Armbåndsur Hvis du drømmer om et armbåndsur, betyr dette at du vil lykkes i kommersielle spekulasjoner med godt tilsyn . Hvis du ser på en klokke for å fortelle tiden, vil innsatsen din bli frustrert av konkurransen . Hvis du knekker et armbåndsur, vil du bli truet av ulykke og tap . Hvis du slipper en armbåndsurflaske, forutsier dette likegyldighet, eller ulykkelig selskap . Men hvis en kvinne mister et armbåndsur, indikerer dette at trakassering i familien vil generere ulykke . Hvis du forestiller deg at du er en armbåndsstyv, vil du møte en voldelig fiende som vil angripe omdømmet ditt . Hvis du gir en klokke i gave, betyr dette at du vil lide av reduserte interesser på grunn av å følge trivielle utviklingstrekk ….

…Øde indikerer i en drøm spredning av familien og deres død . Ødeleggelsen av byen indikerer kongens død, eller hans undertrykkelse, akkurat som kongens død indikerer ødeleggelsen av byen . Og den som ser seg selv i ruiner, han vil bli rammet av oppstår som de ikke kan ha . Og den som ser at en by er ødelagt av jordskjelv eller noe annet, han skal dømmes til døden . Og den som ser en velstående landsby ødelagt, og gårdene dens blir forstyrret, så råder veiledning eller ulykke dens eiere, og hvis han ser den full av kraft, er det rettferdigheten til dets folks religion . Og den som ser verden ødelagt fra gårder og boliger, og han ser seg selv i ruiner, med en god form for klær og båter, så er han en verden som vil føre den på villspor . Og den som ser veggene i huset ødelagt av en strøm, så er det hans kones død . Og den som ser at huset hans har falt på det, og det er støv, da er det meslinger . Kanskje fallet på taket var en katastrofe . Og den som ser ødeleggelse, han vil komme tilbake til en sann bygning, for det er godhet i religionens eier, og hans retur fra feil til veiledning . Og den som ser noe fra huset sitt, palasset eller huset hans faller inn, og han er fraværende, da skal han betale det . Og hvis vinden river et hus ned, så er det døden på stedet av en urettferdig hersker . Og den som ser at han ødelegger et hus eller eldgamle strukturer, da vil ondskapen ramme ham . Og den som ser at huset hans har kollapset mot ham, og noen av dem har kollapset, så dør en person i det, eller en ulykke eller en forferdelig ulykke rammer eieren . Hvis en kvinne ser at taket på huset hennes har kollapset, er det ektemannens død . Og den som ser at sylinderen i huset hans er ødelagt eller ødelagt, så vil han eller noen av hans familie som er elsket av ham, dø, så vel som hvert brudd eller riving av et hus eller en mur er en ulykke . Og hvis Sultan så at huset hans var ødelagt, ville det fjernet ham uansett ….

…Og den som ser at huset hans opprinnelig er ødelagt, så har han ødelagt kroppen sin, enten på grunn av alderdom eller misdannelser ….

…Et armbåndsur : indikerer nærhet til en avtale, og indikerer kona, og den som ser vannet i klokken, bærer kona, og det kan indikere behovet for vedlikehold av huset hans ….

…Den som ser at pennen hans er tapt, stjålet, solgt eller ødelagt, det er ikke noe godt i den, og uttrykket vil være ifølge betrakteren ….

…Og han fortalte at en mann kom til Ibn Sirin og sa: Jeg så som om ringen min var ødelagt. Han sa at hvis du trodde din visjon, skilt jeg meg fra din kone ….

…Den som ser at beinet hans er ødelagt, ikke kom i nærheten av sultanen på en stund og be til den allmektige Gud ….

…Og den som så at hvelvet hans var ødelagt, det indikerer en tvist med dommerens advokat og forlot hans følgesvenn og vennskap ….

…Og den som så at hodet hans var kuttet, skadet eller ødelagt, det første av tre aspekter av vergemål, utbredelse og forekomst i penger, og det ble sagt at dette kommer til uttrykk i hans sjefs rett som nevnt ovenfor ….

…Og den som ser at butikken hans er ødelagt eller plyndret, så har det skjedd en ubehagelig sak med hensyn til det som tilskrives ham, og formålet med tapet vil bli oppnådd av ham ….

…Og den som ser at en landsby blir ødelagt eller tatt av strømmen, da er eieren av dette stedet en forbrytelse mot den ….

…Og den som ser at kjøleren er ødelagt eller tapt, det indikerer vanskeligheten med arbeidet og reparasjonen ….

…Daniel sa: ~Den som ser at hans ene ben er kuttet eller ødelagt, det indikerer at halvparten av pengene hans har gått eller at en av foreldrene hans har dødd .~…

…Og det ble sagt at den som så at spydet hans var ødelagt og deretter reparerte det, fordi sønnen hans er på randen til døden, så blir han frisk, og kanskje visjonærens anliggender er svake og går tilbake til det det var ….

…Og den som ser at en moske er blitt ødelagt slik at ingenting blir igjen av tegningen, da vil stedet eller dets dommer bli fjernet, slik at den som kommer etter ham ikke gjør noe av det han pleide å gjøre fra sin avansere helt nok ….

…Og den som ser at vognen hans er ødelagt på land, da vil det oppstå en ulykke på siden av Majestic ….

…Og den som ser at brystet hans er ødelagt eller mistet fra det, det indikerer mangel på stolthet og verdi, hans hjertesykdom eller hans kone dør ….

…Og den som ser et marked som er ødelagt og det ikke er noen overlevende i det, da er hans folk deprimerte og deres saker spredt, og kanskje indikerer dette et stort fall i dem ….

…Og den som ser at tiltaket er ødelagt eller brent, det indikerer tapet av pengene sine ….

…Og den som ser at en by er ødelagt, dens besittelse er et misbruk ….

…Og den som ser at båten hans er ødelagt, så indikerer han en stor ulykke fra farens side ….

…Og den som ser at salen hans er ødelagt, hans kone vil dø ….

…Og den som ser at en båt er ødelagt, så er det en tjenestepikes død, og ødeleggelsen av kirker er en svakhet i vantro og styrke i islam, og ødeleggelsen av landet er en svakhet for kvinner og deres mangel på trofasthet, og det kan indikere bekymring, nød og forstyrrelse å reise, og noen sa at noen av dem elsket arkitektur når de var våken og sov, og hatet den pågående ødeleggelsen ….

…Og den som ser at et bad har blitt ødelagt og studert, så er det en kvinnes død som tilskrives det, og det kan være hans kone eller hans største slektning ….

Og den som ser at hun er revet eller har en mangel, så kan hans kone gifte seg med noen andre ….

…Og den som så at verktøyene hans var ødelagte, mistet fra ham eller noen stjal dem, så indikerer dette at han giftet seg med en umoralsk kvinne ….

Al-Kirmani sa: ~Den som ser neglene hans mangle, kappes eller knuses, så er pengene hans borte og hans evne svak, og hvis han ser dem like og rene, så er han god i denne verden og religion, og hvis han ser dem som ekstra og lengre, og han frykter brudd, så er det ikke noe godt i ham, og det ble sagt at de er triste og redde . ~…

Og den som ser at han har brutt et stav av et ess, da vil han motta bandet sitt fra en mann med sine egne egenskaper ….

Og den som ser at hun har blitt grå, han vil se hva han hater, og det ble sagt at han er uovervinnelig av sjefen sin ….

Og den som ser sultanen på en prekestol som har falt eller bryter prekestolen under den, da faller han ut av sin stilling enten ved døden eller på annen måte ….