Maur : mye, så de rekrutterte, og å se dem på sengen er barn, og å se maur indikerer den samme visjonæren, og det ble sagt at de er i slekt med ham, og det ble sagt at maurens utgang fra hullet deres er en dysterhet, og å se maur på pasienten sin død, og å kjenne maurens ord er et mandat, for Salomos historie, fred være med ham. Og den som ser maur komme inn i hjemmet sitt med mat . Det beste av hans hjem florerer . Og den som ser maur som kommer ut med mat fra hjemmet sitt, er fattig, og maurene som kommer ut fra nesen eller øret eller andre organer, indikerer at visjonens person dør som martyr, hvis han ser seg glede i utgangen, og hvis exit er dårlig, så han er redd for det, og maur er en svak og forsiktig person, og mange av dem er rekruttert eller Offspring, eier, eller livet lengde . Og den som ser maur gå inn i en landsby eller et land, en soldat kommer inn i landet, og hvis de forlater det, bærer de det, og hvis han ser at maurene flykter fra et land eller et hus, så bærer tyvene noe fra det plassering og det er en bygning, fordi maur og arkitektur ikke møtes . Og det store antallet maur i et land uten å skade noen, indikerer overflod av folket i landet ….

Maur i en drøm er svake mennesker, bekymringsfulle mennesker, og de blir krysset av soldater og familie . Og den som så maurene på sengen hans, mange av barna hans . Og den som ser den flyr og er syk, han vil dø eller reise . Det indikerer fruktbarhet og levebrød fordi det bare kan være på et sted der det er levebrød . Og hvis pasienten ser at maurene løper gjennom kroppen hans, vil han dø . Og den som ser maur komme ut av hulen sin, de vil få dem . Og den som ser maur komme ut av et hus, hans familie sier om døden . Hvis maurene har en vinge, indikerer de ødeleggelsen av mange soldater . Og den som ser maur komme inn i hjemmet sitt med mat, vil øke godet for sitt hjem, og den som ser maur bringe mat ut av hjemmet sitt, vil være fattig . Og utgangen av maurene fra nesen, øret eller andre organer mens de er lykkelige, indikerer dermed seerens død som martyr . Og den som så at han hadde drept en maur, begikk en synd på grunn av et svakt folk . Og den som hører maurens ord og er egnet for emiratet, han vil motta det, ellers vil han få fruktbarhet og godhet . De store krigsmaurene dreper dem, de syke de dør, og de som vil reise er slitne og tapt ….

…Jaber al-Maghribi sa at synet til mange maur tolkes av den svake fienden, og synet til mange maur i huset hans uten å utstede hva som skader avkommet, og hans avgang fra huset fører til mangel på avkom ….

…Når det gjelder maurene, den som ser et stort antall maur i huset sitt, da øker folket i huset og deres avkom. Hvis det i hans visjon er bevis på penger, så treffer han mye penger, og den som ser at en maur kommer ut fra landet hans eller fra hjemmet hans, så vil antallet av dem på stedet føre dem til døden eller generell evakuering….

…Og den som ser en maur med mat i munnen mens han er forbløffet, så tolkes det at han er en flittig og flittig person som søker næring, la ham overtale (bli overbevist om det som er igjen uten språk … for Herren gjør ikke overse en maur ) ( Hvis den tid kommer, så stå opp … og hvis han forutsetter en leder av sin søvn )…

Røde klær : det liker ikke menn, bortsett fra sløret, sløret og sengen, for det røde i disse tingene indikerer glede, og det er gyldig for kvinner i deres verdener, og det ble sagt at det indikerer overflod av penger mens du forhindrer Guds rett til det . Og kongen hadde rødt på seg som bevis på at han var opptatt med underholdning og lek, og det ble sagt at den syke personen indikerer døden . Og den som bruker rødt på Eids dag, vil ikke skade ham ….

…Forkynneren Abu Saeed sa at mange maur tolker sultanens hær ….

…~Visjonen til mange maur tolkes av penger og nåde,~ sa Al-Kirmani ….

…Og den som ser maur i noe av maten, det tolkes av høyden eller hykleriet i den tingen ….

…Ant En person som drømmer om maur kan forvente mange mindre forstyrrelser i løpet av dagen da han jakter på små bekymringer og finner generell misnøye i alle ting ….

…Når det gjelder maurene, tolkes de i henhold til det som ble sagt av det store antallet maur ….

…Den som ser maur komme inn i huset hans, han skal beskytte seg mot dem ….

…Og den som ser en maur forlate huset sitt mens han flyr i luften, tolkes det av familiens reise, og deres følgesvenn og deres antall kan være trygge når de reiser, og deres løfter er uvitende ….

…Og den som ser en maur fjerne noe fra huset sitt, det er ikke noe godt i det, og hvis det overføres til huset hans, så er det annerledes enn det ….

…Og den som ser at maur kommer ut av munnen eller fra nesen hans, han vil tolke hans ødeleggelse, og det ble sagt at maurenes syn tolkes av tyver ….

…De røde flaggene indikerer korn, og null indikerer forekomsten av en epidemi i militæret, og grønt indikerer god reise, hvite indikerer regn og svart indikerer tørke . Og det ble sagt at den som så et banner i en by, ble nevnt og forvirret…

…Al-Kirmani sa: Den røde rosen på treet indikerer ledelse, lykke og håndhevelse av saken, og den gule rosen på treet indikerer en kvinnelig handelsmann som er dommer i folks behov, og den hvite rosen på treet indikerer tilstand , stolthet og ære ….

…Å spise røde druer i sin tid er til liten nytte ….

…De røde flaggene indikerer krig, null indikerer innvirkningen av ulykken i leiren, de grønne indikerer en god reise, eggene indikerer regn, de svarte flaggene indikerer tørke, og det ble sagt å se flagget indikerer ) hans konvertering ….

…Jaafar al-Sadiq sa at maurenes visjon tolkes på fire aspekter av husstanden, slektninger, gruppe og penger ….

Den som resiterer Surat An-Naml, jeg vil ta det som en konge ….

…Ismail bin Al-Ash’ath sa at de unge røde maurene tolkes av svake mennesker, og de gamle svarte maurene tolkes av slektskap og menneskene i huset ….

Al-Kirmani sa at å ri en døve rød hest tolkes med økt styrke, og hvis det er et rom, betyr det en kvinne med rikdom, underholdning og glede ….

Den som tror at han bruker rød khuffa, hvis han har tenkt å reise, må han utsette en kort periode fordi det ikke er den reisendes favør ….

…Den røde fargen er i drømmen og fremtredende, så den som ser at ansiktet hans er knallrødt, så vil han være god i denne verden . Og det ble sagt : Hvis det røde kjøttet var hvitt, ville eieren få trøst og glede . Og den som ser at ansiktet hans er farget rødt, som kvinnens ansikter er flekker, så begår han hor og avslører sin sak . Og den som ser at kroppen og ansiktet har rødnet, han vil være lang bekymringsløs etter å ha vunnet . Den røde fargen indikerer pasientens helse og den reisende kommer ….

…Den røde fargen er i drømmen og fremtredende, så den som ser at ansiktet hans er knallrødt, så vil han være god i denne verden . Og det ble sagt : Hvis det røde kjøttet var hvitt, ville eieren få trøst og glede . Og den som ser at ansiktet hans er farget rødt, som kvinnens ansikter er flekker, så begår han hor og avslører sin sak . Og den som ser at kroppen og ansiktet har rødnet, han vil være lang bekymringsløs etter å ha vunnet . Den røde fargen indikerer pasientens helse og den reisende kommer ….

…Og den som ser maur på et sted som ikke er vant til overflod av maur, han er ikke prisverdig i forhold til folket på stedet ….

…Og den som ser at han bruker grønne klær, det indikerer religion og tilbedelse. Og den som ser at han bruker røde klær, han vil bli drept og en tvist like mye som den røde og hennes berømmelse, eller han vil ha et vergemål hvis han ber om det eller utsmykning og glede med en prostituert i religion, og hvis kvinne ser at hun hadde på seg en rød kjole, så har han godhet. Han bruker svarte klær, så han lider av bekymringer og sorger, med mindre han er en som bruker det mens han er våken og vet det, og hvis han ser at han bruker blå klær, er hans religion ikke god, og den som ser at han bruker gule klær, så blir han syk og den som ser at han bruker et plagg som er forbudt for ham, eller at han hater ham, noe som indikerer at kvinner ikke liker. Forbudt, og den som ser at han bruker ullklær, fordi ull er det beste av klær, så treffer han mye penger som er tillatt, asketisk og rettferdig i sin religion, og den som ser at han har på seg et bomullsplagg eller hår eller hår , så er han i tolkning uten ull og den som tror at han bruker kvinneklær, og hvis han har en gravid kvinne, kommer hun med en kvinne, og hvis ikke, har han en gravid kvinne som har frykt og skade seg selv og pengene sine. Hvis han ser at han har endret seg fra den staten, vil han bli frelst. Hvis en kvinne ser at hun har på seg herreklær, er det bra for henne og autoritet for mannen sin…

…En rose er i en drøm en mann med ære, eller ankomsten av en fraværende . Og den som så at han hadde høstet et svar, fikk ære og kjærlighet . Den som plukker en hvit rose, godtar en from kvinne, og hvis han velger en rød rose, tar han imot en spinkel kvinne, og den som lukter en gul rose, aksepterer en syk kvinne . Mange roser ble akseptert . Og det ble sagt : En rose betegner en kvinne som forlater eller dør, eller en handel som går bort, eller en glede som ikke varer . Den som så en krans på hodet og var sølibat, vil gifte seg . Og rosene indikerer minneligheten . Rose olje indikerer intelligens, klarhet i sinnet, nærhet til mennesker og mykhet på siden . Og rosen indikerer glede og glede . Og det ble sagt : Rosene er ankomsten av en reisende eller ankomsten av en bok, og en rose hvis treet er kappet, er bekymring og tristhet . Og å plukke roser er en glede . De gule rosene kan betegne sykdom, den røde skjønnheten og utsmykningen, den hvite for dirhamene og den røde dinarene . Se også rollebesetning ….

…Det betegner i en drøm islam der mennesker lever og blir frelst . Det er årsaken til Guds nåde for å bære vannet som skapelsen lever i . Og kanskje indikerte skyene kunnskap og rettsvitenskap, visdom og avklaring på grunn av den visdom den inneholder . Og kanskje indikerte han soldatene for å ha med seg vann, noe som indikerer skapelsen, som ble skapt av vann . Og det kan referere til skip som går i vann på annet enn land . Og kanskje indikerte gravide . Kanskje indikerer det regn på grunn av det . Og hvis skyene var svarte, eller han hadde tordenbolter, indikerte han symptomene på sultanen, hans pine og hans ordre . Og den som så skyer i huset hans, ble muslim hvis han var en vantro, eller han fikk en velsignelse hvis han var en troende, eller hans kone ble gravid hvis han ønsket å gjøre det . Og hvis han ser seg selv ri på skyene, gifter han seg med en rettferdig kvinne hvis han er sølibat, eller han utfører Hajj hvis han håper på det, ellers er han kjent for kunnskap og visdom hvis han er student . Hvis han ser klare skyer komme påfølgende, og folk venter på vannet sitt, presenter den siden av det folket forventer og venter på . Hvis en person ser at skyer har falt på et land, er det strømmer og regn eller valper eller en katt eller en fugl, og hvis det er bevis på bekymring og hat som gift, sterk vind, ild, steiner, slanger og skorpioner , så er det et raid som kommer til dem, eller gresshopper eller en epidemi som skader plantene deres, eller læresetninger og kjetterier som sprer seg blant Vis dem . Og det ble sagt : As- Sahab er en stor konge eller en medfølende medfølende autoritet eller en lærd eller en klok mann . Hvis en person spiser skyer, har han fordel av en mann med tillatte penger eller visdom . Hvis han rir på skyene, vil hans befaling bli opphøyet og opphøyet i sin visdom . Hvis han ser at hans verden er av skyer, så bestefaren og hans forfølgelse av visdom . Og hvis skyene er svarte, er det visdom med strenghet, ridderlighet og glede . Og hvis det er en skrekk med skyer, vil den motta skrekk fra en klok og sterk mann . Og hvis han ser at han bygde et hus på skyer, oppnår han en hederlig verden med visdom og høyde . Hvis han ser at det er skyer i hånden som det regner fra, oppnår han visdom og visdom løper på tungen . Og hvis han ser en sky som stiger opp og regner gull på den, vil han lære av en klok etikette fra saken i denne verden . Hvis det ikke er regn i det, og hvis det ikke er regn i det, og han er blant dem som tilskrives staten, gjør det ikke rettferdighet eller rettferdighet, og hvis det tilskrives handel, så gjør det ikke oppfylle det han selger, og hvis han er en vitenskapsmann, er han gjerrig med sin kunnskap, og hvis han er en håndverker, mestrer han sin produksjon og gir råd, og folk trenger det . Og skyer er sultaner for dem mer enn mennesker . Og den som så at skyene kom ned fra himmelen og regnet et generelt regn, så sender imamen til det stedet en rettferdig prins, og hvis skyene var svarte, regnet det, så er guvernøren rettferdig, og hvis skyene var hvite så var det regnet, så ville han være en velsignet og rettferdig hersker . Og det ble sagt : Hvis han ser skyer på sin tid, vil han oppnå godt, velsignelse, nåde og penger, og hvis han ser skyer regne på sin tid, utvider Gud den allmektige levebrødet i den byen, og hvis de er i tørke utvider han dem og fjerner dem fra den . Hvis han ser svarte skyer uten regn, får han fordeler, og det kan være tegn på sterk kulde eller tristhet . Hvis han ser en rød sky på et annet tidspunkt, vil folket i byen lide lidelse, uenighet eller sykdom . Hvis han ser skyer stige fra bakken til himmelen, indikerer han godhet og velsignelse. Hvis visjonæren ønsker en reise, blir det gjort for ham . Og hvis han ser en mørk sky, vil han være bekymret og alle hans saker er lukket for ham . Og de hvite skyene i visjonen er bevis på arbeid . Og skyene som en person ser som stiger fra jorden til himmelen, indikerer reise . Og indikerer hvem som reiste når han kom tilbake fra reisen, og indikerer fremveksten av skjulte ting . Og de røde skyene indikerer arbeidsledighet . Og de mørke skyene indikerer en sky . Og svarte skyer indikerer alvorlig kulde eller tristhet . Kanskje de røde skyene pekte på en soldat som kom inn i landet og en tomt . Og den som ser at han har tatt noe fra skyene, han vil plage noe stort med visdom eller mye brøyting og kultivering . Og den som ser at han har kjørt skyene eller gått på den, han vil innse all visdom . Og den som ser skyene som dekker solen, vil kongen bli syk, dempet eller isolert fra sin autoritet . Jaafar Al-Sadiq, må Gud være fornøyd med ham, sa : Den som ser skjorten sin fra skyene, den er dekket av Gud, en velsignelse . Og skyene indikerer at bekymring, bitter, frykt og verdighetens manifestasjon forsvinner, og det er det som vises for vergerne når det regner vann , og kanskje skyene indikerer kjennskap til det allmektige ordtaket : ( Så du ikke at Gud setter skyer og deretter komponerer dem )….