…Hvis du drømte om en falk, forutsier dette at ondsinnede mennesker vil lure deg på en eller annen måte . Hvis du drømte at du skjøt en falk, forutsier dette at du vil overvinne hindringer etter en stor kamp. Hvis en jente drømmer om at hun holder falkene borte fra hønsene sine, indikerer dette at hun oppfyller sine mest hensynsløse ønsker ved å ta seg alvorlig av hennes saker . Denne drømmen betyr også at fiender er nær deg og at de er klare til å dra nytte av dine små feil . Og hvis du klarer å få bort en falk før den skader fuglene dine, vil du være heldig i jobben din . Hvis du drømmer om å se en død falk, indikerer dette at fiendene dine vil bli beseiret . Hvis du drømmer om at du skyter en falk, så vil du ha en runde med fiender, og det er mulig at du vil vinne den ….

Falk er i en drøm en mannlig gutt og en høyt sultan, Majestic Sharif Zloum . Og den som så at en falk fulgte etter ham, en modig mann var sint på ham . Og falk betegner en urettferdig mann med styrke og brutalitet . Og den som ser en falk, han vil motta bytte og på samme måte hvert dyr han jakter med, fordi det ble skapt for jakt og trofé . Falkene indikerer stolthet, makt og seier over fiendene og oppnåelse av håp, og indikerer barn, ektemenn og Mamelukes, penger, helse og lindrende bekymringer, og indikerer kanskje døden for å gripe liv, og indikerer fengsel og elendighet i restauranten ….

…Når det gjelder falk, tolkes det på en måte som Al-Kirmani sa, den som så at han hadde truffet en falk en jeger som adlød ham, da ville han ramme en tilstand der han ville være urettferdig og ødelegge sin religion, og den som så ellers, så er hans uttrykk mot ham, og det kan slå et barn og når ikke mengden menn og falk er konge, og hvis han er vill, indikerer han en fri sønn ….

…Og den som ser at han har en lydig falk, da vil han slå myndighet og være urettferdig og villedende. Og den som ser at han har jaktet på en uattraktiv falk, han vil slå en ung mann som ikke når mengden menn, og den som ser at han har slått en lydig falk, da vil han slå myndighet og være urettferdig og svik, og hvis han har en gravid kvinne som fødte en gutt hvis han ser at han har gått bort fra ham Al-Baz fjernet fra sin myndighet…

…Al-Saqr : betegner to ting : en av dem er en edel og urettferdig sultan nevnt, og den andre er Ibn Rafi . Og den som så en hauk fulgte etter ham, en modig mann var sint på ham . Det ble fortalt at en mann kom til Sa’id ibn al-Musayyib og sa : Jeg så på moskeens balkonger en hvit due, og jeg ble overrasket over dens godhet, så en falk kom og tålte den . Ibn Al-Musayyib sa : Hvis du tror på din visjon, vil Al-Hajjaj gifte seg med Abdullah bin Jaafar . Hvor lite gikk til han giftet seg med henne, og han ble fortalt : O Abu Muhammad, hvordan fikk du dette? Han sa : Fordi duen er en kvinne, og den hvite er ren, så jeg ikke noen av kvinnene som var renere enn jenta til en fugl i himmelen, og jeg så på falk, og så var det en araber fugl som ikke var en av de fremmede fuglene, og jeg så ikke en hauk av al-Hajjaj ibn Yusuf blant araberne ….

…Den som så at han tok en falk og jaktet den, det indikerer kongens urettferdighet overfor ham ….

…Abu Sa`id, predikanten, sa falk og tolket i to ansikter en urettferdig konge og en tynn mann ….

…Når det gjelder falk, er det forskjellig fra noen av dem som sa at det er fuglens autoritet, og noen av dem sa at straff er autoritet for fugler, og dens tolkning i vitenskapen om uttrykk, slik som tolkning av straff fordi de er i slekt med fuglesultanatet ….

…Og den som ser at en konge har gitt ham en falk tilskrevet kongen mens han jakter med ham, da er han koblet til en konges tjeneste og får sin ære og rang, og det er tillatt for andre ….

…Og den som ser at det blir jaktet på en falk, så tar han den, så har han kontroll over en eldre mann og erobrer ham ….

…Hawk Hawam Hvis du drømmer om at du hører en falk snakke, forutsier dette at en gammel skandale vil oppstå og forårsake skade på grunn av din tilknytning til den . Hvis du ser en svevende falk sitte på skinnesporene til toget, betyr dette at en ulykke eller et tap er i ferd med å treffe deg . Hvis du ser svevende falk som flyr bort når du nærmer deg dem, forutsier dette at du vil være i stand til å dempe noen av de skammelige krangelene mellom venner . Eller til og med i forhold til deg personlig . Hvis du ser svevende hauker i en løsning, varsler dette generelt uanstendig sladder eller at en uvanlig skandale vil riste på deg ….

…Og den som ser at han spiser kjøttet sitt, og hvis barnet hans vokser opp, vil han ha smerte og motgang fra ham, og falk er en hederlig mann med prestisje, politikk og styrke, og falk er en tyv som begår stygge handlinger på natt ….

…Så en løsning Å se en falk i en drøm indikerer at gode forhold vil nærme deg ettersom du vil motta en høyt prestisjetung stilling . Hvis du drømmer om å ri en vakker hingst, vil du heve toppen av rekkene uventet, men suksessen vil sverte din moral og følelse av hensynsløshet . Hvis du ser en rabiat hoppe smittet med rabies, forutsier dette at dine rike og luksuriøse omgivelser vil gjøre deg arrogant og frekk med mennesker, noe som vil få venner til å fremmedgjøre deg og leve i falsk glede og lykke ….

…Løver av alle fugler : som buzzi, vandrefugl, falk, ørn, ørn og spurvhauk tilskrives autoritet og ære . Hvis han kommer inn i himmelen, vil han dø på reisen . Og all flyging gir en prisverdig tolkning . Og flyr flatt til himmelen, gjennomborer den, for det er død, fortapelse eller skade ….

…Sjelden fortalte at en mann kom til Saeed bin Musayyib sa: Jeg så på moskeens balkonger hvite duer godt, og hvis hauken kom, sa Vaanmlha at du ratifiserte din visjon. Valhaggag gifter seg med datteren til Abdullah bin Jaafar, fordi duekvinnen hvithet blå – chip falk arabisk konge, ikke bare pilegrimene gikk ut ) visjonen krysset også ….

…En fisker er i en drøm en mann som pleier mot kvinner og lurer i deres forespørsel . Fiskeren kan henvise til slaveren, badeieren eller boklæreren . Og løvejegeren er en stor sultan som lurer sultanene . Og jegeren av lin, falk og gyter er en stor autoritet . Og en fuglejeger er en handelsmann som planlegger og lurer den edleste av mennesker . Og monsterjegeren planlegger utenlandske folk . Fiskeren samler kvinner og slaver . Og synet av Mayad indikerer neglen Bgmaa ….