…Hvis du drømte om å se en kirke på lang avstand, betyr dette skuffelse i gleden du alltid har forventet . Hvis du går inn i en mørk kirke, vil du delta i en begravelse . Dette forutsier også sovende prosjekter i gode tider ….

…Skewer rengjøring pistol denne drømmen er en dårlig omen og betyr et mislykket eventyr . Det vil komme hendelser som forårsaker bekymring og tristhet . For en jente betyr denne drømmen at kjæresten hennes eller en kjær venn vil svikte henne ….

…Og den som ser at han har gjort noe som strider mot folket i en kirke, som ikke bryter sharia, så er det et opprør mot den beskrevne mannen, og det er bra ….

…Den som ser en kirke, et kloster eller lignende, så er hans uttrykk en løgner, som bedrar mennesker ved sine handlinger, og det er ikke noe resultat i det ….

…Og det ble sagt at den som så at han gjorde i en kirke det folket er enig i, begår forbrytelser ….

…Og den som ser at huset hans har vendt et løfte om troskap til de kristne : Hans ord om skjebnen tilsvarer det de kristne sa . Hvis han så at huset hans hadde blitt omgjort til en kirke for jødene, ville hans ordtak være lik det jødene hadde ….

…Og den som ser at han ødelegger en kirke, et kloster, en silo eller lignende, så vil han være tøff for de vantro og skade dem fra ham, og det kan eksistere i islams religion ….

…En liten kirke Hvis du drømte om en liten kirke, indikerer dette uenighet i sosiale kretser og urolig arbeid . Hvis du er i en liten kirke, betyr dette skuffelse og et forretningsskifte . Hvis unge mennesker drømmer om å komme inn i en liten kirke, inkluderer dette falske følelser og fiender og kan forvirre dem med et mislykket ekteskap ….

Kirken betegner i en drøm kunnskap, askese, frykt og gråt, og kanskje indikerer det bekymring, sorg, løgn, falming, baktalelse eller kjetteri, underholdning og fortrolighet, og indikerer herskeren med urettferdighet . Så den som går inn i en kirke i en drøm og var sølibat, gift, hadde en sønn eller kom på villspor etter hans veiledning, spesielt hvis han kastet seg ned på statuer, eller deltok i et offer sammen med dem, eller hadde et belte midt imellom . Kanskje indikerte kirken ly for demoner . Bestemoren og opphøyelsen av kirken er bevis på svakhet i religionen . Og hvis en person ser at hjemmet hans er en kirke, er hjemmet hans et samfunn av lidenskapens, kjetteri og synder . Kirken viser kirkegården, vinbutikken, kunnskapens og sangens hus og fengselet . Så den som kommer inn i en kirke og ser en død person i den, blir fengslet med den ulydige . Se også klosteret ….

…Og den som ser en kirke eller et kloster eller noe lignende, så er hans uttrykk en løgner som skader folket ved sine handlinger, og den som tror at han bor i noe av det. Hvis han kommer fra rettferdighetens folk, er det bedre for ham, og hvis han er blant de korrupte menneskene, er det ikke noe godt i ham, og det ble sagt at den som så at han gjorde i en kirke det dets folk er enig med. Begå forbrytelser…

…Al-Khalili er den som lager eller selger eddik . Hans visjon i en drøm indikerer en mann som spiser pengene til familien sin og reduserer pengene deres, og at feilen er som en kost og husstandens tenner, og rengjøring av tennene renser pengene deres . Og interstitial indikerer helbredelse fra sykdommer, og å følge Sunnah . Og kanskje indikerte han feilen, dvs. autentisereren, eller krenker løftet sitt ….

…Bord Hvis du forbereder et spisebord i en drøm, forutsier dette lykkelige møter og gode omstendigheter . Et tomt bord i en drøm forutsier fattigdom eller uenigheter . Når det gjelder rengjøring av hundre, spår det at gledene vil bli til uenigheter og problemer . Hvis du spiste ved et bord uten deksel, forutsier dette at du vil ha en uavhengig karakter, og du vil ikke bry deg om andres suksess eller oppførsel . Hvis du ser et bord bevege seg eller bevege seg på en merkelig måte, forutsier dette at problemer vil berøre livet ditt, og du vil søke forandring for å bli kvitt det . Når det gjelder å se en skitten duk, forutsier den ulydighet til barn og tjenere, problemer og krangel etter en periode med glede og glede . Å se et ødelagt bord forutsier elendig flaks . Hvis du ser noen stå eller sitte ved et bord, forutsier dette at du vil ri en bølge av dårskap for å oppnå glede . Hvis du hører en lyd som blir slått på et bord eller skriver på et bord, forutsier dette en endring i følelsene dine overfor vennene dine som vil true fremtiden din . Du vil føle deg tapt på grunn av undervurderingen av slektninger og venner ….

Kirken : er veiledende for kirkegården, skjøgenes hus, vinbutikken, utroskapets og kjetteriets hus, musikkinstrumentets hus, klagesang og sang, sorgens hus, svarthet og klagesang, og i helvetes bolig av de som var ulydige mot sin Herre og fengselet, og den som ser seg selv i en kirke, hvis han er i den og husker Gud allmektig eller gråt Eller ber han til Kaaba, så går han inn på kirkegården for å besøke de døde eller for å be på en begravelse . Og hvis han gråt av gråt eller var gravid med tegn på bekymringer, ville han bli fengslet . Hvis han ser en død person i helvete, blir han fengslet med ulydige . Hvis han kom inn i det levende som en muezzin eller etter Koranen, hvis han var i en jihad, beseiret han og de som var med ham fiendens land, og hvis han var i en metropol, kom han inn i sitt folk i ulydighet eller kjetteri og ateisme, så formante han dem, husket dem og utførte deres pilegrimsreise og utførte Guds argument i dem . Og hvis han er en som ser dem og ber med sine bønner og gjør sine gjerninger, så hvis han var en mann som blandet mennesker med vantro, kjetteri, hor, vin eller en stor synd, som sang, banding og å slå slips og trommel, spesielt hvis han hadde kastet seg ned med dem til korset fordi det er av tre . Og hvis en kvinne deltok på et bryllup som hadde harper og trommer, blandet hun seg med dem, eller ved en begravelse med sprekker, svarthet, sorg og gråt, så hun delte med dem ….

…Et løfte hvis du drømte om at du oppfylte løftet ditt, forutsier at klager vil bli reist mot deg for din uærlighet på jobben eller på grunn av mistenkelige følelsesmessige forhold . Hvis du avgir et løfte i en kirke, forutsier dette at du vil prøve å være oppreist, men du vil møte vanskeligheter . Hvis du forsømmer eller ignorerer advarselen din, forutsier dette at en ulykke vil ramme virksomheten eller virksomheten din ….

…Pebbles hennes visjon i en drøm indikerer menn og kvinner, unge mennesker, dirham, pilegrimsreise og kaste stein, hardhet og nød, fornærmelser og baktalelse . Så den som så en fugl stige ned fra himmelen og plukket opp en rullestein og fløy med den, og det var i en moske der en god mann omkom, og hvis drømmeren var syk, og han var et av folkene i godhet eller en som ber i denne moskeen, da er visjonens eier død . Hvis han hentet rullesteinen fra en kirke, ble pasientens korrupsjon vurdert . Og hvis han tok det hjemmefra eller fra et ukjent sted, ville visjonens person ha en sønn . Når det gjelder den som plukket opp en del småstein, så dekket han dem i plagget sitt eller svelget dem, og han hentet dem fra en moske, et lærdomshus eller noens minne om kunnskap og Koranen, og han hadde godt av minne og avklaring like mye som rullesteinene ble plukket opp . Hvis det blir plukket opp fra markedet, er det interesse for denne verden, og dirham for det består av handel eller veldedighet . Og hvis det er bak trærne, så gaver fra sultanen hvis han tjener ham, eller drar nytte av havet hvis han handler med det, eller kunnskap han tilegner seg fra en verden hvis det er en gave fra en rik kone, hvis han har en sønn, og hvis han ikke har en sønn, vil han ha en sønn . Når det gjelder den som kaster småstein i havet, vil pengene hans gå tapt . Kaster han det i en brønn, gir han penger til ekteskap eller rikdom til en tjener . Og hvis han kastet et dyr som en løve, en tiger, en ape, en gresshoppe, en kråke og lignende, og det var i Hajjs dager, kastet han steinene, og opprinnelsen til steinene er at Gabriel, fred være med ham, befalte Adam, fred være med ham, å kaste djevelen på dem når han ble utsatt for ham, så ble det Sunnah, og hvis det ikke var i Hajjs dager, var det en rullestein Hans bønn mot en fiende eller umoralsk person, eller fornærmende, fornærmende eller vitnesbyrd han er vitne til mot ham . Og hvis han kastet det med andre enn disse løpene, som duer og muslimer blant folket, ville mannen forbanne bakover og snakke om de rettferdige blant folket og de befestede . Og småstein lærde mennesker . Og det ble sagt : Omvendelse til den ulydige og veiledning til de vantro, og kanskje småstein antydet martyrium, fordi han svømte i profetens håndflate, må Gud velsigne ham og gi ham fred . Småstein kan indikere sykdom, for eksempel sand . Og han kan indikere pensjonistene hva de driver med utro med eller søke veiledning, eller hva som gjøres av det . Småstein er harde ord, og mye av det er en bekymring . Og den som ser at han har en rullestein som har sitrus i øret og kaster den, så hører han et hardt ord, og øret hans smigrer det ….

…Å se en kirke i en drøm er en forkynner av sykdom og trengsel . Og å se et ødelagt tårn betyr død i omgivelsene eller rundt venner . Hvis du klatrer opp et kirketårn, vil du støte på store vanskeligheter, men du vil erobre dem . Og hvis den faller fra tårnet, er dens tolkning tap i handel, arbeid og dårlig helse ….

…Og den som ser at han ber i en kirke eller hva som passer det i samsvar med sharia-loven, så er hans ord bedre enn en av dhimmiene, og han vil undertrykke ham ….

…I’tikaaf Hvis en person drømmer om isolasjon i en kirke, henvender han seg til en utro kvinne . Hvis jeg observerer i’tikaaf i en moske, vil vi fokusere på veldedige formål eller en rettferdig kvinne . Hvis jeg blir pensjonist i et supermarked, begynner jeg å leve ….

…Landsbyen : det velkjente betegner seg selv og dets folk og hva som kommer fra det og er kjent av det, fordi stedet indikerer folket, som den allmektige sa : ~ Spør landsbyen, ~ som betyr folket . Kanskje indikerte landsbyen bolig for urettferdighet, kjetterier, korrupsjon, avgang fra gruppen og avvik fra meningsfellesskapet til folket i Medina, og det er derfor Gud den allmektige kalte undertrykkernes rolle i sin bok i landsbyene . Det kan referere til maurens hus, og maurens hus refererer til landsbyen, fordi araberne kaller det en landsby . Den som ødelegger en landsby eller ødelegger den, eller ser den ødelagt, og de som er i den er borte, eller en strøm er borte i den eller brent med ild, og hvis det er kjent, kjører myndighet over den, og dette kan indikere gresshopper , villmark, kvist og rente . Og fyll ut maurtue på taket på huset, så vel som opp ned som laget det med alkov av maur eller slange, bortsett fra folk i landsbyen med urettferdighet og aggresjon, og på en kirke eller et hus kjent for umoral, og den som ser at han har kommet inn i en befestet landsby, dreper han eller kjemper fordi Gud den allmektige sier : “De kjemper ikke alle sammen bortsett fra i befestede landsbyer . ~ Og det ble sagt at den som så at han gikk fra land til landsby, da ville han velge en ydmyk sak fremfor en fin sak, eller han har gjort en god gjerning som han synes er god, eller han har gjort godt som han tror er ond, så kommer han tilbake fra det, og ikke med påstand, og hvis han ser at han kom inn i en landsby, så følger det Sultan, hvis han går fra en landsby, så vil han flykte fra vanskeligheter og hvile, fordi Gud den allmektige sier : ~ Bring oss ut av denne landsbyens undertrykker av folket .~ Hvis han ser at en velstående landsby har blitt ødelagt og gårder er inaktive, er det en veiledning eller ulykke for eierne . Og hvis han ser den full, så er han godheten til religionens mestere ….

…Religion Hvis du drømte om at du diskuterte religionssaker med noen mennesker og følte religiøse tilbøyeligheter, så forutsier dette at du vil bli involvert i dårskap som ødelegger ditt rolige liv og fører til ditt tap i næringsliv og handel . Hvis en jente drømmer om at hun er veldig religiøs, vil hun få personen som elsker henne til å fremmedgjøre seg på grunn av hennes påstand om uskyld og vennlighet . Hvis hun drømmer om at hun ikke er religiøs og ikke syndig, indikerer dette at hun vil bli preget av ærlighet, vennlighet og omtanke for andre, noe som får henne til å få respekt for andre og kjærligheten til det motsatte kjønn og jentene til henne kjønn for henne . Men hvis det er galt i synet på religion i drømmen, betyr dette at det vil finne at det er moralske lover som må respekteres, ellers vil du miste folks respekt for dem . Hun må ta hensyn til oppførselen sin. Hvis hun drømmer om at hun gråter og sørger for gjeld, betyr dette at hun ikke klarer å oppfylle hjertets ønsker . Hvis hun er dristig, men ikke feil, vil hun bære byrdene av sine bekymringer og byrder med mot og vil modig og standhaftig møte skylden og sensuren fra mennesker . Hvis du drømte om at du angret, ble trist og beskyldte deg selv under en religiøs preken, betyr dette at du vil bli tvunget til å ofre deg selv for å gjøre noen du elsker og setter pris på . Hvis du drømmer om at religion har gått ned i forfall og svakhet, betyr dette at du vil leve livet ditt i tilbedelse og harmoni med Skaperen mer enn før, og dine tanker og disposisjoner vil ikke være syndige og gale som før . Hvis du drømmer om at en prest fortalte deg på et møte at han har forlatt jobben, indikerer dette at du vil føle deg i fred og du vil bli overveldet av en bølge av psykologisk trøst . Men hvis du møter en prest i et samfunn, og han begynner å klandre deg og bebreide deg, forutsier dette at de kommende dagene vil føre til triste og bekymringsfulle hendelser for deg . Disse drømmene kan bokstavelig talt gå i oppfyllelse i det praktiske livet, og her har de kanskje ikke noen symbolsk betydning. Religion er opptatt av å beskytte mennesker mot vice, så når de har til hensikt i seg selv å ignorere hans lære, forventes de å se en prest eller kirke i drømmen som en forkynner for deres onde gjerninger . Hvis de lever et gudfryktig og rettferdig liv i henhold til Kirkens lære, drømmer de sjelden om å se presten, kirken eller tilbedelseshuset ….

…Å se bygningen som ble opprettet på bakken, et minimum av privat eller offentlig nytte så langt han så det . Kanskje tolkningen av konstruksjonen var å bygge en mann med familien, så hvis han bygger noe, indikerer det kvinnesaken . Hvis han ser at huset hans har utvidet en kjent mengde, så er det hans verdslige kapasitet, og hvis bredden oversteg størrelsen, vil et folk gå inn i huset uten tillatelse i en katastrofe, bryllup eller panikk . Og det ble sagt : Den som ser at han bygger en bygning, han vil samle slektninger, venner og soldater . Hvis han er en hersker, er det tilbakeføringen av hans tilstand, fullstendigheten av hans lykke og høyden på hans anliggender i henhold til bygningens tykkelse og tetthet . Hvis han rykket opp og fjernet den, separerte han samlingen av slektninger, ledsagere, venner og soldater, og staten hans var borte . Hvis han ser at den fornyer en gammel struktur i en verden, er det en fornyelse av verdens liv. Hvis bygningen er for en farao eller en urettferdig person, er det en fornyelse av livet hans . Hvis han så at han hadde begynt å bygge, gravde han det fra grunnlaget og bygget det fra sin beslutning, til han bygget det, så er han på jakt etter kunnskap, stat eller håndverk, og han vil oppnå det han vil . Og den som ser at han bygger i en by eller landsby i Bunyana, så vil han gifte seg med en kvinne der, og hvis han bygger av leire, pryder han og pryder hykleri, hvis han bygger av leire, tjente han på tillatt, og hvis det er gravert så er det kunnskap eller tilstand, med renhet og glede . Hvis han ser at han bygde en bygning av gips og betalte et bilde for den, går han inn i løgn, for å bygge med stuk og lønn er hykleri, og hykleri er å bygge med stuk og lønn . Og det ble sagt : Den som gjør gipsarbeid, gjør det som ikke er tillatt for ham . Og den som ser at han bygger fremmedgjøring, da gifter han seg med en kvinne hvis navn ikke er blitt nevnt for ham, eller at han bor i fremmedgjøring og dør . Å bygge med leire er religion og sikkerhet . Og tørt gjørme er en avsky for penger . Og den som ser at det er gjørme i profetens grav, må Gud velsigne ham og gi ham fred, så skal han utføre Hajj . Og den som ser at huset hans er gjørmete og massevis er vått, så er han god . Og den som ser at han spiser det, han spiser like mye penger som han spiste . Og den vakre konstruksjonen indikerer intimitet, kjærlighet, avkom, levebrød, ærverdige klær og førstefødte kvinner . Og kanskje den stramme konstruksjonen indikerte styrke og intensitet, eller støtte og hjelp, og kanskje visjonen om bygningen indikerte et langt liv, og kanskje indikerte bygningen sin byggmester, og hvis det var en kirke, ble det indikert av en kristen, og hvis det var en moske, det ble angitt av en muslim, og hvis det var en skole, var det. Det ble indikert av juristen, eller Ribat ble indikert av en asketisk tilbeder . Og den som i en drøm bygde en moske eller et sted nær Gud den allmektige, hvis han var en konge som etablerte sannheten og påkalte det gode og forbød det onde, og hvis han var en lærd som samlet en bok som folk hadde nytte av hans kunnskap eller fatwa , og hvis han hadde penger, betalte han zakaten av pengene sine . Hvis han var singel, giftet han seg . Hvis han var gift, ville han få en sønn, og en god mann spredte seg til ham . Og hvis han var fattig, ville han være rik, ellers ville han samle folk sammen med det gode og hjelpe dem til å adlyde Gud den allmektige, ellers vil han omvende seg til den allmektige Gud for det han begikk, eller konvertere til islam, eller dø martyr . Hvis han bygger etter det som ikke er tillatt å bygge, eller avviker fra mihrab, eller omdirigerer det til annet enn dets retning, indikerer det det motsatte av godt og ondt. Hvis han ser kupler eller bygger dem i en drøm, indikerer dette at han hever statusen hans, eller slutter seg til skjebnefolket . Og den som ser at han bygde en kuppel over skyene, han vil få autoritet og kraft for sitt styre . Og den som så at han hadde strukturer over himmelen og jorden fra grønne kupler, hans gjerninger var gode, og han døde på vitnesbyrdet . Og den som ser at han bygger et bad, han bygger det med en kvinne . Hvis han ser pasienten som om han bygde huset sitt og ikke vet når han ødela det, så har kroppen hans kommet tilbake til helse og sykdommen der han er borte fra ham . Og den som ser at faren har etablert en struktur og oppdretter sin fisk, da vil han fullføre sin fars gjerninger, som han hadde i en religion eller en verden . Og den som ser at arbeiderne jobber hjemme hos ham, han vil krangle med sin kone eller forlate en venn av ham og lignende ….

…Al-Hassa : betegner menn og kvinner, unge kvinner og telles hvite dirhamer, fordi det er fra jorden og på utenatlagring og telling, på grunn av kunnskapen eller poesien studenten har lidd, pilegrimsvandringen og kaste av steiner, grusomheten og nød og fornærmelser og bagvaskelse . Den som så en fugl komme ned fra himmelen til jorden, tok da en rullestein og fløy med den, og hvis den var i en moske, omkom en god mann eller en av de rettferdige fra den, og hvis den visjonære var syk, og han var blant de gode menneskene eller noen som også ba i det, og ingen involverte ham i sykdommen. De som også ber i det, så er personen med visjonen død, og hvis han hentet rullestein fra en kirke, er hensynet til pasientens korrupsjon som den vi presenterte, og hvis han hentet den fra et hus eller fra et ukjent sted, så går pasienten til personen som hadde synet fra et barn eller andre, tapt, som for den som plukket opp en del småstein og skjebnen i klærne eller svelget det i magen, og hvis han plukket den opp fra en moske eller et lærdomshus eller en mannlig krets, han regnet fra kunnskap og Koranen, og han hadde godt av minnet og uttalelsen like mye som han hentet fra beleiringen . Hvis det blir plukket opp fra markedene eller fra dekar og trerøtter, så er det fordeler fra verden, og i dirham består det for ham på grunn av frukt eller planter eller fra handel og megling, eller fra å be og gi veldedighet til hver person i henhold til sin bekymring og vane i sin oppvåkning . Hvis fangsten hans er fra havet, så gaver fra sultanen hvis han tjener ham, eller drar nytte av havet hvis han handler med det, eller kunnskap han tilegner seg fra en forsker hvis det er hans forespørsel, eller en gave og en lenke fra en velstående kone hvis hun har en sønn eller noe lignende . Når det gjelder den som kastet den i sjøen, gikk pengene hans inn i den . Og hvis han kaster henne i en brønn, tar han penger for å gifte seg eller kjøpe en tjener . Og hvis han kastet det i regn eller under matforhold, eller i et forrådshus på sjøen, kjøpte han med det han hadde eller så mye som han kastet det, en handel som bevises av stedet der han kastet det som var med ham . De vanlige folk si : Så-og-så kastet det han hadde av dirham i hvete eller olje eller noe annet . Hvis han kastet et dyr, som en løve, en ape, en gresshoppe, en kråke og lignende . Det var i løpet av Hajj-dagene, og det ble innvarslet av pilegrimsreisen og kastingen av steiner i fremtiden for hans kommando, fordi opprinnelsen til kastingen av steinene er at Gabriel, fred være med ham, befalte Adam, fred være på ham, å kaste djevelen når den ble presentert for ham, og det ble Sunnah for hans sønn . Hvis dette ikke ble gjort i løpet av Hajjs dager, var rullesteinen hans bønn mot en fiende eller en umoralsk person, eller forbannelse og fornærmelse av ham, eller vitnesbyrd om å vitne mot ham . Og hvis han kastet dem mot disse løpene, som duer og muslimer blant folket, ville mannen være en bakbiter og snakket i rettferdighet og kvinnene beskyttet ….

…Lotteri Hvis du i en drøm ser at du selger noe i lotteriet, vil du falle i fangenskap av svarte ideer og illusjoner . Hvis du drømmer om at du deltar på et loddselskap i en kirke, betyr dette at bekymringer vil dominere fremtiden din. Denne drømmen forutsier jenta at forventningene hennes er tomme og ubrukelige . Hvis du drømte om et lotteri og legger stor vekt på uttak, vil du bli oppslukt av et trivielt prosjekt som presser deg til å ta en upassende tur . Hvis du har vinnertallet, vil du vinne i handelsspekulasjoner som vil forvirre deg og forårsake stor angst . Å se andre vinne i lotteriet indikerer en lidenskap for bombing, drikking og underholdning som vil bringe mange venner sammen . Hvis du mister et lotteri, blir du et offer for listige mennesker . Det vil føre til dystre prøvelser i dine saker . Hvis en jente drømmer om mye på noen måte, betyr dette at hennes uforsiktige måte å drive forretning på, ikke gir noen skuffelse og vil gi henne en mann som ikke kjenner stabilitet og ikke kan stole på . Hvis du drømte om et lotteri, indikerer dette at du vil ønske deg upassende vennskap på jobben . Kjærlighetsforholdene dine vil være midlertidig nytelse ….

…Denne drømmen er et dårlig varsel . Hvis du er bonde, vil du se at avlingen din visner og husdyrene dine er magre og syke . For forretningsmenn betyr det gjeld som de ikke har råd på grunn av akkumuleringen . For unge mennesker betyr det mislykket ekteskap og kjære død . Hvis du ser kisten din i en drøm, indikerer dette et nederlag innen arbeidsfeltet og muligheten for familiesorg . Hvis du drømte om at en kiste beveger seg av seg selv, betyr dette sykdom og ekteskap mellom slektninger . Tristhet og glede fletter seg sammen . Døden kan følges av denne drømmen, men det vil være bra . Hvis du ser kroppen din i en kiste, indikerer dette at modige forsøk vil avvise deg med nederlag og fiendskap . Hvis du drømmer om at du sitter på en kiste i en død bil som beveger seg, betyr det fortvilelse hvis det ikke er en kronisk sykdom som rammer deg eller rammer noen som er alliert med deg . Det kan også tyde på krangel med det motsatte kjønn . Det vil revurdere oppførselen din mot en venn . Hvis du ser en kiste, indikerer dette et katastrofalt tap og tidlig utslettelse av en kjær slektning. Hvis du ser en kiste dekket av blomster i en kirke, indikerer dette et uheldig ekteskap ….