Nesen er sentrum for luktesansen, og den gir luft og lukt til kroppen . Og nesen i en drøm indikerer hva en person har å bære når det gjelder penger, far, sønn, bror, ektemann, partner eller arbeidstaker, så den som har en god nese i en drøm var bevis på den gode tilstanden til den nevnte over, og hans mørke eller alderdom indikerer tvang og undertrykkelse . Også hans inhalering av den behagelige lukten er bevis på at han er høy og snill . Og det store antallet neser i drømmen i ansiktet er bevis på trøst, barn og tilhengere . Hvis han ser at nesen hans er blitt av jern eller gull, indikerer det en plage som rammer ham på grunn av en forbrytelse han begår, fordi de som er ansvarlige for forbrytelser, kutter nesen . Og hvis seeren var en kjøpmann og så at nesen hans hadde blitt av gull eller sølv, indikerer det hans gunst og overflod av hans fortjeneste . Og kanskje nesen indikerer hva en person mottar fra nyheten på tungen til en Messenger . Nesen kan rettes mot spionen som bringer nyheter som ingen vet . Og kanskje indikerte han vulva eller anus på grunn av skitten som kommer ut av den . Det kan indikeres av belgen eller belgen som han forsørger levebrødet for, og den som ser belgen ødelagt, kan ha hatt en sykdom i nesen . Og den som var en resiter, sanger eller muezzin, og han så nesen hans hadde blitt utryddet eller at den var tilstoppet og ikke luktet noen lukt, dette indikerer at det ikke er mulig for ham å hvile seg fra sin fremstilling, fordi nesen ment å frigjøre pusten . Kanskje nesen og ørene pekte mot åsene og klippene med møll og gjørme . Nesen kan peke på vulva til pasienten . Det kan være indikert av dårskap, arroganse og dårlig ros. Den som krymper nesen i en drøm, arroganse eller skjev, indikerer sannhet og ydmykelse . Og den som ser at han har hatt nese-spedalskhet, så er dette bevis på hans død eller hans lidelse med en ulykke som er en skandale, og hvis det er en gravid kvinne, så er det hennes død eller sønnens død . Og den som så at han hadde neseblod og blod slo i plagget hans, da er det forbudte penger som skulle ramme ham, og hvis blodet var tykt, så var det et barn som ville ramme ham . Og det ble sagt : Nesen gikk tapt ved at eieren døde . Og det ble sagt : Den som ser at han har to neser, så har han to sønner, eller hans vitnesbyrd annullerer vitnesbyrdet fra to menn, eller det er en tvist mellom ham og hans familie . Og den som så at nesen hans var kuttet av, hvis han var syk, døde han, og hvis den var riktig, indikerer han at hans tilstand har endret seg og hans konkurs . Og det ble sagt : Nesen er forholdet til en person, så den som ser som om han ikke har nese, det er ingen nåde for ham, og hvis han lukter en god lukt, indikerer hans syn gleden som rammer ham . Og hvis hans kone er gravid, vil hun føde en sønn ….

…Hva er grunnlaget for det i hjertet av mening i uttrykket , som gråt uttrykke glede , og død i livet? Som er vanlig blant uttrykk for uttrykksmetoder ; Uttrykk i hjertet av mening , som gråt krysset over med glede , og død uttrykke liv , og dette ser jeg bruk når det er en dårlig mening , det blir optimisme , og hva jeg har funnet fra bevis som støtter denne tilnærmingen er hva som kom i ordet fra den høyeste : ( Hvis Gud viser dem litt i drømmen din, og hvis han viser dem mye, ville du mislykkes og du ville være løsrevet i saken. Men Gud velsigner deg, han er klar over de samme brystene (43), og som han viser dem når du møttes litt i øynene dine og reduserer deg i deres øyne, slik at Gud bestemmer en sak som var i kraft, og for Gud vil saker komme tilbake (44) ( Al-Anfal : 43, 44). Mujahid sa : Gud viste dem livet i en liten søvn . Han ba profeten være fred med ham ledsagere som ble festet til dem . Sayyid Qutb sa : synet er oppriktig i reell betydning , en liten profet fulgte etter. dem og de er mange tall , men få musikken deres , litt tyngde i kampen … osv . Som s arties ansikt tilsvarer ansikt gjentatt syn, profetisk oppriktig i det makroskopiske bildet av de to sidene , slik at de troende ser de vantro noen få , og ser de vantro de trofaste få , slik at begge lagene Aggrey skal gå til kamp . grunnen til at de vantro ser de trofaste få ; som Razi sa : ikke forberede vantro Ka klare , og Ajtraoa troende Avhengig av meg fortalte jeg dem , så overrasket og forvirret folkemengden dem . . . Inntil han sa : Det er en motstand i å minimere de to partiene kjent som meditasjon . Hvis de vantro faktisk var mange , og de troende var få , og profetens syn, må Guds bønner og fred være over ham, hadde noen få i synet , kom han til stor visdom , det vil si at Gud tør de troende mot de vantro på slagmarken , og dette hjalp de troende til å oppnå seier , og Gud vet best . Og det er et bilde i nærheten av dette , slik at slektninger noen ganger handler på vegne av hverandre i en drøm , så vi kan se onkelen , og betydningen er en annen onkel , og vi kan se en av brødrene , og betydningen blir brukt på en annen bror , og så videre ….

…Og den som ser at han har lagt en varm bit i munnen, det indikerer at han faller i en ulykke fra noens ord ….

…Og den som så at en flue eller noe lignende kom ut fra nesen, indikerer at en nyfødt er født for ham, og hvis han ser at noe av det kom inn i nesen hans, er det ikke med Mahmoud, og den som ser med nesen en tetthet, hans anliggender er kompliserte og ikke at det er Mahmoud, og den som ser at nesen hans er kuttet, så er det en tilbakegang i status eller en presserende død eller fallende Med sin skandale eller død av en sønn eller kone, og den som så at nesen hans hadde blitt stor, indikerer stor vekst og økning i ære, og den som så at han luktet god lukt. Hvis kona hans var gravid, ville hun komme til et barn som gikk, og det kan være en lettelse for de som er i nød, og hvis lukten er ubehagelig, så er hans uttrykk mot det og den som ser at han ikke har nese, indikerer det at slektningene hans dør med glede og glede, og den som ser at fargen på ansiktet hans er gulaktig, tolkes i tre aspekter av sykdom, isolasjon og frykt, og den som ser ham svertet, indikerer det at de er lidelse og sorg, og det ble sagt at en datter vil bli født for ham, og den som ser ansiktet hans er godt bleket, det er gode nyheter for hans tilstand og rettferdigheten i hans religion. I ansiktet hans ser han hva han hater fra ham, og hvis han rynker pannen mot andres ansikt, vil det skje noe galt fra ham…

Nesen : det indikerer verdigheten eller ydmykelsen til hans følgesvenn, og alle de som flagrer ham og viser seg, fordi arroganse blir lagt til det, så det sies å være høyt med nesen, og det sies i ydmykelse til tross for nesen . Og kanskje indikerte han gutten og faren, og nevnte den med hodet og skjeden, fordi den strekker seg til slimet hos mennesker, og den er som en sædceller og har en likhet i ordtaket, så det er sa at farens sutur ligner på den. Kattan, hannen fra høyre og hunnen fra nord . Den som kutter nesen, jeg vil se på tilstanden hans. Hvis han er syk, vil han dø. Ellers vil noen fra familien hans som peker på nesen, omkomme, hvis han er syk, og hvis han ikke er syk, vil han ha en skandale som han, enten fattigdom, tretthet, forlatelse eller barbering av skjegg eller kjønnshår ….

…Fly er en reise i en drøm, og hvis den er på baksiden, så er det en reise i komfort . Å fly for ikke-reisende er inaktiv . Og den som flyr fra overflate til overflate, går fra en tynn mann til en tynn mann . Og hvis en kvinne ser at hun har blitt fra sitt hjem til en mann hun kjenner, så vil hun gifte seg med den mannen . Og den som flyr fra et hus som han kjenner til et hus som han ikke kjenner, skal dø, for det er det hinsidige . Hvis fangen flyr i søvnen, blir han løslatt fra fengselet, og hvis kongen ser at han har fløyet, blir han løslatt . Og det ble sagt : Hvis fly er vellykket, så er det reise . Og den som fløy med fuglen i søvne, han ville følge fremmede . Og den som var en forfengelighet og så at han fløy, så er synet hans ugyldig .. og den som går foran en person, fløy og går foran ham, han vil beseire ham . Og den som ser at han har fløyet over et fjell, han vil få herredømme og overmanne konger i det uten utmattelse . Og den som så at han fløy og var egnet for sultanen, han fikk det, og hvis han falt på noe, ville han eie den tingen, ellers ville han ha en feil i sin religion . Og den som ser at han har forsvunnet til himmelen og ikke har kommet tilbake, han skal dø . Og den som flyr fra hjemmet sitt til et ukjent hus, han flytter fra hjemmet til graven, og hvis han flyr i luften, vil han bli syk til han er nær døden . Den som fløy fra bunn til topp uten ving, vant et ønske . Og den som så at han fløy flatt, hans saker ville bli avgjort uten tretthet . Og den som ser at han flyr og har to vinger, så er han et godt bevis for alle mennesker, og hvis han er en slave, indikerer han sin frigjøring, og hvis han er fattig, blir han rik . Og den som så at han fløy med sitt ønske og sin vilje, dette indikerer mye godt . Hvis han ser at han flyr og forlater huset, indikerer han at han er død . Og den som så at han fløy, han kunne ikke, eller at han fløy med hodet slaktet på bakken og føttene i luften, noe som indikerer mye ondskap som han ville bli utsatt for . Hvis pasienten ser at han flyr, indikerer han at han er død . Og den som så at han fløy i en båre, indikerte en alvorlig sykdom som han ville bli utsatt for . Og den som ser at han flyr mellom himmelen og jorden, han vil komme med mange ønsker . Kanskje søket etter kunnskap eller utroskap . Og å fly indikerer flyging og pessimisme . Og hvis han flyr med en vinge, vil han reise med ære og kraft . Hvis han var uten vinge, ville han reise hardt, spesielt hvis han fløy fra et godt sted og landet på et dårlig sted, og hvis han fløy fra et sted som var tillatt og landet på det som er bedre enn han var det motsatte ….

Munnen er i en drøm nøkkelen til saken til sin eier og hans segl, hans godhets og korrupsjonens fartøy, løpet av hans levebrød og styrken i hans befaling . Det som kommer ut av munnen er i tolkningen av essensen av tale i godt og ondt . Den som ser at munnen hans er lukket for ham, er utro i Gud den allmektige . Og munnen indikerer død og liv, tale og bolig, fengsel og duer, møllen og kona, templet og næring . Hvis pasienten ser at munnen hans har blitt stor og god, indikerer han sin sikkerhet og sitt liv ….

…Den som ser at han setter en form i frykt, gifter seg med en kvinne ….

…Og den som så at han kom inn i en hage og så en løve i den, det indikerer at herskeren over dette stedet har seiret over sine fiender ….

…Hvis han ser hvitt hår i ansiktet mens han plukket det, er hans ære og hans religion borte, og noen av dem sa at speilet er en kvinne og hennes brokenhet er hennes død, og hvis han ser i speilet skjeden til en kvinne , kommer han til skjeden, og hvis han ser ut som om han vandrer i et speil, er han i en sak at han ber om en skjede, og hvis han ikke er i stand til å fjerne henne på grunn av det store antallet rust, da finner han ikke skjeden ….

…Og den som ser Tawasiah, kommer inn i ham mens han er i god form, så vil han tolke på to måter oppnåelse av levebrød og sikkerhet, og hvis han er i en stygg form eller har det han benekter, kan det være en søksmål mot en hersker , og hvis han ser ham kalle ham til en bestemt sak, så blir hans tolkning om betydningen av den saken ….

…Den som ser at han er midt i noen midt i det, så er det ifølge de som uttrykker det som drap og dets styring ….

…Den som ser en hersker i et hus, eller går inn i en moske, en by eller en landsby, så er det bevis på at det oppstår en ulykke for folket på disse stedene, for Gud allmektig sier: “ Hvis kongene kommer inn i en landsby, ødelegger de det . ”…

…Og den som ser en rihan i hagen sin eller i hjemmet sitt, han vil få nytte av det som er nevnt ….

…Daniel sa: Den som så at han hadde dødd og folk gråt for ham, de sørget for ham, vasket og pakket ham inn i linningen, bar ham på kisten og begravde ham i graven, alt dette indikerer korrupsjonen av hans religion, og hvis han ikke ble begravet, indikerer det godheten i hans saker ….

…Og hvis han var i et klær eller i et kar, gikk han ut på grunn av en kvinne ….

…Og det ble sagt at den som så at han gjorde i en kirke det folket er enig i, begår forbrytelser ….

…Er det vi ser i en drøm om visjoner , drømmer , eller Alodgat , være i farge , eller svart og hvitt? Hvis en av dere vurderer dette spørsmålet og søker etter et svar på det, kan han begynne å søke etter et svar på det : prøver å hente det han tidligere så i søvn … og noen kan lykkes med å huske . Andre kan mislykkes . Men absolutt vil si at vi ikke vet om det vi ser i farger eller svart og hvitt . Jeg sier her mitt eget syn gjennom forskning og spørsmål, at det meste av det vi ser er i svart og hvitt, og det er få visjoner i farger, og på den tiden har fargen som kom i drømmen sin sterke betydning, og det er mange eksempler som kom til meg, enten under presentasjonen av drømmeprogrammet, eller under mitt uttrykk i På mandager eller fredager, der det er en referanse til farger i visjoner, men det som finnes i Koranen eller Sunnah er basert på det, og det er bevis for eksistensen av farger i en drøm, hva Al-Tirmidhi fortalt i Åpenbaringsboken, kapittel om hva som kom i profetens syn, fred og velsignelser være over ham, i vekten og Vannmannen, på myndighet av Aisha, som sa : Guds sendebud, må Gud velsigne ham og gi ham fred, ble spurt om et papir, og Khadija sa til ham : Han trodde deg og at han døde før du dukket opp, så sendebudet til Gud, må Guds bønner og fred være over ham, sa : ( Jeg viste ham i en drøm med hvite klær på seg, selv om han var fra folket i Hellfire. Han ville ha kledd seg ellers .) Tilstedeværelsen av farger er også indikert av hadithen til Abdullah bin Salam, som Al-Bukhari fortalt i sin Sahih, og til og med titulerte ham ved å si : Døren til det grønne i drømmen og den grønne hagen. , og haditten ble presentert i den, og i den : Abdullah bin Salam gikk forbi en sirkel der Saad bin Malik og Ibn Omar, og de sa : dette er en mann fra paradisets folk, sa jeg : ingen forteller sa, de sa slikt og slikt, sa han : Halleluja ! De burde ikke ha sagt det de ikke hadde kunnskap om, men jeg så som om en søyle ble plassert i en grønn eng, og det ble reist en lend i den, og i hodet var det en lend og på bunnen av den en mer rettferdig, og han var tjeneren eller tjeneren, og han fikk beskjed om det, så jeg skilte meg til jeg tok pilen . Hun fortalte det til Guds sendebud, og han, må Guds bønner og fred være over ham, sa: [ Abdullah skal dø mens han tar den mest pålitelige pilen ]. Dette beviset beviser det du nevnte, og Gud vet best ….

…Og den som ser at han er i en fjellhule eller har til hensikt å gå inn i den, det er et tilflukt og et fristed for den allmektige som sier: ~ Så gå til hulen, din Herre vil spre din nåde for deg og forberede deg fra kommandoen din et akkompagnement . ~…

…Og den som ser at han er begravet i en grav i form av de døde uten å fylle, da vil han gifte seg med en kvinne ….

…Og den som ser at han er i vann og han er sterk i kroppen, så skal han tolke sitt arbeid i en vanskelig sak fra en konge, og hans ordtak er akseptabelt, spesielt hvis det tilskrives den saken ….

…Al-Kirmani sa: ~Den som så at han svømte i en elv eller et rom i den, så er dens tolkning som havets tolkning, men kongens sted vil være den som er uten ham .~…

…Al-Salmi sa: Den som så at noe av tennene hans falt i fanget på ham, eller at det var i plagget hans, eller at det falt i hans hånd, tolkes det på to sider, enten å sette en gravid kvinne eller bruke penger , og den som ser at tennene har en mangel som han benekter i årvåkenhet, tolkes det i tre aspekter: de er tristhet, konkurs og død av slektskap eller svakhet Hum ….

…Hvis han ser som om han får beskjed om å gå inn i paradiset, så kommer han ikke inn i det, så indikerer hans visjoner at man forlater religionen, fordi Gud den allmektige sier : “ Og de kommer ikke inn i regressen før kamelen kommer inn i skredderens gift . ”…

…Og den som ser en av de vantredes døde og hans tilstand er god og hans utseende er vakkert, hans visjoner indikerer høyden på saken på hans hæler og indikerte ikke hans gode tilstand hos Gud, den velsignede og opphøyde være han, og han kan dø for monoteisme og bare Gud den allmektige har sett det ….

…Og den som ser at det er en begivenhet inne i huset eller i dørene, så har det skjedd noe med kvinner ….

…Og den som ser at han er i et skip i regnvann eller en dam, så strømmer verden over ham og øker i sin religion mye godt, og han blir fortsatt belønnet for seg selv og pengene sine ….

…Og den som ser at han er i en utvidet ørken og et antall blomster, vinder og roser har spiret i den mens han er i den, så vil han følge en mann med stor skjebne og tilegne seg av sin kunnskap, fornuft og kunnskap, og det kan være en tilnærming til en rettferdig konge og å oppnå godt og nytte hvis han er egnet til det ….

…Hvis du drømmer om å fly høyt i verdensrommet, indikerer dette ekteskapsulykker . Hvis du flyr lavt og nær bakken, forutsier dette sykdom og angststatus at du vil bli kurert av . Hvis du flyr over gjørmete vann, advarer dette deg om å ta vare på dine personlige forhold når fiender søker å angripe deg . Å fly over ødelagte steder varsler uflaks og et deprimerende miljø . Hvis du merker trær og grøntområder under deg mens du flyr, vil du lide midlertidig kaos, men rikelig med rikdom vil strømme inn . Hvis du drømte om å se solen mens du flyr, forutsier dette trivielle og uberettigede problemer, ettersom forholdene dine vil lykkes til tross for frykten . Hvis du drømmer om at du flyr i kveldens kuppel, passerer månen og andre planeter, så forutsier dette sult, kriger og problemer av forskjellige slag . Hvis du drømmer om at du flyr med svarte vinger, forutsier dette alvorlige skuffelser . Hvis du falt mens du flyr, forutsier dette ditt fall . Hvis du våkner med å falle, vil du kunne gjenopprette tilstanden din slik den var . Hvis en gutt drømmer om at han flyr med hvite vinger over grønne planter, forutsier dette en bedring i virksomheten, og han vil lykkes i kjærlighet . Hvis drømmen hans gjentas, indikerer dette mangedoblingen av gode gjerninger og oppfyllelsen av ønsker . Hvis trærne virker ufruktbare eller døde, vil han tåle hindringer som han vil omgå for å oppfylle sine ønsker . Han vil fortsette, men arbeidet hans vil gi ubetydelig avkastning . Hvis en kvinne drømmer om at hun flyr et fly fra en by til en annen og lander på kirketårn, så indikerer dette at hun vil slite mye på veien for falske gleder og påstander om kjærlighet . Hun vil bli truet av en katastrofal periode med dårlig helse, og dette kan følge døden til noen nær henne . Hvis en jente drømte om at hun ble truffet av et skudd mens hun fløy, betyr dette at fiendene vil prøve å hindre hennes fremgang til suksessverdene og høyere goder ….

…Og den som ser at det er mye mat i munnen hans og det er kapasitet til å legge til den, så blir saken hans forvirret av ham, og hans visjoner indikerer at han har gått bort fra livet sitt like mye som maten og forblir like mye i munnen som det er kapasitet i munnen ….