Plommen er i en drøm eier av varer fra verden, og den som ser at null blir slått på ambolten, vil falle i krangel . Al-Saffar er en mann som lurer mennesker, og han er eieren av en krangel . Og hvis han ser at han gjør fløytenes arbeid og han vil ha mannen, så er kvinnen av god karakter med lang tunge ….

Al-Saffar : Kaptein ….

…Plysjtreet i en drøm er en tynn, medfølende mann, mange barn, enorme, med dårlige oppførsel, uten fordel . Og tykkelsen av bena er ifølge ham, og venene hennes kommer fra . Den som lider av frukten, vil motta penger fra en mann som ham . Og hvis han ble truffet av en torn, ville han bli hatet . Og det ble sagt : Plommetrær og jalapia er en god guide for de som ønsker å gå i krig, som for resten av folket indikerer de fattigdom og fattigdom ….

…Fersken Hvis du drømte om å se grønne fersken under trærne, betyr dette personlige problemer med slektninger . Men hvis fersken er moden, betyr dette at du vil leve lykkelige, lykkelige, men korte øyeblikk . Og hvis du spiser fersken, betyr dette at du vil unne deg sensuelle gleder og galskap . Hvis du plukket fersken i en drøm, betyr dette å oppfylle dine ønsker, men de vil ikke vare slik du drømte . Og hvis du drømte at du samlet plommer fra bakken og du fant råtten frukt blant de gode, betyr dette at du innrømmer at forventningene dine var hule fiktive, og at livet ikke bare er basert på glede og glede ….

…Hvis en person ser ham i søvne i sin tid, indikerer han godhet og velvære, og hvis han ser ham på et annet tidspunkt, indikerer han bekymring og tretthet . Og plommetreet er en mann som gagner alle mennesker ….