Sengen : Det ble sagt at den som ser at han ligger en seng, så returnerer han noe til ham som har forlatt hånden, selv om han er en svakhetskraft i sin autoritet og deretter blir etablert etter svakhet, fordi Gud den allmektige sa : ~Og vi kastet et lik tronen hans, så en kvise .~ Og hvis han ønsker å gifte seg, så er det ekteskapet til en kvinne, og hvis han ligger en seng med madrasser seg, er det en økning i ære og minne om mennesker som er hykleriske overfor religion . Hvis det ikke er møbler den, så reiser den . Noen av dem sa at sengen og alt han sover , indikerer kvinnen og all pensjon, samt stolene . Og bena på sengen indikerer Mamelukes, og utenfor er det spesielt kvinnen, innsiden av den er visjonær, og bunnen er guttene og kvinnene . Al-Qayrawani sa at sengen er et tegn alt som en person er fornøyd med, blir overvåket og nærmer seg . Og araberne sier : Den tredje av hans trone, hvis han ødelegger sin ære . Og tronen : sengen, og den kan referere til en båt fra en kone, en laster eller et skip, fordi sovende kjører den mens sjelen reiser fra familien og hjemmet . Og kanskje refererte han til kisten, for det er speilsengen . Den som bryter sengen i en drøm eller hvis sammensetning er oppløst, hans autoritet vil være borte hvis han er konge, og han er isolert fra sitt syn hvis han er en hersker, og han forlater sin kone hvis hun er en trassig eller dør syk, eller mannen hennes hvis han er pasienten, eller han reiser fra henne eller forlater henne, og ansiktet hans kan peke mannen og ryggen hans kona, og det som følger hodet den sønnen, og den neste av to menn tjeneren og datteren og eselet hans kan indikere husets verdier og dets tegn dets folk . Og eselet hans kan peke tjeneren og panelene madrassen, teppene, madrassene, mattene og dameklærne . Når det gjelder den som ser seg selv en ukjent seng, hvis han møter kongen, vil han få det, ellers sitter han i et høyt råd . Hvis han var sølibat, giftet han seg, og hvis hun var gravid, fødte hun en gutt . Og alt dette hvis han hadde børster over det, eller hvis han hadde skjønnhet . Og hvis han ikke hadde sengetøy det, ville passasjeren reise langt, og hvis han var syk, døde han, og hvis det var i løpet av Hajjs dager, og han håpet ham, red han lastet en kamel eller et skip i sjøen, eller satt i den på sengen ….

…Hvis en seng i en drøm ikke har madrass, reiser den grunn av det som kalles ~å gå~ . Og det ble sagt : Han er en kone, og den som ser at han ligger en seng, han vil returnere til ham noe som hadde kommet ut av hans hånd, og hvis det er en kraft som svekker hans autoritet, blir han sterkere . Hvis han ser at han ligger en seng med en madrass seg, vil han få høyde, høyde og minne om hykleriske mennesker . Hvis det er en sko foten hans, reiser han med hykleriske menn . Og den som så at han lå en seng et godt sted, ville få kraft, høyde og stolthet . Og sengen og alt som sover over den indikerer visjonærens kone og hans Mamelukes . Og det ble sagt : Sengen indikerer hva en person er fornøyd med, og indikerer hver båt, kone, last eller kiste fordi det er sengen til manien . Og den som har en stor seng i en drøm, hans autoritet vil være borte hvis han er konge, og han blir fjernet hvis han er hersker, og hans kone blir igjen hvis hun er en trassig, eller hun dør hvis hun er syk, eller hvis mannen hennes er pasienten . Sengens ansikt kan indikere ektemannen, og baksiden av sengen kan indikere kona . Og den som ser seg selv en ukjent seng, med en madrass , han vil møte kongen, ellers sitter han et høyt sted . Hvis han var sølibat, giftet han seg . Hvis kona hans var gravid, fødte hun en gutt . Hvis han så at han satt en seng uten madrass, ville han dø eller reise, og hvis han var syk, ville han dø . Hvis han så at han lå en seng . Med ham en kvinne er han med henne i glede og mildhet, og det kan være ondskap og uenighet mellom dem . Og hvis en kvinne uten ektemann ser at hun bærer en seng hjem, vil hun gifte seg . Og den som ser at sengen hans er reist og han er syk, så er det bevis at han har kommet seg etter sykdommen ….

…Og Al-Salmi sa: ~Den som så i fingrene sin høyre hånd Zina eller Shin, uttrykker det da i fem bønner, så vel som om han så i fingrene venstre hånd, så hans tolkning av brorens barn . ~…

…Og den som ser at han er badet og har seg klærne, så skjer de med ham fra moren, søsteren eller en av hans mahramer ….

…Er uttrykk for visjoner basert brikker eller formodninger? Uttrykket av visjonene er en referanse til antagelse , og antagelsen blir feil og rammet , og en person forstyrrer ikke uttrykket, men heller å være den sikre siden, og det skyldes Guds vilje . Derfor er det bedre for overfarten å utstede en uttalelse som sier : Hvis du tror at din visjon er slik og slik , eller å avslutte hans ord med ordtaket : Av Gud (1) Derfor kan Yusef, over ham, be og fred være med ham, sa han til spørgeren da han ønsket å gå over til ham : ( Og han sa til den som trodde han hadde rømt fra dem, husk meg med din Herre …) Etc. Verset , en film som hevder at han er en av dem som Gud har stolt med uttrykk for drømmer , og det pleide å uttrykke åpenbaringen av Guds bønner og over vår profet Muhammad, hans hersker og ledsagere og fred . Gud vet…

…Og den som ser at han er vei til Mekka grunn av handel og ikke besøker, da vil han være opptatt av å elske verden, og det ble sagt å øke hans levebrød og nåde ….

…Og den som ser at han gikk en vei og ser en pomp og kommer tilbake grunn av ham, så forplikter han det som skjer med ham som en mangel hans religion ….

…Og hvis han ser engler et sted hester, går en mektig til grunne der, og hvis han ser fugler fly og ikke kjenner deres feil, så er de engler, og det å se dem i en drøm et sted er et bevis hevn mot undertrykkere og seieren til de undertrykte ….

…Og den som så at han falt ryggen til en ku, det indikerer at Sunnah har forandret seg for ham ….

…Al-Kirmani sa: ”Den som ser at han tar seg det han har seg om vinteren, og det var sommeren som betyr at han ikke oppnår det han vil, og hvis han ser imot ham, så indikerer han at han ønsker å skje ….

…Og den som ser at han er død og bæres menneskers nakke, da vil han slå en hersker og utføre hans befaling, og hans frafall vil være innenfor samme myndighet som de som fulgte begravelsen hans, men ødelegger hans religion og er håpet godt senere med mindre han blir begravet ….

…Og den som ser et hette hodet og hva han bærer som det i våkenhet, hvis det er hvitt, indikerer det godheten i hans religion, og hvis den er grønn, indikerer den godhet av lydighet, tilbedelse og gode gjerninger, og hvis den er rød, indikerer det en reduksjon i religion og tilbedelse, og hvis den er gul, indikerer det sykdom og motgang. Og hvis den er svart, mislikes den ikke med mindre han har en vane å bruke den ….

…Hvis han ser en dommer, setter ham ved siden av ham eller et høyt sted, så er det ære, ære og ære, og kanskje dommerens visjon indikerte et argument og en konflikt ….

…Den som ser at han er død og blir båret en seng menneskers nakke, så han rammer myndighet og ødelegger sin religion, erobrer menn og legger dem halsen, og hans etterfølgere vil være i hans makt like mye som de som fulgte hans begravelse, og det er håpet at han er god i sin religion, med mindre han er begravet ….

…Og den som ser at en gruppe kvinner er et sted mens de ser ham eller en av dem, inviterer ham til henne, så er han synd, og han er uskyldig for ham, og hans hensikt kan skje med ham senere, og hans fienden vil ikke være i stand til ham ….

…Den som ser at han har en hette hodet, i likhet med det han har seg mens han er våken, så vil tilstanden hans være hos sjefen i forhold til dens godhet og utseende ….

…Og den som ser at han har satt en krone hodet en konge, han vil motta godt og ære fra ham ….

…Penslene : så angi kona og fyll kjøttet eller fettet hennes . Madrassen kan referere til landet som en person vender seg uforsiktig til, til han beveger seg fra den til det hinsidige . Noen av dem sa til sengen som er kjent for å være dens eier, eller dens øye eller dens beliggenhet, for det er hans kone . Det som sees i ham når det gjelder godhet, korrupsjon eller mer enn det som er beskrevet i tjenerne også, det unge er hos kvinnen som tilskrives sengen . Hvis han ser at han har byttet ut madrassen og byttet til en annen som ham, vil han gifte seg med en annen, og kanskje vil han skille seg fra den første hvis samvittigheten hans ikke er å gå tilbake til den sengen . samme måte, hvis han ser at den første sengen har endret seg fra hans tilstand til det han hater i tolkning, så dør kvinnen eller mottar det som tilskrives det hun har blitt til . Hvis en transformasjon skulle være ønskelig i tolkningen, er det å gjennomgå den første kvinnen i god stand og form så langt han så transformasjonen i den . Hvis han ser sengen hans skifte fra posisjon til posisjon, blir kona hans forvandlet fra en stat til en annen, i forhold til fortjenesten mellom de to posisjonene når det gjelder mildhet og kapasitet, og avtalen mellom dem eller en av dem . Hvis han ser en annen madrass som den eller bedre enn den eller mindre med madrassen, gifter han seg med en annen i henhold til det han så fra madrassens utseende, og han skiller ikke mellom silke og slavejenter i fortolkningen av madrassen, fordi de alle er kvinner, og tolkningen er den samme . Og den som ser at han har brettet sengen og lagt den mot siden, han vil være fraværende fra sin kone eller fraværende fra ham eller unngå henne . Hvis han ser noe som indikerer splittelse og vanære, dør en av dem vegne av sin venn, eller det skjer en skilsmisse mellom dem . Hvis han ser en ukjent madrass et ukjent sted, treffer den bakken i henhold til madrassens kvalitet og utseende . Hvis han ser en ukjent eller kjent seng en ukjent seng mens han sitter den, slår han en kraft i den som overgår menn og erobrer dem fordi sengen er av tre, og treet er essensen til menn som er blandet med hykleri i deres religion, fordi familien er kongers råd . samme måte, hvis han så sengen sin ved døren til sultanen, ville han ta seg mandatet . Og hvis vi gir sengetøyet til kvinnen, er madrassens mykhet lydighet mot mannen sin, madrassens kapasitet er kapasiteten til hennes skapelse, det faktum at den er ny indikerer hennes mykhet, det faktum at den er fra brokaden til en magisk kvinne, og dens tilværelse av hår, ull eller bomull indikerer en rik kvinne, og det å være hvit er en kvinne av religion, og det å være polert indikerer en kvinne. kvinne i tilbedelse, den nye er en vakker og skjult kvinne, og den revne kvinnen har ingen religion . Den som ser som om han er en madrass og ikke sover, så vil han nærme seg kona og ikke forberede seg det, og hvis han ser som om noen andre river i sengen hans, forråder han ham i familien ….

Sengen er en kvinne i en drøm . Den som selger sengen, skiller seg fra sin kone, og hvis hun er syk, vil hun dø . Og madrassen er en slavejente, og den er en hvile, så sengen er myk for kvinnens lydighet mot mannen sin og hennes underkastelse til ham, og dens evne til å oppføre seg godt, og hun fant sin modernitet, og hvis sengen er laget av ull eller hår eller bomull, så er hun en rik kvinne, og hvis det er en brokade, er hun en Magi-kvinne, og hvis den er hvit, er hun en religiøs kvinne, og hvis den er svart, gjør hun en jobb som ikke behager Gud den allmektige, og hvis det er grønt, så er hun en kvinne av religion, tilbedelse og askese . Den som ser at han har kjøpt en madrass, vil gifte seg med en kvinne, og hvis madrassen er ny, så er kvinnen vakker, og hvis madrassen blir revet, er kvinnen korrupt og ikke religiøs, og hvis han ser at madrassen har skiftet fra sin stilling skiller han seg fra sin kone, og hvis han ser at sengen hans ligger ved Sultans dør, antar han et massivt vergemål . Og madrassen er et tegn gutten for hans ordtak, fred være med ham : ( Barnet skal til sengs ) , og den som ser godhet, korrupsjon, økning eller reduksjon i sengen sin, blir dette tolket i kona . Og hvis han ser en annen seng med sengen sin, vil han gifte seg med en annen kvinne . Og den som ser at han har brettet sengen og plassert den mot siden, han vil være fraværende fra sin kone . Og den som ser at han sover en seng, han er trygg fra det han frykter, og han kan være uvitende om sin religion, og søvn er uaktsomhet ….

…Seng Sengen hvis den er hvit og ren symboliserer midlertidig opphør av bekymringer . Hvis en kvinne drømmer om at hun forbereder sengen, symboliserer dette en ny kjæreste og Sarahs utførelse . Hvis du drømmer om at du er i sengen og i et merkelig rom, vil du få besøk av venner som du ikke forventer å besøke . Hvis en syk drømmer om at han er i sengen, vil det oppstå nye komplikasjoner og resultatet kan være døden . Hvis du drømmer om at du sover en uteseng, forutsier dette at du vil møte glede opplevelser og en mulighet til å forbedre din rikdom . Hvis du drømte om negre som passerte nær sengen din, indikerer dette at det dukker opp omstendigheter som fremkaller sinne og vil flettes sammen med planene dine . Hvis du ser en venn som ser veldig blek ut i sengen, symboliserer dette rare og triste komplikasjoner som vil gjøre vennene dine triste og føre til at du blir lei deg . Hvis hun drømte om en mor at sønnen hennes våte sengen, så forutsier dette at hun vil møte uvanlig angst, og syke mennesker vil kanskje ikke komme seg så raskt som forventet . Hvis folk drømmer om at de våter sengen, indikerer dette at en sykdom eller en tragedie vil flettes sammen med den daglige rutinen i arbeidet hennes ….

…Og den som ser at han ligger på sengen og ikke sover, så vil han nærme seg en kvinne og ikke får det, og madrassen til madrassen indikerer ømheten til en kone, og hvis den er av bomull eller ull eller hår, så indikerer det en rik kvinne, og hvis den er hvit, indikerer den en religionskvinne, og hvis den er polert, indikerer det en kvinne. Hun gjør et arbeid som behager Gud. ) Og hvis det er grønt, indikerer det hennes flid i tilbedelse, og den nye sengen er en velstående kvinne….

Sengen hans visjon i en drøm indikerer uvitenhet og manglende erfaring med å tjene konger, og hans visjon kan indikere kjærlighet og selvødeleggelse . Hans syn indikerer tilbedere av ild eller frykt og panikk, for Gud den allmektige sier : ( Den dagen folk vil være som en hevet seng .) Sengen er en ydmykende svak fiende . Sengetøy for bønder indikerer arbeidsledighet, motgang og godkjenning av dårlige kvinner . Silkesengen indikerer de gode menneskene som ga sitt gode og opphørte det onde, og indikerer kanskje den forestående avslutningen arbeidet ….

…Den som ser at det er et slags dyr på sengen hans, la ham være forsiktig med sin kone, og det ble sagt at det å se madrassen et ukjent sted indikerer kjøp av jord eller dyrking land, og det kan være en arv, og sove på sengen når det gjelder en generell hvile fra tretthet og motgang ….

…Visjonen til Al-Mobtan myndighet av Makhzum bin Hani Al-Makhzoumi autoritet fra sin far – og hundre og femti år har gått over ham – sa han : Når den natten Guds sendebud må Gud velsigne ham og gi ham fred, ble født, en revnet iwan ristet og fjorten balkonger falt fra den, og Persias ild ble slukket og slukket ikke tusen år før det , og innsjøen steg ned. Saveh , og mening Mobman Ebla har vanskeligheter med å lede gudfaren til hestene, ble kuttet av Tigris og spredt i landet hennes , da han ble fraksjonell forferdet hvilken mening Vsber skulle oppmuntre , og så synspunkt som ikke skjuler det for hans ministre og Mrasbeth Han satte sin krone og satte seg på sengen og sette dem til ham da de møtte ham fortalte dem ham som sendte dem i det og inviterte dem og mens de er sånn, når en bok ble nevnt for ham i den døende ut av ilden , han økte fra hans nød , og de frafalne sa : Og jeg reformerte kongen Gud , jeg så denne natten – og fortalte ham synet i kameler – da sa han : Hva er denne Yamauban, og han visste for seg selv om det – da sa han : Ulykke Det er fra araberne , så han skrev det : Han som brøt kongenes konge til Nu’man ibn al-Mundhir , men etter at han rettet til en mann som visste hva han ville spørre ham om , og han rettet til ham Abd al-Masih bin Amr bin Hayyan bin Baqila al-Ghassani. Da han kom til ham, sa han til ham : Vet du hva jeg vil spørre deg om det? Han sa : La kongen fortelle meg om jeg har kjennskap til ham. Ellers fortalte jeg ham hvem han kjenner . De forteller deg hva meningen var , sa han : klar over det gratis Jeg bodde i utkanten av al – Sham sa til ham Facet , sa : døden spør ham hva jeg spurte ham, og jeg savnet svaret hans , han red Abdul Kristus kamel til og med presentert Facet har overvåket døden og hilst ham og livet gjorde ikke Ihr Facet Gowaya han skapte Abdul Kristus. Han sier en døv mor som hører samlingen i Jemen og nevnte syv vers av poesi . Da Satih hørte håret, løftet han hodet og sa : Kristi tjener en kamel som faller ned taket, og han har oppfylt graven. Ashawah-dalen og Sawa-innsjøen rant over, og Persias ild ble slukket, så Levanten er ikke for Shama-overflaten, hvorfra det kommer konger og dronninger etter antall balkonger og alt som kommer. Så tilbrakte Satih plassen sin, så Abd al-Masih dro en reise og han sa – og han nevnte syv vers av poesien for ham. Da Abd al-Masih kom til Kashri, ble jeg fortalt at jeg sa Suatih sa til han hadde fjorten konger blant oss, som var saker og ting. Ti av dem styrte over fire år, og resten til Othman bin Affans arv – må Gud være fornøyd med ham – og fra visjonen som fant sted, kan det som ble bestilt av Abdul-Muttalib bin Hashem, profetens bestefar, kanskje Guds bønner og fred være med ham, som gravde Zamzam etter Anders sin plassering og tilgav dens virkning. Ibn Ishaq fortalte meg Yazid bin Abi Habib al-Masri, myndighet av Murthad bin Abdullah al-Yazni, autoritet til Abdullah bin Zaryer al-Ghafiqi, at han hørte om Ibn Abi Talib – må Gud være fornøyd med ham – hadith av Zamzam oppstår da han beordret Abdul Muttalib å grave den, så Abd al-Muttalib sa at jeg sover i Da steinen kom til meg, sa han : Jeg graver godt. Han sa : Jeg sa, hva bra? Han sa : Så gikk han bort fra meg. Da dagen etter kom tilbake til sengen min og sov i den, kom han til meg og sa : Grav en brønn . Han sa : Så jeg sa : Det er ikke riktig . Han sa : Så dro han . Da morgendagen var dagen, kom jeg tilbake til sengen min og sov i den , så han kom til meg og sa : Grav den galne , sa han : Så jeg sa : Hva er den som er sinnssyk? Han sa : Så forlot han meg . Da dagen etter kom tilbake til sengen min og sov i den, kom han til meg og sa : Dig Zamzam , han sa : Jeg sa : Hva er Zamzam? Han sa : Aldri blø eller sørge , de største pilegrimene blir vannet , og det er mellom kornet og blodet , i gropen til den mektige kråken , ved landsbyen til maur . Ibn Ishaq sa : Når mellom ham som angitt av stedet og visste at han hadde ratifisert i morgen, ble Bmaolh og sønnen Harith bin Abdul Muttalib ikke ham den dagen født annet enn da han så ut til Abdul stor etterspørsel, visste Quraish at da han innså at han behov og de til ham og de sa : O Abdul Muttalib det vel vår far Ismael, og at vi har rett i det . Så vi var med deg i det . Han sa : Jeg gjør ikke denne saken. Denne saken ble tildelt den uten deg, og jeg ga den blant deg . Så de sa til ham, så gjør vi rettferdighet mot ham , for jeg forlater deg ikke før vi krangler med deg om det . Han sa : Så gjør mellom meg og deg hvem du vil, jeg dømmer deg for ham , de sa : Prestinne Bani Saad bin Hudhaim? Han sa : Ja , han sa : Og det var under tilsyn av Levanten, så Abd al-Muttalib red med en gruppe av farens sønner fra Bani Abd Manaf og red fra hver stamme fra Quraysh i Nafar. Han sa : Og landet er altså en kontingent . Han sa : Så de gikk ut selv om det var noen av disse skiftene mellom Hijaz og Levanten. Muttalib og hans ledsagere var tørste til de ble sikre døden, så de søkte fra Quraysh-stammene med dem, og de nektet og sa : Vi er i en metafor og frykter for oss selv som det som skjedde med deg . Da Abdul Muttalib så hva folket gjorde og hva han frykter for seg selv og sine følgesvenner, sa han : Hva ser du? De sa : Vi har ikke sett annet enn å følge din mening, så vi gikk gjennom det du vil . Han sa : Jeg ser at hver mann av dere graver det for seg selv når dere nå har mye styrke. Hver gang en mann dør, skyver følgesvennene ham inn i gropen sin og viser ham til den siste av dere er en mann, skandalen til en mann , en fange av en landsby han red alle sammen . De sa : Ja, det jeg bestilte . Så hver av dem reiste seg, gravde den og satte seg og ventet tørstens død . Videre sa Abd al-Muttalib til sine følgesvenner : Ved Gud, hvis vi kaster oss i våre hender, er det også døden. Vi slår ikke bakken og søker ikke etter oss selv grunn av maktesløshet. Forhåpentligvis vil Gud gi oss vann i noen land. utgitt av utbruddet av Takht Khvha ble utnevnt til ferskvannsforstørrelse Abdul Muttalib og størrelsen hans følgesvenner kom så ned og drakk og drakk sine ledsagere og tegnet til og med fylte Osagathm, som deretter ble kalt Quraishs stammer sa : Kom til vannet Gud har gitt oss for å drikke Vacherboa og Astqgua kom de Fsharbwa og Astqgua sa da : Måtte Gud tilbrakte deg til oss, Abdul Muttalib, av Gud, vi krangler aldri med deg i Zamzam . Vannet som er gitt deg å drikke dette i denne ørkenen, som er gitt deg å drikke Zamzam refererer til voksen Sagaatk , og han kom tilbake og kom tilbake med ham og nådde ikke prestinnen og gikk bort mellom ham og dem . Ibn Ishaq sa : Dette er den som nådde meg fra hadithen Ali bin Abi Talib – må Gud være fornøyd med ham – i Zamzam . I romanen Bayhaqi-kontekst er konteksten der det foregående og der han sa : haf til og med betrodd vann Fajrgaha i avgjørelsen, og da blør ikke Tbhrha en gang, og så bygde han en svømmende Vtefq han og sønnen Bntzaaan. De fyller dette bassenget, dette resulterer i at han Haj Vixrh-folk atskilt fra Quraish-natten Faisalha Abdul Muttalib når det blir , da han spiste sin korrupsjon kalt Abdul Muttalib Rabbo Vari i en drøm som ble sagt til ham : Si : O Allah, jeg gjør ikke løse det for badende, men er skarp løsning Lobel , så Kvihm , så han Abdul Muttalib da Quraish var uenig i moskeen gråt med ham at jeg da tilbrakte ikke ødelegge bekkenet av en av Quraishen Bortsett fra å kaste en sykdom i kroppen til de dro bekkenet og vanningen ….

…1 – Tid for uttrykk : legg merke til når noen av kryssene som etter uttrykket av en visjon som sier : vil falle denne visjonen etter slikt, i dager eller måneder eller år, og noen av dem overdriver til du noen ganger sier lignende datoer , for eksempel : vil falle synet ditt den tredje dagen i måneden Den tredje er etter tre år, og noen av dem sier : Den vil falle en slik dato måneder før den eller måneder etter den, så den starter ikke som forrige . Etter min forskning for dette emnet og funnet flere faste tekster, viser jeg deg og kommentar hva som åpner Gud og si : Den første katalogen : I den historien om Josef , ascites så Bosevh fred være med ham Rabah og kutt hans far sa til sin far : Da Joseph sa til sin far Aaopt, så jeg en ti en planet og solen og månen så jeg dem bøye seg ( Yusuf : 4 ). De lærde sa : Denne visjonen ble oppnådd etter førti år , da Gud gjenforente Joseph sine foreldre og hans brødre, elleve , og tilbad all sin hilsen og ærbødighet mens Koranen kuttet historien hans . Han sier : foreldrene sine tronen og falt nedlagt og sa, far, denne tolkningen av visjonen min kan gjøre det virkelig til at min Herre har bedre meg da det førte meg ut av fengselet og kom til deg fra beduinen etter det med flyttbar djevel mellom meg og mine brødre, min herre hyggelig hva han vil, han er den vitende, den vise ( Yusuf : 100 ). Hvis denne visjonen om Joseph, en ung gutt syv år, har blitt oppnådd i Egypt bokstavelig talt , satte Joseph seg tronen, bøyde foreldrene og brødrene hans og bøyde seg og bemerker at visjonen om Josef er visjoner som du ikke trenger å uttrykke , men også fall ble sett , og det er viktig her at tolkningen av visjonen forsinket førti år, noe som ble vist i et intervju med persen Salman sa : ~ blant synet til Josef og dets uttrykk i førti år, ~ sa Ibn Hajar etter ham. . Fortellerne til al-Tabari , al-Hakim og al-Bayhaqi med en gyldig kjede av fortellere (1). Andre guide : Også i historien om Joseph , etter at han kom inn i fengselet , så kongen en visjon skremte ham og spurte Aoolha ham når vitenskapsmenn og staten rundt ham og holdt møter E og sa til dem : ~ Kongen sa , Jeg ser syv fete kyr han ville spise syv magre og syv Snblatt Khader. Og den siste, skorpete, O offentlig, vær så snill å gi meg beskjed om visjonen min, hvis du skal se visjonen uttrykke (43). ( De sa pipedrømmer, og vi tolker ikke drømmer i to verdener. ~(44) ( Joseph 44 43) Sannheten er at svaret disse ligner svaret fra noen av publikum som ikke nøler med å svare uttrykk for visjoner. De sier: for eksempel : død, lenge, livet , og rop lo og dette kan være å si til Gud uten kunnskap , eller finne dem slik fotnote Badan det svaret da det ba dem slått til høyre og venstre for å rømme, eller i jakten hvem som sendte ham Spørsmål . Hva angår Josef mens han var tvers av synet, svarte og velg tidstale han var syv år vanskeligere å dyrke det som høstet Vdhiroh pigg i bare litt av det du spiser) 47 () tm kom etter at syv hard eat det du bare ga dem litt enn Thsnon () 4 8 ( ( Yusuf : 47 – 48 ) . Joseph , minnet T om at synet vil bli oppnådd innen en periode femten år , drøm som er glad for å føre Josef til dem om fjorten år med å si kongen av syv tykke kyr , og syv kuer lener seg , og lærde sa : Josefs ord : ) tm kommer etter et år hvor Agat-folk og det Aasron ( ( Yusuf : 49 ) ikke viste ham synet , men det er det Gud lærte Yusuf og godt uttrykk (2). Tredje guide : Anas bin Malik, må Allah være fornøyd med ham at sendebud av Allahs fred være med ham ble inngått den eller jenta er haram Milhan , Vttamh , og moren er forbudt under stille tilbedelse og gikk inn Allahs sendebud fred være med ham dag Votamth og satte seg deretter Tvla hode – noen inspisere hva det dreper lus – Vnam Allahs sendebud fred være med ham og våknet så latter , sa hun : Jeg sa : hva Idgk O Allahs sendebud? Han sa : ~ Folk fra min nasjon, tilbød inntrengere i Guds navn som kjører Thbj dette havet . Og Thbj havet enhver tur tilbake o r midten – kongene familien eller som konger familien , ~ sa : sa : Jeg sa : O Allahs Gud, be til Gud om å få meg en av dem, han kalte henne, og deretter sette hodet og han sov, og da våknet ler, sa hun : jeg sa : hva Idgk O Allahs Gud, sa : ~ folk fra min nasjon, tilbys for moro skyld av inntrengerne Alte Gud, ~ han sa i første, hun sa : jeg sa : O Guds sendebud , be til Gud som gjør meg til dem, sa : du er fra de to første ~ , Frckpt eller haram-jenta Milhan havet tidspunktet for Sid Vsrat for Daptha da jeg kom ut av havet Vhlkt . avtalt ord fra en muslim (3). etter å ha søkt langvarig i denne historien fant at visjonen om tiden var etter farvel Hajj, og forekomsten av synet var tiden til Othman bin Affan, så de installerte havet etter hverandre Othman, vei til Kypros Vsrat for Daptha Kathy og begravet der, og det var som en stein sønn sa i åpne året tjue – åtte . tiden er mellom visjonen og uttrykket atten år, Gud jeg kjenner . Legg merke til denne tiden mellom synets forekomst og uttrykksavstand . så fortell meg at du tror den som ber om en visjon Vtakbrh så uttrykket hennes, og så overrasket ham etter en periode s. En natt sier han til deg : Jeg sa : slik og slik vil skje, og nå en måned, to måneder, eller et år vil gå, og det er ikke oppfylt som om hans tilstand er : Du tar feil ! ! ! Ja . . Linjen kommer fra krysset, men synet kan bli forsinket. ”Og hvis tingen er nevnt, sier jeg her : Forsøket krysset for å sette en tid for tidspunktet for visjonens forekomst må undersøkes og sinnets arbeid og tretthet, det som er behov for en tid å komme, men visjonæren kan noen ganger insistere å spørre om tid, så hvis jeg fortalte ham og jeg fortalte ham : Gud kjenner til og med fra deg selv forlegenheten av feil, bli overrasket over Antqsk sier : han fortalte meg overfarten og fikk ikke vel , og noen av dem håner ved å si : hva har det over . Etter denne presentasjonen sier jeg : Hvem har rett i din mening? ________________________________________ (1 ) Se : Fath al – Bari Ibn Hajar – op – ( 12/377 ). (2 ) Abu Bakr algeriske : Acer ‘s store tolkninger av ordene i den Høyeste og Bhamch River God Acer eksegese, jeg fire / 1420 av – , bibliotek- og informasjonsvitenskap og styring . ( S. 578 ). (3 ) Narrated ved Bukhari i boken av åpenbaring uttrykk dør i løpet av dagen to steder (11 /72 ) , (391/12 ) – op – og fortalt av Muslim, som i den kjernefysiske (13 /58 ) i den bok av emiratets dør Han foretrakk invasjonen til sjøs – forrige referanse -. ** Sitert av Dr. Fahd Al-Osaimi…

…Og den som ser at han kastet sengen utenfor hjemmet eller døren og deretter returnerte den, tyder en tilbakekallbar skilsmisse ….

…Og hvis han ser ut som om han forårsaket en lang sykdom på sengen sin, og kanskje han forlot kona ….

…Hvis noen ser at sengen hans er reist og han er syk, indikerer han at han er vekket, og hvis en kvinne som ikke har noen ektemann ser at en seng er blitt ført hjem til henne, vil hun gifte seg ….

…Og den som ser at sengen hans er fylt og kona er gravid eller syk, dette indikerer hennes godhet og hennes godkjennelse ….

…Og den som ser at han omgir den over eller under sengen sin og er syk eller i nød, så er dette bevis hans fattigdom og fraværet av hans nød ….