…Han er i en drøm, hvis han vet antallet, så er det kvinner, og hvis han ikke vet antallet, så er det penger og bytte . Hvalen er kongens minister, og havet er konge og fisk er kongens hær . Hvis fisken var fersk, angitt av den jomfruelige hushjelpen . Og den som ser at han fanger en stor fisk, dette indikerer en fordel og godhet . Den myke skallfisken er en god guide for de som vil lure . Og brun fisk er en god guide for de som vil gifte seg . Og den døde fisken i havet er et dårlig tegn på håp som ikke vil bli oppfylt . Og den som ser en fisk i sengen sin, det er et dårlig bevis for noen som går i sjøen eller som er syk . Og den som fanger fisk fra kaotisk vann, de vil bli hardt rammet . Og den som så at han spiste levende fisk, det ville nå kongen . Og hvis han spiser salt fisk, får han alvorlighetsgrad . Og det ble sagt : Hvis fisken når fire, er den kvinner, og hvis den er mer enn fire, så er det bytte og penger . Og stekt fisk indikerer et svar på en invitasjon, og det ble sagt at grillet fisk er en reise i en forespørsel om kunnskap . Og den som ser at han kjøper fisken sin fra en fisk, så kjøper han en hushjelp eller gifter seg med en kvinne . Hvis fisken beveger seg fra det søte havet til det salte havet, og den salte havfisken beveger seg til det søte, indikerer dette hykleri . Og liten og stor fisk indikerer interesse for gleder og sorger . Hvis en stekt fisk kommer ned fra himmelen, er gode nyheter at hans bønn vil bli besvart, hans seier over fiendene og hans økte evne . Og kanskje å se fisk indikerer bekymring, beklagelse og sykdom ….

…Liten fisk : sorgen til den som slo ham som gutter, og den som slo en myk fisk eller to, slo en kvinne eller to, og hvis han slo en perle i magen på fisken, ville han slå en gutt . Og hvis han slo magen hennes med fett, slo han fra den med penger og godhet, og hvis han slo salt fisk, slo de ham fra saltholdigheten, og hans unger er heller ikke til gode . Kanskje en persons karakter, hvis han så salt fisk i søvne, ville slå penger og godhet, og hvis en fisk kom ut fra munnen hans, er det et ord han snakker fra butikkene i en kvinne, og den som ser en fisk som kom av hans minne fødte han en jente og den ferske, levende fisken, den førstefødte, og fisket på land, begikk uanstendighet, og det ble sagt at det var gode nyheter . Og å fiske fra vanndråper er alvorlig, og fra rent vann er det et levebrød, eller en sønn blir født for ham . Den som spiser levende fisk, får en konge . Og myk grillet fisk er et bytte og godt, for historien om Jesu bord, fred være med ham . Og det ble sagt at det er oppfyllelse av et behov eller svaret på en bønn eller et bredt levebrød, og hvis mannen er from, ellers er det en straff, og det grillede saltet reiser i jakten på kunnskap eller visdom, fordi Gud den allmektige sier : “Vi glemte hvalen deres. ” Og den som så at han mulket liten fisk i mel og stekte dem med fett, så er det passende. Det som ikke gagner ham og bruker på ærlige penger, og han blir lei av det til det blir deilige og hederlige penger . Det ble fortalt at en mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg så på fisken min en fisk som jeg og min tjener spiste fra ryggen og magen, sa hun, søk på tjeneren din, for det påvirker familien din . Så han søkte etter ham og fant Hurgel ….

…Og den som ser at det er en annen fisk i magen på en fisk, så gifter han seg med en kvinne, og hvis han finner to fisk i magen hennes, gifter han seg med to kvinner, og fettet av grillet saltfisk tolkes ved å reise i jakten av kunnskap eller selskap med kapers, spesielt for de som spiser det, og hvis det saltede ikke er grillet, indikerer det manglende godhet hos søkeren og en straff som kommer til ham, og det sies å spise fisk ikke er velkommen fordi beinet er mer enn kjøttet ….

Fisk Hvis du drømte om at du så fisk i klare elver, betyr dette at du vil bli elsket av de rike og mektige . En død fisk forutsier et tap av rikdom og makt på grunn av en forferdelig katastrofe . Hvis en jente drømmer om at hun så en fisk, forutsier dette at hun vil ha en kjekk og talentfull elsker . Hvis du drømte om at du fikk en steinbit, betyr dette at de onde tråder av fiender vil forvirre deg, men lykken og den mentale tilstedeværelsen vil hjelpe deg til å overvinne problemer på en trygg måte . Hvis du gikk i vannet for å fange fisk, betyr dette at du vil ha en formue du får på grunn av innsatsen og arbeidet ditt . Hvis du drømmer om å fiske, betyr dette energi og økonomi, men hvis du ikke lykkes med å fange noen fisk, vil innsatsen din for å oppnå ære og rikdom være forgjeves . Å spise fisk i en drøm indikerer varme og varige assosiasjoner ….

…Den som ser at den påvirker en eller to bløtfisker : den rammer en eller to kvinner . Hvis han så at han traff en eller to perler i fiskens buk, slo han en eller to gutter fra dem . Hvis han slo fett i magen hennes . Det påvirker penger og godhet fra det . Det samme er fiskekjøtt . Og hvis det var mer fisk, var det penger . Hvis han ser at han har truffet en salt fisk som han spiser etter at han kommer i hånden og har den, da blir han truffet av en besatt, tjener eller eid sak, og han lider av ham like mye som han fikk av saltet fisk, spiste den eller slo den . I tillegg til liten fisk og salt kabbarah ikke den fineste i den . Og kanskje motsatte menneskets natur den salte fisken. Hvis han så den i søvne, ville han ha penger og godhet hvis fisken var gammel . Det var fisken som Moses, fred være med ham, sa til jenta si : Vi tok med vår lunsj salt stor, så Moses kom bekymret inn . Hvis han ser en levende fisk snu seg på et ukjent sted, så hvis fisken er essensen av kvinner eller tjenere, vil kanskje en tjener eller noe lignende vende seg i en fornektelse av kommandoen fra sin verden eller dens fordømmelse . Hvis han så en fisk som kom ut av urinrøret, ville han ha en slavinne, og hvis han så at fisken kom ut av munnen hans, så snakker han ord som er forvirret om ham . Når det gjelder å spise fersk fisk, er det bortskjemt og godt, fordi det er fra fiske ….

Fisk : Det ble fortalt at en mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg så en fisk på bordet mitt som jeg og min tjener spiste fra ryggen og magen . Han sa : Søk din tjener, for det vil ramme familien din . Han gjennomsøkte tjeneren sin, og om han var en mann . Grillet salt fisk er en reise i jakten på kunnskap, eller selskap av en høvding, fordi Gud den allmektige sier : ~Vi glemte deres hval .~ Og den som fanger en myk grillet fisk, han vil bli rammet av bytte og godhet, for historien om Jesu bord, fred være med ham, og den grillede fisken vil oppfylle et behov eller svare på en søksmål eller et stort levebrød, hvis mannen er from . Ellers vil han bli pålagt en straff . Hvis han ser at han mulket den unge fisken i mel og stekte den med fett, så bruker han pengene sine på noe verdiløst til det blir verdifullt og blir deilig og ærlig . Og det ble sagt at fisken er prisverdig, spesielt de grillede, bortsett fra den unge fisken, fordi deres torner er mer enn deres kjøtt, og det indikerer fiendskap mellom den og folket i hans husstand, og det indikerer håpet om noe uoppnåelig . Og å spise salt fisk indikerer godt og fordel på den tiden . Når det gjelder smaken av ting : hans tolkning er forskjellig etter forskjellige omstendigheter. Hvis han ser ut som om han smakte noe, så søk glede og overbærenhet, for han oppnår lettelse og nåde, fordi Gud den allmektige sier : ~Og hvis vi har smakt en person fra oss, glede oss over det .~ Hvis han ser ut som om han har smakt noe og synes det er bittert, så ber han om noe som vil skade ham . Hvis han så ut som om han svelget varm, grov mat, indikerer dette at hans levebrød er ubehagelig ….

…Det han spiste av fersk fisk : det er bortskjemt og godt, fordi det er fra fiske . Hvis han så at han hadde truffet en salt fisk og så at han spiste den eller ikke spiste den etter at den var i hånden og hadde den, så skjedde det av en eier eller en tjener, og han likte den like mye som han kom fra den salte fisken eller spiste den eller traff den, så vel som den unge og gamle saltfisken, det er ikke noe godt i den. Kanskje motsatte naturen mennesket i salt fisk, hvis han så det i søvne, ville han ha penger og godhet hvis fisken var gammel ….

…Og den som ser at en fisk kommer ut av en kanalbrønn, det indikerer at penger blir innhentet fra det vanlige folket gjennom bedrag og lureri ….

…Og den som ser at han har fanget en fisk som han hater å spise sammen med folk for å selge den, så vil han gå i krangel med svigerfamilien sin, og det ble sagt at synet på den myke fisken tolkes av kvinne ….

…Og den som så at han fanget en fisk fra havet, han indikerer at han fikk så mye velsignelse som den ….

…Og den som ser en fisk komme ut av ham, så kommer en jente til ham, og det ble sagt at hvis den kom ut av urinrøret, var hun en datter, og hvis den kom ut av munnen hans, var det et ord som var umulig, og hvis det kom ut av anusen hans, er det ikke noe godt i det ….

…Og den som ser at han fanger en fersk fisk, han vil treffe penger fra en løsning ….

…Og det ble sagt at hvis en kvinne så at en fisk kom ut av skjeden hennes, ville det bli tolket av jenta ….

…Og den som ser en fisk foran seg mens han spiser den, og noen deler den, han skal passe seg for sin kone ….

…Og den som ser at han fanger en stinkende fisk og spiser den og etterlater noe godt fra maten, så kommer han forbudt og forlater det som er tillatt ….

Og den som ser at han har fanget en stor fisk og ikke ser større enn henne, da vil han gifte seg med en rik kvinne fra husstanden, og det ble sagt at visjonen om den grillede myke fisken indikerer bevis på historien om Jesus, fred være på ham, for hans ord: Vår Herre!

…Og den som ser at han har skåret magen på en fisk og en ring fremgår av den, så skal han tolke æren og staten ….

Og hvis en fisk kom ut, ble det til ham en slavejente fra en kvinne som traff henne fra kysten av Østens hav

Hvis en fisk kommer ut, føder den en stygg datter

…Å se en ørretfisk i en drøm betyr veksten og veksten av virksomheten og prosjektene dine . Og hvis du spiser ørret, betyr det at lykke vil smile til deg og føre et bekymringsløst og lykkelig liv . Og hvis du fikk en fisk på kroken, er du lykkelig og fornøyd i livet ditt . Og hvis du falt i vannet, så vet at din lykke ikke vil vare lenge . Hvis du fanger fisk i garnet, betyr dette at du vil finne enestående suksess i din virksomhet og handel . Hvis du ser fisk i urolige farvann, vil din suksess i kjærlighetsforholdet føre til sorg og bekymringer . ~ Ørret : en type fisk ~…

Fisk ser ham i en drøm betegner ondskap, strid, bekymring og sorg, eller skjede etter nød . Og selgeren hans, Tara, hans visjon indikerer Dalal Al-Jawary og Mamluks, selgeren av edelstener og Mamelukes, halal rikdom og penger, kunnskap, hardt arbeid og svindel . Den som kjøper en fisk av en fisk, kjøper en slavejente eller gifter seg med en kvinne ….

…Når det gjelder å se hvaler og vanndyr, den som ser at han har fanget en fisk eller lignende, han vil bli truffet med penger, bytte og godhet i overflod og storhet, og hvis hvalene er unge, så er de bekymringer og sorger som plager ham i å søke hans levebrød, og hvis de er gamle og unge, så er det det samme som for voksne og den som ser at han jaktet på en frisk hval med klart vann. Så han spiste av det, da traff det et øye og hvis vannet var mørkt og trist, ble han truffet av dem og tristhet, og hvis han jaktet på unge mennesker fra det folk hater, ville det være en stiv rivalisering mellom ham og svigerfamilien, og å fange en stor fisk fra en deep river er best for eieren, og den som ser at han har truffet en eller to fisker, så påvirker det en kvinne eller to, og den som ser Han slo en salt hval, så den ble rammet av kongene, og det er ikke noe godt i salthvalen. Og hvis han så at han ba om en hval i et basseng eller en dam, og den slapp fra ham, la motstanderen ta initiativet, han vil nekte pengene sine, og den som ser en stor hval og rømmer munnen, så han er fengslet for ham og den som ser at han har truffet magen til en perlefisk Eller to eller flere perler, det rammer en kvinne som tar den som en gutt eller to gutter eller mer, i henhold til mengden perler, og hvis han slår en ring i magen hennes, så er det en æresstatus for den visjonære, og den som ser en fisk som kommer ut av urinrøret, han vil ha en hushjelp…

…Svømming Den som så i en drøm å svømme i sjøen, og var klar over det, nådde med kunnskap sitt behov . Og det ble sagt : Svømming er fengsel, så den som ser at han svømmer på land, han vil bli låst og bli tett i inneslutningen, og han blir der så mye som svømming er vanskelig eller lett, og så langt som sin nærhet å lande . Hvis han ser at han svømmer i en flat dal til han når et sted han vil, så går han inn i arbeidet til en mektig og undertrykkende sultan, og det blir bedt om et behov for ham, og han oppfyller det, og Gud den allmektige sikrer ham som mye som han løper i dalen, og hvis han frykter ham, så frykter han vår autoritet . Hvis han kommer inn i havet og svømmer i det bedre, så går han inn i en stor sak eller en stor tilstand . Og han er i stand til å få kraft og ære og styrke, og hvis han svømmer på ryggen, omvender han seg og kommer tilbake fra sin ulydighet . Og hvis han svømmer i sjøen og vannet er stillestående, så går han inn i en konges arbeid, og han blir forstyrret av arbeidet, og kongen vil være sint på ham, og hvis han krysser havet, blir han frelst, og hvis han svømmer mens han er redd, vil han få frykt, inneslutning eller sykdom, der dette vil strekke seg til ham så langt som hans avstand fra landet, og hvis han tror at han ikke er, blir han dratt, så dør han i den bekymringen, og hvis han er modig i svømmingen, blir han spart for det arbeidet. Hvis han ser en sultan som vil svømme i et hav, og havet er turbulent med en bølge, så står han overfor en konge blant kongene, og hvis kutting av havet ved å svømme dreper den kongen, og hvert hav har tørket opp da han vil gå i en stat, og hvis han ser at vannet har kommet tilbake, så er staten tilbake . Og hvis han ser at han svømmer i en elv eller en innsjø og at han kveles som en fisk som ligger på bakken, utsetter vedkommende ham fra nød i vannet, som det som er utsatt for fisk på land . Og den som ser at han svømmer, han kjemper mot ham og beseirer motstanderen og er seirende over ham . Og den som så at han gikk i havet ved å svømme til han ikke kunne se, da ville det være hans ødeleggelse på grunn av hans opphør . Hvis han så at vannet druknet ham til han døde i det, vil han dø som martyr . Å gå over vann i et hav eller en elv indikerer hans gode religion og gyldigheten av hans sikkerhet . Og det ble sagt : Snarere er han sikker på noe han er i tvil om . Og det ble sagt : Snarere reiser han i fare . Og den som så vannet strømme på overflaten, han slo et sår fra sultanen ….

…Havet : Når det gjelder havet, refererer det til alle som har myndighet over skapelsen, som konger, sultaner, samlere, herskere, lærde, mestere og ånder for sin makt og store fare, og hans å ta og gi og sine penger og hans kunnskap om vannet hans, og lede hans menn eller hans krefter eller hans argumenter og befalinger, hans fisk er hans undersåtter, hans menn er hans levebrød og hans penger eller hans saker og hans ledelse, og hans husdyr Hans assistenter og studenter, hans skip , hans soldater, hans boliger, hans kvinner, hans forvaltere, hans handel, butikker, bøker, koraner og rettsvitenskap . Og havet kan peke på verden og dens redsler at en verner og finansierer, og utarmet en annen og dreper ham, og besitter den i dag og dreper ham i morgen, forbereder den for i dag og ødelegger den etter den . Dens skip, deres markeder, årstider og nåværende reiser, beriker mennesker og utarmes andre . Og dens vind er dets levebrød, dets antall, dets ulykker, dets Touaregs, dets innbyggere, dets fisk, dets levebrød, dets dyr og dets husdyr, dets skadedyr, dets Touaregs, dets konger og tyver, og dets bekymringer og dets oppvigling . Han har makt hvis det er om sommeren og i dette havet, eller han flyter i kunnskap og blander seg med lærde, eller han utvider seg med penger og handler i den grad han roser i havet og sin makt over vannet, og hvis han synker i sin tilstand og dør ikke i drukningen, heller ikke blir han slått, eller i en tilstand av smerte, seiler mens han er i den. Og fra deres ordtak at så og så druknet i denne verden og druknet i lykke og kunnskap, og med autoritet, og hvis noe dør, drukner han, ødelegger gjelden sin og hans intensjon er feil for det som kreves, for å møte fødsel og drukning . Men hvis han kom inn eller svømte i den om vinteren og kulden, eller mens han ristet, rammet ham en ulykke fra sultanen, enten fengsel eller pine, eller sykdom, vannet og skadelige vinder, ellers ville han komme i dødelig oppvigling . Hvis han druknet den gangen, ble han drept i leiren sin eller gjelden hans ble ødelagt i en fitnah . Og den som tar fra vannet sitt, drikker det eller anskaffer det, han samler inn penger fra en makt som ham, eller han vinner fra denne verden mot ham . Og den som kommer inn i havet og slår det fra bunnen, gjørme eller gjørme, de er fra den største kongen eller fra autoriteten til dette stedet . Og den som skjærer over et hav eller en elv til den andre siden, han vil skjære av i en hvisking og redsel eller av frykt, og han vil bli utfridd fra den . Og noen av dem sa : Den som så havet treffe noe han håpet på, og den som så at han kjempet mot havet, da går han inn i kongens arbeid og er bedragersk fra det, så hvis han drikker alt vannet sitt, eier verden og forlenger livet sitt, og han treffer som kongens penger eller hans makt, eller hans motstykke er i hans eie . Hvis han drakk det til det ble fortalt fra det, mottar han penger fra kongen han finansierer med sitt lange liv og styrke, og hvis han trekker fra det, søker han fra kongen en jobb og får den like mye som han stammer fra det. Hvis han helte det i et fartøy, ville han tjene mye penger fra en konge, ellers ville Gud den allmektige gi ham en tilstand der han samler inn penger. Staten er sterkere, bredere og mer holdbar enn havet, fordi den er Guds gave . Og den som bader fra havet, hans synder skal sones opp for ham, og hans bekymring for kongen vil bli fjernet . Og den som vandrer i havet, han bor på synder . Og den som ser havet langt borte, han ser skrekk, og det ble sagt at noe vil komme nær ham som han håper . Det er bedre å se havet rolig enn å ha turbulente bølger ….

…Koble til Hvis du drømte om at du fisket, er dette et godt varsel . Hvis du ikke fanger noen fisk, vil det være dårlig for deg ….

…Når det gjelder fisk, er det tillatt å skaffe penger og levebrød ….

…En drøm om en ålfisk er et godt varsel hvis du er i stand til å stramme grepet om den, ellers vil flaks flykte fra deg . Hvis en kvinne ser en ål i klart vann, indikerer dette nye, men flyktige gleder . Hvis du ser en død fisk, indikerer dette at du vil overvinne dine mest onde og hardeste fiender . Når det gjelder de elskende, indikerer denne drømmen at ekteskapet vil sette en stopper for et langt og farlig frieri ….

…Fishhook Hvis du drømte om en person, betyr dette at du har en sjanse til å skape rikdom og et hederlig navn hvis du vet hvordan du bruker dem riktig . ~ Ancylo- : Hudaydah-torget for å fange fisk .~…

…Å se bygningen som ble opprettet på bakken, et minimum av privat eller offentlig nytte så langt han så det . Kanskje tolkningen av konstruksjonen var å bygge en mann med familien, så hvis han bygger noe, indikerer det kvinnesaken . Hvis han ser at huset hans har utvidet en kjent mengde, så er det hans verdslige kapasitet, og hvis bredden oversteg størrelsen, vil et folk gå inn i huset uten tillatelse i en katastrofe, bryllup eller panikk . Og det ble sagt : Den som ser at han bygger en bygning, han vil samle slektninger, venner og soldater . Hvis han er en hersker, er det tilbakeføringen av hans tilstand, fullstendigheten av hans lykke og høyden på hans anliggender i henhold til bygningens tykkelse og tetthet . Hvis han rykket opp og fjernet den, separerte han samlingen av slektninger, ledsagere, venner og soldater, og staten hans var borte . Hvis han ser at den fornyer en gammel struktur i en verden, er det en fornyelse av verdens liv. Hvis bygningen er for en farao eller en urettferdig person, er det en fornyelse av livet hans . Hvis han så at han hadde begynt å bygge, gravde han det fra grunnlaget og bygget det fra sin beslutning, til han bygget det, så er han på jakt etter kunnskap, stat eller håndverk, og han vil oppnå det han vil . Og den som ser at han bygger i en by eller landsby i Bunyana, så vil han gifte seg med en kvinne der, og hvis han bygger av leire, pryder han og pryder hykleri, hvis han bygger av leire, tjente han på tillatt, og hvis det er gravert så er det kunnskap eller tilstand, med renhet og glede . Hvis han ser at han bygde en bygning av gips og betalte et bilde for den, går han inn i løgn, for å bygge med stuk og lønn er hykleri, og hykleri er å bygge med stuk og lønn . Og det ble sagt : Den som gjør gipsarbeid, gjør det som ikke er tillatt for ham . Og den som ser at han bygger fremmedgjøring, da gifter han seg med en kvinne hvis navn ikke er blitt nevnt for ham, eller at han bor i fremmedgjøring og dør . Å bygge med leire er religion og sikkerhet . Og tørt gjørme er en avsky for penger . Og den som ser at det er gjørme i profetens grav, må Gud velsigne ham og gi ham fred, så skal han utføre Hajj . Og den som ser at huset hans er gjørmete og massevis er vått, så er han god . Og den som ser at han spiser det, han spiser like mye penger som han spiste . Og den vakre konstruksjonen indikerer intimitet, kjærlighet, avkom, levebrød, ærverdige klær og førstefødte kvinner . Og kanskje den stramme konstruksjonen indikerte styrke og intensitet, eller støtte og hjelp, og kanskje visjonen om bygningen indikerte et langt liv, og kanskje indikerte bygningen sin byggmester, og hvis det var en kirke, ble det indikert av en kristen, og hvis det var en moske, det ble angitt av en muslim, og hvis det var en skole, var det. Det ble indikert av juristen, eller Ribat ble indikert av en asketisk tilbeder . Og den som i en drøm bygde en moske eller et sted nær Gud den allmektige, hvis han var en konge som etablerte sannheten og påkalte det gode og forbød det onde, og hvis han var en lærd som samlet en bok som folk hadde nytte av hans kunnskap eller fatwa , og hvis han hadde penger, betalte han zakaten av pengene sine . Hvis han var singel, giftet han seg . Hvis han var gift, ville han få en sønn, og en god mann spredte seg til ham . Og hvis han var fattig, ville han være rik, ellers ville han samle folk sammen med det gode og hjelpe dem til å adlyde Gud den allmektige, ellers vil han omvende seg til den allmektige Gud for det han begikk, eller konvertere til islam, eller dø martyr . Hvis han bygger etter det som ikke er tillatt å bygge, eller avviker fra mihrab, eller omdirigerer det til annet enn dets retning, indikerer det det motsatte av godt og ondt. Hvis han ser kupler eller bygger dem i en drøm, indikerer dette at han hever statusen hans, eller slutter seg til skjebnefolket . Og den som ser at han bygde en kuppel over skyene, han vil få autoritet og kraft for sitt styre . Og den som så at han hadde strukturer over himmelen og jorden fra grønne kupler, hans gjerninger var gode, og han døde på vitnesbyrdet . Og den som ser at han bygger et bad, han bygger det med en kvinne . Hvis han ser pasienten som om han bygde huset sitt og ikke vet når han ødela det, så har kroppen hans kommet tilbake til helse og sykdommen der han er borte fra ham . Og den som ser at faren har etablert en struktur og oppdretter sin fisk, da vil han fullføre sin fars gjerninger, som han hadde i en religion eller en verden . Og den som ser at arbeiderne jobber hjemme hos ham, han vil krangle med sin kone eller forlate en venn av ham og lignende ….

…Det er i en drøm uttrykt av mannen og pengene . Den som ser endetarmen blokkert, han vil dø . Dogwood er en servil mann . Og det ble sagt : Han er en mann med et horn og en trommeslager . Og det ble sagt : Det er noe av incestet . Og det ble sagt : Han er en mann som holder på hemmeligheter . Og den som ser en manns kalv, han vil få en ordning fra ham . Og som kuttet av anusen, kuttet en livmor . Og den som ser en persons anus, så ser han et rynket ansikt, og hvis blod eller avføring kom ut av det, kom det penger ut av det i henhold til det . Avføring av avføring fra annet enn vanlig stilling, utgang av penger uten interesse . Og det ble sagt : Baksiden er en tåpelig mann, og den ukjente kvinnen har ordnet ledelsen av verden for den han så . Og den som ser ormene komme ut av anusen hans, hans barn er atskilt . Hvis blodet kommer ut av baksiden, er det barn av barn . Og den som er flekker med blod som kom ut av det, penger er forbudt . Og den som kom ut av anus eller mage med en fille, han skilte et enkelt folk som spiste av pengene for familien sin . En manns veske, bryst, butikk, hus, butikk eller styrerom . Og kanskje refererer bakgangen i en drøm til det han engasjerer seg i mens han er våken, for eksempel kniver, bukser eller matter som han sitter på, eller som han kjører på et dyr eller en sadel på . Kanskje indikerte det lydighet og ulydighet til eieren, og kanskje indikerte det døren til sin hemmelighet eller dens direkte tjener for skitten, og kanskje indikerte den sorgens sorg, og det indikerer rennesteinen som følger med husets skitt. og padle indikerer øde huset som ingen besøk, eller gjørmete land som ingen én dyrker , og ingen høster det, og det viser en mann som vender seg bort fra folk på grunn av sin ondskap og uvitenhet, eller i stedet for kjetteri og umoral, og kanskje den bakre passasjen peker mot den falmende munnen, og indikerer gleder og glede, og hvis den som hadde en hånd dukket opp i en drøm en dårlig økning, indikerte han at han planla å snike seg inn for å kjempe . Og den som ser at en påfugl kom ut av anusen hans, og en vakker jente ble født for ham, og hvis en fisk kom ut, ble det født en stygg jente for ham, og hvis det var ormer eller lus, så ble han skilt fra sine slektninger , og hvis han kom ut av ham som slanger, så er de i alle fall fremmede ….