis han kaster den uten hensikt, sender han til ham et brev som tilsvarer pilens punkt .)…

…Og den som ser at han kaster en pil og hever pilen til ingen ende, da indikerer det at hans navn og hans vilje har spredt seg til ingen ende, og han vil være kjent i alle saker ….

…Og den som ser at han kaster en pil og blir skjev, så indikerer det en forræderisk budbringer ….

…Og den som ser at han kaster en pil med buen, så hvis han er posisjonsholder, bærer han ut bøkene og ordene så mye som han nådde ….

…Del denne drømmen etter glede . Du kan forvente underholdning, feiringer og hyggelige turer, og lidelsen vil opphøre . En gammel eller ødelagt pil varsler skuffelser i kjærlighet eller arbeid ….

…Og det ble sagt at den som så at han hadde en pil i hånden som slo en verdi og en heis, og det ble sagt at pilen ble reist av en annen mann, en utlending, og pilen for en kvinne var hennes mann, så hva hun ser i det er en zen eller en glans som bruker den .)…

…Og det ble sagt at den som så en hånd med en pil, ville vinne, stolthet og penger . Og det ble sagt at den som så en armbrøst i hånden, fikk gode nyheter . Og han så en mann som om han traff armbrøstet, så han fortalte Ma’bou om synet og sa : Du tilskriver sladder og sladder . Det var slik ….

…Korsbuen var kanskje en mann som reiste ham annet enn faren . Og pilen er et mandat,…

…Og den ene omvendte pilen hvis en kvinne ser det i koggen, så er det hennes manns vending fra henne . Og det ble sagt at den som ser en bue som pilene kastes fra, buen er en far ….

…Abu Sa`id, predikanten, sa at pilen tolkes av ridderen, og formålet med å kaste den er beviset på å avlaste ridderen, og hvis den ikke treffer den mot det, og hvis pilen er uten bue, så det tolkes av en budbringer uten fast, og hvis den er uten blad, blir en bud sendt til en kvinne, og hvis bladet er av gull, så er det et budskap om ulykke ….

…Og den som ser at pilen hans er uten fjær, da er han en testet budbringer, og det kan være ufullstendig tale. Når det gjelder bueskytteren, og den som ser at han kaster på noen mens han kaster den, er den som seirer ….

…Skytten er i en drøm en reise og en bror, en kvinne og en gutt, og det er nær Gud den allmektige, for den allmektige sier : ( Så det var rundt hjørnet eller under ). Og den som ser en bue med et deksel, hans kone er gravid . Og den som ga sin kone en bue, og hun var gravid, fødte ham en tjenestepike . Og hvis hans kone gir ham en bue, så er graviditeten hennes et hannebarn, fordi gutten blir levert til faren sin, så han vil være med ham i butikken sin, og kvinnen oppdrar jenta og blir hos henne hjemme . Og den som ser at hans bue er brutt, og det ikke er noe våpen med ham, da dør broren, sønnen, makkeren eller vennen . Og den som ser at hans bue er brutt av hånden, han blir fjernet fra sin jurisdiksjon hvis han er guvernør, og han taper hvis han er handelsmann . En buetur . Og den som kjører en streng i en bue, så gifter han seg, og hvis oppløsningen hans er skilt, og den som ser sultanen gir ham to parenteser, oppnår han rang og fyrstedømme, for Gud den allmektige sier : ( Så han var rundt hjørne eller under ). Brakettene er angitt på øyenbrynene . Den som bryter baugen, vil reise . Kanskje bueskytingen hans var falsk eller sann . Og den som kommer inn i baugen og bryter senen, da vil han skille seg fra sin kone, og kanskje blir han fjernet fra sin tilstand . Og hvis han kaster en pil og gjør en feil, er det et misbruk av autoriteten hans, og hvis han treffer målet, vil han oppnå det han ønsker . Og den som ser en anstrengt bue i hånden, en gutt skal bli født for ham . Og den som ser at han kaster Guds vei, da får han en ære . Å kaste en bue med hasselnøtter i ørkenen er en jakt og en rov av lovlighet, og i landet er det løgn og svindel . Hvis han ser at han kastet en fugl en nøtt, lyver han for en enorm mann falskt . Kaster han en due, gjør det vondt for kona hans . Og mutterbuen for den som eier den, er en prostituert, og en manns bue er en leddsykdom, og armbuen er lang levetid, og buen til buen er bortkastet penger, og sneglens bue er en næring og fordel, så vel som lattenes bue . Se også Pil ….

…Når det gjelder armbrøst : Han er en budbringer, så den som ser at han har kastet en pil, men ikke treffer gjenstanden, så sender han en budbringer i nød, han gjør ikke opp den . Hvis formålet er riktig, vil han bruke det . Hvis aksenten er sammen, er det en bok der det er sannhet . Hvis korpuset går tom, blir det akseptert . Hvis den var laget av ufullstendig siv, er denne påstanden falsk . Hvis han utførte det han ønsket, traff målet, gjennomførte han bestillingen . Hvis penis er en pil, er det ikke en mann . Hvis du blir truffet, gjør det han sier . Hvis han ser at en kvinne kastet ham og slo i hjertet hans, tuller hun med ham og hans hjerte blir sittende fast med henne . Hvis det er en gullring, så er det en melding til en kvinne eller på grunn av en kvinne . Hvis piler er motvillige, så er de budbringere med dem med vennlighet og vennlighet i sine ord . Hvis han kaster den opp ned til siden av strengen, så er det en opp ned-melding . Hvis det er uten fjær, er Messenger en hån . Armbrøstet sier sannheten og svarer til de som ikke adlyder Gud . Hvis den ble truffet, før du sa det . Og hvis han gjorde en feil, godtok han ikke ordene hans ….

…En armbrøst er i en drøm en mann som oppdra ham annet enn sin far . Og den som så en armbrøst i hånden, gode nyheter kom til ham . Armbrøstet forteller sannheten, og svarer på en som ikke adlyder Gud den allmektige, og hvis det er riktig, vil han utføre sin befaling og akseptere den . Og hvis spissen var laget av stokk, så er det falskt, og hvis spissen er en pil, så er det en mann med mange ord, så er det riktig, så gjør han det han sier, og hvis det er ødelagt, så det blir frelst i hans ord, og hvis torsjonen er av gull, så er det en melding til en kvinne, og separasjonen av korreksjonen er i harmoni, styrke og forvirring Penumbra, sendebudens frykt for seg selv i sin opptreden . Og den som ser at han kaster en armbrøst, tilskrives han sladder og sladder, og hvis armbrøstet er uten fjær, så er budbringeren en hån . Se også Pil ….

…Al-Kirmani sa: “Den som så at han kastet en pil og traff et merke, det skjedde at han ønsket det, og det ble sagt at den som så at han kastet en pil og ble skjev, så tolkes det ved å sende Qasid til et sted og han får svik av ham, og de mange aksjene deles ut med mye penger . ”…

Pil Hvis du drømmer om en pil, forutsier dette at du snart vil gå på en trist reise, men oppriktige venner vil sørge over deg i din sorg ….

…Tolkning av himmelen, luft, natt og dag, vind, regn, torrents, formørkelse, jordskjelv, lyn, torden, regnbuer, gjørme, sol, måne, planeter, skyer, hagl, snø og frost, himmelen indikerer seg selv, så uansett hva som kom ned fra den kom dens motstykke fra Gud, det er ingen årsak i den, slik som at ild faller fra den. I rollen er mennesker plaget med sykdom, smerte, kopper og død . Og hvis det brant fra det i markedene, blir det herliggjort og opphøyet det som selges med det fra salget . Og hvis den falt på dekar, knappe og planteplasser, ville du skade mennesker, og planten brant og slår den med hagl eller gresshoppe, og hvis bevis på fruktbarhet, levebrød og penger stammer fra den, som honning, olje, fiken og bygg, da ville folk regne gunstige regnvær, det som kom ned fra himmelen ville være gunstig for det, og kanskje indikerte himmelen at styrken til sultanen og seg selv på grunn av deres overlegenhet over skapelsen og deres manglende evne til å nå den , med deres visjon og deres volatilitet i kraften, og deres svakhet å komme ut under den . Det som ble sett fra den og i den eller ned i den og på den, indikasjoner på godt og ondt, og kanskje indikerte det hans palass, hans besittelses hus, hans hoffmenn og hans penges hus, så den som stiger opp til det ved fred eller fornuft, vil oppnå høyde med kongen . Og det har han, og hvis han steg opp til det uten grunn eller fred, ville han ha opplevd stor frykt for sultanen, og han inngikk mye overflod i sitt møte eller i det han håpet på ham eller fra ham . Hvis samvittigheten hans var avlyttet, spionerte han på sultanen eller snek seg inn i pengerhuset og palasset for å stjele det . Og hvis han nådde himmelen, nådde han målet med saken, og hvis han kom tilbake til jorden, ville han bli frelst fra det han kom inn, og hvis han falt fra sitt sted, ble han skadet i sin tilstand, ifølge omfanget av hans befaling i hans fall, og hva hans organer ble brutt for ham, og hvis den som nådde himmelen var syk mens han var våken, da vendte han ikke tilbake til jorden, omkom fra sin sak, og hans sjel steg også opp til himmelen . Og hvis han kommer tilbake til jorden, har skaden nådd hans mål, og hans folk fortviler over ham, og så vil de bli frelst, hvis Gud vil, med mindre det også er mens han stiger ned i en brønn eller Hafir og da ikke kom ut av det , for det er hans grav der han kommer tilbake etter at han kom tilbake, og dette er en god nyhet om døden for islam, fordi vantro ikke åpner himmelens porter for dem, og deres sjeler stiger ikke opp til det . Når det gjelder å se dørene, kan det tyde på at hvis du øker rente, hvis folk er i noen av bevisene, eller i synet, er det fluer, bier, fugler eller lignende, og hvis folket er i tørrhet, regn og regn, sa Gud allmektig : “ Så vi åpnet himmelens porter med øsende vann. ~ spesielt, hvor vertshuset viser medfølelse, fruktbar, som støv og sand uten støv og skader . Men hvis folk kastet piler fra dem, hvis de var i noen bevis for pesten, ble dets dører åpnet for dem . Og hvis pilene skader alle som har blitt slått og bløder, så er det en konfiskering av autoritet over hvert menneske med sin pil, og hvis deres hensikt er å ørene og øynene, så er det en prøve på avvik fra pilene deres, i som gjelden til alle hvis hørsel eller syn vil gå til grunne i den . Og hvis de blir skadet, samler de dem og henter dem, så byttet fra Gud, slik som gresshopper, og fuglearter som spurv, stiklinger og manna, ødelegger og piler på grunn av autoriteten i jihad og lignende, eller levebrød og gaver som han åpner sine pengehus og bokser for, og når det gjelder nærheten til himmelen, indikerer det nærhet til Gud, og det er for folket i lydighet og gode gjerninger . Kanskje dette indikerer distre ssed person som er i nød, innringeren, som aksepterer hans bønn og blir besvart, for når du ber på øynene mot himmelens retning, og kanskje dette indikerer nærhet og nærhet til imamen, verden, faren, faren ektemannen og mesteren, og alle som er over deg av en grad, er æren basert på beslutningen om hver person i hans årvåkenhet og etterspørsel og mer hans søvn, og det som falt i hans samvittighet . Når det gjelder himmelens fall på jorden hvis han reiser, kan det også skyldes drømmerens autoritet og hodene over ham, enten en far, ektemann eller mester og lignende, og det kan indikere dens falle på det tørre landet, eller folket trampet det med ben etter det falt mens de var Hamid, og de tok opp Noen av dem er et tegn på levebrød, fruktbarhet og penger, for de er fordelaktige regnvær av stor betydning, og arabere kaller regn en himmel, fordi den kommer ned fra den ….

…Og noen av de expressers sa, den som så at hans pilens blad var av gull, da skal han tolke hederlig hva noen poeter sa : (Hans pil skiver ble smidd fra Asjd … slik at kampen ikke ville hindre ham fra dugg. )…

…Og de kastet ham med pil, og de ba mot ham i nattene i mørket på deres dager, og hvis han ble rammet av adelen, ville han være opprørt ….

…Og den som ser at han kaster en pil ved et uhell, han sender hensikt i skjult list og kaster den opp ned, og kanskje sender den til å være spion ….

…Kaste Den som ser i en drøm at han kaster en katapult, det er svik og intriger . Kanskje indikerte det baktalelse og tvang fra lærde, eller baktalelse om kvinnene som var vaksinert, og religionens utfordring . Kanskje hans visjon indikerte oppvigling . Og å kaste piler i en drøm er et bevis på å snakke om symptomer ved symptomer, og hvis pilene i dem var kniver, helbredet de budbringere, den tiltenkte tingen ville skje, og hvis det ikke var noen kapitler i dem, indikerer det skuffelse i det som er ment . Og den som kaster pilen og er den som er skadet, han vil få sitt behov fra nærhet til den allmektige Gud, og hvis han er i denne verden, vil han oppnå ære . Og den som ser to rader med mennesker kaste hverandre, da krangler de som er urett, med sannhet og galt, og snakker om sine motstandere med løgn . Og den som ser at han skyter mennesker med piler, han vil skyte dem onde ord . Og den som ser at han kaster og gjør en feil, så har han en ondsinnet tunge som han snakker til folks ære med . Og den som ser at han sikter mot et objekt og ikke gjør en feil, han vil nå sitt mål ved å sende en bok eller et budbringer . Og den som kaster en person, men ikke slår ham, han kaster ham med falske ord . Og den som ser at han kaster piler mot et fjell i øst og vest, og klærne hans er nye og hvite, han vil få en konge og myndighet hvis han er verdig det. Piler er bøkene hans som han utfører i brev og ordrer . Og kast hasselnøtt steinet . Og det ble sagt : Å kaste hasselnøtter i urbane områder kastes for den steiningen, og hvis kastingen foregår på land for jaktens skyld, er det rov og gevinst . Og den som kaster en pil og tømmer sitt blod, han vil få fordel av en stor mann . Og hvis pilene faller i hans hjerte, er det merknadene til en god gutt eller en vakker hushjelp . Og den som ser at han kaster katapulten som en festning for fiendene, så er det ord av rettferdighet som han taler, eller en bønn som Gud den allmektige krever ….

…Og den som ser at en gruppe er over taket, så er det slik, og taket har blitt sprukket, en mislikt sak har skjedd, og å bli truffet av en stein eller pil eller lignende er en innflytelsesrik tale like mye som streiken, og takets godhet og dets utsmykning, herlighet og ansikt til eieren, og takets fall , en stor ulykke fordi Gud den allmektige sa: “ Taket var stolt av dem over dem . ” Verset ….

…Drakten indikerer i en drøm den rettferdige kone og den trofaste eieren av hemmeligheten og pengene . Og den som tar ut en pil fra koggeret, vil ha en mannlig sønn . Den som kjøper en kogger eller finner det gifter seg med en kvinne, eller kjøper en slavejente . Og det ble sagt : tremmen er prestisje over fiendene . Og Ajaba er en ball og et slott . Og den som så at han fikk en kogger, han ville oppnå myndighet og autoritet . Og Ajaba-stat for folket i staten . Arabere har en kvinne ….

…Kast en pil hvis den blir truffet og for Guds skyld, så vil Gud svare på kallet hans . Og hvis det var for verdens skyld, slo dens ære til ….

…Doe er i en drøm en vakker arabisk slavejente . Den som ser at han er konge av en doe, han planlegger en slavejente, og hvis han kaster en stein på henne, går han inn . Hvis han skjøt henne med en pil, en slavejente . Hvis han så at han tok en gaselle, er han en gutt . Hvis fawn kommer inn i huset hans, vil han gifte seg med sønnen sin . Og hvis han ser et hjort som spretter på ham, adlyder kona ham ….

…Fire Arrow Hvis du i en drøm ser en brennende pil stige opp mot himmelen, forutsier dette en plutselig uventet suksess og et bekymringsløst familieliv at du vil være trofast mot dine plikter . Hvis du drømmer om at en skytepil faller, kan du forvente uheldige personlige engasjementer ….

…Abu Saeed, forkynneren av buen, sa en kvinne med hurtig fødsel, og den gifte mannen hadde en sønn, og den som så som om han hadde gitt sin kone en bue, ville ha en jente, og hvis han så som om hans kone ga ham en bue, en sønn ville leve, og buen i lokket var en gutt i morens mage, og å strekke buen uten pil var en reiseguide ….