Ektemann Hvis du drømte om at mannen din forlot deg uten å vite hvorfor, vil det oppstå et argument mellom deg, men en uventet forsoning vil finne sted. Hvis mannen din mishandlet deg og vanæret deg på grunn av manglende lojalitet, vil du berøre hans omsorg og tillit, men andre problemer vil bli løst . Denne drømmen advarer deg om å være klokere og mer konservativ når du godtar beundring fra andre menn . Hvis du ser mannen din død, vil du bli skuffet og trist. Hvis du ser ham blek og engstelig, vil sykdommen ta en tung toll på deg ettersom et av familiemedlemmene vil forbli sengeliggende i en periode . Hvis du ser ham munter og kjekk, vil hjemmet ditt bli fylt med lykke og tegn på suksess vil være lyse . Hvis han er syk i drømmen, vil han mishandle deg og forråde deg . Hvis du drømmer om at han har blitt forelsket i en annen kvinne, vil han umiddelbart forlate dette miljøet og søke glede andre steder . Hvis du blir forelsket i en annen kvinnes mann i drømmene dine, betyr dette at du ikke er lykkelig i ekteskapet og at du ikke er lykkelig uten ekteskap, men sjansen for lykke er mistenkelig . Hvis en enslig jente drømmer om at hun har en mann, betyr det at hun mangler velsignelsene menn beundrer . Hvis du drømte om at mannen din forlot deg, og mens han flyttet bort, ble han større, da vil den dissonante atmosfæren i miljøet forhindre rask harmoni . Hvis blindveiene unngås, vil harmonien komme tilbake til det den var . Hvis en kvinne drømmer om at hun så mannen sin i en mistenkelig situasjon med et parti det ikke er mistanke om, indikerer dette at hun vil møte et problem på grunn av vennens dårskap . Hvis du drømte at mannen hennes ble drept mens han var sammen med en annen kvinne, og hans død ble etterfulgt av en skandale, vil du risikere å skilles fra ham eller miste eiendeler . Ugunstige situasjoner følger vanligvis denne drømmen, selv om ondskapen til tider er overdrevet ….

…Jaafar al-Sadiq sa: Hvis hun ser en krone på hodet, hvis hun ikke har en ektemann, vil hun gifte seg, og hvis hun har en ektemann, vil hun seire over mange kvinner, og hvis hun ser at kronen ble tatt fra hodet hennes, så vil mannen hennes gifte seg med henne, og hvis kronen faller av hodet hennes, så skiller mannen hennes seg fra henne ….

…Hvis en kvinne ser at hun er død og er gravid under en begravelse, hvis hun ikke har en ektemann hun har giftet seg med, og hvis hun har en ektemann, blir hennes gjeld ugyldiggjort ….

…Teppe Hvis du ser et dynet i en drøm, forutsier dette gleder og glede i omgivelsene dine . Når det gjelder jenta, forutsier denne drømmen at hennes kloke metoder og praktiske metoder vil bringe henne nærmere personen som vil velge henne som sin kone . Hvis dynen var ren i drømmen, men den ble gjennomboret . Jenta vil ha en ektemann som setter pris på henne på grunn, men hun vil ikke være veldig begeistret for selskapet hans og fortsette med ham . Hvis dynen er skitten i drømmen, vil hun bære bevis på sin uaktsomhet og hennes uaktsomhet i påkledning og oppførsel, så hun vil ikke sikre seg en passende ektemann for henne . Å drømme om et teppe er et veldig godt varsel . Hvis det er rent og hvitt, betyr det lykkelig arbeid for en kvinne, men hvis det er skittent, forvent ubehagelige situasjoner . Sykdom følger vanligvis denne drømmen ….

…Ser ekteskap . Når det gjelder ekteskap, den som ser at han giftet seg med en kvinne og har en kone, han vil ha autoritet og er like god som kvinnens skjønnhet hvis han inspiserer henne eller kjenner henne, og hvis han ikke kjente henne og ikke inspiserte henne eller var oppkalt til ham mens hun var ukjent, dette indikerer hans død eller død av en person i hans hender, så vel som om han så en brudgom og ikke så sin kone eller han kjente henne og den som så at han giftet seg med sin kone sheikh eller broren hans, da ville han gjøre mye godt, og på samme måte ville kvinnen se hennes ekteskap av denne typen. Hvis han ikke kommer inn i det eller bedrar henne, og hvis han vinner i den saken, er det ikke løst, og noen av dem sa at det å se ekteskap indikerer rikdom og lidelse med rikdom, og den som så at en kvinne giftet seg med en annen ektemann, det er i tre måter hvis hun var gravid og fødte en datter eller hun søker å gifte seg med henne eller falle mellom henne og mannen, og den som ser at han giftet seg med en kvinne og lurte henne, det indikerer ære og ervervelse av eiendom som han eide ikke, og hvis en kvinne ser at hun er gift på vei til en ektemann mens hun er pyntet og hva hun har nådd, så indikerer det at det er en fordel og glede for henne like mye som hennes utsmykning til mannen sin og hennes bedrag . Det indikerer en fordel og glede for henne b Omfanget av utsmykningen og den som ser at han giftet seg med noe av et dyr, indikerer at han gifter seg med en kvinne som er i slekt med det dyret…

…Forlatelse Hvis du drømte om at du var øde, indikerer dette at du vil ha problemer med å sette planene dine for suksess i fremtiden . Hvis du forlater andre, vil du støte på ubehagelige situasjoner som klemmer seg rundt deg, og gir deg lite håp om å overvinne dem . Men hvis du drømmer om at du forlot et hus, vil det føre til mislykkede opplevelser med hell . Hvis du forlater en kjær, klarer du ikke å gjenvinne en tapt verdifull ting, og vennene rundt deg vil bli rystet av . Hvis hun forlater en elskerinne, vil hun motta en enorm arv uten å forvente det . Hvis det er religion du forlot, vil det bety mislykket angrep på fremtredende mennesker . Hvis du forlater barn, betyr dette at du vil miste formuen din ved å miste roen og mening . Hvis du slutter i jobben din, betyr dette ubehagelige forhold preget av krangel og mistenksomhet . Denne drømmen kan bokstavelig talt gå i oppfyllelse hvis den er innprentet i ditt bevisste sinn, enten du forlot en person eller den personen forlot deg, eller det kan indikere annen frykt som angitt . Hvis du ser deg selv eller en venn forlate et skip, antyder dette ditt potensielle engasjement i en eller annen karrieresvikt, men hvis du lykkes med å rømme til kysten, vil dine interesser forbli trygge ….

…Har Ma’youn fordel – fra den han slo øyet – det han ser syner eller drømmer, i å oppdage sin sak , eller hans øyne, da han – som fikk ham av øyet – ? Dette er et spørsmål som blir reist til meg hele tiden, og det er fra det jeg diskuterte i drømmeprogrammet på Mbc- skjermen , og episoden fikk en god og god respons om gangen, ros til Gud og hva øynene se fra mitt synspunkt er ikke uten to aspekter : 1 / Å se synet etter at han insisterer på Gud ved bønn, å helbrede og komme seg uten å tenke gjennom øynene eller overdrive dem, og uten å mistenke noen . Her og i dette tilfellet kan visjonene komme eierne deres til gode, og kanskje i deres uttrykk en grunn til rømming av eieren, eller hans indikasjon på årsaken til hans sak . 2 / Å se visjonen; Han tviler på en person, familie eller venn, eller tviler på en situasjon, for eksempel noen som har kommet til ham etter en fest eller en eksamen, så han tviler på hvem som har deltatt på disse hendelsene, for eksempel, og denne personen begynner å jobbe seg , og tanker og hvisking begynner å leke med ham høyre og venstre, og det er ikke skjult at dette var var en av Djevelens handlinger, da kan denne personen invitere sin Herre til å vise ham en drøm en visjon som peker mot øye, og så sover han og drømmer om en eller flere mennesker, eller en familie, og han kan være en kollega eller slektning, og han kan til og med være en elsker av de menneskene som mest elsker ham !!!! Han forbinder ham med sin ulykke, fordi jeg sier her at dette er en feil, og det er en av djevelens handlinger, og hans elskerinne for mennesket, å gjøre ham i permanent tristhet og en syklus som han ikke kan komme seg ut fra, og herfra begynner for noen mennesker en endeløs reise med uttrykkene, deretter med leserne, så med legene …… osv., og denne reisen kan ende i utvinning, eller kanskje ikke ende; Og han er dominerende, og årsaken i dette tilfellet : Det er disse vrangforestillinger som skyldes at drømmer kan indikere hvem som led eller forårsaket øyet . Her sier jeg en sannhet slik at han ikke forstår fra mine ord den absolutte generaliseringen : at anerkjennelse av øyet gjennom drømmer om øyet er mulig, og det er mange som har hatt nytte av denne metoden, men ikke på den måten at den eksisterer i dag, og hvor terapeuten ber hjelpen om å fortelle ham etter å ha lest, eller behandlingsøkten, Den som ser i søvn og hevder at han er ‘Ain, og hva Ma’un så i en slik falsk situasjon er ugyldig, og det som er bygget på løgn er ugyldig …. Hvis denne pasienten blir vekket og spurte ham etter å ha lest ham om å sove, og da vil han se øye i søvne. Det er som et rør som er et produkt av å tenke på noe , bekymringer eller prosjekter, og hvis eieren sovner, ser han det i søvne, og dette har ikke noe uttrykk og ingen oppmerksomhet mot det, og Gud vet best ….

…Hvis en syk kvinne så at hun hadde giftet seg med en ukjent ektemann, ville hun dø, med mindre han var en ukjent sjeik, og hun ville bli utskrevet og ha det bra hvis hun undersøkte ham eller beskrev ham som en gammel mann ….

…Gifte seg med den døde : Hvis hun var syk eller hadde en pasient, sluttet han seg til ham og kontaktet ham, ellers ville dette være en distraksjon i huset hennes eller et problem i kroppen hennes, med mindre det likevel er bevis på godhet, for eksempel å fortelle henne at Jeg er ikke død, eller hun tror at til tross for det ga han halm eller donerte håret hennes, fordi det er et godt liv for henne hun ikke håpet på, eller hun har gitt opp arven eller hælene, eller fra en ektemann hvis hun er enke, eller fra fravær som kommer til ham hvis hun er fraværende ….

…Tolkning av himmelen, luft, natt og dag, vind, regn, torrents, formørkelse, jordskjelv, lyn, torden, regnbuer, gjørme, sol, måne, planeter, skyer, hagl, snø og frost, himmelen indikerer seg selv, så uansett hva som kom ned fra den kom dens motstykke fra Gud, det er ingen årsak i den, slik som at ild faller fra den. I rollen er mennesker plaget med sykdom, smerte, kopper og død . Og hvis det brant fra det i markedene, blir det herliggjort og opphøyet det som selges med det fra salget . Og hvis den falt på dekar, knappe og planteplasser, ville du skade mennesker, og planten brant og slår den med hagl eller gresshoppe, og hvis bevis på fruktbarhet, levebrød og penger stammer fra den, som honning, olje, fiken og bygg, da ville folk regne gunstige regnvær, det som kom ned fra himmelen ville være gunstig for det, og kanskje indikerte himmelen at styrken til sultanen og seg selv på grunn av deres overlegenhet over skapelsen og deres manglende evne til å nå den , med deres visjon og deres volatilitet i kraften, og deres svakhet å komme ut under den . Det som ble sett fra den og i den eller ned i den og på den, indikasjoner på godt og ondt, og kanskje indikerte det hans palass, hans besittelses hus, hans hoffmenn og hans penges hus, så den som stiger opp til det ved fred eller fornuft, vil oppnå høyde med kongen . Og det har han, og hvis han steg opp til det uten grunn eller fred, ville han ha opplevd stor frykt for sultanen, og han inngikk mye overflod i sitt møte eller i det han håpet på ham eller fra ham . Hvis samvittigheten hans var avlyttet, spionerte han på sultanen eller snek seg inn i pengerhuset og palasset for å stjele det . Og hvis han nådde himmelen, nådde han målet med saken, og hvis han kom tilbake til jorden, ville han bli frelst fra det han kom inn, og hvis han falt fra sitt sted, ble han skadet i sin tilstand, ifølge omfanget av hans befaling i hans fall, og hva hans organer ble brutt for ham, og hvis den som nådde himmelen var syk mens han var våken, da vendte han ikke tilbake til jorden, omkom fra sin sak, og hans sjel steg også opp til himmelen . Og hvis han kommer tilbake til jorden, har skaden nådd hans mål, og hans folk fortviler over ham, og så vil de bli frelst, hvis Gud vil, med mindre det også er mens han stiger ned i en brønn eller Hafir og da ikke kom ut av det , for det er hans grav der han kommer tilbake etter at han kom tilbake, og dette er en god nyhet om døden for islam, fordi vantro ikke åpner himmelens porter for dem, og deres sjeler stiger ikke opp til det . Når det gjelder å se dørene, kan det tyde på at hvis du øker rente, hvis folk er i noen av bevisene, eller i synet, er det fluer, bier, fugler eller lignende, og hvis folket er i tørrhet, regn og regn, sa Gud allmektig : “ Så vi åpnet himmelens porter med øsende vann. ~ spesielt, hvor vertshuset viser medfølelse, fruktbar, som støv og sand uten støv og skader . Men hvis folk kastet piler fra dem, hvis de var i noen bevis for pesten, ble dets dører åpnet for dem . Og hvis pilene skader alle som har blitt slått og bløder, så er det en konfiskering av autoritet over hvert menneske med sin pil, og hvis deres hensikt er å ørene og øynene, så er det en prøve på avvik fra pilene deres, i som gjelden til alle hvis hørsel eller syn vil gå til grunne i den . Og hvis de blir skadet, samler de dem og henter dem, så byttet fra Gud, slik som gresshopper, og fuglearter som spurv, stiklinger og manna, ødelegger og piler på grunn av autoriteten i jihad og lignende, eller levebrød og gaver som han åpner sine pengehus og bokser for, og når det gjelder nærheten til himmelen, indikerer det nærhet til Gud, og det er for folket i lydighet og gode gjerninger . Kanskje dette indikerer distre ssed person som er i nød, innringeren, som aksepterer hans bønn og blir besvart, for når du ber på øynene mot himmelens retning, og kanskje dette indikerer nærhet og nærhet til imamen, verden, faren, faren ektemannen og mesteren, og alle som er over deg av en grad, er æren basert på beslutningen om hver person i hans årvåkenhet og etterspørsel og mer hans søvn, og det som falt i hans samvittighet . Når det gjelder himmelens fall på jorden hvis han reiser, kan det også skyldes drømmerens autoritet og hodene over ham, enten en far, ektemann eller mester og lignende, og det kan indikere dens falle på det tørre landet, eller folket trampet det med ben etter det falt mens de var Hamid, og de tok opp Noen av dem er et tegn på levebrød, fruktbarhet og penger, for de er fordelaktige regnvær av stor betydning, og arabere kaller regn en himmel, fordi den kommer ned fra den ….

…Hvis du drømmer om at du er i fangenskap, betyr dette at du kan håndtere bedragere, og hvis du ikke rømmer fra dem, vil skade eller ulykke ramme deg . Hvis du drømmer om at du tar noen til fange, betyr dette at du vil bli forfulgt og bli med mennesker med lavere status . Når det gjelder en jente, hvis hun drømmer om at hun er en fange, betyr dette at hun vil finne en ektemann som vil være sjalu på grunn av sin tillit til andre, eller hun kan bli irettesatt for sin manglende reservasjon ….

…Og den som ser at han er en eldre sjeik og ikke er slik, så er han rettferdig i sin religion og har verdighet og øker sin ære, og hvis han er en gammel mann og han ser at han har blitt en gutt, så han håper og er uvitende, og det er ikke noe godt i ham. På samme måte har kvinnen som ser en gammel kvinne i en drøm, returnert en ung kvinne, for hun er en verden som tar imot ham. Han har blitt myk og vakker, så han kan dø raskt, og den som tror at han har blitt lang og bred er en økning i livet. Og den som ser at han har blitt i form av en kvinne og hennes utsmykning, eller at han har en skjede som en kvinnes skjede, så er det ydmykelse, underkastelse og forakt, og hvis en kvinne ser at hun har en mann som den mannlige av en mann eller et skjegg, hvis hun har et barn som råder over folket sitt, og hvis hun er gravid, kommer hun med en gutt, og hvis hun ikke er gravid, vil hun aldri føde en sønn, eller kanskje visjonen vil gå til henne ektemann, far eller bror, og det ble sagt at en av hennes mahramer har fått en ære, og hvis en kvinne ser at hun har blitt en mann når hun har samleie med kvinner eller gifter seg med en kvinne, så er hun plaget med god og ære og tilskrives og den som ser at han har en synd, et horn eller et nebb som et esel, en slange eller et nebb, så er alt dette godt og godt Og den som ser at han har en fjær eller en vinge , dette er et lederskap og det rammer meg. Hvis han ser at han flyr, så reiser han, og den som ser at han har blitt e et dyr hvis kjøtt ikke blir spist, så blir han ydmyket og ulykke, og hvis han har en jobb, er han isolert fra det, og det ble sagt at den som så at han har blitt en frosk, så jobber han med tilbedelse. Han snudde en edderkopp, så blir han en god tilbeder som omvender seg fra mange synder, og den som ser at han er blitt av jern, så vil han forlenge livet, og hvis han ser at det har blitt fra keramikk eller kolber, så gjør han ikke bli og den som ser at han har snudd en bro eller en bue, da vil han slå en sultana eller en autoritetsinnehaver eller en lærd som folk når i deres anliggender, og den som ser at han har blitt et metallmetall, så han bruker noe av det som gagner ham…

…Predikanten Abu Saeed sa at det å se flagget tolkes i ansiktene til en kvinne som en ektemann da han ble fortalt at en kvinne så ut som om hun hadde begravet tre flagg, så hun beretter om visjonen til Ibn Sirin, så han sa at hvis du trodde din visjon, ville han gifte deg med tre adelsmenn som ble drept på dine vegne, og det var slik ….

…Den som i en drøm ble en slave og var blant de frie og visste hvem som gjorde ham til slaver, kan bli gjort til slaver av sin godhet mens han er våken, og kanskje han indikerer en gjeld som han forplikter seg til han blir en slave til de som lånte fra ham, eller blir lønnstakeren hans . Hvis hans herre solgte det, ville han få ære og prestisje, og kanskje ville han falle i en plan og ydmykelse, og kanskje ville han få godt i forhold til historien om Josef, fred være med ham . Og hvis tjeneren i en drøm blir fri, så indikerer det letthet etter motgang, frelse fra motgang, betaling av gjeld og kur mot sykdommer . Og tjeneren i en drøm er de, og den som ser at han er en slave, han vil bli truffet av dem, og hvis han ser at han selges, vil han være i nød, med mindre hans kone kjøper ham, så er han hedret . Hvis en kvinne uten ektemann blir slave i en drøm, vil hun gifte seg . Hvis han selger sin kone, skiller han seg også fra henne . Den som blir en slave som eies av sin fiende, blir undertvakt og ydmyket, fordi slaver blir underlagt sine herrer ….

…Hvis noen ser at sengen hans er reist og han er syk, indikerer han at han er vekket, og hvis en kvinne som ikke har noen ektemann ser at en seng er blitt ført hjem til henne, vil hun gifte seg ….

…Anheng Hvis en jente drømmer om at kjæresten hennes setter en medaljong rundt halsen hennes, vil hun motta mange flotte tilbud, og snart blir hun gift, og vakre barn vil krone livet hennes . Hvis hun mister et anheng, vil døden kaste sorg i livet hennes . Hvis en elsker drømte om at kjæresten hans returnerte til ham en medaljong som han hadde begavet, vil han møte alvorlige konsekvenser . Kvinnen han elsker vil bekymre ham og vil være ukomfortabel med ham . Hvis en kvinne drømte at hun hadde knust en medaljong, ville hun ønske seg en ustabil, lunefull ektemann som hater stabilitet i noen av dens former, enten på jobben eller i følelser . Den medaljong : et edelt metall eske som inneholder et minne, for eksempel en persons tegning eller en hårlokk som trekkes fra en kjede eller kjetting ….

…Ekteskapsbryter og hor fra en arbeidende kvinne, en prostituert i en drøm, det er verden og studentene, studentene var kjent for rettferdighet, religion og vitenskap, og de har kalt Hassan og de rettferdige, og de så om de var uenige i en prostituert, de er uenige i kunnskapen om verden og skader ham så mye som den utro kvinne oppnådde . Og den som ser en mann med en kvinne, den mannen vil søke minimum av denne kvinnens mann . Og den som ser at han har begått hor, han skal utføre Hajj . Og den som ser at han går sammen med en ung kvinne, han skal sette pengene sine på et usett sted . Og den som så at han begikk hor, han vil bli utsatt for ondskap og fristelse . Og den som ser at han har kommet inn i utuktens sted og ikke er i stand til å komme seg ut av det, han skal dø raskt . Og den som ser at han sover med en annen kone, og hennes ektemann er med henne uten å fordømme ham, da delegerer den ektemannen ham til husstanden ….

…Gjerde : Fssor by D til suzerainty og Oalleha, og det ukjente av det, Fidel om islam og vitenskap og Koranen og pengene og sikkerhet og fromhet og be, og alt som sperret ham fra andre fiender og alle veggene i vitenskapen, eller en kone eller en mann eller et skjold eller en herre eller far eller mot dem . Den som ser bymuren i ruiner, dens hersker vil dø, eller han blir avskjediget fra sitt arbeid, og hvis han ser den gå som et dyr går, reiser han i Sultanah til området der han gikk i en drøm . Når det gjelder den som bygde en mur på seg selv, sitt hjem eller byen, se på situasjonen hans, og om han var en hersker som beskyttet mot sin fiende og avverget de verste av sine undersåtter, og om han var en lærd som klassifisert i sin kunnskap hva han har ufeilbarlighet for andre, og hvis han var en eremitteslave, bevarte han folket med sin bønn og rømte fra oppstandelse av ham. Og hvis han er fattig, bør han ikke få noe å gjøre uten ham eller gifte seg med en kone. Hvis han var singel, ville hun beskytte ham og avverge Djevelens fristelser på hans vegne . Og hvis han ser en ukjent vegg, og han har en fur fra den til en tyv eller en løve kom inn i Medina, så svekkes saken om islam eller kunnskapen der, eller en fur fra religionens søyler er en søyle . Hvis det var i det han så som om det var hans eget, som om han var i ham alene, gikk det inn i ham i sin religion eller kunnskap eller i pengene hans eller i rustningen hans hvis det var i jihad eller i ulydighet fra en far, mor, ektemann eller herre, så kommer han til ham fra de syndene . Al-Qalaa : Slottene er fra dem til Faraj, og slottet er en konge av konger som når kongene fra godt til ondt, så den som ser som om han kom inn i slottet for næring og asketisme i sin religion, og den som ser en slott langt borte, reiser han fra sted til sted og kommandoen hans er forhøyet . Og den som ser at han har bygget en festning : Han vil beskytte sin flukt fra forbudte ting, sin rikdom og seg selv mot lidelse og ydmykelse . Hvis han ser at han har ødelagt festningen, huset eller palasset, er det korrupsjonen i hans religion og hans verdslige liv, eller hans kones død . Og den som ser at han er i et slott, en by eller en festning, han vil bli velsignet med godhet, erindring og asketisme i sin religion. Hvis han ser en person sitte i god ære, forbereder han en bror, president eller foreldre til å flykte med ham . Og det ble sagt : Fortet er en befestet mann som ingen kan takle . Den som ser det på lang avstand, det er en høyde som han nevnte, forsterker skjeden sin, og den som ser at den er festet til en festning fra innsiden eller utsiden av den, det vil også hans tilstand i hans religion . Og det ble sagt hvem som så at han var befestet i Nasr slott . Når det gjelder tegnet : Den som ser at det er på et tårn eller i det, så skal han dø, og det er ikke noe godt i det, for Gud den allmektige sier : “ Uansett hvor du er, overgår døden deg, og hvis du er i konstruerte tårn . ”…

…Nummer hundre og tretti 130: ventetiden for sin avdøde ektemann

…En kvinne er i en drøm, hvis hun er vakker, og indikerer det kommende året med godhet og komfort . Og kvinnen kan henvise til butikken og fondet, eller fengsel og partner, fordi hun deler mannens glede og penger . Kanskje angav hun treet som bærer frukten, vognen og setet . Og den som så en god kvinne som kom inn i hans hjem, ville bli velsignet med glede . Og en vakker kvinne har ingen penger igjen . Og den ukjente, unge, preparerte arabiske kvinnen beskriver sitt beste i tolkning . Den fete kvinnen er fruktbar og den magre er den mest fruktbare . Og de beste kvinnene i arabisk tolkning og det ukjente . Hvis en kvinne ser en ung kvinne i drømmen hennes, så er hun hennes fiende, og den gamle kvinnen er verden . Og den som ser en kvinne instruere folk og forby dem i den allmektige Gud, så er dette bra i religionen . Og den som ser en gratis svart kvinne, det er ikke noe godt i henne med mindre hun er besatt . Og den som ser en kvinne selges, hans myndighet over ham vil bli fjernet, og hans tilstand vil bli overført til Salah . Og den som så at hans kone bar ham, ble rammet av en feil, og det ble sagt : Han var rammet av rikdom . Og den som så at han hadde drept en kvinne, en del av pengene hans var borte . Og den som ser at kona blir gitt til noen andre, eller ser henne gift med en annen ektemann, hans religion er borte ….

…Og den som ser at hans kone har gitt ham en annen ektemann eller en kvinne, så forlater han henne eller krangler med henne ….

…Indikerer i en drøm familiens lettelse fra deres nød, eller deres rikdom etter fattigdom, og kona til sølibat og ektemann til ungkar, og se kvernsteiner i huset som ikke førte dem til vanen med dem er en indikasjon på stædighet, erobring og stridigheter, hvis det å male brød, kjøtt eller honning i det indikerer korrupsjonen til familien hennes og deres hykleri . Å male hvete eller bygg eller noe annet i det, indikerer at de letter deres forhold, genererer levebrød, kurerer sykdommene og fornyer dem som oppfyller deres interesser . Og hvis den store kvernsteinen ble sett i sentrum eller i moskeene, og landet var en ruin, så var møllen en ruin, spesielt hvis det var slipende ild eller stein, ellers var det en pest, spesielt hvis det du malte var råttent bygg, vann, gjørme eller magert kjøtt . Noen av dem sa : Hvis en kvernstein foregår som en reise, hvis den foregår uten hvete, er det utmattelse . Og hvis fabrikken roteres, vil prisen gå lenger . Og den som ser at han har en kvernstein som roterer i hjulet, det er rikelig å sørge for for de som ser det . Og den som ser en kvernstein spinne uten sliping, det er en reise . Og hvis fabrikken snurrer uten grunn, indikerer det nær fremtid . Når det gjelder håndflaten, er det to umoralske menn som er partnere som ikke er forberedt på deres beste . Og den som ser at han snur kvernsteinen i hånden og maler med den, så stoler han på sin religion og levebrød på hånden, og får et levebrød og næring like mye som han kom ut av det melet . Møllen indikerer dårlige ting og trofaste tjenere . Og det ble sagt : slipesteinen indikerer bryllup og søstre . Og den som med hånden så en kvernstein, ville bli slått og fengslet . Og den som ser en kvernstein ødelagt og er en fange, han vil unnslippe fengslingen, og hvis han er bekymret, vil han bli løst fra sin nød, og hvis han er i fare, vil han overleve eller dø . Og den som ser at han har en kvernstein som maler mat med rennende vann eller uten vann, så er hans levebrød fra arbeid fra en annen . Hvis han så at kvernstein var ødelagt, ville kvernstein dø . Hvis han så henne slipe steiner, ble han redd . Og milly betegner frykt . Den som kjøper en kvernstein, gifter seg hvis han er sølibat, eller mannen til sønnen eller datteren . Eller kjøp en tjener, eller reiser hvis han er reisende . Vinden er en rivalisering som ikke har noen overlevelse . Og det ble sagt : kvernsteinsbruddet indikerer eierens tomhet fra bekymringene, og det ble sagt : eierens død, og saffrankvernsteinen indikerer gleder, gleder, godhet og god ros . Kanskje indikert av gallsykdom . Vannet og luften var de unge mennene i sultanen eller porten hans . Og kanskje indikert av tilrettelegging av vanskelige og strømmen av skip og regn av regn . Håndflaten er et tegn på trøst og lettelse, og det kan indikere ondskap, krangel eller slavejente . Kanskje indikerte det kona, levebrød og levebrød, og hvis hun var fullt forberedt, antydet det at ting var fullført og rask reise . Og indikerer kvinnen som spiser mange onde ….

…Nesen er sentrum for luktesansen, og den gir luft og lukt til kroppen . Og nesen i en drøm indikerer hva en person har å bære når det gjelder penger, far, sønn, bror, ektemann, partner eller arbeidstaker, så den som har en god nese i en drøm var bevis på den gode tilstanden til den nevnte over, og hans mørke eller alderdom indikerer tvang og undertrykkelse . Også hans inhalering av den behagelige lukten er bevis på at han er høy og snill . Og det store antallet neser i drømmen i ansiktet er bevis på trøst, barn og tilhengere . Hvis han ser at nesen hans er blitt av jern eller gull, indikerer det en plage som rammer ham på grunn av en forbrytelse han begår, fordi de som er ansvarlige for forbrytelser, kutter nesen . Og hvis seeren var en kjøpmann og så at nesen hans hadde blitt av gull eller sølv, indikerer det hans gunst og overflod av hans fortjeneste . Og kanskje nesen indikerer hva en person mottar fra nyheten på tungen til en Messenger . Nesen kan rettes mot spionen som bringer nyheter som ingen vet . Og kanskje indikerte han vulva eller anus på grunn av skitten som kommer ut av den . Det kan indikeres av belgen eller belgen som han forsørger levebrødet for, og den som ser belgen ødelagt, kan ha hatt en sykdom i nesen . Og den som var en resiter, sanger eller muezzin, og han så nesen hans hadde blitt utryddet eller at den var tilstoppet og ikke luktet noen lukt, dette indikerer at det ikke er mulig for ham å hvile seg fra sin fremstilling, fordi nesen ment å frigjøre pusten . Kanskje nesen og ørene pekte mot åsene og klippene med møll og gjørme . Nesen kan peke på vulva til pasienten . Det kan være indikert av dårskap, arroganse og dårlig ros. Den som krymper nesen i en drøm, arroganse eller skjev, indikerer sannhet og ydmykelse . Og den som ser at han har hatt nese-spedalskhet, så er dette bevis på hans død eller hans lidelse med en ulykke som er en skandale, og hvis det er en gravid kvinne, så er det hennes død eller sønnens død . Og den som så at han hadde neseblod og blod slo i plagget hans, da er det forbudte penger som skulle ramme ham, og hvis blodet var tykt, så var det et barn som ville ramme ham . Og det ble sagt : Nesen gikk tapt ved at eieren døde . Og det ble sagt : Den som ser at han har to neser, så har han to sønner, eller hans vitnesbyrd annullerer vitnesbyrdet fra to menn, eller det er en tvist mellom ham og hans familie . Og den som så at nesen hans var kuttet av, hvis han var syk, døde han, og hvis den var riktig, indikerer han at hans tilstand har endret seg og hans konkurs . Og det ble sagt : Nesen er forholdet til en person, så den som ser som om han ikke har nese, det er ingen nåde for ham, og hvis han lukter en god lukt, indikerer hans syn gleden som rammer ham . Og hvis hans kone er gravid, vil hun føde en sønn ….

…Lampen er i en drøm et barn eller en mann hvis det er forvirring, og hvis det er en kollektiv person uten et gap i den, så er det en kone eller ektemann uten barn mellom seg . Lampen indikerer kunnskap, omvendelse til synderen og veiledning til de vantro . Kanskje lampen var et tegn på synet eller en guide til campingvognen, fordi de blir ledet av dem i mørket . Og lykten fødte den med prakt og prakt, og nevnte sitt rykte og fordel . Og det ble sagt : Lampene i moskeer er rike lærde, fromhet og avlesninger . Og den som så moskelampen har slukket, moskeforskeren døde . Og lampen er en kvinne, og veken er barn . Maneten krysser stjernene . Og bryte og slukke lampene, pasientens død . Og hvis en person tok stjerner fra himmelen, ville han ta lamper fra moskeen ….

…Kronen : Kronen går kurset, og det ble sagt at det er ekstra penger, kunnskap og et barn som opprettholder det, og kronen for en kvinne er en ikke-arabisk ektemann, og for menn å gå det som tilskrives ham fordi gull ikke liker, og hvis en kjøpmann så å sette kronen av hodet eller stjele den, forsvinner pengene hans, og hvis hans status er autoritet, vil han ha en feil i sin religion. Og hvis kongen ser at hans krone eller krone er plassert fra hodet eller tatt fra hodet, blir hans besittelse fjernet ….

…Og Jaafar Al-Sadiq sa: Hvis en person ser en søvn og deretter glemmer den, beregner han navnet sitt og samler bokstavene sine på bekostning av Abjad og trekker fra de ni ni og husker det som er igjen av dem. Hvis han finner ham som ektemann, er det bra ….

…Forkynneren Abu Sa`id sa: Kronen er prestisje og autoritet, og en mann har en kvinne og en kvinne er en ektemann, og hvis den er av gull som ikke er fylt med substans, indikerer det at mannen hennes er en gammel mann. og dør raskt, og han arver straks, og for mannen arver konens død raskt og arver henne, og kanskje var han tyranni og tyranni ….

…Mel I en drøm er hvetemel en næring, rismel er en velsignelse, og semulegryn er en kompetent ektemann for en enslig jente . Kanskje det nøyaktige indikerer stor kunnskap, reiser og penger, butikken og det uovervinnelige utstyret, festningen, religion og veiledning, og kur fra sykdommer . Og mel som ikke er hvete er en kur mot sykdommer, og å spise det er fattigdom og fattigdom . Hvetemel er en sum penger og brød, og eieren elter det til sine slektninger . Og den som ser at han elter byggmel, da vil han være en troende, og han vil slå staten og seire med fiendene ….

…Elsker deg ull Hvis en kvinne drømmer om at hun elsker deg ull, betyr dette at hun vil ha et rolig og betryggende hjem hvor hennes kjærlige ektemann og hennes lydige barn gleder seg over det . Hvis en mann drømmer om at han er i en ullspinnende fabrikk, indikerer dette en solid og sterk fremgang innen bedriftene . Hvis en jente drømmer om at hun strikker ull, tilsier dette et raskt ekteskap, men det lover bra . Hvis en jente drømmer om at hun jobber på en fabrikk for å strikke ull, betyr dette at hun vil finne en rik og lojal elsker . Hvis fabrikken du jobber i er i ruiner, vil du møte fallgruver i hell og kjærlighet ….

…Et skjold i en drøm betegner beskyttelse mot fiender, og den som ser at han vever et skjold, han bygger en festning . Den som ser at han har et skjold, så er han en festning . Og den som ser at han bærer et skjold, han vil få stor makt over en befestet region, sikre sin isolasjon og redde fra enhver sorg, og hvis han er handelsmann, blir han en dyd for ham fra etablert handel, sikkerhet og bevaring, og hvis han er en venn, så er han en raus mann utnevnt som han søkte hjelp til. Ulykke og nød, og det er også for den som bærer det en velsignelse som en mann vil påføre henne, og som vil beskytte ham i gode og dårlige tider, og bli frelst fra plottets plan . Den som ser at han har et jernskjold, så er han immuniteten til sin religion . Og det ble sagt : Den som bruker skjold, får penger og eiendom . Skjoldet er et tegn på sikkerhet mot frykt, beskyttelse av kona, penger og fordeler . Og skjoldet for kvinner er en niqab eller ektemann som skjuler henne . Skjoldet Nawal Sultan er flott . Iført et skjold indikerer broren Zuhair eller Ibn Shafiq . Det ble sagt : Skjoldet er penger og konge . Og det ble sagt : At det som var dekket av våpen, for eksempel et utstyr, et egg, en gosh, et bryst og et ben, det indikerer klær, og underarmene av jern er fra hans slektninger, så den som ser at han har to underarmer, blir han styrket av en mann av sine slektninger . Og det ble sagt : Det ble ledsaget av to sterke, store menn, og tolkningen kan ha falt på hans sønn og bror . Og den som ser jernunderarmene på ham, han er et barn og styrke på en reise ….