…En manns skjorte : Det er det samme i hans inntjening, levebrød og religion. Alt han så i det, enten det er mer eller mindre, er i det. Skjorten ble sagt å være gode nyheter for den allmektige ordtaket : ~ Gå med denne skjorten min .~ Det ble sagt at en mann er en kvinne, og en kvinne har en mann, fordi Gud den allmektige sier : ~De er dine klær, og du er deres klær .~ Hvis han så at skjorten hans var helbredet, forlot han sin kone, og hvis han så at han hadde på seg en skjorte og ikke hadde noe bakhold, så er han god i sin religion, bortsett fra at han ikke har penger og ikke er i stand til å jobbe, fordi arbeid og penger har en hånd, og han har ikke samme hånd, som er fiolin . Hvis en lomme ser skjorta hans bli revet, er det et tegn på fattigdom . Hvis han ser at han har mange skjorter, indikerer dette at han har mange gode gjerninger som han vil oppnå en stor belønning i det følgende . Den hvite skjorten er en gjeld og godhet, og det er den samme som den som bruker den, og det er også hans kappe, og deres godhet og korrupsjon med hensyn til slitasje . Hvis en kvinne så at hun hadde på seg en ny, frekk, bred skjorte, så er det bra for henne i hennes religion og verden og hennes manns tilstand, og profeten, fred være med ham, sa : Jeg så som om folk var Jeg tilbød meg med en skjorte på, hvorav noen når brystene, hvorav noen når bunnen av det, og Omar tilbød Ali, og på ham en skjorte. Han dro ham, de sa, hva betalte du for det, O Messenger av Gud? Han sa : Religion ….

Skjorte Hvis du drømte om at du hadde på deg en skjorte, forutsier dette at du ved din fargerike, unormale oppførsel vil distansere deg fra kjæresten din . Hvis du mister skjorta, forutsier dette ulykke i jobb og kjærlighet . En revet skjorte symboliserer ulykke og fattigdom på familienivå, mens en skitten skjorte i en drøm spår at du vil ha en smittsom sykdom ….

…Sett ). Hvis mannen bruker den, vil han gifte seg, og skjorta til kvinnen er en mann som vil gifte seg med ham, fordi Gud den allmektige sier : (De er dine klær, og du er deres klær ). Hvis skjorten er gjennomboret, gir mannen bort sin kone, og hvis skjorten sprenges, forlater den henne . Og den som så at han hadde på seg en skjorte uten bakhold, det er i henhold til hans skjønnhet i hans religion . Og den som så at lommen på skjorta hans var revet, en dør til fattigdom ble åpnet for ham . Og den som ser at han har mange skjorter, han vil ha en stor belønning og mange gode gjerninger i det hinsidige . Og den hvite skjorten Dean . Og den som så at han fikk skjorte, er gode nyheter . Og den som ser at skjorten hans er ødelagt og skitten, da er han fattigdom, illusjon og alvorlighetsgrad . Hvis en kvinne ser at hun hadde på seg en ny, vid skjorte, er det bra i hennes religiøse og verdslige tilstand, eller hennes manns gode tilstand . Og den hvite grønne skjorten betegner religion, den blå roser ikke, den røde indikerer berømmelse, og den gule indikerer sykdom . Og fuktigheten i et plagg indikerer at noe hindrer ham i å reise, så hvis fuktigheten blir tørr, fjernes hindringen . Og den som så at han hadde på seg en skjorte uten lomme og ingen klær, antydet at han var død . Og den som bruker en godt merket skjorte, han kan utføre Hajj eller reise . Og den som ser at han har på seg en kort skjorte som ikke dekker hans private deler, så faller han til kort i sin religion . Og den som bruker en skjorte av tre, han skal reise i sjøen, selv om han er syk og av frykt for døden . Og den som ser et vers fra Koranen skrevet på skjorten, han vil holde seg til Koranen . Og den svarte skjorten er bekymring og tristhet . Og den som så en skjorte opp ned, hans tilstand endret seg i strid med hans vane . Kanskje skjorten var mannens hus . Hvis noen ser skjorta hans være delt i lengden, blir han løslatt, og hvis den er delt i bredde, er det det som sies om bredden . Og den som ser skjorta hans kastet bak seg, han blir beskyldt for ord som er sagt til hans ære, og han vil være uskyldig for den, og hvis den gjøres foran ham, så er talen der han blir sagt riktig for historien av Josef, fred være med ham . Og den som så skjorta hans fra skyene, han ble velsignet ….

…Sjelden sa Abu Saeed al-Khudri, må Gud være fornøyd med ham, Guds sendebud, må Guds bønner og fred være over ham, sa : Mens jeg sov, så jeg folk tilby meg skjorter som nådde brystet, og noen av dem som nådde under det. Han tilbød Omar bin Al-Khattab med en skjorte for å dra ham . De sa : Det jeg ga ham sa han : Religion ….

…Hvis han ser at han hadde på seg en skjorte som ikke har fiolin, har han gode forhold og har ingen penger, for penger har en hånd, og han har ikke samme hånd, som er fiolin ….

…Den som så at han hadde på seg en ny, riktig og bred skjorte, som ville bli tolket med godt og ankomsten av den tiltenkte og hensikten med det som ble nevnt, og hvis han så noe annet, så er hans uttrykk mot ham, og kanskje de skitne klutene vil skille eieren, og mangedoblingen av hans bekymringer og separasjonen av hans kone ….

…Al-Kirmani sa: ~Den som så at han hadde på seg en hvit skjorte med en gammel skitten en under, den ville se annerledes ut fra innsiden .~…

…Og den som i hans hånd ser en skjorte farget med blod, det indikerer at det er sorg for Gud den allmektige som sier: ~Og de kom på skjorten hans med falskt blod .~…

…Og den som tror at han bruker en dyr eller liten skjorte, så holder han seg til religion og er rettferdig, spesielt hvis skjorten er Adeni ….

…Og den som ser at han har på seg en skjorte uten dress eller annet enn deg, så indikerer det at livet hans er nær, og hvis mannen hans er bakfra, så blir han beskyldt for å snakke falsk fordi Gud den allmektige sa : ~Og hvis skjorten hans ble produsert, så løy du . ~…

…Og den som ser at han har gitt ham en skjorte, det er godt budskap ….

…Ibn Sirin sa at mannens skjorte er forutsetningen for at han skjuler, hans inntjening og hans levebrød ….

…Og den som ser at han har en skjorte og ikke kjenner utseendet hans, så er han gift med en kvinne som ikke vet sannheten i saken hennes, men hvis det er brudd i skjorten hans og deretter returnerer den riktig, vil han være gjenforent og tilstanden hans er løst ….

…Og den som ser at han har en skjorte og har blitt utslitt, så har saken forsvunnet, gjelden hans er ødelagt, og fristen er nær, og kanskje å fjerne skjorten når det gjelder setningen, hvis han ikke returnerer, indikerer det at fristen er i nærheten ….

…Og den som tror at han har en lang skjorte på seg, så indikerer dette at en ordre har skjedd i lang tid, og hvis den er kort, ellers ….

…Og den som så at han hadde på seg en ny skjorte og var sølibat, ville gifte seg med en kvinne ….

…Den så en T – skjorte som han ga til en undersøkelse, det har vært poenget med den, den viser bortgangen til hans bekymring og får ham til å si Bishara, ~ Gå, denne kraften er i ansiktet til Bakmasa Dad ~ – verset ….

…Og den som ser at den døde gir ham en ny skjorte eller et rent plagg, han vil skaffe seg et levebrød som de dagene i livet, og hvis han gir ham pastans, vil det oppnå godt og gagn ….

…Så at nellikringen var rød, den genererer en født korrupt, selv om svart Woldh viser seg å være ydmyket og så den treffe ringen og er i en moske eller bønn, eller for Guds skyld, den har en kvinne laget henne ) religion, men en konge eller en sultan, det påvirker høyden og styrken, og med det møter han en krig, og hvis han var en handelsmann, tjente han fortjeneste i sin handel og ble god ….

…Hvis han ser kunnskap i drømmen, indikerer det hans omvendelse, fordi Gud den allmektige sier : ~ Og det er kunnskap for timen, så hvil ikke med den .~ Kunnskap om en kvinne er en mann . Og kunnskapen som tilskrives den asketiske verdenen, hvis den er rød, er den en lettelse og glede . Og hvis den er svart, blir den sett fra den . Og sorte flagg ble sagt å indikere generelt regn, hvite flagg indikerer regn, og røde flagg var krig ….

…Det samme gjelder skjortens murstein : hvis den var autentisk og ny med knappene, ville eieren av den derfor være en god sak . Hvis yoghurten er slitt og ødelagt, eller han tror at den har falt av skjorten hans, vil eieren av skjorten være delt mellom hans anliggender og hans ordre, for det er hans sak å lomme skjorten ….

…Abu al-Maalim Muhammad ibn Talha al-Qurashi al-Nusaybi sa: Jeg så en rapport fortalt fra Abu Ishaq al-Kirmani om at han så Yusef al-Siddiq, fred være med ham, i en drøm, og han ga ham skjorten sin, og han satte den på og satt med den, og han visste hva Gud hadde gitt ham fra synets uttrykk, og han sa at hvis jeg gjorde det og gikk eller sa, ville jeg ha gått mellom de to ….

…Abu Sa’eed sa predikanten Shirt Man Woman, Women man sier, ~ kler du deg som du kler dem ~ og krenker Cynomys og kaller vanlig fattigdom de er , brudd på skjortelommen fattigdomsmanual, selv om han så at mange Qmassa-visjoner viste mange fordeler oppnådd i det hinsidige en stor belønning, og skjorten ble sagt å bli tolket som en persons inntjening, hans levebrød, hans religion, hans kone og hans affære ….

…Når det gjelder skjorta i visjonen, er mannens kvinne kanskje hans bekymring i hans presse og levebrød, og det kan være hans religion og hans raushet. Den som ser at han hadde på seg en ny, frekk og vid skjorte, hans kone er enig med ham i hans interesser, eller hans rettferdige liv, eller hans religion er riktig. Og den som ser det som en mangel eller et gjennombrudd eller noe sånt, hendelsen er i Ett av de nevnte ansiktene, og kanskje vil den ødelagte skjorten drukne eiers anliggender og bekymringene hans florerer, ellers forlater han kona. Og hvis han ser at han har på seg en tynn skjorte, er han forsiktig i forhold til eieren. Og hvis plagget til det som er kjent av ham av de rettferdige klærne, lider han avholdenhet og har rett i sin religion, og hvis sølibatet ser at han har på seg en ny skjorte, er han gift med en kvinne og det ble sagt at den som så at han hadde gitt ham en skjorte er et godt budskap, og den som ser at han har en ny skjorte på seg, så møter han sine saker og fikser sine saker, og hvis han ser at den er utslitt eller den faller av skjorten, så er han atskilt, og hvis han ser skjorten sin uten lomme eller krage, og han bruker den, hvis han er syk, er det hans død og innhylling. Skjorten hans er hans død…

…Og den røde fargen, stoltheten og gleden, og det ble sagt at hvis den røde var med hvitt, oppnådde eieren ære ….

…Den røde fargen er i drømmen og fremtredende, så den som ser at ansiktet hans er knallrødt, så vil han være god i denne verden . Og det ble sagt : Hvis det røde kjøttet var hvitt, ville eieren få trøst og glede . Og den som ser at ansiktet hans er farget rødt, som kvinnens ansikter er flekker, så begår han hor og avslører sin sak . Og den som ser at kroppen og ansiktet har rødnet, han vil være lang bekymringsløs etter å ha vunnet . Den røde fargen indikerer pasientens helse og den reisende kommer ….

…Og hvis det blir rødt, er det verdens arbeid ….

Rødt : Den Allmektige sa ( og fjellene er hvite og røde farger varierer svart Grabeb ) Fatir 27 forbød profeten fred være med ham for å ha på seg røde menn – betyr vanskeligheten og møte skrekk og kriser, og arbeidet til de anerkjente mennene…

…Den røde fargen er i drømmen og fremtredende, så den som ser at ansiktet hans er knallrødt, så vil han være god i denne verden . Og det ble sagt : Hvis det røde kjøttet var hvitt, ville eieren få trøst og glede . Og den som ser at ansiktet hans er farget rødt, som kvinnens ansikter er flekker, så begår han hor og avslører sin sak . Og den som ser at kroppen og ansiktet har rødnet, han vil være lang bekymringsløs etter å ha vunnet . Den røde fargen indikerer pasientens helse og den reisende kommer ….

Jaber al-Maghribi sa: ~Jeg tolker for en lavmotivert mann, som mangler et løfte og ikke oppfyller noe .~…