…Og den som ser at han spiser kokt eller grillet kjøtt, han vil få et levebrød med tretthet, og kanskje han vil lide av å spise den fryktede grillen, og det ble sagt at grilling er deres tristhet og penger er forbudt. Hans tjener er kopper, og hvis han steker en kalv, hvis han er en av den som søker gutten, vil han gi ham et godt budskap, ellers vil han være redd for sine fiender. Kjøtt kommer til huset fordi det er en sykdom som rammer det, så slipper det. Og den som ser at han spiser dødt kjøtt og etterlater godt i hendene, så kommer han forbudt og forlater familien sin, og den som ser at han spiser kjøttet fra en kamel eller en kamel, så blir han syk og den som ser at han spiser kjøttet av en vær han spiser av en gammel mann og den som ser at han spiser geitekjøtt, det blir litt syk, så blir det gjenopprettet. Og den som ser at han spiser fårekjøtt, så blir han litt god. Og den som ser at han spiser av geitekjøtt, han får litt godt av en gutt, og den som ser at han spiser kyllingkjøtt, så treffer han penger fra fangenskap og forbudt, og den som ser at han spiser kjøttet til en fugl, da det Han spiser penger til en stor mann, og den som ser at han spiser noen av vanndyrene, han vil bli truffet av en mektig mann. Det sees hos mennesker like mye som det dyret i vanndyrene, og den som ser at han spiser hodet av noe fra dyret, påvirker det det han ikke håpet på, og livet hans er forlenget. Og den som ser at han spiser fra magen, det er indre penger som plager ham, og den som ser at han spiser fra sitt eget hode, han spiser fra sin hovedstad. Han spiser fra sitt eget øye, for han spiser fra øynene til pengene sine, og den som ser at han spiser fra leveren eller fra hjertet, så er det begravede penger, han spiser av det. Og den som ser at han spiser menneskekjøtt, han vil baksnakke ham og den som ser at han spiser spedalsk kjøtt eller spedalsk, så vil han slå sultanen med penger og klær, og hvis han ser at han spiser korsfestet kjøtt, så spiser han forbudte penger fra en dominert person, og den som ser at han spiser kjøttet av seg selv, da treffer han en stor autoritet. Og den som ser at han spiser dødt kjøtt eller blod og svinekjøtt, så treffer han ulovlige penger og begår synd, og den som ser at han spiser løvekjøtt eller hund og lignende av løver, så kommer tolkningen av det inn i døren, hvis Gud vil. komme…

…Og den som ser at det er en annen fisk i magen på en fisk, så gifter han seg med en kvinne, og hvis han finner to fisk i magen hennes, gifter han seg med to kvinner, og fettet av grillet saltfisk tolkes ved å reise i jakten av kunnskap eller selskap med kapers, spesielt for de som spiser det, og hvis det saltede ikke er grillet, indikerer det manglende godhet hos søkeren og en straff som kommer til ham, og det sies å spise fisk ikke er velkommen fordi beinet er mer enn kjøttet ….

…Han er i en drøm, hvis han vet antallet, så er det kvinner, og hvis han ikke vet antallet, så er det penger og bytte . Hvalen er kongens minister, og havet er konge og fisk er kongens hær . Hvis fisken var fersk, angitt av den jomfruelige hushjelpen . Og den som ser at han fanger en stor fisk, dette indikerer en fordel og godhet . Den myke skallfisken er en god guide for de som vil lure . Og brun fisk er en god guide for de som vil gifte seg . Og den døde fisken i havet er et dårlig tegn på håp som ikke vil bli oppfylt . Og den som ser en fisk i sengen sin, det er et dårlig bevis for noen som går i sjøen eller som er syk . Og den som fanger fisk fra kaotisk vann, de vil bli hardt rammet . Og den som så at han spiste levende fisk, det ville nå kongen . Og hvis han spiser salt fisk, får han alvorlighetsgrad . Og det ble sagt : Hvis fisken når fire, er den kvinner, og hvis den er mer enn fire, så er det bytte og penger . Og stekt fisk indikerer et svar på en invitasjon, og det ble sagt at grillet fisk er en reise i en forespørsel om kunnskap . Og den som ser at han kjøper fisken sin fra en fisk, så kjøper han en hushjelp eller gifter seg med en kvinne . Hvis fisken beveger seg fra det søte havet til det salte havet, og den salte havfisken beveger seg til det søte, indikerer dette hykleri . Og liten og stor fisk indikerer interesse for gleder og sorger . Hvis en stekt fisk kommer ned fra himmelen, er gode nyheter at hans bønn vil bli besvart, hans seier over fiendene og hans økte evne . Og kanskje å se fisk indikerer bekymring, beklagelse og sykdom ….

…Liten fisk : sorgen til den som slo ham som gutter, og den som slo en myk fisk eller to, slo en kvinne eller to, og hvis han slo en perle i magen på fisken, ville han slå en gutt . Og hvis han slo magen hennes med fett, slo han fra den med penger og godhet, og hvis han slo salt fisk, slo de ham fra saltholdigheten, og hans unger er heller ikke til gode . Kanskje en persons karakter, hvis han så salt fisk i søvne, ville slå penger og godhet, og hvis en fisk kom ut fra munnen hans, er det et ord han snakker fra butikkene i en kvinne, og den som ser en fisk som kom av hans minne fødte han en jente og den ferske, levende fisken, den førstefødte, og fisket på land, begikk uanstendighet, og det ble sagt at det var gode nyheter . Og å fiske fra vanndråper er alvorlig, og fra rent vann er det et levebrød, eller en sønn blir født for ham . Den som spiser levende fisk, får en konge . Og myk grillet fisk er et bytte og godt, for historien om Jesu bord, fred være med ham . Og det ble sagt at det er oppfyllelse av et behov eller svaret på en bønn eller et bredt levebrød, og hvis mannen er from, ellers er det en straff, og det grillede saltet reiser i jakten på kunnskap eller visdom, fordi Gud den allmektige sier : “Vi glemte hvalen deres. ” Og den som så at han mulket liten fisk i mel og stekte dem med fett, så er det passende. Det som ikke gagner ham og bruker på ærlige penger, og han blir lei av det til det blir deilige og hederlige penger . Det ble fortalt at en mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg så på fisken min en fisk som jeg og min tjener spiste fra ryggen og magen, sa hun, søk på tjeneren din, for det påvirker familien din . Så han søkte etter ham og fant Hurgel ….

…Hva er grunnlaget for det i hjertet av mening i uttrykket , som gråt uttrykke glede , og død i livet? Som er vanlig blant uttrykk for uttrykksmetoder ; Uttrykk i hjertet av mening , som gråt krysset over med glede , og død uttrykke liv , og dette ser jeg bruk når det er en dårlig mening , det blir optimisme , og hva jeg har funnet fra bevis som støtter denne tilnærmingen er hva som kom i ordet fra den høyeste : ( Hvis Gud viser dem litt i drømmen din, og hvis han viser dem mye, ville du mislykkes og du ville være løsrevet i saken. Men Gud velsigner deg, han er klar over de samme brystene (43), og som han viser dem når du møttes litt i øynene dine og reduserer deg i deres øyne, slik at Gud bestemmer en sak som var i kraft, og for Gud vil saker komme tilbake (44) ( Al-Anfal : 43, 44). Mujahid sa : Gud viste dem livet i en liten søvn . Han ba profeten være fred med ham ledsagere som ble festet til dem . Sayyid Qutb sa : synet er oppriktig i reell betydning , en liten profet fulgte etter. dem og de er mange tall , men få musikken deres , litt tyngde i kampen … osv . Som s arties ansikt tilsvarer ansikt gjentatt syn, profetisk oppriktig i det makroskopiske bildet av de to sidene , slik at de troende ser de vantro noen få , og ser de vantro de trofaste få , slik at begge lagene Aggrey skal gå til kamp . grunnen til at de vantro ser de trofaste få ; som Razi sa : ikke forberede vantro Ka klare , og Ajtraoa troende Avhengig av meg fortalte jeg dem , så overrasket og forvirret folkemengden dem . . . Inntil han sa : Det er en motstand i å minimere de to partiene kjent som meditasjon . Hvis de vantro faktisk var mange , og de troende var få , og profetens syn, må Guds bønner og fred være over ham, hadde noen få i synet , kom han til stor visdom , det vil si at Gud tør de troende mot de vantro på slagmarken , og dette hjalp de troende til å oppnå seier , og Gud vet best . Og det er et bilde i nærheten av dette , slik at slektninger noen ganger handler på vegne av hverandre i en drøm , så vi kan se onkelen , og betydningen er en annen onkel , og vi kan se en av brødrene , og betydningen blir brukt på en annen bror , og så videre ….

Fisk Hvis du drømte om at du så fisk i klare elver, betyr dette at du vil bli elsket av de rike og mektige . En død fisk forutsier et tap av rikdom og makt på grunn av en forferdelig katastrofe . Hvis en jente drømmer om at hun så en fisk, forutsier dette at hun vil ha en kjekk og talentfull elsker . Hvis du drømte om at du fikk en steinbit, betyr dette at de onde tråder av fiender vil forvirre deg, men lykken og den mentale tilstedeværelsen vil hjelpe deg til å overvinne problemer på en trygg måte . Hvis du gikk i vannet for å fange fisk, betyr dette at du vil ha en formue du får på grunn av innsatsen og arbeidet ditt . Hvis du drømmer om å fiske, betyr dette energi og økonomi, men hvis du ikke lykkes med å fange noen fisk, vil innsatsen din for å oppnå ære og rikdom være forgjeves . Å spise fisk i en drøm indikerer varme og varige assosiasjoner ….

…Den som ser at den påvirker en eller to bløtfisker : den rammer en eller to kvinner . Hvis han så at han traff en eller to perler i fiskens buk, slo han en eller to gutter fra dem . Hvis han slo fett i magen hennes . Det påvirker penger og godhet fra det . Det samme er fiskekjøtt . Og hvis det var mer fisk, var det penger . Hvis han ser at han har truffet en salt fisk som han spiser etter at han kommer i hånden og har den, da blir han truffet av en besatt, tjener eller eid sak, og han lider av ham like mye som han fikk av saltet fisk, spiste den eller slo den . I tillegg til liten fisk og salt kabbarah ikke den fineste i den . Og kanskje motsatte menneskets natur den salte fisken. Hvis han så den i søvne, ville han ha penger og godhet hvis fisken var gammel . Det var fisken som Moses, fred være med ham, sa til jenta si : Vi tok med vår lunsj salt stor, så Moses kom bekymret inn . Hvis han ser en levende fisk snu seg på et ukjent sted, så hvis fisken er essensen av kvinner eller tjenere, vil kanskje en tjener eller noe lignende vende seg i en fornektelse av kommandoen fra sin verden eller dens fordømmelse . Hvis han så en fisk som kom ut av urinrøret, ville han ha en slavinne, og hvis han så at fisken kom ut av munnen hans, så snakker han ord som er forvirret om ham . Når det gjelder å spise fersk fisk, er det bortskjemt og godt, fordi det er fra fiske ….

…Spise Hvis en person spiser i en drøm i et hatet kar, for eksempel et kar av sølv eller gull, indikerer dette overdreven gjeld, og å spise blant mennesker er et ønske . Å tygge det som svelges, indikerer uaktsomhet i å tjene og jobbe . Å svelge det som tygges indikerer gjeld og fremskynder begrepet, for det blir umulig å smake på det som er bedre enn det indikerer godhet i det indre, og hvis det blir til bitterhet eller surhet, indikerer dette forandringen av ektemenn og virksomhet . Hvis han spiser med sin høyre hånd, følger han Sunnah, og hvis han spiser med sin venstre hånd, adlyder han fienden og tørker sin venn, og hvis han spiste fra andres hånd, gir han kyskhet og tillit, og kanskje sykdom og manglende evne til å ta med seg hånden . Og hvis han spiser av svak farge, vil verdien hans synke, og å spise squash er bevis på veiledning og følge Sunnah og dømmekraft . Og den som ser at noen andre inviterer ham til lunsj, hans visjoner indikerer en fjern reise, og hvis han inviterer ham til å spise, vil han være uthvilt fra utmattelse . Hvis han inviterer ham til middag, bedrar han en mann og lurer ham før han selv bedrar ham . Den som ser at han har spist mat og har sluttet seg til den, vil streve for å forfølge sitt yrke . Og den som ser at han spiste kjøttet av seg selv, han spiser av sin rikdom og skatter . Hvis han spiser kjøttet til noen andre, hvis det er rått, så bakbiter han ham eller bakbiter en annen person . Hvis kjøttet er kokt eller grillet, spiser han andres penger ….

Fisk : Det ble fortalt at en mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg så en fisk på bordet mitt som jeg og min tjener spiste fra ryggen og magen . Han sa : Søk din tjener, for det vil ramme familien din . Han gjennomsøkte tjeneren sin, og om han var en mann . Grillet salt fisk er en reise i jakten på kunnskap, eller selskap av en høvding, fordi Gud den allmektige sier : ~Vi glemte deres hval .~ Og den som fanger en myk grillet fisk, han vil bli rammet av bytte og godhet, for historien om Jesu bord, fred være med ham, og den grillede fisken vil oppfylle et behov eller svare på en søksmål eller et stort levebrød, hvis mannen er from . Ellers vil han bli pålagt en straff . Hvis han ser at han mulket den unge fisken i mel og stekte den med fett, så bruker han pengene sine på noe verdiløst til det blir verdifullt og blir deilig og ærlig . Og det ble sagt at fisken er prisverdig, spesielt de grillede, bortsett fra den unge fisken, fordi deres torner er mer enn deres kjøtt, og det indikerer fiendskap mellom den og folket i hans husstand, og det indikerer håpet om noe uoppnåelig . Og å spise salt fisk indikerer godt og fordel på den tiden . Når det gjelder smaken av ting : hans tolkning er forskjellig etter forskjellige omstendigheter. Hvis han ser ut som om han smakte noe, så søk glede og overbærenhet, for han oppnår lettelse og nåde, fordi Gud den allmektige sier : ~Og hvis vi har smakt en person fra oss, glede oss over det .~ Hvis han ser ut som om han har smakt noe og synes det er bittert, så ber han om noe som vil skade ham . Hvis han så ut som om han svelget varm, grov mat, indikerer dette at hans levebrød er ubehagelig ….

…Skiver av kjøtt, hvis en person ser dem i en drøm, er en ond ondskap eller en lukt . Kanskje indikerte det tilfredshet, rask levebrød, økende lyst og å vise hva en person har til hensikt å skjule . Punded meat indikerer hva som følger bankingen og bankingen . Det kan referere til sølibatet til kona og til den gravide kvinnen til sønnen . Og kanskje indikert av blanding av penger med partnerne og fremveksten av interesse blant dem . Hvis kjøttet ble tilberedt i en drøm, så er det penger. Når det gjelder rått kjøtt, er det alt eller sult og sykdommer, og å kjøpe det fra slakteren er bra . Og ømt kjøtt er døden . Og den som ser at han spiser menneskekjøtt, han vil baksnakke ham . Og hvis en kvinne spiser kjøtt av seg selv, begår hun hor . Og magert biff indikerer sykdom . Og slangekjøtt er penger fra en fiende . Og kjøtt av de syv pengene fra Sultan . Rovkjøtt fra fugler og svinekjøtt er forbudte penger . Og det gamle kjøttet er en hevn for de døde . Og kamelkjøtt er penger fra en enorm mann, en sterk fiende . Og det ble sagt : Den som spiser kamelkjøtt, får fordel og penger av kongen . Og biff indikerer tretthet og mangel på arbeid . Hvis noen ser slaktet fårekjøtt i huset hans, vil han kontakte noen han ikke kjenner . Hvis han ser i huset sitt at slaktelammet ikke blir kuttet, så er det en ulykke som overrasker ham, og hvis det slaktede er fett, arver han penger . Den som ser at han spiser rå kjøtt, er god, og hvis han ser det og ikke spiser det, er det dårlig . Og hvis han spiser kokt kjøtt, øker pengene hans . Og hvis han spiste den med en sjeik, ville den være høy . Roastbiff er en sikkerhet mot frykt, og det ble sagt : Det er fruktbart og rikt . Og kyllingkjøtt indikerer fordelen for kvinner . Kanskje indikerer kjøtt drømmen for de med sinne, og forsvinningen av bekymringer og kvaler indikerer kur av sykdommer . Og kjøtt enstemmig forbudte penger forbudt . Og fuglekjøtt er en fordel med å reise, og å spise fuglekjøtt kan indikere himmelen, fordi Gud den allmektige sier : (Og frukt av det de velger, og fuglekjøtt som de ønsker ). Dyrets kjøtt er et tillatt levebrød, og det kan være farlig og vanskelig . Og fiskekjøtt er et lykkelig, presserende og halal levebrød, og det kan indikere fordelen med havet eller sultanen . Og menneskekjøtt vant fienden . Å se ukjent kjøtt og blod er bevis på strid og seier, og hvis han spiser fuglekjøtt som ikke er tillatt å spise, så spiser han penger fra et ondsinnet ugjerningsfolk . Og gåsekjøtt indikerer en fordel fra eiere av religion, og fuglekyllingkjøttpenger i tretthet og motgang . Og menneskekjøtt består av hans inntjening, helse og sykdom, eller hans rikdom, religion og fromhet . Og det ukjente kjøttet indikerer arven til de tapte . Og hvis han kjøper menneskekjøtt, kjøper han ødelagte varer . Og den som spiser det ekstra kjøttet av seg selv, han vil spise renter og beholde hovedstaden, og hvis han spiser noe annet enn det ekstra, vil han overgå sin kapital, eller angre på en handling han gjør . I en drøm er kokt kjøtt rikdom for de fattige, og kokt med kjøtt er fattigdom . Hvis han selv lagde god mat, vant han stillingen, eller dispenserte etter avsnittet . Jeg lager mat . Han har en annen, kanskje listig . Kjøtt med eddik, se Al-Skbaj ….

…Al-Salmi sa: Den som så at noe av tennene hans falt i fanget på ham, eller at det var i plagget hans, eller at det falt i hans hånd, tolkes det på to sider, enten å sette en gravid kvinne eller bruke penger , og den som ser at tennene har en mangel som han benekter i årvåkenhet, tolkes det i tre aspekter: de er tristhet, konkurs og død av slektskap eller svakhet Hum ….

…Al-Kirmani sa: ~Den som så at han svømte i en elv eller et rom i den, så er dens tolkning som havets tolkning, men kongens sted vil være den som er uten ham .~…

…Og den som ser at han er i et skip i regnvann eller en dam, så strømmer verden over ham og øker i sin religion mye godt, og han blir fortsatt belønnet for seg selv og pengene sine ….

…Og den som ser at han er i en utvidet ørken og et antall blomster, vinder og roser har spiret i den mens han er i den, så vil han følge en mann med stor skjebne og tilegne seg av sin kunnskap, fornuft og kunnskap, og det kan være en tilnærming til en rettferdig konge og å oppnå godt og nytte hvis han er egnet til det ….

…Og den som ser at han er begravet i en grav i form av de døde uten å fylle, da vil han gifte seg med en kvinne ….

…Og den som ser at han er i en fjellhule eller har til hensikt å gå inn i den, det er et tilflukt og et fristed for den allmektige som sier: ~ Så gå til hulen, din Herre vil spre din nåde for deg og forberede deg fra kommandoen din et akkompagnement . ~…

…Og det ble sagt at den som så at han gjorde i en kirke det folket er enig i, begår forbrytelser ….

…Og den som så at han kom inn i en hage og så en løve i den, det indikerer at herskeren over dette stedet har seiret over sine fiender ….

…Og hvis han var i et klær eller i et kar, gikk han ut på grunn av en kvinne ….

…Daniel sa: Den som så at han hadde dødd og folk gråt for ham, de sørget for ham, vasket og pakket ham inn i linningen, bar ham på kisten og begravde ham i graven, alt dette indikerer korrupsjonen av hans religion, og hvis han ikke ble begravet, indikerer det godheten i hans saker ….

…Og den som ser en rihan i hagen sin eller i hjemmet sitt, han vil få nytte av det som er nevnt ….

…Den som ser en hersker i et hus, eller går inn i en moske, en by eller en landsby, så er det bevis på at det oppstår en ulykke for folket på disse stedene, for Gud allmektig sier: “ Hvis kongene kommer inn i en landsby, ødelegger de det . ”…

…Den som ser at han er midt i noen midt i det, så er det ifølge de som uttrykker det som drap og dets styring ….

…Hvis han ser som om han får beskjed om å gå inn i paradiset, så kommer han ikke inn i det, så indikerer hans visjoner at man forlater religionen, fordi Gud den allmektige sier : “ Og de kommer ikke inn i regressen før kamelen kommer inn i skredderens gift . ”…

…Og den som ser at det er en begivenhet inne i huset eller i dørene, så har det skjedd noe med kvinner ….

…Og den som ser en av de vantredes døde og hans tilstand er god og hans utseende er vakkert, hans visjoner indikerer høyden på saken på hans hæler og indikerte ikke hans gode tilstand hos Gud, den velsignede og opphøyde være han, og han kan dø for monoteisme og bare Gud den allmektige har sett det ….

…Hvis han ser hvitt hår i ansiktet mens han plukket det, er hans ære og hans religion borte, og noen av dem sa at speilet er en kvinne og hennes brokenhet er hennes død, og hvis han ser i speilet skjeden til en kvinne , kommer han til skjeden, og hvis han ser ut som om han vandrer i et speil, er han i en sak at han ber om en skjede, og hvis han ikke er i stand til å fjerne henne på grunn av det store antallet rust, da finner han ikke skjeden ….

…Er det vi ser i en drøm om visjoner , drømmer , eller Alodgat , være i farge , eller svart og hvitt? Hvis en av dere vurderer dette spørsmålet og søker etter et svar på det, kan han begynne å søke etter et svar på det : prøver å hente det han tidligere så i søvn … og noen kan lykkes med å huske . Andre kan mislykkes . Men absolutt vil si at vi ikke vet om det vi ser i farger eller svart og hvitt . Jeg sier her mitt eget syn gjennom forskning og spørsmål, at det meste av det vi ser er i svart og hvitt, og det er få visjoner i farger, og på den tiden har fargen som kom i drømmen sin sterke betydning, og det er mange eksempler som kom til meg, enten under presentasjonen av drømmeprogrammet, eller under mitt uttrykk i På mandager eller fredager, der det er en referanse til farger i visjoner, men det som finnes i Koranen eller Sunnah er basert på det, og det er bevis for eksistensen av farger i en drøm, hva Al-Tirmidhi fortalt i Åpenbaringsboken, kapittel om hva som kom i profetens syn, fred og velsignelser være over ham, i vekten og Vannmannen, på myndighet av Aisha, som sa : Guds sendebud, må Gud velsigne ham og gi ham fred, ble spurt om et papir, og Khadija sa til ham : Han trodde deg og at han døde før du dukket opp, så sendebudet til Gud, må Guds bønner og fred være over ham, sa : ( Jeg viste ham i en drøm med hvite klær på seg, selv om han var fra folket i Hellfire. Han ville ha kledd seg ellers .) Tilstedeværelsen av farger er også indikert av hadithen til Abdullah bin Salam, som Al-Bukhari fortalt i sin Sahih, og til og med titulerte ham ved å si : Døren til det grønne i drømmen og den grønne hagen. , og haditten ble presentert i den, og i den : Abdullah bin Salam gikk forbi en sirkel der Saad bin Malik og Ibn Omar, og de sa : dette er en mann fra paradisets folk, sa jeg : ingen forteller sa, de sa slikt og slikt, sa han : Halleluja ! De burde ikke ha sagt det de ikke hadde kunnskap om, men jeg så som om en søyle ble plassert i en grønn eng, og det ble reist en lend i den, og i hodet var det en lend og på bunnen av den en mer rettferdig, og han var tjeneren eller tjeneren, og han fikk beskjed om det, så jeg skilte meg til jeg tok pilen . Hun fortalte det til Guds sendebud, og han, må Guds bønner og fred være over ham, sa: [ Abdullah skal dø mens han tar den mest pålitelige pilen ]. Dette beviset beviser det du nevnte, og Gud vet best ….

…Og den som ser Tawasiah, kommer inn i ham mens han er i god form, så vil han tolke på to måter oppnåelse av levebrød og sikkerhet, og hvis han er i en stygg form eller har det han benekter, kan det være en søksmål mot en hersker , og hvis han ser ham kalle ham til en bestemt sak, så blir hans tolkning om betydningen av den saken ….

…Den som ser at han setter en form i frykt, gifter seg med en kvinne ….