…En gammel mann Å se en gammel mann eller en gammel kvinne indikerer at drømmeren vil gå gjennom problemer, opprørte og nervøse perioder ….

…Og den som ser at hans kone har kommet tilbake til en gammel mann, det er ikke noe godt i ham, og hvis han ser at hans kone har økt i godhet og skjønnhet, er det en økning i hans religion og verdslige liv og oppnåelsen av det gode og nytte ….

…Og den som ser at han praktiserer en gammel kvinne eller gir den til henne, da vil han søke verden og oppfordre den og skaffe den fra den så mye som han er gunstig og den ukjente gamle kvinnen er sterkere enn den velkjente gamle kvinne. Hvis hun har et godt utseende og en ren vilje i form av mennesker som møttes, er det et minimum forbudt eller hatet i religion. Hvis det er styggt raggete som ser dårlig ut, er det ingen religion verken religion eller Zain ….

…Og den som ser at han ødelegger en gammel mur, så er det bra for hans tilstand, og hvis den er ny, er den for ham ….

…Den som ser en gammel mann, det er en verden som har blitt styrt, spesielt hvis det er en mangel, så er den skammelig og stygg ….

…Og den som så at han hadde kommet ned fra en gammel stige, en grad, ville hans handel ha stagnert ….

…Og den som ser at han har besteget en gammel stige, vil bli belønnet med noe bedre enn handel, og hvis han konkurrerer med noen, så er han bonde og vinner med motstanderen ….

…Og den som ser at en gammel mann er korsfestet og folket ser på ham, han vil seire over folket der stedet ….

…Og noen av uttrykkene sa, den som så at en ukjent gammel mann hadde dødd, det indikerer at bestefaren ikke produserte noe av ham som han hadde tenkt og funnet i ham ….

…Og den som ser skjorta hans være revet, skitten eller gammel, det indikerer fattigdom, nød og motgang, og det kan indikere ødeleggelsen av eieren, og det kan indikere korrupsjonen av hans skapelse i denne verden, slik at han ikke har penger, fortjeneste eller levebrød ….

…Og den som tror at han er en eldre sjeik, men han er ikke slik, så er han rettferdig i sin religion, verdighet og en økning i sin ære, og hvis han er en gammel mann og han tror at han er en gutt, så han håper og er uvitende, så er det ikke noe godt i ham, og det er kvinnen også ….

…Og den som ser at han har gitt ham en gave fra en gammel mann eller kvinne, så er han prisverdig, og hvis den kommer fra en ung mann eller en ung kvinne, i motsetning til ham ….

På samme måte, hvis en kvinne ser at hun er halv eller gammel mens hun er ung, indikerer det hennes verdighet

…Og den som ser at han er eieren av en gammel mann, så indikerer det hans sykdom og hans tendens til verden ….

Og den som ser at han gifter seg med en ukjent sjeik, og han er enig med ham som han håper, da er han veldig god ….

…Og den som ser en gammel kvinne, det er en verden som er satt i gang, og den som ser at han praktiserer en gammel mann og gir den til henne, dette er verdens overveielse og hans oppnåelse fra den i den grad at gunstig og ukjent gammel mann er sterkere enn den kjente, og hvis den var i god form som islams folk, var det en tillatt verden, og hvis det var som et hykleri, var det et minimum forbudt eller hatefullt i religion Hvis det er slik, og det er et hårete, hårete, stygt utseende, det er ingen religion eller verden, og den som ser en god kvinne snakke med henne, le av henne, leke med henne eller komme inn i ham i huset hans, så er det er fruktbart år, godt og glede, og hvis han er fattig, får han penger og næring eller en fange, Gud velsigne ham og den som ser en kvinne som bestrider ham og får ham Inkludert ekstrem motvilje, død av en velsignelse, og den som ser en umoralsk eller utro kvinne, hvis han er en rettferdig kvinne, så er han en god person og en jeg økning i velsignelse, og hvis han er blant korrupsjonsfolket, mangler han gjeld, begår incest og skade, og den som ser at han er sin kone sammen med noen andre, vil ikke hans penger eller verdighet være god i hans religion . Og en stor verden, og den som ser at hans kone har gitt ham en annen kone eller en kvinne, så forlater han henne eller krangler med henne, og den som ser at hans kone bærer det, så vil rikdom og godhet komme til ham, og hvis han ser at han bærer en god kvinne, hvis han er syk, blir han vekket eller fengslet, han blir løslatt eller bekymret. Hvis det var riktig Hvis hun kommer til en gutt, selv om hun ikke er gravid, er det en fordel og godhet, og den som tror at kona har blitt gammel, det er ikke noe godt i ham, og hvis han ser henne øke i godhet og skjønnhet, så er det en økning i hans religion og verdslige, og den som ser at hans kone begår en handling av umoral eller hat, så er hun imot det og den som ser at hans kone er en asketisk, tilbeder, så han Det er bra og det er ingenting galt med det. Og den som ser en kvinne som aldri har sett henne mens hun er ulykkelig, noe må fjernes fra det. Hvis det er bra, vil han finne etter det, og det ble sagt at han så at før en kvinne gikk noe bort, og hvis han hadde samleie med henne, er det ikke noe godt i det. Og den som ser en gruppe kvinner på et sted mens de ser på ham eller en av dem kaller ham, da han Han er avsky av ham mens han er uskyldig, og hans hensikt kan skje med ham senere, og hans fiende vil ikke være i stand til å ham, og hvis han ser mange kvinner som krangler, vil forekomsten av fantastiske ting i verden føre til forvirring for noen mennesker, og hvis han ser dem mot det, er hans uttrykk mot ham og det sies at det å se kvinner mht. setningen er god, spesielt hvis de kommer til ham eller gir et skudd i ansiktet, og hvis kvinnen ser en ung kvinne, så er hun hennes fiende uansett, hun ser henne, og det er ikke noe bra å se den gamle kvinnen med mindre hun er pyntet og utsatt…

…Den gamle kvinnen er i en drøm en impotens, og kanskje indikerer hun verden som er borte, og kanskje refererer hun til det hinsidige fordi den er mot verden, og hun refererer til vinen fordi den er et av hennes navn, og hun refererer til kua fordi det også er et av hennes navn . Kanskje den gamle kvinnen i en drøm antydet graviditet etter fortvilet av det . Kanskje det å se den gamle kvinnen indikerte bedrag, bedrag, hvisking og berøring . Den syke gamle kvinnen er hjelpeløs, og den tørste er tørke. Hvis en jente kommer tilbake, vil tørken bli fjernet, og hvis den ukjente kjerringa kommer inn i en pasient som frykter døden, er dette et godt bevis for den gravide kvinnen . Og den gamle kvinnen indikerer landet til hans sabkha som ikke vokser . Og den som ser et gammelt stygt blikk, det indikerer oppvigling og krig . Den utro gamle mannen er forbudte penger, og den bevæpnede kjerringa er tillatte penger med glede for de som ser det . Og den som blir gammel, vil oppnå ærbødighet . Og den ukjente kjerringa indikerer det infertile året . Den stygge gamle mannen kan være en forkynner for slutten på krig og tørke, og den magre gamle mannen kan være et tørkeår, og hvis det blir fett, vil året komme . Og den mørkhårede gamle mannen er i verden sammen med dem og drar til Jah, og hvis hun er naken, er det en skandale i hans verden . Og den som ser en gammel kvinne som kommer inn i hans hjem, hans verden kommer til ham, og hvis han ser henne forlater han ham, er hans verden borte . Og hvis en kvinne ser at hun er blitt gammel, så er det godheten i hennes verden ….

…Visjonen om den ukjente sjeiken og eldre : indikerer bestefaren til eieren . Hvis han ser dem eller en av dem som svake, så er han bestefars svakhet . Og hvis han eller en av dem ser dem sterke, så er han styrken til bestefaren . Hvis han ser en ung mann som om han har blitt en gammel mann, blir han plaget av kunnskap og oppførsel, og hvis han ser ut som om han følger en gammel mann, vil han forfølge et fruktbart gode . Hvis han ser en gammel Rustaq, ta en frekk venn . Og den som ser en tyrkisk sjeik, ta en venn, og hvis han er muslim, er han trygg fra sitt onde ….

…Når det gjelder den gamle kvinnen : det er hans verdslige liv . Hvis han ser henne pyntet og avdekket, oppnår han sitt verdslige liv med haster med gode nyheter, og hvis han ser henne rynke pannen, indikerer det at æren har gått bort for denne verdens skyld . Hvis han ser henne stygg, vil ting vende seg mot ham, og hvis han ser henne naken, så er det en skandale . Hvis han ser henne tilslørt, er det et spørsmål om anger . Hvis han ser at det er som om en gammel kvinne kom inn i hjemmet hans, har hans verdslige liv kommet, og hvis han ser henne forlate hjemmet, blir hans verden fjernet fra ham . Hvis den gamle kvinnen er muslim, er hun forbudt . Hvis hun er muslim, er hun en tillatt verden . Hvis det er stygt, er det ikke noe godt i det . Og den ukjente gamle mannen i tolkning er sterkere . Hvis en ung kvinne ser i drømmen som om hun har blitt gammel, indikerer visjonen hennes godheten i hennes religion . Hvis mannen ser en gammel kvinne, kan du ikke adlyde ham mens han er interessert i henne . Det er en umulig verden . Lydigheten han mottok fra verden like mye som den ble overholdt ….

…Den gamle kvinnen : den stygge eller ufullkomne med en ukjent mangel, for det er verden som er hodet til all fristelse, fordi en kvinne er oppvigling, og verden ble representert av Guds sendebud, må Gud velsigne ham og gi ham fred, på natten til god natt i kvinnenes bilde, og hun forestilte seg for mange mennesker bildet av en gammel kvinne med en mangel, og det kan indikere om hun er god ganske ren som Aveda Zahida, og det hinsidige, og om dem og arbeider for dem arbeid og penger Halal, fordi verden og det hinsidige Dhartan, en av de største og de beste annet enn .. og kanskje angitt minimum og destinasjonsdøde, land og hus øde, kjent er det samme eller toksisitet eller Hbehtha eller dets motstykke, Hvis noen ser en gammel gammel kvinne som har falt i forfall i en drøm, vil jeg se på hans tilstand hvis synet er hans eget, hvis han er fattig og han er rik, og om det var blant dem som styrte sin verden, vendte han tilbake til ham, og hvis han var en plogmann eller han hadde et sted som indikerer kvinner, som frukthagen, feddan, duen og lignende, så vender han tilbake til arkitekturen, konstruksjonen og utseendet, og hvis han var syk, kom han seg fra sykdommen, og hvis han ble distrahert fra hans slutt, vendte han tilbake til ham, og hvis allmennheten så ut, og hvis Sunnah hadde gitt opp det og dets godhet, fulgte de det med fruktbarhet og kom med næring, og hvis de var i en krig som hadde forgrenet og vokst opp og listig, ble saken evakuert og returnert i deres tilstand i begynnelsen ….

…Sheikh er i en drøm bestefaren og lykke . Og hvis en kvinne ser en gammel mann i en drøm, så er han verdslig . Hvis en ung mann ser at han har blitt en gammel mann, vil han motta kunnskap og litteratur . Og den ukjente sjeiken indikerer ære og prestisje . Og den jødiske sjeiken betegner en fiende som ønsker å ødelegge en person . Og den kristne sjeiken er en fiende hvis fiendskap ikke blir fristet . Og den vantro Sheikh betegner en gammel fiendens fiende . Hvis en sjeik ser at han har blitt en ung mann, indikerer han sin styrke og levebredde . Og hvis en sjeik ser at moren fødte ham, hvis han er syk, indikerer han at han er død, og hvis han er fattig, er det mer sannsynlig at han blir født . Og den rettferdige sjeiken betegner ære, ære, levebrød, velsignelse og langt liv . Og Sheikh Al-Haram og de er det . Kanskje indikerte sjeikens visjon hjelpeløshet, fiasko, latskap og svakhet ….

…Når det gjelder brystene, er de jenter, så det som skjedde i dem ble tilskrevet dem. Den som så at noe spiret i stedet for, antydet en økning i døtrene og en nedgang i dem mot ham, og hvis han så at det var melk i brystene hans, er det en økning i gjeld, og hvis han er enslig, er han gift eller gift, da blir han rik eller en gammel sjeik som er fattig eller en ung kvinne som har et langt liv eller En gammel kvinne indikerer hennes død, eller en enslig kvinne som gifter seg eller et veldig lite barn, så kan hun dø, og hvis kvinnen ser at brystvorten er avskåret, det er ikke noe godt i det, og datteren hennes kan dø, og hvis hun ser brystet hennes bli rammet av ild, får datteren skade av kongen, og hvis hun ser at hun er knyttet til brystet, så indikerer hun at hun er født fra hor…

…Aldring En drøm om alderdom betegner svikt fra noen form for virksomhet . Hvis du drømte om din egen alderdom, indikerer dette at dårskap i mening vil trekke slektninger fra deg . Hvis en jente drømte at hun ble beskyldt for å være eldre enn hun var, indikerer dette at hun vil gå gjennom dårlig selskap, og hennes benektelse av visse ting vil vekke latterliggjøring . Hvis hun ser seg selv å se gammel ut, indikerer dette mulig sykdom eller utilfredsstillende risiko, men hvis hun ser kjæresten sin gammel, risikerer hun å miste ham ….

…Og den unge mannen : til tolkning av mannens fiende, hvis han er hvit, så er han en skjult fiende . Hvis det er svart, er det en rik fiende, og hvis den er blond, er den fienden til en gammel mann . Hvis han var en Dilmun, så er han en trofast fiende . Hvis han var en Rustaq, er han en frekk fiende . Hvis han er sterk, så er han intensiteten i fiendskapen, og hvis han er ukjent, og hvis han er kjent, så er han sin egen . Den som ser at en ung mann følger ham, da er han en fiende som han vil vinne . Hvis han ser en eldste som fører tilsyn med ham, gjør han ham i stand til å gjøre godt . Og hvis han er en ung mann som fører tilsyn med ham, er han en fiende som er i stand til ham, fordi han er over ham . Og hvis han så en gammel mann som om han hadde blitt en ung mann, skilte han seg annerledes når han tolket hans syn, og noen sa at han hadde en fornøyd glede, og noen sa at han dukket opp i sin religion eller sin verdslige mangel, og noen sa at han var døende, og noen sa at hans visjoner indikerer at han er skarpt, fordi sjeikens hjerte er ungt av bekymring og håp . Hvis han ser en ukjent ung mann og hater ham, ser han ut til å ha en hatefulle fiende for folket . Hvis han elsker ham, fremstår han for ham som en elsket fiende ….

…Muhammad ibn Shamuyah sa markedets visjon når det gjelder setningen, og hvis den selges i den, uansett hva den er, hvis den er gammel og dens folk sitter, er den god og gunstig, og hvis den ikke er gammel og der er ingen i det, så er det med ham ….

…En ung kvinne er i en drøm en kvinnes fiende i enhver situasjon hun ser . Den ukjente, pyntede unge kvinnen indikerer gode nyheter . Og den vakre unge hushjelpen er god, seier, glede og glede . Og ukjente kvinner er bedre enn kjent . Hvis kvinnen er skjult, er hun best skjult med religion . Hvis hun blir utsatt, så er det gode kjent, og hvis det er tilslørt, er det gode tvetydige, og hvis hun blir utsatt, så er det gode vanlig . Og den unge kvinnen, det beste håpet . Og hvis han så en ung kvinne med et rynket ansikt, ville han ha hørt ensomme nyheter . Hvis han så en tøff ung kvinne, ville han bli rammet av dem og fattigdom . Og hvis en person så en naken ung mann, mistet han handelen og ble avslørt i den . Hvis han så at han slo en jomfru, kongen av en landsby eller en lønnsom virksomhet . Hvis en ung kvinne ser at hun har blitt gammel, indikerer visjonen hennes godheten i hennes religion . Hvis en gammel kvinne ser at hun har blitt en ung kvinne og vender tilbake til sin styrke, blir stolpene i hennes religion sterkere ….

…Og den som ser at han er en eldre sjeik og ikke er slik, så er han rettferdig i sin religion og har verdighet og øker sin ære, og hvis han er en gammel mann og han ser at han har blitt en gutt, så han håper og er uvitende, og det er ikke noe godt i ham. På samme måte har kvinnen som ser en gammel kvinne i en drøm, returnert en ung kvinne, for hun er en verden som tar imot ham. Han har blitt myk og vakker, så han kan dø raskt, og den som tror at han har blitt lang og bred er en økning i livet. Og den som ser at han har blitt i form av en kvinne og hennes utsmykning, eller at han har en skjede som en kvinnes skjede, så er det ydmykelse, underkastelse og forakt, og hvis en kvinne ser at hun har en mann som den mannlige av en mann eller et skjegg, hvis hun har et barn som råder over folket sitt, og hvis hun er gravid, kommer hun med en gutt, og hvis hun ikke er gravid, vil hun aldri føde en sønn, eller kanskje visjonen vil gå til henne ektemann, far eller bror, og det ble sagt at en av hennes mahramer har fått en ære, og hvis en kvinne ser at hun har blitt en mann når hun har samleie med kvinner eller gifter seg med en kvinne, så er hun plaget med god og ære og tilskrives og den som ser at han har en synd, et horn eller et nebb som et esel, en slange eller et nebb, så er alt dette godt og godt Og den som ser at han har en fjær eller en vinge , dette er et lederskap og det rammer meg. Hvis han ser at han flyr, så reiser han, og den som ser at han har blitt e et dyr hvis kjøtt ikke blir spist, så blir han ydmyket og ulykke, og hvis han har en jobb, er han isolert fra det, og det ble sagt at den som så at han har blitt en frosk, så jobber han med tilbedelse. Han snudde en edderkopp, så blir han en god tilbeder som omvender seg fra mange synder, og den som ser at han er blitt av jern, så vil han forlenge livet, og hvis han ser at det har blitt fra keramikk eller kolber, så gjør han ikke bli og den som ser at han har snudd en bro eller en bue, da vil han slå en sultana eller en autoritetsinnehaver eller en lærd som folk når i deres anliggender, og den som ser at han har blitt et metallmetall, så han bruker noe av det som gagner ham…

…Og hvis en gammel sjeik ser det, så mangler han, og hvis hun er en ung kvinne, er det et langt liv, og hvis hun er gammel, indikerer hun at hun er død, og hvis hun er sølibat, vil hun gifte seg, og hvis hun er et barn så kan hun dø ….

…En ung mann er fienden til en mann i en drøm, og hvis han er hvit, er han en skjult fiende, og hvis han er brun, er han en rik fiende, og hvis han er blond, er han fienden til en gammel mann . Hvis han var en Dilman, så er han en trofast fiende, og hvis han var en Dilmah, er han en uhøflig fiende . Hvis han ser at han følger en ung mann, vil han erobre sin fiende, og hvis en ung mann følger ham, vil fienden vinne ham . Og hvis han ser en ukjent ung mann og hater ham, vil han vise ham en hatfull fiende for folket . Og hvis han ser en ung mann som fører tilsyn med ham, er han en fiende som har fått kontroll over ham . Og den som var en gammel mann og så at han hadde blitt en ung mann, han ville få en stor mangel . Den voksne unge mannen er en fiende, og han er utspekulert og svik, eller en hatet fiende, og hans syn indikerer bevegelse, styrke og overvekt av uvitenhet, og indikerer kanskje nåde og takknemlighet til Gud den allmektige ….

…Vannmannen er i en drøm en mann som henter ut penger med list . Hvis en person ser at han tømmer vann uten container, vil pengene ikke vare før de er borte eller fordelene er borte . Hvis han vannet den frukthage, ville han plage en kvinne . Og hvis den hagen bærer frukt, vil han gi den til et barn, slik han ser fra frukten av hagen . Hvis han ser en gammel brønn og vannes fra den med kameler, husdyr eller mennesker, så gjør han de beste og mest ærverdige gjerningene, og han er som en gjeter som drenerer vann fra brønnen for sin flokk kameler og sauer . Og den som ser at han legger en bøtte i en gammel brønn og vanner dyret, så ser han meg i sitt arbeid for en religion eller en verden i henhold til hans styrke og aktivitet på ham . Og den som ser at han lager en bøtte til seg selv spesielt, så jobber han i sin verdens interesse . Og den som så at han ville fjerne bøtta fra brønnen og vaske med den, og hvis han ble fengslet, ville han overleve, og han fikk penger og lykke . Og den som bygger seg opp i en brønn og har en gravid kvinne, skaffer et mannlig barn, og hvis hans kone ikke er gravid, er han en som søker levebrød, og hvis vann kommer ut i bøtta, vil han få det levebrødet, hvis han har varer på reise, kommer det til ham, og hvis han har en kurert pasient, og hvis han er fengslet Overlevd . Og den som ser at han står på en brønn med en bøtte i hånden og vil øse den opp, det er bra, og han vil få penger . Brønnen kan være en kvinne, fordi brønnen er hans forsyning . Hvis bøtta søker kunnskap, er brønnen læreren hans, som drar nytte av sin kunnskap, og det han samler på vann er hans andel og hell ….