…Er det vi ser i en drøm om visjoner , drømmer , eller Alodgat , være i farge , eller svart og hvitt? Hvis en av dere vurderer dette spørsmålet og søker etter et svar på det, kan han begynne å søke etter et svar på det : prøver å hente det han tidligere så i søvn … og noen kan lykkes med å huske . Andre kan mislykkes . Men absolutt vil si at vi ikke vet om det vi ser i farger eller svart og hvitt . Jeg sier her mitt eget syn gjennom forskning og spørsmål, at det meste av det vi ser er i svart og hvitt, og det er få visjoner i farger, og på den tiden har fargen som kom i drømmen sin sterke betydning, og det er mange eksempler som kom til meg, enten under presentasjonen av drømmeprogrammet, eller under mitt uttrykk i På mandager eller fredager, der det er en referanse til farger i visjoner, men det som finnes i Koranen eller Sunnah er basert på det, og det er bevis for eksistensen av farger i en drøm, hva Al-Tirmidhi fortalt i Åpenbaringsboken, kapittel om hva som kom i profetens syn, fred og velsignelser være over ham, i vekten og Vannmannen, på myndighet av Aisha, som sa : Guds sendebud, må Gud velsigne ham og gi ham fred, ble spurt om et papir, og Khadija sa til ham : Han trodde deg og at han døde før du dukket opp, så sendebudet til Gud, må Guds bønner og fred være over ham, sa : ( Jeg viste ham i en drøm med hvite klær på seg, selv om han var fra folket i Hellfire. Han ville ha kledd seg ellers .) Tilstedeværelsen av farger er også indikert av hadithen til Abdullah bin Salam, som Al-Bukhari fortalt i sin Sahih, og til og med titulerte ham ved å si : Døren til det grønne i drømmen og den grønne hagen. , og haditten ble presentert i den, og i den : Abdullah bin Salam gikk forbi en sirkel der Saad bin Malik og Ibn Omar, og de sa : dette er en mann fra paradisets folk, sa jeg : ingen forteller sa, de sa slikt og slikt, sa han : Halleluja ! De burde ikke ha sagt det de ikke hadde kunnskap om, men jeg så som om en søyle ble plassert i en grønn eng, og det ble reist en lend i den, og i hodet var det en lend og på bunnen av den en mer rettferdig, og han var tjeneren eller tjeneren, og han fikk beskjed om det, så jeg skilte meg til jeg tok pilen . Hun fortalte det til Guds sendebud, og han, må Guds bønner og fred være over ham, sa: [ Abdullah skal dø mens han tar den mest pålitelige pilen ]. Dette beviset beviser det du nevnte, og Gud vet best ….

…Eden så at ansiktet hans var svart og klærne hans var skitne, og hans visjoner tydet på at han lyver for Gud . Hvis han ser ansiktet hans som støvete svart, indikerer hans visjoner at han er død ….

Svart : Den allmektige sa ( Qama som svertet ansiktene deres etter din tro ..) Surah Al – Imran 106. betyr omvendelse ( og hvis mennesker er en kvinne under hans ansikt er Msauda Kzim ) Surah 58 – betyr sorg Allahs sendebud fred være med ham ( slaven hvis skyld tuller i hans hjerte en svart vits ) – som betyr synder og synder…

…Og den som ser svart vann i huset sitt, da er det ødeleggende for huset, og å drikke det indikerer blindhet, og stinkende vann er forbudte penger ….

…Det ble fortalt at en mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg så en død svart mann, en mann vasker ham over seg . Han sa: Når det gjelder hans død, hans vantro, som for hans svarthet er hans penger, og når det gjelder denne stående vasker ham, lurer han ham med pengene sine ….

…Hvis han ser kunnskap i drømmen, indikerer det hans omvendelse, fordi Gud den allmektige sier : ~ Og det er kunnskap for timen, så hvil ikke med den .~ Kunnskap om en kvinne er en mann . Og kunnskapen som tilskrives den asketiske verdenen, hvis den er rød, er den en lettelse og glede . Og hvis den er svart, blir den sett fra den . Og sorte flagg ble sagt å indikere generelt regn, hvite flagg indikerer regn, og røde flagg var krig ….

…Og den som ser en svart due som kommer til ham, han kommer fraværende ….

…En mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg forlovet meg med en kvinne, og jeg så henne i en drøm med en kort svart kvinne . Han sa: Når det gjelder hennes svarte, hennes penger, og som for hennes korthet, hennes korte liv. Hun varte ikke før hun døde, og mannen arvet henne ….

…Hvis den modige personen i drømmene ser at ansiktet hans er svart, indikerer dette at han blir en feiging ….

…Det ble fortalt at Guds sendebud, må Guds bønner og fred være over ham, i en drøm så en svart kvinne med et spredt hode, hun forlot Medina til hun bosatte seg i al-Juhafa. Profeten, må Guds bønner og fred være over ham, den første var at epidemien i Medina hadde flyttet til al-Juhfa . Det ble fortalt at en mann så ut som om han ble gitt til ham av en nubisk gutt, da han ble gitt kullrett . Og den som ser svarte kvinner som har overvåket ham, han vil bli tatt godt vare på ved å se dem . Og den store er hederlig, men av fiendens løp ….

…Og det ble sagt å se sennep og svart frø, eller lignende piller som er nyttige for medisiner, fordi det er bra og det er ingenting galt med det, og pasienten kan ha helse og velvære ….

…Og den som ser en svart dirham, han finner en hvit dirham, og blant mennesker er det noen som det han så ….

En mann kom til Eber, og han sa at jeg forlovet meg med en kvinne, og jeg så henne med en kort svart kvinne, og han sa til ham: Gå og gift deg med henne.

…Og den som ser at han går inn i en svart slavejente, han vil slå dem og løslate ham raskt ….

…Den som ser at felgen er svart, det indikerer at hans kone er en asketisk lærd, og hvis hun ikke er verdig det, er hun bekymret .)…

…Og den som ser en hette av svart silke på hodet, som ikke-arabere er vane, så indikerer han godt og nytte, og den som ser en gullhette på hodet, er en hånd som en fordel oppnås fra arrogante mennesker med svake religion, og hvis den er av sølv, indikerer den at det er en fordel av hans kunnskap. av jern, det Ezz og prestisje og makt til kongen ….

…Det ble sagt at den som så ansiktet hans ble svart, er en mann som fleiper med en løgner for den allmektiges ordtak: ” På oppstandelsens dag vil du se de som har løyet for Gud hvis ansikter er svertet . ” Og den som ser en flekk i ansiktet hans eller i ansiktet til noen andre enn ham, han går ned rundt ham, eller bekymring eller sorg. Han hater, og hvis han så at han rynket pannen mot andres ansikt, ville det skje noe galt med ham ….

…Og den som ser henne i en mørk, svart hånd, vil komme til kongen og til søkeren, det han hater ….

…Og den som ser huden sin er svart eller blå, det indikerer sorg og bekymring ….

…Og den som ser at tungen hans er svart, han vil være en dikter ….

…Og den som ser sitt hjerte er svart og har et slør og lignende, da er han tapt fra sannheten og mange synder er trykt på hans hjerte, blinde av veiledning, og når det gjelder setet til en person og hans mekanisme, tjener han, penger, arbeid, nytte og levebrød ….

…Og hvis hun ser at sløret hennes er svart og utslitt, indikerer visjonen hennes mannens dårskap og fattigdom, og det regnfulle sløret er bevis på bedraget fra kvinnens fiender med henne, og når det gjelder klærne, er hun fri kvinne ….

…Og hvis han blir svart, vil han ha problemer og nød ….

…Og den som ser ansiktet sitt svart i det, indikerer at han følger noen som er Guds fiende, og er fornøyd med sin dårlige gjerning, og han blir ydmyket og ansiktet hans råder over folket, og hans konsekvenser blir ikke rost ….

…Hvis det var svart eller blått, ble det for dem nødt ….

…Og den som så at han hadde kjøpt en svart slavejente, ville ha sluppet unna lidelse og nød ….

…Det svarte frøet indikerer i en drøm at en person lider av helse og velvære i kroppen sin ….

Når det gjelder det sorte frøet, er det fra bekymring og sorg, og å spise det gir penger og gir det til noen, tyder på en krangel med ham, og det ble sagt at det å se kornene, kokte eller ukokte, er og er sorg, og deres avfall på bakken er uttømming, bevaring og besparelse i form av setningen indikerer overdrivelse av prisen ….

…Og den som så at han rørte ved den svarte steinen, det ble sagt at han fulgte en imam fra folket i Hijaz . Hvis han fjerner den svarte steinen og bruker den som sin egen, er den unik i religion med kjetteri . Og den som ser som om han fant et tre etter at folk mistet det, setter det på plass, dette er synet til en mann som tror at han har rett veiledning, og alle mennesker er i feil ….

Og den som ser at han strippet Zags hud, han driver hor med en merkelig kvinne ….